Supremacy Repository is een compleet pakket voor alle streaming-geeks die een enkele repository willen hebben voor films, tv-programma’s en sport enz. Supremacy heeft een geweldige naam voor zichzelf verdiend dankzij de Supremacy Kodi-add-on, die populair is onder veel gebruikers.

Doorloop deze gids door KodiVPN en leer meer over de repository en de beste Kodi-add-ons.

Supremacy Repo Review

Supremacy Repository is een van de meest populaire repository’s in de Kodi-gemeenschap. De reden achter zijn populariteit is dat het zowel eigen add-ons als andere add-ons van derden host. Niet veel opslagplaatsen hebben hun eigen Kodi-add-on en het beste van Supremacy is dat het zijn eigen drie verschillende add-ons heeft:

 1. Suprematie; de belangrijkste add-on waarmee gebruikers films, documentaires, tv-programma’s, 4K-films, kinderfilms en live tv kunnen bekijken.
 2. Supremacy Sports; een sportgerichte add-on die streams levert voor live sport.
 3. Supremacy iptv; een add-on voor alle IPTV-liefhebbers.

Supremacy-repository wordt regelmatig bijgewerkt door de ontwikkelaars en dit is de reden waarom mensen deze repository en de add-ons liever gebruiken. Supremacy Kodi-add-ons hebben onafhankelijk een geweldige reputatie voor hen verdiend door een streamingervaring van hoge kwaliteit te bieden.

Hoe Supremacy-repository op Kodi krypton 17.6 en hoger te installeren

Volg deze stappen om Supremacy Repository op uw Kodi Krypton-versie 17.6 te installeren:

 1. Open Kodi > Klik op Instellingen (tandwiel) pictogram > Open Bestandsbeheer.hoe supremacy kodi repository op krypton 17.6 te installeren
 2. Dubbelklik op Bron toevoegen > Er verschijnt een dialoogvenster > Klik waar het zegt > Typ deze URL in de adresbalk “http://2supremacy.uk/repo/” > Klik OK > Geef deze mediabron een naam als ‘Suprematie> Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.hoe supremacy kodi repository op jarvis te installeren
 3. Ga terug naar Hoofdmenu > Klik Add-ons > Klik op de Vak pictogram vanuit de linkerbovenhoek.hoe supremacy kodi repository op firestick te installeren
 4. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Klik op Suprematie > Selecteer supremacy-2.6.zip > wacht op de melding.supremacy repository downloaden
 5. Klik op de Installeer vanuit Repository optie > Nu kunt u eenvoudig elke add-on uit deze repository installeren.

installeer supremacy kodi repo vanuit zip-bestand

Hoe Supremacy Repo op Kodi Jarvis 16 en lager te installeren

 1. Open Kodi Jarvis.
 2. Klik Systeem > Ga naar Bestandsbeheer.
 3. Klik Bron toevoegen.
 4. Klik <Geen> en typ dit URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik Gedaan > Geef een naam aan deze mediabron link als Suprematie > Klik Gedaan > Klik
 5. Ga terug naar Kodi Home Scherm > Klik Systeem > Open Add-ons.
 6. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Klik Suprematie > Klik op supremacy-2.6.zip.

Hoe Supremacy-repository op FireStick Kodi te installeren

 1. Installeren Kodi op Fire Stick-apparaat.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.

Nadat u de bovengenoemde stappen hebt voltooid, raadpleegt u de installatieprocedure voor Kodi Krypton-versie 17.6.

Supremacy Repository downloaden

 1. Download Supremacy Kodi add-on zip-bestand van (http://2supremacy.uk/repo/)
 2. Ga naar Hoofdmenu van Kodi.
 3. Klik op Add-ons.
 4. Klik Doos
 5. Klik Installeer vanuit Zip-bestand.
 6. Blader door het systeem en open het gedownloade zip-bestand.
 7. Klik nu op Installeer vanuit Repository optie.
 8. Klik op
 9. Open Video-add-ons map en installeer een van je favoriete Kodi-add-ons in de repository en begin met streamen.

Supremacy Kodi Addons

Supremacy Repository is geladen met tal van populaire Kodi-add-ons zoals:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Elektra Vault
 5. Nachtmerries
 6. Planeet MMA
 7. Supremacy iptv
 8. Supremacy Sports
 9. TOTAAL
 10. JoyRide

Al deze add-ons zijn up-to-date en ze werken perfect. Ik heb persoonlijk geprobeerd al deze add-ons één voor één te installeren en ik heb geen enkel probleem ondervonden.

Supremacy FAQ

Veel mensen over de hele wereld hebben supremacy-repository gebruikt. Evenzo hebben de gebruikers veel vragen op verschillende forums geplaatst. Dit zijn de twee meest voorkomende problemen die veel gebruikers naar voren brengen:

Supremacy repo werkt niet

Op bepaalde momenten heeft u mogelijk geen toegang tot de Supremacy-repository en dat kan om twee belangrijke redenen zijn. Ofwel de repository ondergaat een update of de bron-URL die je hebt toegevoegd in Kodi is onjuist.

Zorg er altijd voor dat u de juiste URL van de mediabron invoert en voordat u de URL toevoegt, moet u altijd controleren of de bron-URL online is of niet.

Supremacy-add-on werkt niet

Dit gebeurt niet normaal omdat de Supremacy Kodi-add-on van tijd tot tijd wordt bijgewerkt en de add-on nooit is verdwenen. Als de add-on echter niet werkt op uw systeem, probeer dan de add-on opnieuw te installeren vanuit de repository.

Zorg ervoor dat u een bijgewerkte Supremacy-repository gebruikt, want als u deze add-on vanuit een andere repository probeert te installeren, is de kans groot dat u voor een verouderde versie valt.

Gevolgtrekking

Supremacy is een uitstekende opslagplaats met alle add-on die nodig is voor binge-kijken. De repository is betrouwbaar omdat deze al geruime tijd up-to-date is en gebruikers hierover geen fouten of problemen hebben gemeld.

Het feit dat het zijn eigen add-ons host, maakt het een geloofwaardige repository en de kwaliteit van de add-ons is ook opmerkelijk. Ik zou gebruikers aanraden om deze repository te proberen, maar niet zonder een betaalde of beste gratis VPN voor Kodi, omdat het gebruik van add-ons van derden je kwetsbaar maakt voor juridische problemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me