Specto Kodi kwam tot leven toen Genesis door de wetshandhaving werd neergehaald. Specto Fork was een van de Kodi-add-ons die werd uitgerold door het team van ontwikkelaars genaamd Mrknow. Het is een video-add-on met films en tv-programma’s. Het heeft een vergelijkbare interface als Exodus en biedt ook automatische ondertitels voor video’s.

In deze handleiding hebben we gedetailleerde instructies gegeven over hoe Specto Fork op Kodi te installeren. Volg dus de onderstaande stappen:

Specto Fork installeren op Kodi Krypton versie 17 of hoger

  1. De eerste stap die Kodi-gebruikers nodig hebben, is om te starten Kodi op hun systeem > Klik dan op Instellingen icoon zoek bovenaan naast het aan / uit-pictogram > Hier ziet u verschillende opties, selecteer Bestandsbeheer > Dit wordt geopend in de repository-linkpagina, voeg een repository toe door te dubbelklikken op Bron toevoegen.hoe specto fork op kodi te installeren
  2. Er verschijnt een vak voor uw scherm, dus klik op waar het staat ‘Geen’ > Het zal je vragen om de URL van de repository kodivpn.co/repo/kodil.zip en klik op OK > Onderaan moet je de naam van de repository typen, dus typ ‘Kodil’ en klik OK zodat de doos verdwijnt.hoe specto fork te installeren op kodi krypton versie 17
  3. Om de repository te installeren, moet je teruggaan naar Hoofdmenu van Kodi > Klik op Add-ons tabblad > Klik nu op het vakpictogram in de linkerbovenhoek, ook wel bekend als Pakket installateur icoon.spectovork op kodi
  4. Selecteer de optie Installeer vanuit Zip-bestand > Je moet een optie vinden ‘Kodil’ en klik erop > U vindt twee zip-bestanden, klik op Kodil.zip > Het zal de repository installeren.voeg spectovork toe op kodi
  5. Klik op de optie Installeer vanuit Repository > Dan Kdil Repository > Video’s toevoegenAan > Specto Fork > Klik op Installeren.specto fork kodi setup
  6. Ga naar Hoofdmenu van Kodi > Selecteer Tabblad Add-ons > Klik op Video-add-ons > Specto Fork > Dus geniet!

specto fork kodi instellingen

Specto Fork installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

  1. Om Specto Fork te installeren, moet je eerst Kodi op je systeem openen > Dan Klik op het tabblad Systeem in het hoofdmenu > Vervolgens Bestandsbeheer > Dubbelklik Bron toevoegen > Klik ‘Geen’ > Typ URL kodivpn.co/repo/kodil.zip > Klik Gedaan > Typ naam ‘Kodil’ > Klik op Gereed > Klik OK.
  2. Kodi-startscherm > Systeem > Klik op add-ons > Nu Klik op Installeren vanuit zipbestand > Kodil > Kodil.zip > Wacht op de installatie > Installeer vanuit Repository > Kdil Repository > Video-add-ons > Zoeken voor Specto Fork uit een zeer lange lijst met add-ons > Klik dan op Installeren > Het kost tijd om de add-on te installeren.
  3. Om films en tv-programma’s te bekijken vanuit deze add-on, ga terug naar het Kodi-startscherm > Videos > Add-ons > Specto Fork!

Specto Fork werkt niet

Er kunnen verschillende redenen zijn waardoor Specto Fork niet aan Kodi werkt. We hebben 3 van de meest voorkomende fouten vermeld waarmee Specto Fork-gebruikers worden geconfronteerd, hier zijn ze:

Specto Kodi Geen stream beschikbaar

Wanneer u bladert om de film te bekijken, klikt u op de verschillende link of bronnen die voor uw aanbeveling verschijnen. Telkens wanneer u op deze links klikt, wordt u verteld dat stream niet beschikbaar is. Deze fout kan Kodi-gebruikers gek maken omdat ze de hele stap opnieuw moeten herhalen om te ontdekken dat er geen stream beschikbaar is.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, moet je Kodi openen > Ga naar Add-ons > Video-add-ons > Klik met de rechtermuisknop op Specto Fork en ga naar Instellingen. Er verschijnt een vak voor uw scherm en hier ziet u veel tabbladen aan de linkerkant van het vak.

Ga naar het gedeelte Films waar u de lijst met bronnen of websites vindt. Dit zijn de websites waar Specto Fork je films brengt. Jij kan Uitschakelen de websites waarvan de links zijn verbroken.

Specto kan een afhankelijkheid niet installeren

Specto is te vinden in veel repositories. Niet alle repository’s updaten add-ons echter regelmatig. Als een repository een oudere versie van de add-on bevat, kan deze niet worden geïnstalleerd, en krijgt daarom ‘Failed to Install a Dependency Error’.

Oplossing

Om deze fout op te lossen, moet u Specto Fork installeren vanuit Kdil Repository die regelmatig de add-on op de repository bijwerkt.

Installatie van Specto Fork is mislukt

Deze fout wordt veroorzaakt door vele redenen, waaronder het falen van internet en het afsluiten van de repository. Als u eerder een repository had geïnstalleerd die momenteel is afgesloten, ziet u mogelijk de add-ons in de sectie met add-ons. Wanneer u echter doorgaat met de installatie, wordt de fout ‘Installatie mislukt’ weergegeven.

Oplossing

Controleer uw internetverbinding voordat u doorgaat met het installeren van Specto Fork, anders mislukt de installatie opnieuw. Een andere techniek die het probleem oplost, is controleren op de repository die momenteel werkt en niet is afgesloten.

Specto vs Exodus

Specto Fork werd in eerste instantie uitgebracht om te concurreren met Exodus en soortgelijke Kodi-add-ons die gratis films en tv-shows aanboden. Exodus werd echter een populaire add-on aller tijden vanwege het veerkrachtige team van ontwikkelaars dat Exodus op consistente basis heeft bijgewerkt en ervoor heeft gezorgd dat Kodi-gebruikers gemakkelijker door de add-on kunnen surfen.

Aan de andere kant, hoewel Specto Fork bij verschillende gelegenheden succes had, maar het bood zijn gebruikers niet dezelfde waarde als Exodus. Het ontbrak in het verwijderen van slechte links, bood geen frequente updates aan, terwijl het nooit echt opviel als een sterke concurrent tegen Exodus.

Specto Fork zal echter nog een laatste keer lachen, want Exodus zal in de nabije toekomst zijn einde bereiken nadat Covenant het overneemt. Nu kunnen Kodi-gebruikers Covenant installeren in plaats van Exodus.

Om dingen af ​​te ronden

Specto Fork heeft nooit een consistente run als add-on gehad, maar als het online is, is er geen betere add-on die past bij zijn functies. Het is vergelijkbaar met de add-on Genesis en Covenant, maar het heeft enkele problemen met Kodi-repositories die het teleurstellen. De add-on werkt de laatste tijd echter prima en streeft naar een soepel zeil. In deze gids hebben we instructies gegeven voor het installeren van Specto Fork op Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me