ustvnow-Kodi

USTVNow Kodi is een unieke online streaming Kodi-add-on waarmee gebruikers hun favoriete Amerikaanse kanalen kunnen bekijken.

Volg onze gids om te zien hoe u USTVNow Kodi-add-on installeert op verschillende Kodi-versies en apparaten. Voordat u echter begint met het installeren van de add-on, moet u er rekening mee houden dat het een geografisch beperkte Kodi-add-on is en dat er een VPN voor Kodi nodig is om deze buiten de VS te deblokkeren. Als je nog steeds verwarring hebt, zoals waarom heb je een VPN voor Kodi nodig, volg dan onze VPN voor Kodi-gids.

Contents

USTVNow Kodi-opslagplaats

USTVNow is een officiële Kodi-add-on en is beschikbaar via de officiële Kodi Add-ons-repository.

Hoe USTVNow Kodi Addon op Kodi Leia- en Krypton-versies te installeren

1. Open Kodi > Klik op de Uitrusting icoon > Klik het dossier Manager.
USTVNow-installatie-1

2. Van je huis scherm, Klik op de Toevoegenons tabblad.
USTVNow-installatie-2

3. Klik nu op de Vak pictogram > Klik Installeer vanuit Repository.
USTVNow-installatie-3

4. Selecteer Kodi ToevoegenAan Opslagplaats > Open Video toevoegenons.
USTVNow-installatie-4

5. Selecteer USTVnow > Klik Installeren.
USTVNow-installatie-5

USTVNow Kodi Addon installeren op Jarvis versie 16 of hoger

 1. Open Kodi.
 2. Klik SYSTEEM > het dossier Manager.
 3. Klik Bron toevoegen.
 4. Klik Geen > Typ dit URL http://fusion.tvaddons.co/ en selecteer Gedaan.
 5. Voer een naam in voor deze mediabron, ‘fusie’ & selecteer OK.
 6. Keer terug aan jouw Huis Scherm > Selecteer SYSTEEM > Selecteer ToevoegenOns.
 7. Klik Installeren uit zip-bestand > Selecteer fusie > Klik kodi-repo’s > Selecteer Engels > Klik repository.xbmchub-x.x.x.zip > Wacht op de melding.
 8. Klik Installeer vanuit de repository > Selecteer TVADDONS.ag Add-on Repository > Klik Video-add-ons.
 9. Klik USTVnow Plus > Klik Installeren > Wacht op add-on ingeschakelde melding.

Hoe USTVNow Kodi Addon op Fire Stick te installeren

 1. Installeren Kodi Aan Vuurstok met behulp van onze gids.
 2. Ga naar Ontwikkelaar Opties > Schakel ADB-foutopsporing in en Apps van Onbekende bronnen
 3. Lancering Kodi Aan Brand Stok

Probeer een gratis VPN voor Kodi op uw Firestick-apparaat om de streams van deze add-on te deblokkeren.

Volg nu de USTVNow Kodi-download

Als u van plan bent de USTVNow Kodi-add-on te downloaden van een externe repository, dan kunt u deze methode volgen:

 1. Downloaden USTVNow Kodi add-on Zip-bestand
 2. Selecteer Add-ons Browser > Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Navigeer door het gedownloade zip-bestand > Selecteer kodi-repo’s > Selecteer Engels > Selecteer repository.xbmchub-x.x.x.zip > Wacht tot de add-on is ingeschakeld.
 3. Selecteer Installeer vanuit Repository > Selecteer TVADDONS.CO Add-on-opslagplaats > Selecteer Video-add-ons > Selecteer USTVnow Plus > Selecteer Installeren.

USTVNow Kodi werkt niet / fouten / problemen

Als het gaat om de meest populaire add-ons, krijgen gebruikers enkele problemen. Als u USTVNow Kodi-add-on gebruikt of van plan bent te gebruiken, kunt u een van deze problemen tegenkomen.

USTVNow kan de afhankelijkheid niet installeren

Deze fout werd wereldwijd gezien toen de repository onlangs werd afgesloten. Deze fout treedt altijd op vanwege twee hoofdredenen: verbroken bronlink of bijwerken van repository.

Fix

De juiste en bijgewerkte repository-link wordt vermeld in de installatiehandleiding hierboven, u kunt deze gebruiken en u zult geen problemen ondervinden.

USTVNow Inlogfout

Deze fout treedt op bij invoegtoepassingen waarvoor een login en wachtwoord vereist zijn. Zoals USTVNow Kodi 17.4, USTVNow 17.5 en USTVNow 17.6, al deze drie vereisten een login, daarom treedt deze fout op tijdens het gebruik ervan.

Fix

Als deze fout zich voordoet, probeer dan in te loggen met een ander account door je opnieuw aan te melden. De add-on werkt perfect.

USTVNow Kodi beoordelingen

Gebruikers over de hele wereld ondervonden problemen met USTVNow vanwege het afsluiten ervan. Reddit-discussies begonnen op te proppen met vragen over USTVNow Kodi. Veel gebruikers begonnen zich af te vragen of het nog steeds werkt of niet, kijk:

Kaart

Deze gebruiker heeft een misvatting over de USTVNow Kodia-add-on, omdat u kunt zien dat hij van mening is dat u zich opnieuw moet aanmelden om deze te gebruiken. Dit is helemaal verkeerd omdat USTVNow Kodi-add-on een officiële Kodi-add-on is en het werkt prima met het account dat u gebruikt voor zijn online service.

Kaart

Deze gebruiker lijkt een echte liefhebber van deze add-on te zijn, te oordelen naar de manier waarop hij de aangeboden services heeft beschreven.

Hier is een van de meest sarcastische tweet die USTVNow Kodi prijst:

Raakte verslaafd en nu is de vrouw verslaafd! #Jeopardy bekijken op #kodi voorheen #xbmc via de #ustvnow-add-on ….

– Grijze gans (@PatrickGuice) 8 januari 2015

USTVNow gratis account

USTVNow kan alleen worden gebruikt met een accountaanmelding. Het aanmelden voor een account is gratis, maar het beperkt je tot slechts zeven kanalen. Als u volledige toegang tot 29 kanalen wilt hebben, moet u abonnementskosten betalen.

USTVNow Registreren / Account / Login

U kunt uw gratis account maken via hun aanmeldingspagina. De aanmelding is helemaal gratis en het werkt prima voor minimaal 45 dagen. Zodra u uw account online heeft aangemaakt, kunt u uw favoriete kanalen streamen.

USTVNow gratis alternatieven

 1. Verbond
 2. Exodus
 3. Bennu
 4. Specto Fork

Laatste gedachten

USTVNow is een geweldige online streaming-add-on waarmee gebruikers toegang hebben tot alle Amerikaanse topkanalen. Maar de abonnementsproblemen en andere problemen met gebruikers zijn iets dat gebruikers er een hekel aan hebben. We hebben echter enkele oplossingen gegeven in onze handleiding met betrekking tot die problemen. We hopen dat de gebruikers deze add-on geweldig zullen vinden. Blijf zoals altijd veilig en slim, gebruik een Kodi VPN!