Hoe Watch5S op Kodi Krypton 17.6 en Jarvis 16 te installeren

Als je een wanhopige beste fan van Kodi-add-ons en tegelijkertijd een filmfan bent, moet je de Watch5S Kodi-add-on bekijken, een geweldige film met add-on. Watch5S heeft een enorme filmbibliotheek gebaseerd op de nieuwste en oudste films. In deze gids bieden we eenvoudige stappen voor het installeren van Watch5S op Kodi, de nieuwe manier.


Voordat we beginnen, is het belangrijk om in gedachten te houden dat StremHub-repository (oudere link) niet meer werkt. De eigenaar van de specifieke add-on van derden heeft de Watch5S Kodi-add-on om onbekende reden verwijderd. Voor wat we u gaan laten zien is het nieuwere versie van het installeren van Watch5S op Kodi. Blijf dus lezen.

Waarschuwing! U moet een Kodi VPN gebruiken om anoniem te blijven terwijl u Watch5S gebruikt, omdat dit uw privacy beschermt. 85% korting op PureVPN en stream onbeperkte inhoud op Watch5S.

Hoe Watch5S te installeren op Kodi Krypton versie 17.6 of lager

 1. Start Kodi > Ga naar Instellingen > Klik vervolgens op Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.hoe watch5s op kodi te installeren
 2. Typ nu de URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Typ de naam van de mediabron ‘Cazwall’.Hoe Watch5S op Kodi Krypton versie 17.6 te installeren
 3. Ga naar het Kodi-startscherm door op de ‘Esc’-knop op het toetsenbord te drukken > Klik op Add-ons > Klik nu op het pictogram ‘Pakketinstallatie’.hoe watch5s op kodi toe te voegen
 4. Installeer vanuit zip-bestand > Selecteer Repository > Zoek repository.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s download zip-bestand op kodi
 5. Installeer vanuit de repository > Gewoon Caz Repo > Video-add-ons > Scroll naar beneden en klik op Watch5S > Klik op Installeren.hoe watch5s te installeren op Jarvis versie 16
 6. Ga nu naar het startscherm van Kodi > Add-ons > Video-add-ons > Watch5S.Watch5S gedeblokkeerd
 7. Geniet en bekijk de nieuwste films.

Watch5S-app downloaden

Hoe Watch5S te installeren op Kodi Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi Jarvis > Systeem > Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 2. Typ de URL http://cazwall.com/repo > Typ de naam van de mediabron Cazwall > Klik OK > Ga naar het startscherm van Kodi.
 3. Systeem > Add-ons > Installeer vanuit zip-bestand > Opslagplaats > Zoek repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Installeer vanuit de repository > Gewoon Caz Repo > Video-add-ons > Scroll naar beneden en klik op Watch5S > Klik op Installeren.
 5. U hebt toegang tot de add-on vanaf Veos > Video-add-ons > Watch5S en geniet ervan!

Watch5s Kodi Downloaden

 1. Download de Zip bestand op uw apparaat > Ga naar Kodi-startscherm.
 2. Klik Add-ons > Klik op de Vak pictogram > Installeer vanuit zip-bestand > Lokaliseer en open repository.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Nu Installeer vanuit de repository > Gewoon Caz Repo > Video-add-ons > Selecteer Watch5S > Klik Installeren.
 4. U heeft toegang tot de add-on Video-add-ons > Watch5S.

 Watch5s Kodi werkt niet / fouten / problemen

Controleer Log Error

Wanneer u de add-on probeert te installeren, kan er een foutmelding verschijnen met de melding ‘Logboek controleren voor meer informatie’. Het betekent dat er een bestand ontbreekt in de repository, daarom kan de repository niet installeren. Een andere reden is dat de repository mogelijk verouderd is.

Fix

Om deze fout op te lossen, moet u ervoor zorgen dat de add-on die u samen met de repository gaat installeren, wordt bijgewerkt. Dit voorkomt dat deze fout opduikt.

