Schism TV Build is een populaire alles-in-één Kodi-build en heeft in totaal zeven builds die kunnen worden verwisseld door de skin te veranderen.

We bieden een eenvoudige manier om Schism TV Build op Kodi te installeren, waar je veel beste Kodi-add-ons op één plek kunt krijgen en je kunt ook deze beste Kodi-wizards-gids volgen voor meer opties.

Vergeet niet dat u een VPN voor Kodi moet gebruiken om de streams van geografisch beperkte add-ons te deblokkeren en om uw online privacy te beschermen.

Hier is de nieuwe methode om Schism TV Build op Kodi te installeren met een stapsgewijze handleiding:

Waarschuwing! U moet een Kodi VPN gebruiken om anoniem te blijven terwijl u Schism TV Build gebruikt, omdat dit uw privacy beschermt. 85% korting op PureVPN en stream onbeperkte inhoud op Schism TV Build.

Hoe Schism TV op Kodi Leia en Krypton te installeren

 1. Open Kodi > Ga naar Instellingen op het Kodi-startscherm > Bestandsbeheer.hoe schism tv op kodi te installeren
 2. Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik op Type http://dimitrology.com/repo en klik OK > Typ de naam van de mediabron Dimitrologie en klik OK.hoe schism tv te installeren, bouw op Kodi Kryption versie 17
 3. Ga terug naar Kodi Thuis scherm > Add-ons > Klik op Installatiepakket pictogram aanwezig in de linkerbovenhoek.hoe schism tv addon te installeren op kodi jarvis versie 16
 4. Installeer vanuit zip-bestand > Selecteer Dimitrologie > Selecteer plugin.video.dimitv.zip.download zip-bestand schism kodi
 5. Wacht op de add-on inschakelen > Nu is uw wizard klaar installeren.schisma bouwen Dimitrology TV Repository
 6. Ga terug naar Kodi-startscherm > Add-ons > Programma-add-ons > Klik op Dimitrologie TV > druk op Installeer update > Er verschijnt een pop-upvenster waarin om een ​​code wordt gevraagd, klik op OK.schism kodi bouwen code
 7. Je kunt de code van www.dimitrology.com/getcode > Om de paar uur wordt er een nieuwe code aangemaakt > Voer de code in het nieuwe vak dat verschijnt.schism kodi setup
 8. Klik Installeer update nog een keer > Selecteer Schism TV All in One Krypton Ed versie 0.6 > Klik Ja.Schism Kodi-add-on
 9. Klik op Volledige installatie > Ga een snack pakken tot het downloaden Schism TV Build.schism kodi werkt niet / fouten / problemen
 10. Zodra de installatie is voltooid, wilt u Kodi mogelijk afsluiten en indien nodig uitschakelen.
 11. Nu open Kodi > Ga naar Instellingen > Koppel Instellingen > Klik op Huid die aanwezig is op de linker balk > Selecteer een Schism Skin jij wil > Klik Ja.www.schism-tv-code
 12. Geniet van de nieuwste films, tv-programma’s, content voor kinderen en nog veel meer.

schisma alles in één build

Schism installeren op Kodi Jarvis versie 16

Het installeren van Schism TV op Kodi Jarvis versie 16 volgt dezelfde procedure als die werd geïmplementeerd op Kodi Krypton versie 17. Vanwege de upgrade van de Kodi-versie is er echter een kleine verandering in de lay-out van de vorige Kodi-versie die u in overweging moet nemen vóór de installatie.

In Kodi Krypton wordt de toets ‘Instellingen’ weergegeven door een klein pictogram dat links in het midden is geplaatst. In Kodi Jarvis wordt de toets ‘Instellingen’ voorgesteld door ‘Systeem’ en heeft deze geen pictogram. Afgezien van deze kleine wijzigingen, blijven de stappen hetzelfde.

