Hoe Titanium Kodi te installeren Bouw in minder dan 5 stappen met Titanium Adults Only Pin

Titanium Kodi Build is zonder twijfel een van de beste builds voor Kodi. Kodi Titanium-recensies zijn tijdens zijn aanwezigheid zeer positief geweest en dat is wat het de beste maakt.


Volg onze gids om te zien hoe je Titanium Kodi build installeert en betaalde of gratis VPN voor Kodi gebruikt voor je eigen veiligheid of geografische beperking.

Exclusieve KodiVPN.co Black Friday speciale aanbiedingen 2019
PureVPN

 US $ 10,95 US $ 1,32 Per maand

Grijp deze deal

surfshark

 US $ 11,95 US $ 1,99 Per maand

Grijp deze deal (3 maanden gratis)

Ivacy

 US $ 9,95 US $ 2,75 Per maand

Grijp deze deal

Het heeft veel beste Kodi-add-ons die gemakkelijk aan de behoeften van elke gebruiker zullen voldoen. De inhoudskwaliteit die het biedt is ook goed. Titanium gebouwd Kodi Kryptonite was een van de beste versies van allemaal.

Wat zit er in de functies van Titanium Kodi Build en Kodi Titanium Build

Titanium Kodi Build is een van de beste Kodi-build die momenteel op de plank verkrijgbaar is. Deze build heeft alle geweldige essentiële add-ons voor films, tv-shows en sporten zoals Neptune Rising, Bob Unleashed, UK Turk Playlist, kinderzone, Gears TV, Vader’s Streams, Placenta, Sports Devil, PVR + Subs, Muziek, Android-apps, Live tv, Sports Hub, Sports Replay en nog veel meer.

Titanium Kodi-build blijft consistent worden bijgewerkt en heeft een verbazingwekkend hoge snelheid in tegenstelling tot andere Kodi-builds, ondanks dat ze 500+ mbs groot zijn. Deze Kodi-build heeft een zeer netjes georganiseerde lay-out met zeer vriendelijke navigatie, omdat alle add-ons en categorieën vooraf zijn uitgelijnd.

Tv shows

Titanium build heeft alles wat je nodig hebt om live tv-programma’s te streamen of je favoriete tv-programma’s in HD-kwaliteit te bekijken. Add-ons zoals Gears TV en Vader’s streams zijn perfect voor het streamen van je tv-programma’s. Vanwege de continue updates blijft de bibliotheek met tv-shows respectievelijk groeien.

Films

Je kunt de beste en nieuwe films bekijken via deze Kodi-build omdat het de beste Kodi-add-ons heeft voor films zoals Neptune Rising, Placenta enz. Deze Kodi-add-ons staan ​​bekend als een van de beste Kodi-add-ons voor het streamen van alle de nieuwste films in hoge kwaliteit.

Live sporten

Het beste van Kodi is dat het gebruikers in staat stelt om hun favoriete sportevenementen live op Kodi te streamen. Titanium Kodi build heeft Sports Devil en Sports Hub Kodi-add-ons, die zeer populaire Kodi-add-ons zijn voor het streamen van live sportevenementen van over de hele wereld.

Voor de gebruiker die een live evenement heeft gemist, heeft het de Kodi-add-on Sportherhaling die herhalingen en hoogtepunten van alle sportevenementen toont.

Anderen

Afgezien van Entertainment en Sport, heeft Titanium Kodi build ook Cartoon- en nieuws-add-ons voor alle volwassenen en kinderen Titanium Kodi build is een build voor alle leeftijden, omdat het een grote variëteit heeft.

Titanium Kodi Repository

Titanium Kodi Build kan worden geïnstalleerd via Supreme Builds Repository. Deze kodi-repository heeft ook veel andere builds voor Kodi Krypton en Kodi Jarvis.

Titanium Kodi installeren Bouw voort op Leia en Krypton

Het installeren van Titanium Kodi build voor Kodi 17 is heel eenvoudig. Hier is een walkthrough voor Titanium build Kodi Krypton-installatie:

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingen icoon > Bestandsbeheer.hoe titanium kodi build te installeren
 2. Klik op Bron toevoegen > Klik op ‘Geen’ > Voer dit in URL http://repo.supremebuilds.com/ > Klik OK > Noem maar op opperste > Klik OK.hoe titanium kodi te installeren, bouw op Krypton-versie 17.6 of lager
 3. Terug keren naar thuis scherm > Selecteer Toevoegenons > Klik Installeer vanuit zip-bestand > Klik opperste > Klik repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Wacht op de melding.hoe titanium kodi build toe te voegen
 4. Klik Installeer vanuit de repository > Klik Supreme Builds Repository > Open Programma-add-ons > Selecteer Supreme Builds Wizard > Klik Installeren > Wacht op de melding.titanium kodi
 5. Ga naar Kodi Huis Scherm> Klik Add-ons > Open Programma-add-ons > Selecteer de Supreme Builds Wizard > Kiezen Krypton bouwt > Selecteer de Titanium Build.

