Kodi is niet alleen voor het streamen van films en tv-programma’s of het kijken naar retro-comedy. Gebruikers geven er de voorkeur aan vanwege de beste Kodi-add-ons waarmee gebruikers hun favoriete live-evenementen, tv-programma’s en andere live-programma’s kunnen streamen.

Er zijn enkele officiële beste IPTV Kodi-add-ons 2018 en er zijn ook een paar geweldige IPTV-gratis plug-ins ontwikkeld door externe ontwikkelaars. Veel mensen ondervinden echter problemen bij het installeren van de add-ons of het openen van hun streams.

De reden hierachter is dat Kodi Live TV-add-ons geografisch beperkt zijn en dat hun streams niet toegankelijk zijn buiten hun aangewezen regio zonder de ondersteuning van een VPN op Kodi.

Hoe Platinum Smart IPTV Kodi op Leia en Krypton te installeren

 1. Open Kodi > klik op het tandwiel (instellingen) icoon.
 2. Selecteer Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik op Bron toevoegen.
 4. Klik waar het staat en typ deze URL: ‘http://legionworldtv.com/wizard’ > Klik OK.
 5. Geef deze mediabron ‘Legion Repo’ een naam en klik op Ok > Controleer de URL en de naam nogmaals en klik nogmaals op OK.
 6. Ga terug naar het startscherm > Klik op het menu Add-ons.
 7. Klik op het vakpictogram.
 8. Selecteer Installeren vanuit zip-bestand > Selecteer plugin.video.iptvplatinum.zip > wacht op de melding.

Hoe Platinum Smart IPTV Kodi te installeren op Jarvis versie 16 of hoger

 1. Lancering Kodi.
 2. Klik Systeem > Open Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen.
 3. Klik <Geen> en typ dit URL: http://legionworldtv.com/wizard > Klik Gedaan.
 4. Geef deze mediabron een naam Legion Repo > Klik Gedaan > Klik OK.
 5. Ga terug naar Kodi thuis scherm > Ga naar Systeem > Klik op Add-ons menu > Selecteer Installeer vanuit zip-bestand > Wacht op de melding.
 6. Ga naar Legion Repo > Open plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. EEN kennisgeving over de add-on installatie zal verschijnen.

Platinum Smart IPTV Kodi Downloaden

 1. Download de  Zip bestand > Ga naar Add-ons.
 2. Klik op de Vak pictogram.
 3. Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Blader door het systeem en open het gedownloade zip-bestand > wacht op de melding.

Platinum Smart IPTV-kanalenlijst

Hier zijn enkele van de kanalen die gebruikers kunnen bekijken op Platinum IPTV:

 1. NBC
 2. VOS
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX USA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Wilde tv
 9. Wereldvisnetwerk
 10. Velocity HD
 11. Zet TV in
 12. Film tijd
 13. Omni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD

15 Beste IPTV Kodi-add-ons voor 2020

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. In rekening brengen! TV Live
 5. Comet TV Live
 6. D8
 7. C31
 8. ECB TV
 9. Cerebro Prime
 10. CW Television Network
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Beste IPTV Kodi-add-ons voor Leia-versie 18

1) iTV

Beste IPTV Kodi-add-ons

iTV is een in het VK gevestigd tv-netwerk waarmee gebruikers online toegang hebben tot hun uitgezonden inhoud. Kodi-gebruikers kunnen alle Britse kanalen live streamen via iTV IPTV Kodi gratis add-on.

2) Sylvr

Sylvr IPTV Kodi gratis add-on

Als het gaat om streamkwaliteit en functionaliteiten, is Sylvr geweldig, zonder twijfel. Ondanks dat het slechts een paar aantallen kanalen biedt, is Sylvr een must-have-add-on in je Kodi-bibliotheek. Het zou beter zijn geweest als het maar enige variatie te bieden had. Desalniettemin werkt de add-on goed en is de interface zeer gebruiksvriendelijk.

3) BGTime.TV

BGTime bulgarije iptv gratis add-on

BGTime.TV is een online Bulgaarse tv-dienst waarmee gebruikers zich kunnen abonneren op hun favoriete Bulgaarse kanalen. Gebruikers kunnen hun gewenste kanalen opnemen, afspelen en streamen. BGTime.TV IPTV-add-on is een officiële add-on voor Kodi-gebruikers, waardoor ze toegang hebben tot Live TV-kanalen en evenementen door zich online te registreren.

