Hoe UFC 223 Live Online gratis op Kodi te bekijken

Opmerking: UFC 223 is beëindigd, maar Mcgregor vs Khabib wint dit jaar veel hype. Je kunt Mcgregor vs Khabib live online bekijken.


UFC 223 is op weg om UFC-fans te verrassen met een ultieme spannende rit en een botsing tussen ‘s werelds beste titanen in het populairste mixed martial arts-toernooi in de branche. Met alle adrenaline pompen, kijken UFC-fans naar hun favoriete jagers die het uitvechten op de Octagon.

Maar welke betere manier om UFC 223-wedstrijden online te bekijken dan Kodi? Er is gewoon geen. Je kunt ze allemaal vangen UFC 223-wedstrijden live online gratis op Kodi Sports. Je zult er versteld van staan ​​hoe gemakkelijk je ufc 223 zonder kabel op Kodi kunt bekijken. Lees dus verder om erachter te komen. Maar voordat je verder gaat, is de pre-fight persconferentie van Khabib vs Holloway gegeven.

Hoe UFC 223 op Kodi gratis live online te bekijken zonder kabel

Er zijn andere, eenvoudigere en kosteneffectievere manieren waarop u het UFC 211-evenement live op uw internet kunt streamen. Aangezien het geen ID of wachtwoord vereist voor live streaming, kan deze methode illegaal klinken. Het internet is overspoeld met dergelijke UFC 211 Kodi-add-ons, maar er is een echt genie voor nodig om een ​​add-on te scheiden die volledig werkt zonder slechte links van degenen die overlopen met slechte links.

Na het screenen van verschillende Kodi-add-ons voor UFC 211 die betrouwbaar en volledig functionerend zouden kunnen zijn, hebben we 3 beste kodi-add-ons voor UFC 223 Kodi-add-ons geëxtraheerd, samen met hun kanalen van waaruit u UFC 223 live kunt bekijken.

Hieronder volgen de geografisch beperkte Kodi-add-ons om Live UFC 223 te streamen.

 1. DAZN
 2. SportsDevil (installeren op Kodi)
 3. ProSport

CTA UFC

Hoe UFC 223 Fight on Kodi te bekijken met behulp van ProSport Kodi Addon

De ProSport Kodi-add-on kan worden geïnstalleerd vanuit de SuperRepo-repository. Volg de gegeven stappen om de add-on te installeren om UFC 223 op Kodi te bekijken.

 1. Installeer de SuperRepo-opslagplaats
 2. Van Kodi-startscherm, ga naar instellingen (tandwielpictogram)
 3. Klik op Bestandsbeheer
 4. Klik op Bron tweemaal toevoegen (linkerkant)
 5. Onder “Voer de paden in of blader naar de medialocaties”Voer het exacte adres in: http://srp.nu
 6. Voer de naam voor deze mediabron in als Super Repo
 7. Ga naar Add-ons
 8. Klik op Mijn add-ons
 9. Klik op de ellipsen (..) op de top
 10. Selecteer installeren vanaf Zip bestand
 11. Vind je SuperRepo-map en klik erop
 12. Klik op de Kodi-versie je hebt (bijvoorbeeld Jarvis, Krypton)
 13. Selecteer Opslagplaatsen
 14. Klik op superrepo
 15. Klik op het zip-bestand: superrepo.kodi.krypton.repositories-x.x.xx.zip (x staat voor een versienummer dat in de loop van de tijd kan veranderen)
 16. ProSport is nu geïnstalleerd

Hoe Khabib vs Holloway te bekijken op Kodi Krypton versie 17.6 en lager

 1. Start Kodi
 2. Klik op Add-ons
 3. Klik nu op de Pakket installateur (vak) pictogram in de linkerbovenhoek
 4. Van daaruit selecteren Installeer vanuit Repository
 5. Klik op Video-add-ons
 6. Vind DAZN uit de lijst met add-ons en klik erop
 7. Selecteer Installeren en wacht op de Add-on Ingeschakeld melding om pop-up
 8. Ga terug naar de thuis scherm
 9. Klik vervolgens op Add-ons Video-add-ons en selecteer DAZN
 10. Meld u aan bij de add-on en Bekijk Joshua vs Parker gratis op Kodi

De gegeven add-on werkt alleen in een paar landen omdat het een geo-beperkte add-on is, daarom moet je ervoor zorgen dat je Kodi VPN instelt.

UFC 223 bekijken Legaal vechten op Kodi met UFC Fight Pass

Je kunt alle UFC 223-wedstrijden vangen via een officiële bron, d.w.z. de UFC Fight Pass-add-on. Deze legale Kodi-add-on voor ufc is voor internetgebruikers die al betalende abonnees zijn van het merk UFC. Op deze manier kunnen UFC-gebruikers legaal UFC-gevechten live streamen.

Voordat u begint met het installeren van de UFC Fight Pass Kodi-add-on, moet u de opslagplaats van Portse downloaden naar uw apparaat en van daaruit kunt u deze direct koppelen aan uw Kodi-apparaat. Om UFC Fight Pass op Kodi te installeren, moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Start Kodi > Klik op Add-ons > Klik op het kleine vakpictogram linksboven > Installeer vanuit zip-bestand > Navigeer door het zip-bestand dat u hebt gedownload voordat u met de installatie begint > Wacht tot de add-on is ingeschakeld.hoe ufc fight pass op kodi te installeren
 2. Installeer vanuit de repository > Portse’s Add-on Repository > Video-add-ons > UFC Fight Pass > Installeren.hoe ufc fight pass toe te voegen
 3. Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.hoe legaal ufc 211 op kodi te bekijken
 4. Ga naar het startscherm om de add-on te openen > Toevoegen > Video-add-on > UFC Fight Pass > Voer ID en wachtwoord in > Genieten!

Hoe UFC Fight Pass Addon te deblokkeren en UFC 211 te bekijken met VPN

Ondanks de enorme populariteit van het evenement, wordt UFC PPV alleen uitgezonden in specifieke landen en op specifieke kanalen. Het betekent dat als je niet in een van de landen woont waar UFC geen autorisatie heeft, je weinig of geen kans hebt om het live-evenement te bekijken, ondanks dat je een legale pas hebt.

Het komt zo voor dat we ook voor dit probleem een ​​oplossing hebben. Je kunt het UFC 223-evenement nog steeds overal ter wereld live streamen met een Kodi VPN. Deze VPN deblokkeert geo-beperkingen en laat je live actie kijken met extreem gemak.

Het inpakken

Met nog maar 2 dagen te gaan in het begin van UFC 211, vragen internetgebruikers zich misschien af ​​hoe ze UFC 211-gevechten op hun apparaat kunnen streamen. UFC 211 Fight Pass Kodi-add-on is een manier om legaal UFC 211-gevechten te streamen waarvoor je je ID en wachtwoord moet inloggen. Als u echter een ufc 211 Kodi-add-on wilt vinden waar u niet wordt gevraagd om inlog-essentials, dan bekijkt u nog steeds UFC 223-gevechten met cCloud-, Evolve-, VidTime- en Castaway Kodi-add-ons voor UFC 223.

Voor vragen en suggesties kunt u een opmerking plaatsen in de opmerkingen hieronder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map