Streaming All The Sources (SALTS) is de beste optie voor het bekijken van HD-films en tv-programma’s op Kodi. Concurrerend met de populaire Kodi-add-on Exodus, biedt het een complete set entertainment voor uw gezin. Slechts een paar beste Kodi-add-ons zouden HD-videokwaliteit bieden met een paar verbroken links, SALTS is daar een van.

Kodi NieuwsOoit van Kodi gehoord CRACKDOWN? Ja, ze zijn waar & het blokkeren van miljoenen van het bekijken van gratis inhoud. Een VPN kan uw identiteit anoniem en veilig houden. PureVPN is uw beste oplossing om uzelf te beschermen tegen DMCA-kennisgevingen, copyrightkwesties & deblokkering van verschillende add-ons zoals Neptune Rising, Covenant of GAIA.purevpn cta

Deze gids geeft Kodi-gebruikers een korte uitleg over het installeren van SALTS op Kodi. We noemen de stappen om SALTS op Kodi Krypton en Kodi Jarvis te installeren.

Hoe SALTS op Kodi Jarvis versie 16 te installeren
Hoe SALTS op Kodi Fire Stick te installeren
Hoe SALTS op Kodi-boxen te installeren
ZOUT versus Exodus
SALTS werkt niet / fouten / problemen in Kodi
SALTS Kodi Forum en bibliotheek

SALTS installeren op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Open Kodi Krypton op systeem > Klik op het tandwielpictogram bovenaan ook wel genoemd Instellingen icoon > Dan moet je selecteren Bestandsbeheer optie > Scroll nu naar beneden en dubbelklik op Bron toevoegen aan de linkerkant van het scherm.Hoe zouten op Kodi te installeren
 2. Klik ‘Geen’ optie wanneer een vak verschijnt > Hier wordt u gevraagd om te typen Opslagplaats-URL, dus typ http://kdil.co/repo/ > Dan klikken OK > Net eronder vraagt ​​het om de naam van de repository of mediabron, dus typ Kodil > Klik nu OK om de doos te sluiten.hoe je zouten installeert op Kodi Krypton versie 17 of hoger
 3. Ga nu terug naar Kodi Home door te drukken ‘Backspace’ toets meerdere keren op uw toetsenbord om door te gaan met verdere stappen > Klik dan op Add-ons > Selecteer nu Pakket installateur icoon.hoe je zouten aan kodi toevoegt
 4. Je ziet een paar opties op je scherm waar je op moet klikken Installeer vanuit Zip-bestand > Vervolgens verschijnt er een vak, zoek en klik erop Kodil > Dan kodil.zip > Wacht enkele minuten totdat de installatie heeft plaatsgevonden.zouten kodi download zip url
 5. Ga naar zodra de installatie is voltooid Installeer vanuit Repository optie > Blader nu door de lijst en klik op Kodil > Selecteer nu Video-add-ons van opties > Zoek dan ZOUTEN en klik Installeren.zouten bij het instellen van kodi
 6. Ga terug naar Kodi Home als je wilt zien wat er in deze add-on zit > Selecteer nu Add-ons > Video-add-ons > ZOUTEN > Films > Genieten!

zouten kodi-instellingen

SALTS installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open je Kodi software > Het zal openen naar een lijst met menu’s die horizontaal op je scherm zijn geplaatst, klik nu op Systeem menu > Nu Bestandsbeheer > Dubbelklik vervolgens Bron toevoegen.
 2. Klik op ‘Geen’ optie zodra het vak op uw scherm verschijnt > Typ nu Kodil Repository-URL kodivpn.co/repo/kodil.zip en klik op Gedaan > Typ nu de naam van de mediabron ‘Kodil’ en klik Gedaan > Klik nu om het vak te sluiten OK.
 3. Je moet teruggaan naar Hoofdmenu van Kodi om door te gaan met verdere stappen > Klik dan op Add-ons > Box-pictogram > Dan Installeer vanuit Zip-bestand optie.
 4. Scroll naar beneden en klik op Kodil > Dan kodil.zip > Klik nu op Installeer vanuit Repository > Kodil Repository > Video-add-ons > Selecteer nu ZOUTEN > Klik Installeren > Genieten!