titanium kodi bouwen

Titanium Kodi installeren Build on Kodi Jarvis Version 16 or Higher

 1. Open Kodi Jarvis (v16.1).
 2. Klik Systeem > Bestandsbeheer.
 3. Klik op Bron toevoegen.
 4. Klik Geen > voer de URL http://repo.supremebuilds.com > Klik Gedaan.
 5. Noem maar op opperste> Klik Gedaan > Klik OK.
 6. Gaan naar systeem > Open Add-ons > Klik Installeer vanuit zip-bestand.
 7. Selecteer opperste > repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Wacht op de melding.
 8. Selecteer Installeer vanuit de repository >Klik Supreme Builds Repository > Ga naar Programma-add-ons > Klik op Supreme Builds Wizard.
 9. Keer terug naar het startscherm >Klik Programma’s > Klik op Supreme Builds Wizard > Open Jarvis bouwt > Titanium.

Ontdek de beste Kodi-wizards als je de opperste wizard niet wilt gebruiken.

Titanium Kodi Build on Fire Stick installeren

 1. Volg onze gids en installeer Kodi Aan Vuurstok
 2. Ga naar Ontwikkelaar Opties > Schakel ADB-foutopsporing in en Apps van Onbekende bronnen.
 3. Open Kodi Aan Brand Stok.

Volg nu de bovenstaande stappen voor de installatie van Titanium Build op Krypton.

Om de inhoud voor volwassenen te deblokkeren, gebruikt u een betaalde gratis VPN voor Kodi op Firestick.

Installatie van add-ons en builds van derden voor Titanium Kodi inschakelen

 1. Open Kodi
 2. Klik op de Instellingen icoon
 3. Klik op Systeem instellingen.
 4. Klik op het tabblad Add-ons.
 5. Schakel onbekende bronnen in.
 6. Nu kunt u Kodi-add-ons van derden installeren.

Titanium Kodi werkt niet / fouten / problemen

Titanium Build voor Kodi 17 / Titanium Build voor Kodi 17.6 werkt niet

Veel gebruikers van Titanium Kodi 17.5 hebben geklaagd dat deze build niet werkt of niet meer werkt. Niet veel gebruikers klagen echter over deze fout in Titanium Kodi 17.6.

Fix

Wis eerst alle Kodi-gegevens, installeer vervolgens de build-repository en bouw opnieuw. Een nieuwe installatie levert geen probleem op.

Titanium Kodi Build Download

 1. Download de Zip bestand.
 2. Terug keren naar thuis scherm > Selecteer Toevoegenons > Klik Installeer vanuit zip-bestand > Navigeer door het systeem naar het gedownloade bestand > Klik repository.supremebuilds-x.x.x.zip > Wacht op de melding.
 3. Klik Installeer vanuit de repository > Klik Supreme Builds Repository > Open Programma-add-ons > Selecteer Supreme Builds Wizard > Klik Installeren > Wacht op de melding.
 4. Ga naar Kodi Huis Scherm> Klik Add-ons > Open Programma-add-ons > Selecteer de Supreme Builds Wizard > Kiezen Krypton bouwt > Selecteer de Titanium Build.

Titanium Kodi Build-recensies

Twitter is een plaats waar u alle soorten gebruikers zult vinden die de build prijzen en bekritiseren. Wat betreft Titanium Build, deze gebruiker heeft het in een zeer korte zin geprezen:

titanium build review

Dit is het geval op Reddit; deze build is lovend ontvangen door zijn gebruikers!

Hier is er nog een:

titanium build reddit review

Titanium Kodi-alternatieven

Titanium is een erg handige en betrouwbare constructie. Maar als iemand een andere beste Kodi-build wil proberen, dan zijn hier een paar:

 1. Het beest
 2. No Limits Magic Build
 3. Fire TV-goeroe
 4. Pulse CCM

Titanium Kodi Pin APK

Voor toegang tot de add-ons voor volwassenen heeft de gebruiker een pincode nodig.

Inpakken

Titanium build heeft een aantal geweldige add-ons die elke gebruiker wil. Het is altijd geweldig om de beste add-ons te hebben via een enkele build. Een ander groot voordeel van deze build is dat deze betrouwbaar is en dat de streams die beschikbaar zijn via de add-ons werken.

Een ding om te onthouden, gebruik altijd een VPN wanneer je Kodi gebruikt. Het beschermt uw privacy en beschermt u tegen malware.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map