Bijwerken: De repository die Spinz TV bevat, is momenteel niet beschikbaar en daarom zal de add-on niet werken met de opgegeven URL.

Spinz TV is de totaaloplossing voor al uw behoeften op het gebied van mediastreaming. Of het nu gaat om sport, films, tv-programma’s of mediakanalen, met Spinz TV kun je al deze functies en meer onder één dak krijgen. In dit bericht laten we je zien hoe je Spinz TV op Kodi kunt installeren en kunt genieten van al deze geweldige functies. Vergeet niet om onze beste Kodi-tovenaars ultieme gids te bekijken.

Wat is SpinzTV?

SpinzTV is een internetprotocoltelevisie (IPTV) die het logische internetprotocol (IP) gebruikt om verschillende mediabronnen te streamen, waaronder tv-programma’s, films, sport en andere amusementsprogramma’s. Dit wordt in sommige regio’s als illegaal beschouwd, daarom wordt het gebruik van de beste VPN voor Kodi ten zeerste aanbevolen. Wanneer je je verveelt of niets te doen hebt, met Spinz TV kun je media naar keuze streamen en verveling in een oogwenk doden.

Spinz TV installeren Build on Kodi Krypton Version 17

Hieronder beschreven stappen helpen u Spinz TV te downloaden op uw nieuwste Kodi Krypton-versie 17:

 1. Download en start Kodi.hoe spinz tv te installeren
 2. Ga naar je Thuis scherm> klik op de ronde Instellingen knop >Bestandsbeheer> Dubbelklik op Bron toevoegen.hoe spinz tv te installeren, gebouwd op kodi krypton versie 17
 3. Voer de link in http://repo.stvmc.net/in de doos waar het wordt weergegeven ‘Geen’ >Voer de naam van het programma in ‘Spinz’ of een andere naam naar wens en klik op OK.spinz tv mediabron
 4. Ga terug naar je Thuis scherm door te drukken ‘Esc’ knop op uw toetsenbord >Add-ons>Klik op de doosvormig pictogram op de top.spinz tv kodi addon-browser
 5. Klik Installeer vanuit zip-bestand >SpinzTV > Repository.SpinzTV-0.0.1.zip.spinz tv repository zip-bestand
 6. Wacht tot de installatie is voltooid.
 7. Selecteer Installeer vanuit de repository >Spinz TV > Programma-add-ons >Spinz TV Wizard > Installeren.spinz tv-tovenaar
 8. Ga naar Add-ons> Programma-add-ons >Spinz TV Wizard > en kies uit verschillende bouwt.spinz tv wizard bouwen
 9. Installeren elk van de builds die je leuk vindt en geniet ervan!

Spinz TV installeren Build on Kodi Jarvis Version 16

Het installeren van Spinz TV Build op Kodi Jarvis versie 16 is vergelijkbaar met het downloaden op Krypton versie 17 in plaats van dat er een kleine verandering in de lay-out is, maar een vergelijkbaar proces om door te gaan.

Zodra je de Spinz TV-wizard hebt geïnstalleerd, zul je de Spinz TV Builds voor Jarvis tegenkomen, zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding:

hoe spinz tv kodi jarvis versie 16 te installeren

Spinz TV-add-ons installeren op Kodi Krypton versie 17

Voor het downloaden van de Spinz TV-add-on blijven de eerste 6 stappen bij het downloaden van de Spinz TV Build hetzelfde. Nadat u de repository hebt geïnstalleerd, volgt u de rest van de onderstaande stappen:

 1. Selecteer Installeer vanuit de repository >Spinz TV > Programma-add-ons >Spinz TV Pro > Installeren.hoe spinz tv-add-ons te installeren op Kodi Krypton versie 17
 2. Door op de te klikken Spinz TV pro, het vereist een Facebook-ID en wachtwoord.spinz tv pro login
 3. Bij het klikken op de Stream Lijst u kunt verschillende kanalen bekijken voor mediastreaming.

spinz tv pro video's

Hoe Spinz TV-add-ons te installeren op Kodi Jarvis versie 16

Het installeren van de Spinz TV-add-on op Kodi Jarvis versie 16 blijft hetzelfde als bij het downloaden op versie 17, maar er kan een verandering in de softwarelay-out worden waargenomen.

Het wordt aanbevolen dat u de nieuwste versie van Kodi, d.w.z. Kodi Krypton versie 17, op uw systeem installeert om veelvoorkomende problemen en fouten te voorkomen.

Spinz TV werkt niet – hoe te repareren

De meeste problemen die kunnen optreden tijdens het installeren van Spinz TV zijn te wijten aan eerdere versies van Kodi. De nieuwe versie van Kodi, d.w.z. Kodi Krypton-versie 17, zal de meeste problemen oplossen.

Sommige gebruikers kunnen problemen ondervinden bij het downloaden van Spinz TV vanuit de repository. Dit probleem kan worden opgelost door de ‘Onbekende bron’ in te schakelen. Dit kan worden opgelost door terug te gaan naar het startscherm> Add-ons> Instellingen > Schakel onbekende bron in.

Hoe Hardnox Build op Kodi Krypton versie 17 te installeren

Bij het downloaden van de Hard Nox-build op Kodi Krypton-versie 17, moet je 8 stappen precies volgen zoals nodig was om de Spinz TV-build te downloaden (hierboven genoemd). Vervolgens hoeft u alleen maar uit de lijst met verschillende Krypton-builds te selecteren Spinz TV Hard Nox. Dit zou Hard Nox op Kodi moeten inschakelen.

Hoe Hardnox Build op Kodi Krypton versie 17 te installeren

Beste Spinz TV-wizard voor Kodi

Wanneer u Spinz TV Wizard op Kodi installeert, vindt u de lijst met verschillende builds voor installatie. Om een ​​paar beste Spinz TV-wizard-builds te noemen, hier zijn onze topkeuzes:

 1. Spinz TV Premium Lite
 2. Spinz TV Envy Krypton
 3. Spinz TV Hard Nox

Dit zijn de krachtigste builds voor Kodi en als gevolg hiervan kun je verschillende mediakanalen en entertainmentpakketten allemaal onder één dak streamen.

Om het af te ronden

Het installeren van Spinz TV is een perfecte mix voor je Kodi Krypton-versie 17, waar je duizenden mediakanalen, films en sportentertainment in één pakket kunt streamen. Er is een gids verstrekt om Spinz TV te installeren op Kodi versie 16 en 17, die vergelijkbare stappen volgt maar met een andere lay-out. Spinz TV op Kodi is de beste keuze voor mensen die alle smaken van films, sport en tv-shows in één primeur willen.

Laat een reactie achter als je vragen hebt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me