4) Opladen! TV Live

In rekening brengen! TV IPTV Kodi-lijst Streaming

In rekening brengen! is een uitzendnetwerk voor het streamen van films, tv-programma’s, live-evenementen en sportkanalen. Het is populair vanwege de actie-inhoud die het aan gebruikers biedt. Kodi-gebruikers kunnen deze service vrij eenvoudig gebruiken in hun Kodi-apps door de officiële Charge te installeren! TV Live IPTV-add-on.

5) Comet TV Live

Comet TV Live iptv kodi lijst add-on

Comet is een tv-kanaal dat Sci-fi-genre-inhoud uitzendt, zoals ontdekkingen, historische samenzweringen, innovaties, uitvindingen, enz. Kodi-gebruikers hebben eenvoudig toegang tot dit kanaal in hun Kodi-app door Comet TV Live Kodi-add-on te installeren vanuit de officiële Kodi-repository.

Beste IPTV Kodi-add-ons voor Krypton-versie 17.6

1) D8

Beste IPTV Kodi-add-ons voor Krypton-versie 17.6

D8 is een Frans tv-kanaal en gebruikers hebben eenvoudig toegang tot dit Franse tv-kanaal en kunnen video’s bekijken via de officiële IPTV Kodi-add-on die beschikbaar is in de officiële Kodi-add-on-repository.

2) C31

C31 community iptv kodi lijst Addon

Kanaal 31 is een op de gemeenschap gericht tv-kanaal dat gericht is op informatie, onderwijs, sport en amusement. Het is een non-profit community-televisie-omroepdienst in Australië.

De inhoud wordt uitgezonden vanaf Mount Dandenong, omvat enkele onbekende sterren en ankers vanuit Victoria. Bijna 90 programma’s worden wekelijks uitgezonden en worden in eigen land geproduceerd.

3) ECB-tv

ECB cricket IPTV kodi m3u add-on

Dit is een in het VK gevestigde IPTV Kodi m3u die livestreams biedt van de officiële websites van cricket board of England and Wales.

4) Cerebro Prime

Cerebro Prime IPTV Kodi m3u add-on

Cerebro Prime is een geweldige IPTV Kodi m3u-add-on voor het streamen van sportevenementen en entertainment op Kodi. Het biedt ook streams voor films en wetenschappelijke inhoud.

5) CW-televisienetwerk

CW Television Network iptv kodi betaald

CW Television Network is een Amerikaans omroepnetwerk dat enkele van de meest populaire shows uitzendt, zoals de Flash, Jane the Virgin, iZombie, Jessica Jones, The Vampire Diaries enz. De activiteiten worden beheerd door The CW Network, LLC, en het hoofdkantoor is in Burbank, Californië. Kodi-gebruikers kunnen eenvoudig alle shows bekijken die beschikbaar zijn op CW Television Network door deze beste IPTV Kodi betaalde add-on te installeren.

Beste IPTV Kodi-add-ons voor Jarvis versie 16

1) Darkzide IPTV

Beste IPTV Kodi-add-ons voor Jarvis versie 16

Een ding dat misschien in je opkwam na het lezen van de naam is de horror-inhoud IPTV Kodi betaalde add-on. Maar dat is het niet! In werkelijkheid is het een van de beste IPTV-add-ons voor streamingkanalen uit regio’s zoals Noorwegen, Denemarken en Zweden. Het heeft streams van hoge kwaliteit, maar u kunt problemen krijgen met de taal.

2) ExPat TV

Expat TV UK Iptv kodi betaalde add-on

ExPat TV is een geweldige IPTV Kodi betaalde add-on voor het streamen van inhoud die alleen geografisch beperkt is tot het VK. Gebruikers kunnen deze Live IPTV-add-on installeren en hun favoriete films, tv-programma’s etc. streamen van kanalen zoals BBC iPlayer.