Dus als u Schism TV Build op Kodi Jarvis versie 16 moet installeren, moet u dezelfde stappen volgen als beschreven in de bovenstaande stapsgewijze handleiding.

Schism is een geweldige build, maar er zijn meer beste kodi-builds om je te helpen onbeperkt entertainment te streamen.

Schism TV Kodi Downloaden

 1. Download het zip-bestand op uw pc of het apparaat dat u gebruikt > Ga naar Kodi Thuis scherm > Klik Add-ons > Klik op de Vak pictogram.
 2. Klik Installeer vanuit zip-bestand > Blader door het systeem en open plugin.video.dimitv.zip.
 3. Wacht op de add-on ingeschakeld kennisgeving > Nu is uw wizard klaar installeren.
 4. Ga terug naar Kodi-startscherm > Add-ons > Programma-add-ons > Klik op Dimitrologie TV > druk op Installeer update > Er verschijnt een pop-upvenster waarin om een ​​code wordt gevraagd, klik op OK.
 5. Pak de code van www.dimitrology.com/getcode >Type code in de doos.
 6. Klik Installeer update > Klik Schism TV All in One Krypton Ed versie 0.6 > Klik Ja.
 7. Selecteer Volledige installatie > Wacht tot Schism TV Build downloads.
 8. Start je opnieuw op Kodi.
 9. Open Kodi > Ga naar Instellingen > Koppel Instellingen > Klik op  > Kies je favoriete Schism Skin  > Klik Ja > Gedaan > Dat is het!

Schism TV Build New Code (Schismacode voor Kodi)

U hebt geen toegang tot de installatie van de Schism TV Build-code tenzij u een specifieke code typt die hier beschikbaar kan zijn. Schism TV-code voor Kodi wordt elk uur om onbekende redenen bijgewerkt, maar zodra u een code krijgt, kunt u deze tijdens het installatieproces invoeren.

schisma huidige code tv build kodi

Als uw code toevallig niet werkt, vernieuwt u de pagina waar u de nieuwe code ziet en voert u in waar deze nodig is.

Schism TV Anniversary Build

Schism TV Anniversary Build was een andere Build voor Kodi die populair werd tijdens zijn oprichting. Het was een lichtere versie met slechts 170 MB groot in vergelijking met 264 MB groot van Schism TV Build. Aangezien het Schism TV-project is verschoven naar Dimitrology, werkt deze Build niet meer.

Hope Dimitrology brengt Schism TV Anniversary Build snel genoeg terug voor zijn wanhopige fans. Tegen die tijd kunt u Schism TV Build eenvoudig op Kodi installeren.

Schism TV Kodi Build werkt niet / fouten / problemen

Kan geen verbinding maken met opslagplaats

Deze fout treedt op wanneer de bronlink van de repository niet werkt of als er een netwerkverbindingsfout is.

Fix

Om deze fout op te lossen, controleer altijd de bronlink of deze toegankelijk is of niet. Ten tweede, gebruik altijd een betrouwbare opslagplaats voor het downloaden en installeren van een add-on.

Kan afhankelijkheid niet installeren

Installatie mislukt Afhankelijkheidsfout treedt op wanneer de repository die u gebruikt voor installatie wordt afgesloten of verouderd is.

Fix

Deze fout kan gemakkelijk worden opgelost door een werkende, up-to-date repository te gebruiken die alle bijgewerkte add-on-versies heeft.

Om dingen bij elkaar op te tellen

Schism TV Build is een populaire keuze onder nieuwe Kodi-gebruikers die niet gewend zijn om veel populaire add-ons te downloaden. Schism TV Build combineert deze add-ons op één plek waar Kodi-gebruikers films, tv-programma’s, kinderinhoud en andere alles-in-één entertainmentinhoud kunnen streamen. Hoewel, het is zeker dat Schism TV Build-code na elk uur verandert. Deze code is vereist voor het installeren van Schism TV Build op Kodi.

Ik hoop dat je ervan geniet!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me