ipvanish-on-firestick

Op zoek naar een handleiding voor het installeren van IPVanish op Firestick? Nou, zonder enige twijfel bent u bij ons aan het juiste adres!

In deze stapsgewijze demonstratie zal ik je door alles leiden wat je moet weten over een van de meest populaire VPN voor FireStick – IPVanish!

Afgezien van de installatierichtlijnen van IPVanish, werpt dit artikel licht op de sterfuncties en werkt het ook een eenvoudige procedure uit om het te testen op Amazon Firestick, zodra het eenmaal is opgezet.

U zult precies vinden waarnaar u op zoek was, zonder verder oponthoud, hier is een eenvoudig stapsgewijs proces om IPVanish op Firestick te installeren om AWOL te gaan wanneer u maar wilt!

IPVanish installeren op Firestick?

Voorbij zijn de dagen dat het installeren van een VPN op uw Firestick een ontmoedigend proces bleek te zijn. Op dit moment is het proces vergelijkbaar met het downloaden van Subway Surfer op je telefoon, aangezien IPVanish een van de eerste VPN-providers is wiens applicatie (gratis) beschikbaar is om te installeren in de Amazon Appstore!

Door de onderstaande eenvoudige stappen te volgen, kunt u de applicatie in een oogwenk downloaden.

 1. Open je Firestick en navigeer naar de Zoeken optie in het menu langs de linkerbovenkant van de startpagina. Het scherm ziet eruit als een vergrootglas met de letters A tot Z eronder
 2. Zoek de zoekbalk door over de letters te navigeren en voer “IPV” in de kroeg
 3. Bij het schrijven van IPV geeft de zoekbalk u een lijst met woorden. Scroll naar beneden en klik op IPVanish
 4. Het volgende scherm bevat weinig details over IPVanish en een Installeren Klik op de button
 5. Bij het installeren wordt u gevraagd om de Gebruikersnaamen Wachtwoord. Log in om door te gaan
 6. Als u klaar bent met aanmelden, klikt u op deLog in optie en begin uw IPVanish-app te gebruiken
 7. U kunt de Aansluitenknop in uw nieuw gedownloade applicatie. Je streamingapparaat verzendt mogelijk een verbindingsverzoek. Dit bericht informeert u dat IPVanish uw netwerkverkeer wil monitoren. Klik op OK verder gaan. Als je de VPN wilt uitschakelen, klik je op verbinding verbreken knop

Hoe te testen of IPVanish werkt aan Amazon Firestick?

Als u wilt testen of uw IPVanish VPN wel of niet op Amazon Firestick werkt, volgt u deze eenvoudige stappen.

 1. Ga naar de Amazon-app store en download Mozilla Firefox of Chrome. Beide browsers zijn volledig gratis te downloaden en te gebruiken
 2. Druk nu op de verbindingsoptie in uw IPVanish om een ​​verbinding tot stand te brengen
 3. Start de gedownloade browser door deze URL in te voeren- https://dnsleaktest.com
 4. Wanneer u de website bereikt, kunt u het IP-adres en de locatie bekijken. Als IPVanish werkt, zal het niet vergelijkbaar zijn met degene die je al hebt
 5. Kies ten slotte de standaardtest en zorg ervoor dat er geen DNS-lekken zijn bij het gebruik van uw VPN

Is het belangrijk om een ​​VPN te gebruiken met Firestick?

Hoewel dit niet verplicht is, kunt u het beste altijd een VPN met Firestick gebruiken. Omdat de meeste mensen denken dat dit gewoon weer onnodige kosten zijn die de internetverbinding van Fire TV kunnen vertragen. Hier is een lijst met enkele redenen die voldoende zijn om vast te stellen waarom het nodig is om Firestick nooit zonder VPN te gebruiken.

Gebruiksgemak van openbare wifi

Een van de belangrijkste attracties van een Firestick is de draagbaarheid, omdat de kleine doos overal mee naartoe kan worden genomen. Desalniettemin betekent dit ook dat u openbare Wi-Fi zult gebruiken in restaurants, hotels en andere dergelijke plaatsen, wat zeer onveilig en onveilig is!