Hoe SALTS op Kodi Fire Stick te installeren

 1. Open Vuurstok > Ga naar Instellingen > Klik op Optie voor ontwikkelaar > Dan moet je AAN zetten Apps van onbekend Bronnen en ADB-foutopsporing.
 2. Selecteer OK wanneer er een vak verschijnt om u te waarschuwen.
 3. Ga terug naar Fire Stick Home > Selecteer nu de Zoeken optie en type ‘Kodi’ en klik erop.
 4. Zodra u opent Kodi, je moet dezelfde stappen volgen als besproken voor Kodi Krypton en Kodi Jarvis.
 5. Lees onze Kodi Firestick / Firetv eenvoudige installatiehandleiding.

Hoe SALTS op Kodi Boxes te installeren

De beste volledig geladen Kodi-boxen zijn in veel landen illegaal, dus als je een van die boxen hebt, heb je al SALTS geïnstalleerd. Maar als u een Kodi-box heeft die niet volledig is geladen, moet u enkele basisstappen volgen.

Als je een Android Kodi-box hebt, kun je Kodi gemakkelijk vinden in de Google Play Store, die je rechtstreeks kunt installeren. Na installatie kunt u de stappen volgen die zijn gemarkeerd voor Kodi Krypton of Jarvis. De stappen blijven hetzelfde voor alle Kodi-boxen.

ZOUT versus Exodus

ZOUT versus Exodus

De add-on SALTS en Exodus Kodi werden na elkaar geïntroduceerd toen Kodi op de markt kwam. Exodus werd echter populair onder Kodi-fans en kwam al snel in de schijnwerpers. SALTS werd ook een populaire add-on, maar werd beschouwd als gelijk aan Exodus.

Terecht, toen de wetshandhaving begon tegen hardhandige kodi-add-ons van derden, kraakte SALTS snel genoeg, maar Exodus hield stand. In de loop der jaren heeft Exodus stand gehouden ondanks de moeilijkheden die zich hebben voorgedaan, en dat is het grote verschil tussen de twee add-ons.

SALTS werkt niet / fouten / problemen in Kodi

SALTS was nooit hetzelfde toen er een hardhandig optreden van de wetshandhaving was tegen add-ons van derden. Er werden beperkingen opgelegd voor het weergeven van auteursrechtelijke inhoud, wat leidde tot de sluiting van populaire add-ons. Sindsdien heeft SALTS met veel problemen te maken gehad, waaronder enkele hieronder:

SALTS kan een afhankelijkheid niet installeren

Wanneer u het zip-bestand probeert te installeren om het installatieproces van de add-on te voltooien, geeft het ‘Kan een afhankelijkheidsfout niet installeren’. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een reden waarom deze fout optreedt wanneer de repository niet werkt. Een andere reden waarom deze fout optreedt, is omdat er een update wordt uitgevoerd in de repository.

Oplossing

We hebben twee oplossingen om de twee redenen waarom deze fout optreedt. Als het te wijten is aan een mislukte repository, raden we aan dat u de Kodil-repository gebruikt zoals besproken in deze zelfstudiegids. Als deze fout zich echter voordoet vanwege een update in de repository, moet u ongeveer een uur wachten en opnieuw proberen te installeren.

SALTS Geen bronnen gevonden

U kunt zich ontevreden voelen wanneer u de foutmelding ‘Geen bronnen gevonden’ ziet die vaak voorkomt in de SALTS Kodi-add-on. Telkens wanneer u een film raakt om te streamen, wordt deze een paar minuten geladen en wordt u op het laatste moment gedumpt.

Als zoiets gebeurt, komt dat omdat de stream niet langer beschikbaar is en je misschien een andere film of tv-show moet proberen.

Oplossing

Misschien wilt u alle cache wissen voordat u begint met het streamen van bronnen die worden aangeboden door SALTS. Leer alles over het wissen van de cache in Kodi.

ZOUTEN Kodi Forum

Aangezien SALTS een add-on van derden is en in veel landen als illegaal wordt beschouwd, zijn er daarom geen officiële forums beschikbaar. Als u echter wilt deelnemen aan een SALTS-gerelateerde discussie, moet u Reddit-post overwegen.

SALTS Kodi-bibliotheek

SALTS biedt verschillende soorten entertainmentmedia-inhoud voor Kodi-gebruikers, de lijst voor de SALTS Kodi-bibliotheek staat hieronder:

 1. Films
 2. Tv shows

Het inpakken

SALTS Kodi-add-on staat bekend om zijn allround entertainment media-inhoud die het Kodi-gebruikers biedt. SALTS biedt ook HD-weergave van de inhoud, waardoor het een handige Kodi-add-on is. In deze gids hebben we besproken hoe SALTS op Kodi te installeren, dus installeer deze add-on en geniet van films en tv-programma’s in HD.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me