UltraSurf VPN is niet zo’n populaire VPN-provider, maar het is zeker een redelijke optie bij het kiezen van een VPN voor Kodi. Moeilijk kunnen we het niet categoriseren als de beste VPN voor Kodi, maar UltraSurf is een redelijke VPN voor Kodi. Het is een gratis VPN, wat betekent dat er geen abonnement vereist is om deze service te gebruiken.

Volg deze gids voor meer informatie over UltraSurf VPN en de compatibiliteit ervan met Kodi- en FireStick-apparaten.

Hoe UltraSurf VPN voor Kodi te installeren

UltraSurf VPN had een Kodi-add-on in bètaversie die rechtstreeks op Kodi kon worden geïnstalleerd, net als de PureVPN Kodi-add-on. Het was beschikbaar in de Kobra Repository, maar aangezien het onlangs werd afgesloten, zijn er voorlopig geen sporen van de UltraSurf Kodi-add-on in een andere repository.

Daarom is de beste manier om deze service te gebruiken, door de desktopclient voor Windows te installeren en vervolgens Kodi uit te voeren. U kunt de UltraSurf Windows-client downloaden en op uw systeem installeren. Om er meer over te leren, kunt u onze instructies volgen om een ​​VPN op Kodi-gids te installeren.

Nadat u het hebt geïnstalleerd, registreert u zich gewoon. Log vervolgens in en maak verbinding met een van uw gewenste beveiligde servers. Zodra u bent verbonden met de beveiligde server, opent u Kodi en begint u met streamen met elke Kodi-add-on. Een van de belangrijkste voordelen van een VPN is dat je kunt genieten van streaming met IPTV Kodi-add-ons, omdat ze geografisch beperkt zijn.

  Hoe Ultimate IPTV op Kodi te installeren in minder dan 3 minuten

Hoe UltraSurf VPN voor FireStick te installeren

FireStick wordt de eerste keuze van binge-watchers over de hele wereld vanwege de toegankelijkheid en functies. Met een grote verscheidenheid aan apps kunnen gebruikers bijna alles streamen wat ze willen bekijken. Wetende dat veel mensen van gratis streaming houden, is Kodi op FireStick een trend geworden.

Het hebben van een VPN op FireStick is erg belangrijk, zelfs als je Kodi niet gebruikt, omdat veel van de apps en de inhoud die erover beschikbaar is geografisch beperkt is. Veel gebruikers ondervinden problemen bij het streamen van hun favoriete films, tv-programma’s enz. Omdat ze ofwel geografisch beperkt zijn of geblokkeerd worden door hun ISP.

Als u dus wilt genieten van probleemloze online streaming-ervaring, volgt u deze stappen om UltraSurf VPN op FireStick te installeren:

  1. Start uw FireStick op > Klik op de zoekoptie in het hoofdmenu.
  2. Type Downloader en klik op zoeken.
  3. Klik in het zoekresultaat op de app Downloader en klik op Krijgen.
  4. Nadat je de Downloader-app op je FireStick hebt geïnstalleerd, open je de applicatie.
  5. Voer nu deze URL in de zoekbalk van de app in: https: // bitly / 2lSyySP > Klik Gaan.
  6. Klik op wanneer de download is voltooid De volgende.
  7. Klik op installeren wanneer het dialoogvenster verschijnt en wacht tot de app is geïnstalleerd.
  8. Klik nadat de app is geïnstalleerd op Open.
  9. Wanneer de app wordt geopend, ziet u vooraan een schakelknop. Klik erop om verbinding te maken met een beveiligde server.

Dit installatieproces duurt amper 5 minuten en je bent klaar voor veilig streamen. Als u echter gratis inhoud op FireStick wilt streamen, moet u eerst Kodi op FireStick installeren.

  Kodi-profiel instellen en meerdere profielen beheren in 2023

Is UltraSurf VPN veilig?

Dit is de belangrijkste zorg van elke gebruiker, omdat de reden waarom mensen voor een VPN kiezen, is om hun privacy te beschermen. Bijna elke VPN-provider beweert de beste en veiligste serviceprovider te zijn, maar de laatste tijd zijn veel van de providers hun claims niet trouw gebleven. DNS-lekken en mislukte IP-maskering zijn veelvoorkomende dingen die worden opgemerkt bij gratis VPN-providers.

Hun beveiligingsprotocollen zijn niet zo sterk dat ze volledige beveiliging kunnen bieden zoals de premium VPN-providers. Dit is de reden waarom veel gebruikers vertrouwensproblemen hebben met betrekking tot gratis VPN-providers. UltraSurf VPN is een van de gratis serviceproviders en is door veel mensen op veel forums in twijfel getrokken. Wat mij betreft, als je UltraSurf gebruikt voor streamingdoeleinden, dan is het een veilige service zoals elke andere.

UltraSurf VPN-beoordelingen

UltraSurf VPN bestaat al geruime tijd in de branche en gebruikers die bekend zijn met de VPN-industrie weten hiervan. Om je een beter beeld te geven van wat anderen ervan vinden, heb ik een paar Reddit-threads toegevoegd:

Commentaar van discussie N3w0ne’s commentaar van discussie "Dat is de beste draagbare, gratis vpn met Europese servers.".

Deze gebruiker heeft positieve feedback gegeven over UltraSurf VPN. Het belangrijkste om op te merken is echter dat hij ook heeft vermeld dat hij het heeft gebruikt om YouTube te deblokkeren. Dit betekent dat als je UltraSurf VPN gebruikt om de beperkingen te omzeilen, dit een goede optie is.

Commentaar van discussie redditmaid’s commentaar van discussie "Kan ik niet gewoon ultrasurf gebruiken in plaats van een VPN te gebruiken?".

  Kodi installeren / instellen op Android-apparaten en telefoon 2023

Deze gebruiker heeft duidelijk aangegeven dat UltraSurf VPN voor niets anders kan worden gebruikt dan het deblokkeren van de site. De reden die hij heeft genoemd, is legitiem dat het beveiligingsprotocol van UltraSurf VPN twijfelachtig is, evenals hun praktijken. Aan de andere kant is dit het geval bij elke andere gratis VPN-service.

Gevolgtrekking

Ter afsluiting van deze beoordeling zou ik zeggen dat UltraSurf VPN een redelijke service is voor online streamers. Reden hiervoor is dat het bijna elke beperkte site ontgrendelt en het feit dat UltraSurf Kodi-ervaring ook bevredigend is. Desalniettemin zou ik gebruikers niet aanraden om voor deze VPN te kiezen als ze op zoek zijn naar eersteklas privacy.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me