Woorden als iconisch, glamoureus en vermakelijk zijn niet genoeg om deze extravagante cricketcompetitie te verklaren; IPL (Indian Premier League). De 11e editie van de populairste cricketcompetitie wereldwijd begon twee dagen geleden en de hype van dit toernooi is nu op zijn hoogtepunt. IPL-fans over de hele wereld zoeken naar manieren om IPL thuis en op kantoor te bekijken met behulp van Kodi-add-ons.

We weten echter wat het beste is voor Kodi VPN-fans en daarom hebben we een gids opgesteld om u te helpen IPL op Kodi te bekijken.

Waarschuwing!! U kunt IPL-overeenkomsten streamen op IPL-kanalen van over de hele wereld. Om toegang te krijgen tot geo-beperkte IPL-omroepen, moet u IPL-kanalen deblokkeren met een VPN.
CTA

IPL 2023 kanalen / omroeplijst

Land / regio Omroepen
India Sterren sport

Hotstar

Afrika Super sport
Verenigde Staten ESPN
Verenigd Koninkrijk Sky Sports
Canada Sportnet
Australië Cricket Gateway
Nieuw-Zeeland Sky Sports

IPL bekijken op Kodi krypton versie 17.6 of lager

Er zijn veel add-ons voor live sportstreaming, maar we hebben de add-on ZEM TV Kodi voor u gekozen omdat deze een HD-streaminglink biedt voor live streaming van IPL. Volg deze stappen om ZEM TV te installeren om IPL live op Kodi te bekijken.

 1. Open Kodi > Ga naar het hoofdmenu van Kodi > Klik op het instellingenpictogram > Open Bestandsbeheer > Dubbelklik nu op Bron toevoegen.hoe ipl te bekijken
 2. Klik waar het zegt ‘Geen’ > Voer dit in URL in de adresbalk http://kdil.co/repo/ > Klik nu OK > Noem maar op ‘Kodil Repo ‘  en klik vervolgens op OK > Controleer beide URL en Naam en klik op OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.hoe je ipl kunt bekijken op kodi krypton versie 17.6 of lager
 3. Keer terug naar Kodi Hoofdmenu > Open Toevoegenons menu in de linkerkolom > Klik op de Vak pictogram.hoe je ipl kunt bekijken op kodi jarvis versie 16 of hoger
 4. Klik nu op Installeren van Zip het dossier > Scroll naar beneden en klik op Kodil Repo > Open Kodil.ritssluiting > Wacht op de melding.hoe je ipl kunt bekijken op kodi firestick
 5. Klik op nadat de melding is verschenen Installeer vanuit Repository > Open Kodil Repository > Ga naar Video-add-ons.IPL 2023 Kodi Download
 6. Scroll naar beneden en open Zem TV > Klik Installeren > Wacht tot de add-on is ingeschakeld.

Hoe IPL 2023 te bekijken op Hotstar in de VS.

Daar heb je het, nu is de add-on geïnstalleerd en nu kun je gemakkelijk je favoriete IPL-games live bekijken in Kodi.

IPL bekijken op Kodi Jarvis versie 16 of hoger

 1. Lancering Kodi Jarvis V16 > Klik op Systeem.
 2. Ga naar Bestandsbeheer > Dubbelklik nu op Bron toevoegen.
 3. Klik waar het zegt <Geen> > Typ dit URL http://kdil.co/repo/ > Klik Gedaan.
 4. Geef hier een naam aan URL zoals ‘Kodil Repo ” > Klik Gedaan > Klik OK.
 5. Ga terug naar Thuis scherm > Klik Systeem.
 6. Open Add-ons > Klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Open Kodil Repo> Klik op Kodil.zip.
 7. Ga terug naar Thuis scherm.
 8. Ga naar Add-on installatieprogramma > Open Kodil Repo > Moet Video-add-ons en selecteer Zem TV.
 9. Klik Installeren.

IPL bekijken op Kodi Firestick

 1. Open Kodi op Fire Stick. Als je Kodi niet hebt geïnstalleerd, installeer dan Kodi op Fire Stick.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.
 3. Volg daarna de stappen die hierboven zijn vermeld voor add-on-installatie op Kodi Krypton V17.6.

IPL 2023 Kodi Download

 1. Download het zip-bestand > Open Kodi op uw apparaat > Open Add-ons menu > Klik op de Pakketinstallatiepictogram.
 2. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Bladeren en Open de gedownload zip-bestand.
 3. Klik op Installeer vanuit Repository > Open Kodil Repository > Open Video-add-ons > Klik op Zem > Raken Installeren.

