Hoe Sanctuary op Kodi 17.6, Jarvis, Firestick te installeren in 6 basisstappen

Het zou niet verkeerd zijn om Sanctuary-add-on parallel aan Exodus te beschouwen om Kodi-kijkers extreem entertainment te bieden. In deze gids zijn gedetailleerde stappen gegeven over het installeren van Sanctuary in Kodi.


Waarschuwing! U moet een VPN gebruiken om anoniem te blijven terwijl u Sanctuary gebruikt, omdat dit uw privacy beschermt. 85% korting op PureVPN en stream onbeperkte inhoud op Sanctuary.

Wat is Sanctuary Add-on?

Quantum-add-on, oorspronkelijk Sanctuary genoemd, heeft alles in zijn afspeellijst en het is een complete add-on voor Kodi-gebruikers. Afgezien van vermakelijke kijkers met films, tv-shows en live sport, biedt het ook een live tv- en kindergedeelte voor een groter publiek. Deze add-on is momenteel overgenomen door Apprentice, maar maak je geen zorgen dat alle functies en inhoud intact zijn gebleven.

Sanctuary Kodi-wachtwoord

Als u toegang probeert te krijgen tot inhoud voor volwassenen op de Sanctuary Kodi-add-on, is een wachtwoord vereist dat u rechtstreeks van de add-on-ontwikkelaar kunt krijgen via twitter.

Sanctuary Kodi installeren op Krypton versie 17.6 of lager

Hier is het proces om Sanctuary (Quantum) add-on op Kodi te installeren:

 1. Eerst moet je openen Kodi > Selecteer Instellingen pictogram (bovenaan) > Klik op Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.Hoe Sanctuary op Kodi te installeren
 2. Er verschijnt een vak waar u op moet klikken ‘Geen’ > Typ de URL verstrekt http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klik OK > Klik nu op Naam mediabron en typ ‘Heiligdom’ > en klik OK.Hoe Sanctuary op Kodi Krypton versie 17 te installeren
 3. Ga nu terug naar Hoofdmenu van Kodi door te drukken ‘Backspace’ of ‘Esc’ toets meerdere keren op uw toetsenbord > Klik op Add-ons > Selecteer dan Pakket installateur pictogram (linksboven).Sanctuary kodi setup
 4. Ga naar Installeer vanuit Zip-bestand > Lokaliseer en klik op Heiligdom > Klik dan op repository.sanctuary-1.0.0.zip > Je moet een paar seconden wachten voordat de repository is geïnstalleerd.Sanctuary kodi zip-bestand
 5. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Heiligdom > Video-add-ons > Quantum-add-on > Klik Installeren.Sanctuary quantum kodi
 6. Ga naar Hoofdmenu van Kodi > Add-ons > Video-add-ons > Quantum-add-on > Genieten!

Sanctuary Kodi-instellingen

Hoe Sanctuary te installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi > Systeem > Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 2. Klik op Geen > Typ URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Klik OK > Type Mediabron Naam ‘Sanctuary’ > Klik OK.
 3. Kodi-startscherm > Systeem > Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand > Heiligdom > repository.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Klik op Installeren vanuit repository > Heiligdom > Video-add-ons > Quantum > Installeren.
 5. Ga naar Thuis scherm > Systeem > Add-ons > Quantum > Genieten!

Hoe Sanctuary Kodi op Fire Stick te installeren

 1. Lancering Kodi applicatie op Fire Stick.
 2. Installeer Kodi op Fire Stick.
 3. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.
 4. Volg vanaf hier de bovenstaande stappen voor het installeren van Sanctuary Kodi op Kodi Krypton.

Sanctuary Downloaden

Om de Sanctuary Repository direct te installeren, klikt u op download vanaf hier en volgt u de onderstaande stappen:

 1. Klik op Download.Sanctuary Downloaden
 2. Open Kodi > Add-ons > Pakketinstallatiepictogram > Installeer vanuit Zip-bestand > Navigeer door het downloadbestand van uw systeem.
 3. Installeer vanuit Repository > Heiligdom > Video-add-ons > Quantum > Installeren > Genieten!

Kodi Sanctuary-fouten / werkt niet / problemen

Geen streams beschikbaar

Deze fout treedt op wanneer u door de add-on voor streams bladert. Er zijn meerdere redenen die deze fout kunnen veroorzaken, zoals dat de cache mogelijk vol is, de add-on moet worden bijgewerkt of wordt bijgewerkt, of de add-on is mogelijk geografisch beperkt.

Oplossing

Om deze fout op te lossen, wist u uw add-on-cache en vermindert u het aantal providers. Als de fout zich nog steeds voordoet, update dan de add-on of installeer deze opnieuw met een betrouwbare add-on-repository.

Kan afhankelijkheid niet installeren

Kan de afhankelijkheidsfout niet installeren wanneer de bron van de gegevensopslagruimte niet toegankelijk, verouderd of afgesloten is.

Fix

Controleer altijd of de repository die u gaat gebruiken toegankelijk, functionerend en bijgewerkt is. Als al het bovenstaande positief is, zal de add-on prima installeren en werken.

Fout in loginformatie

Soms, wanneer u de Sanctuary-add-on installeert, verschijnt er een bericht dat een fout in de loginformatie is. Als gevolg hiervan kunt u de Sanctuary-add-on niet op uw systeem installeren.

Oplossing 1

Een manier om dit probleem op te lossen, is door alle cache te wissen. Dit kan worden bereikt door de Merlin-add-on te installeren. Het heeft een speciale functie die al je cache verwijdert bij het opstarten van Kodi.

Oplossing 2

Een andere oplossing voor dit probleem is om een ​​Kodi VPN te gebruiken waarmee u toegang krijgt tot Kodi-add-ons en inhoud. Deze informatie is beproefd en daarom moet het ook voor u werken.

Om dingen af ​​te ronden

Na het bekijken van de Sanctuary-add-on is het verstandiger om Quantum-add-on als een alternatief voor Exodus te beschouwen, maar met extreme functies die zelfs Exodus-add-on niet matchen. Functies zoals live tv en kindergedeelte zijn zeldzaam te vinden. In deze gids hebben we besproken hoe je Sanctuary op Kodi kunt installeren en hoe je het rechtstreeks kunt downloaden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map