Als u echter een VPN gebruikt, kunt u met de codering uw Firestick op deze nieuwe netwerken gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat zelfs maar een klein deel van uw gegevens wordt gelekt!

Toegang tot inhoud in het buitenland

Met de massale opkomst van cybercriminaliteit en andere digitale privacykwesties, isoleren veel websites zich om veiligheidsredenen bij voorkeur in een bepaalde regio / land. Omdat ze alleen toegankelijk zijn vanaf een IP-adres dat de server toestaat, is toegang tot dergelijke websites onmogelijk tenzij u in die regio aanwezig bent.

Een VPN beveiligt niet alleen uw gegevens, maar verandert ook uw IP-adres, deze applicaties / software zijn over het algemeen de beste keuze voor een groot aantal geografisch beperkte gebruikers om de servers te omzeilen en toegang te krijgen tot beperkte inhoud waar nodig.

Veiligheid en beveiliging

De Firestick is gemaakt op een versie van het Android-besturingssysteem genaamd Fire OS. Hoewel Android over de hele wereld enorm populair is, is het ook notoir onveilig en onveilig.

Firestick-gebruikers staan ​​daardoor open voor aanvallen van hackers samen met ISP’s, toezicht van overheden en andere dergelijke organisaties. Met een VPN kun je jezelf van al deze risico’s redden.

Waarom is IPVanish een betere keuze voor jou??

Ondanks het feit dat de industrie nu vol zit met een overvloed aan VPN’s, is IPVanish ongetwijfeld een van de beste VPN’s voor Firestick. Ik heb een aantal goede redenen om deze bewering te staven!

Deze VPN wordt geleverd met een officiële add-on die beschikbaar is in de Amazon App Store, wat het gemakkelijker maakt om te installeren en uit te voeren. De applicatie is speciaal ontworpen voor Firestick-gebruikers en was een van de eerste van een paar VPN’s die speciale software voor het Amazon-apparaat leverde.

Bovendien als het gaat om Kodi-gebruikers, IPVanish legt geen beperkingen op aan de hoeveelheden gegevens en de soorten bestanden die u gebruikt. IPVanish op Kodi-servers vrij goed omdat het ook de geo-beperkte Kodi-add-ons ontgrendelt.

Het staat bekend als een van de veiligste providers op de markt omdat het wordt geleverd met een AES 256-bits versleuteling die vrijwel breekbaar is. Het heeft beveiligingsfuncties zoals DNS-lekbescherming die zorgt voor uw persoonsgegevens. Als je naar slimme en soepele streaming verlangt, dan is deze VPN zeker iets voor jou.

Daar komt een einde aan. Vond u dit artikel nuttig? Als u vragen en suggesties heeft, kunt u ons dit laten weten door hieronder een opmerking achter te laten.

Voordelen

 1. Het heeft meer dan 1300 servers in meer dan 70 landen.
 2. AES-256 bit-versleuteling van militaire kwaliteit.
 3. Ondersteunt 8 verschillende besturingssystemen en apparaten.
 4. Geïntegreerde Kill Switch-functie .

Nadelen

 1. Juridische bevoegdheid onder 14 ogen
 2. Het biedt alleen een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Gevolgtrekking

IPVanish is ongetwijfeld een van de beste VPN-providers in de branche en de kenmerken ervan bewijzen het. Directe connectiviteit, high-end beveiliging en naadloze snelheid is wat van een eersteklas VPN-provider wordt verwacht. Ondanks alle geweldige functies, is er één ding dat me zorgen baart; het valt onder de bevoegdheid van 5 ogen.

Afgezien daarvan is er niet zoiets dat me ervan zou weerhouden deze VPN aan mijn lezers aan te bevelen. Ga je gang, probeer deze VPN en ik hoop dat je er een geweldige ervaring mee zult hebben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me