Hoe IPL 2023 te bekijken op Hotstar in de VS.

Hoe IPL 2023 te bekijken op Hotstar in de VS.

HotStar is een Indiase applicatie waarmee gebruikers hun favoriete IPL-wedstrijden kunnen bekijken, maar de ironie is dat het alleen toegankelijk is in India. Daarom moeten gebruikers die in het buitenland wonen toegang hebben tot deze applicatie op hun Android-apparaten en Apple-apparaten met behulp van een Kodi VPN-service.

Via de VPN-service moeten gebruikers eerst een Indiase regioserver selecteren en vervolgens toegang krijgen tot de applicatie. Zodra je de applicatie hebt gedownload via Play Store en iTunes, kun je IPL gemakkelijk live bekijken.

Hoe IPL Live gratis online streams te bekijken

Voor de gebruikers die in Afrika en het Midden-Oosten wonen en die onbeperkte IPL-actie willen bekijken via een gratis service, kunnen ze kiezen voor deze vijf:

 1. Cricingif (wereldwijd)
 2. Cricketgateway (wereldwijd)
 3. IPL Live 2023
 4. SuperSport (voor gebruikers in Zuid-Afrika)
 5. OSN Play (voor gebruikers in het Midden-Oosten)
 6. Smartcric-app
 7. Willow TV
 8. JIO TV
 9. Vivo IPL
 10. Cricbytes
 11. CricHD
 12. DD Sports
 13. Suvarna Plus

Cric In Gif

Hoe IPL Live gratis online streams te bekijken

Cricingif is een sportnieuwssite die de laatste updates van de laatste cricketwedstrijden over de hele wereld per wedstrijd biedt. Bezoekers kunnen de hoogtepunten van elk spel bekijken en het laatste nieuws van rond het cricketwoord bekijken. Een andere geweldige functie van Cricingif is dat het een speciale sectie heeft voor gebruikers die IPL T20 live willen bekijken.

Cricket Gateway

cricket gateway voor ipl

Met de mobiele applicatie Cricket gateway kunnen gebruikers op de hoogte blijven van de nieuwste cricketactie. De gebruiker kan alle hoogtepunten van de wedstrijden bekijken en de scorekaarten bekijken wanneer ze dat willen. Een geweldige functie van deze site is het archiefgedeelte dat het mogelijk maakt om een ​​wandeling te maken door enkele recente cricketevenementen van over de hele wereld. Gebruikers kunnen via deze app ook het nieuwste en nieuwe nieuws over hun favoriete teams bekijken.

IPL Live 2023

ipl live 2023

IPL Live 2023 is een speciale site die alleen online streamingdiensten biedt voor IPL. De kwaliteit van de streams die deze site biedt zijn van hoge kwaliteit en de servers die deze site heeft, zijn naadloos. Het biedt drie verschillende servers voor het streamen van wedstrijden en biedt details over andere streamingdiensten.

Super sport

supersport voor ipl

SuperSport is zonder twijfel een van de meest gerenommeerde sportomroepen ter wereld. SuperSport heeft naam gemaakt door live sport uit te zenden op televisie en richt zich nu op de online streamingdienst van live cricket en andere sportevenementen. Gebruikers kunnen tijdens het streamen de laatste resultaten en schema’s van de wedstrijden van IPL bekijken. SuperSport zal IPL streamen voor Zuid-Afrikaanse regio maar hun video’s zijn toegankelijk van over de hele wereld.

OSN Play

OSN Play voor ipl

OSN Play biedt sportstreams in Arabische taal voor het Midden-Oosten. Het is een geo-beperkte service die kan worden gedeblokkeerd vanuit andere landen door een VPN-service van goede kwaliteit te gebruiken. Het beste van OSN Play is dat de applicatie voor Android en iOS ook beschikbaar is in de respectievelijke platformwinkels. Gebruikers die een abonnement hebben op de OSN-services hebben zonder extra kosten toegang tot hun favoriete sportinhoud.

Smartcric-app

Smartcric-app voor ipl

SmartCric is een geweldige applicatie om live cricketwedstrijden van over de hele wereld op smartphones te streamen. Een van de meest ongemakkelijke dingen van deze slimme app voor smartphones is echter dat deze niet beschikbaar is in de Google Play Store. Gebruikers die deze app willen installeren, moeten het apk-bestand downloaden van een site van derden en vervolgens installeren. Anders dan dit is de applicatie geweldig om te gebruiken omdat het een geweldige vriendelijke interface heeft en het werkt geweldig.