Ongeldige zip-URL

Wanneer u probeert te installeren vanuit een zip-bestand, kunt u deze fout tegenkomen. Dit is niet iets om je zorgen over te maken en kan gemakkelijk worden opgelost.

Fix

Als deze fout zich voordoet, ga dan terug naar de bestandsbeheerder en controleer of je de juiste bron-URL hebt ingevoerd. Als de door u ingevoerde URL correct is, controleer dan de link of deze werkt of niet. Soms zijn de links verbroken of worden ze afgesloten, wat een probleem veroorzaakt.

Watch5S-app downloaden

Watch5S brengt u de nieuwste films op uw mobiele apparaten met de installatie van de Watch5S-app. Dit Android Application Package (APK) kan worden gebruikt met een Android-versie 4.4 of hoger. Het bevat zeker geen bugs en is gratis te gebruiken. Mis dus geen kans om gratis films te bekijken op uw mobiele apparaat met de Watch5S-app.

Watch5S gedeblokkeerd

Het kan voorkomen dat sommige van de films die u probeert te openen, geografisch beperkt zijn of om de een of andere reden worden geblokkeerd. Dit betekent dat sommige media-inhoud beschikbaar is in specifieke landen terwijl deze is geblokkeerd in andere landen.

U hoeft echter niet bang te zijn wanneer u Watch5S-media-inhoud nog steeds kunt deblokkeren via een Kodi VPN. Een VPN-service deblokkeert Watch5S-films door uw IP-adres te wijzigen dat films toegankelijk maakt.

Een ander voordeel van een VPN-service is dat uw internetactiviteit nooit wordt getraceerd door de overheid of internetprovider. Nu kunt u vrij rondlopen op internet!

Watch5s Game of Thrones

Wie wil er niet Game of thrones kijken? Het verhaal van bedrog, regime, bloed, glorie en sceptische emoties; Game of Thrones heeft de wereld veroverd door een storm. Er zijn miljarden fans over de hele wereld, die graag elk nieuw seizoen van Game of Thrones willen zien.

De barrière waarmee ze worden geconfronteerd, is echter waar ze ernaar kunnen kijken, waar ze streams van lage kwaliteit, onbetrouwbare bronnen enz. Kunnen streamen. Welnu, daar is een eenvoudige oplossing voor! Alle fans van Game of Thrones hoeven zich nergens meer zorgen over te maken, omdat ze Game of Thrones kunnen bekijken op Watch5s.

Watch5s Game of Thrones

Het enige wat u hoeft te doen is een bezoek brengen https://watch5s.is/ en zoek naar Game of Thrones met behulp van de zoekbalk op de website. U krijgt alle links die op de site aanwezig zijn, opent een link en bekijkt uw favoriete aflevering / seizoen.

Hoe Moana te bekijken op Watch5s Kodi

Hoe Moana te bekijken op Watch5s Kodi

Je kunt de populaire film ‘Moana’ van Disney bekijken op de add-on Watch5S Kodi. Daarvoor moet je Watch5S op Kodi installeren vanuit de installatiehandleiding hierboven weergegeven.

Zodra de Watch5S-add-on is geïnstalleerd, gaat u naar het hoofdmenu van Kodi > Add-ons > Video-add-ons > Watch5S > Klik op Zoeken > Typ Moana > Bekijk Moana op HD.

hoe je moana HD kunt bekijken op watch5s kodi

Om dingen bij elkaar op te tellen

Voor een geweldig en eindeloos filmaanbod is er geen plaats als Watch5S op Kodi. De enorme filmbibliotheek biedt u binnen enkele seconden alle soorten films van alle generaties. Dit is de nieuwere versie van het installeren van Watch5S op Kodi omdat StreamHub zich heeft losgemaakt van Watch5S. Als je te maken krijgt met geografische beperkingen tijdens het streamen van een film, krijg je een VPN om toegang te krijgen. In deze gids hebben we stappen gegeven voor het installeren van Watch5S op Kodi, dus stem af voor meer Kodi-add-ons.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map