Wat is Vortex op Kodi

Vortex is de nieuwe add-on voor sport en muziek, ontwikkeld door de twee giganten van de technische industrie, namelijk Rock Crusher en Dreamweaver. Deze add-on omvat veel speciale sportevenementen, waaronder voetbal, UFC, motorsport en nog veel meer.

Rock Crusher en Dreamweaver doen nooit concessies aan de kwaliteit, dus van de twee kun je niets minder dan perfects verwachten. In deze gids bespreken we hoe Vortex op Kodi te installeren. Om deze add-on te installeren, volgt u de onderstaande stappen voor Krypton en Jarvis.

Hoe Vortex op Kodi te installeren 17
Hoe Vortex op Kodi te installeren 16
Download Vortex Repo
Vortex Kodi werkt niet / fouten / problemen
Kodi Vortex beoordelingen

Waarschuwing! U moet een VPN gebruiken om anoniem te blijven terwijl u Vortex gebruikt, omdat dit uw privacy beschermt. 85% korting op PureVPN en stream onbeperkte inhoud op Vortex.

Vortex installeren op Kodi Krypton versie 17 of hoger

 1. Open Kodi Krypton 17 op uw systeem > Tik op Instellingen icoon (een tandwielvormig pictogram) bovenaan > Selecteer nu Bestandsbeheer optie.hoe vortex op kodi te installeren
 2. Hier zie je een lijst met repositorybronnen, scroll naar beneden en Dubbelklik Aan Bron toevoegen > Er verschijnt een vak waar u op moet klikken ‘Geen’ > Typ vervolgens de Opslagplaats-URL http://www.rockodi.com/ en klik op OK > Typ nu de naam van de mediabron ‘Rots’ en klik OK > Klik OK nog een keer.hoe vortex te installeren op kodi krypton versie 17 of hoger
 3. Ga naar om door te gaan met de derde stap Hoofdmenu van Kodi > Klik op Add-ons > Tik nu op Pakket installateur pictogram (een doosvormig pictogram) in de linkerbovenhoek.voeg vortex toe op kodi
 4. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Er verschijnt een vak waarin je naar beneden moet scrollen en op moet klikken ‘Rots’ > repository.Rockcrusher-1.6.zip > Het zal even duren om de repository te installeren.download vortex kodi zip-bestand
 5. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Rockcrusher Repository > Video-add-ons > Zoek en klik op Vortex van de lijst > Klik nu op Installeren > Wacht tot het de add-on installeert.vortex bij het instellen van kodi
 6. Ga terug naar om de add-on te bekijken Hoofdmenu van Kodi > Klik op Add-ons tabblad > Klik nu op Video-add-ons > Als je naar de rechterkant van je scherm kijkt, zie je een lijst met Kodi-add-ons, scrol omlaag om te vinden Vortex en klik erop. Begin met het gebruik van de Vortex-add-on.

vortex op kodi-instellingen

Hoe Vortex op Kodi Jarvis versie 16 of lager te installeren

 1. Open Kodi Jarvis 16 op uw systeem > Klik op Systemen optie onderaan het scherm > Selecteer nu Bestandsbeheer.
 2. Dubbelklik op Bron toevoegen die u mogelijk aan het einde van de lijst vindt > Er verschijnt nu een pop-upvenster, klik op ‘Geen’ > Typ URL http://www.rockodi.com en klik op Gereed > Typ Naam ‘Rock’ en klik op Gereed > Klik nu op OK.
 3. Ga terug naar Kodi-startscherm > Selecteer Systemen optie opnieuw > Klik vervolgens op Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand > Selecteer ‘Rock’ in de lijst > Klik op repository.Rockcrusher-1.6.zip > Wacht nu tot het is geïnstalleerd.
 4. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Rockcrusher Repository > Klik op Video-add-ons > Vortex > Installeren > Wacht tot het de add-on installeert.

Download Vortex Repo

Vortex-add-on is te vinden in de Rock Crusher-repository. U kunt deze repository ook rechtstreeks op uw systeem downloaden, waardoor enkele van de hierboven gemarkeerde stappen worden gewist. Klik hier om de Vortex Repository te downloaden en volg de onderstaande stappen:

 1. Zodra je het zip-bestand hebt gedownload en op je systeem hebt opgeslagen, open je Kodi > Klik op Add-ons > Pakketinstallatiepictogram.
 2. Installeer vanuit Zip-bestand > Navigeer door het zip-bestand dat je hebt gedownload. Zodra u door het bestand navigeert, duurt het enkele minuten om te installeren.
 3. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Rockcrusher Repo > Video-add-ons > Vortex > Installeren > Genieten!

Vortex Kodi werkt niet / fouten / problemen

Vortex was eerder beschikbaar in de Stream Add-ons Repository. Het heeft nu echter zijn eigen repository Rockcrusher waar u Vortex gemakkelijk kunt installeren. De overgang van Stream Add-ons naar een aparte Vortex-add-on heeft ertoe geleid dat de add-on problemen veroorzaakte. Deze blog behandelt de nieuwste richtlijn om Vortex te installeren die perfect werkt.

Vortex Add-on werkt niet

Vorte werkte prima tot de wijziging van de repository. Nu het een aparte nieuwe repository heeft, werkt het goed op Kodi.

Kodi Vortex beoordelingen

Met Vortex kun je veel sportevenementen bekijken, waaronder motorsportwedstrijden live online. Veel Kodi-gebruikers schakelen hun Vortex-add-on op Kodi in voor het bekijken van online sporten zonder abonnement.

Met dank aan @ rockcrusher01 voor de geweldige # formule1 #racing-dekking op #vortex. Beste racedekking op Kodi.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 mei 2017

Kodi-gebruikers zien Vortex ook als de beste add-on vanwege de HD-streaming. Het belangrijkste is dat al zijn streaming fantastisch werkt zonder de media-inhoud te laden.

@ rockcrusher01 #VORTEX heeft de beste (mogelijk de ENIGE werken in HD / Eng) Grammy awards stream in KODI. Props en TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13 februari 2017

Om dingen bij elkaar op te tellen

Vortex, een nieuwe naam in de Kodi-wereld, heeft de categorie add-on sport en muziek overgenomen. Het is het product van de twee populaire namen in de Kodi-wereld Rock Crusher en Dreamweaver. Het omvat veel sportevenementen, waaronder de UFC PPV-evenementen, die moeilijk gratis online te bekijken zijn. In deze gids bespreken we hoe Vortex op Kodi te installeren en live sport te kijken. Bekijk onze Kodi VPN-gids.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me