Willow TV

WillowTV om ipl te streamen

Willow TV is een toonaangevende Amerikaanse sportomroep die live verschillende cricketevenementen en hoogtepunten uitzendt die over de hele wereld plaatsvinden. Dit kanaal is gevestigd in Californië en zendt de Indiase Premier League live online uit en gebruikers hebben gemakkelijk toegang tot de streams.

Jio TV

jiotv voor gratis ipl-streaming

Jio TV biedt zijn gebruikers een breed scala aan kanalen uit verschillende regio’s over de hele wereld en ook uit verschillende talen. Het biedt meer dan 350 tv-kanalen, waarvan 50+ HD-kanalen. De Jio TV-applicatie kan worden gedownload van Google Play Store en Apple App Store voor respectievelijke apparaten.

Een van de beste functies van deze app is dat gebruikers een live wedstrijd kunnen pauzeren wanneer ze dat willen en kunnen spelen om vanaf hetzelfde punt door te gaan. Gebruikers kunnen ook hun favoriete shows bekijken door de uitgezonden inhoud van de afgelopen 7 dagen te kiezen. Gebruikers kunnen zich abonneren op exclusieve mobiele diensten van Jio voor slechts € 49.

jio plan voor ipl

Vivoipl

Vivo om ipl te streamen

Vivo is de officiële sponsor van de Indian Premier League 2023 en zal alle actie van IPL 2023 live op zijn website uitzenden. Gebruikers kunnen alle wedstrijden van IPL 2023 bekijken op de VivoIPL-website. De website heeft ook een compleet toernooischema en een pin-verhaal dat gemakkelijk kan worden bekeken.

Cricbytes

bekijk ipl online op cricbytes

Cricbytes is eigenlijk een blogsite die nieuws en blogs publiceert over al het huidige en laatste nieuws en resultaten uit de cricketwereld. Hoewel gebruikers de game niet live op deze site kunnen bekijken, kunnen ze wel op de hoogte blijven van de scorekaart en al het nieuws op het veld en dergelijke. Gebruikers kunnen gemakkelijk op de hoogte blijven van het laatste nieuws over cricketevenementen en spelers.

CricHD

bekijk ipl oncrichd.tv

CricHD is een geweldige streaming-site die met één klik live streaming biedt voor een verscheidenheid aan sporten zoals voetbal, cricket, rugby, Amerikaans voetbal, worstelen, UFC, boksen, golf enz. Het biedt streams van hoge kwaliteit van enkele van de beste uitzendnetwerken zoals BT Sport, ESPN HD, Euro Sport, PTV Sports en Sky Sports enz. Deze streamingdienst heeft helemaal geen geografische beperkingen, dus je kunt overal en altijd gratis streamen van je favoriete sporten.

DD Sports

dd sporten om ipl gratis te bekijken

DD sports is eigenlijk een Indiaas sporttelecastingnetwerk dat zich richt op de meeste binnenlandse sportevenementen in India. Het zal echter de IPL 2023 dekken en de streams zullen online beschikbaar zijn op het sportgedeelte van de website “GoHelloTV.in”. Gebruikers die IPL 2023 live gratis willen streamen, kunnen het streamen via DD Sports. Desalniettemin is het relevante punt in deze kwestie dat het een geo-beperkte stream kan zijn en dat u daarom mogelijk een VPN-service moet gebruiken om er toegang toe te hebben.

Suvarna Plus

Star-suvarna-plus

Suvarna Plus ook wel bekend als Star Suvarna Plus is een Indiase entertainmentzender die eigendom is van Star Networks. Het zendt de nieuwste en vintage Bollywood-films en internationale en binnenlandse sportevenementen uit. IPL is een fascinerende, wereldwijd geprezen binnenlandse cricketcompetitie en wordt live uitgezonden op Suvarna Plus. Als u het daarom niet thuis bij u op tv kunt bekijken, kunt u het eenvoudig live bekijken via de online stream van Suvarna Plus.

Laatste woorden

Indian Premier League is een van de grootste cricketcompetities van niet alleen Zuid-Azië, maar ook van de wereld. Er zijn miljoenen fans over de hele wereld die graag naar deze spannende cricketcompetitie kijken. Gebruikers die IPL niet op tv kunnen bekijken of in het buitenland wonen, kunnen IPL gemakkelijk bekijken op Kodi of ze kunnen het ook live streamen via de door ons verstrekte streaminglinks.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Een stapsgewijze handleiding voor het installeren van Kodi Krypton v18, 17.6 of 16 op Windows