3) Bonus.TV

bonus.tv Russische iptv kodi download

Bonus.TV is een Russische omroepdienst waarmee gebruikers ook hun favoriete Russische, Oekraïense en enkele internationale kanalen kunnen streamen. Gebruikers kunnen heel eenvoudig films en tv-programma’s bekijken en naar hun favoriete muziek luisteren door de Bonus.Tv Kodi-add-on te installeren.

4) Boom Boom TV

Boom Boom iptv kodi download

Boom Boom TV Kodi-add-on deed Boom de Live TV-add-on-game echt omdat het is geladen met ongeveer 1000 Live TV-kanalen om uit te kiezen en deze kanalen komen uit verschillende regio’s zoals het VK, de VS, Spanje enz. Deze add -on heeft de gemeenschap geschokt en is in korte tijd een van de beste IPTV Kodi gratis add-ons geworden.

5) DFB-tv

DFB TV Duitse iptv gratis

DFB is de officiële website van het Duitse nationale voetbalteam met alle interne rapporten en streams met betrekking tot wedstrijden en ander nieuws. Gebruikers kunnen deze beste Duitse IPTV-add-on installeren voor het streamen van video’s en nieuws met betrekking tot het Duitse voetbalteam.

Platinum Smart IPTV-fouten / werkt niet / problemen

Controleer Log Error

Dit type fout treedt op tijdens de installatie van de repository of de add-on vanwege de ontbrekende bestanden in de repository of overmatige cachegegevens.

Fix

Er zijn twee stappen om deze fout te verhelpen, omdat de reden onzeker is. Wis eerst uw systeem en add-on cache en probeer de add-on te installeren en te openen. Als het niet helpt, probeer dan de add-on opnieuw te installeren vanuit een betrouwbare en bijgewerkte repository.

Kan afhankelijkheid niet installeren

Afhankelijkheidsfout treedt op als de gebruiker probeert de add-on te installeren vanuit een verouderde repository / bron of als de hostingbron wordt afgesloten.

Fix

Om deze fout op te lossen, moet u er altijd voor zorgen dat voordat u de add-on installeert, de repository die u gebruikt om de add-on te installeren up-to-date is en goed werkt.

Platinum Smart IPTV Kodi beoordelingen

Te oordelen naar de lof die Platinum IPTV over de hele wereld krijgt, kan het de meest geliefde IPTV-add-on worden genoemd die momenteel in het spel is. We hebben een aantal tweets opgesteld van gebruikers die deze add-on prijzen:

@ platinumiptv2 nog steeds van mijn kanalen houden. 6 maanden en ben er nog steeds dol op!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31 maart 2018

Uitstekende iptv m8, het geld meer dan waard, net betaald voor 1 jaar zo gelukkig

– Gary Turner (@ GARYrfc1872) 5 maart 2018

@ platinumiptv2 Dankjewel, briljant werkend, zoveel keuze ziet eruit alsof ik een paar maanden niet van de tv ga ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal) 13 januari 2018

Gebruikers hebben de add-on-ontwikkelaar ook geprezen om zijn steun bij het beantwoorden van hun vragen:

Ik heb dit vorige week opgezet en tot nu toe onder de indruk. Hij reageerde ook erg goed op berichten.

– Andrew Thomas (@twmscfc) 31 maart 2018

Laatste woorden

De IPTV Kodi-add-ons die we in deze blog hebben genoemd, werken allemaal en zijn geschikt volgens uw behoeften en voorkeuren. Dit zijn allemaal de meest populaire gratis IPTV-add-ons die momenteel op de plank beschikbaar zijn en je kunt er zelfs geen van missen, dus installeer ze en begin nu live te streamen. Zorg er echter voor dat u een Kodi VPN-service gebruikt terwijl u de niet-officiële Kodi-add-ons probeert om uw online privacy te beschermen.

Bezoek onze handleiding “Hoe installeer ik een VPN op Kodi” voor meer informatie. Je kunt ook kiezen voor een gratis VPN Kodi-service als je niet bereid bent ervoor te betalen. Het wordt echter sterk aanbevolen om een ​​betaalde VPN-service te gebruiken vanwege het verschil in functies. Hopelijk had je nu begrepen waarom je met deze add-on een VPN voor Kodi nodig hebt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me