IPVanish installeren op Kodi – 3 verschillende methoden [2020]

IPVanish is een andere populaire naam in de branche en het begon de krantenkoppen te halen toen het op de markt kwam. De vraag die veel gebruikers hebben, is echter of dit de beste VPN voor Kodi is?


Om dergelijke vragen te beantwoorden, heb ik alle belangrijke aspecten van IPVanish met betrekking tot Kodi besproken en beschreven hoe IPVanish op Kodi te installeren.

Is IPVanish de beste VPN voor Kodi?

IPVanish-for-Kodi

Gezien het feit dat IPVanish een geweldig netwerk van servers en sterke beveiligingsprotocollen heeft, kunnen we het beschouwen als een van de beste VPN voor Kodi.

Voordelen

 1. 1300+ servers in meer dan 70 landen.
 2. AES-256 bit militaire versleuteling.
 3. Apps voor meer dan 8 verschillende platforms en apparaten.
 4. Kill Switch-functie inbegrepen.
 5. Goede snelheidsservers met directe VPN-verbinding.

Nadelen

 1. Te duur
 2. Juridische bevoegdheid Under14 Eyes
 3. Controversieel in termen van datalogs
 4. Omzeilt Netflix-beperkingen niet
 5. Het biedt alleen een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Telkens wanneer we een VPN voor Kodi bespreken, houden we rekening met drie onderliggende factoren:

 1. Veiligheid
 2. Snelheid en aantal servers
 3. Compatibiliteit van apparaten

Afgaande op al deze drie factoren, weet ik zeker dat IPVanish zijn plaats heeft verdiend in de lijst van de beste Kodi VPN-providers. De prijs is echter vooral een belangrijke factor en ik denk niet dat een gebruiker bereid zal zijn $ 6,49 per maand te betalen voor dergelijke functies.

Is IPVanish compatibel met Kodi?

Ja, IPVanish is compatibel met Kodi omdat het geen eigen IPVanish Kodi-add-on heeft, maar het is beschikbaar in de Zombodied-repository.

Anders dan dat, kunt u ook de IPVanish-app op uw systeem installeren en op de achtergrond gebruiken terwijl u Kodi gebruikt. Het basismotief van Kodi-gebruikers, die een VPN-service gebruiken, is om zichzelf te beveiligen en geografische beperkingen te omzeilen.

Dit is waarom het geen probleem zou zijn als ze IPVanish VPN op hun apparaat hebben geïnstalleerd, zolang ze zijn verbonden met een beveiligde server en hun IP-adres is gecodeerd.

IPVanish VPN heeft een gebruiksvriendelijke client, die redelijk goed werkt en helemaal niet stoort tijdens het streamen op Kodi na het tot stand brengen van een VPN-verbinding.

Add-ons Kodi-gebruikers hebben toegang met IPVanish

Veel gebruikers zijn zich ervan bewust dat een VPN op Kodi vereist is tijdens het streamen met een Kodi-add-on van derden, vooral als u een IPTV-add-on gebruikt. In dergelijke gevallen is een VPN-software nodig voor streaming.

Met IPVanish kunnen gebruikers inhoud streamen via verschillende geografisch beperkte officiële en niet-officiële Kodi-add-ons. Enkele voorbeelden zijn:

1. BBC iPlayer

iPlayer www is een Kodi-add-on die inhoud biedt van de Britse online tv-dienst; BBC iPlayer. Via deze Kodi-add-on kunnen live BBC-tv-kanalen, live sport en andere populaire shows zoals Peaky Blinders, Bodyguard, Killing Eve, Our Girl, The Graham Norton-show enz..

Dit is echter een geografisch beperkte Kodi-add-on en de inhoud ervan is alleen beschikbaar in het VK. Dit is waar het gebruik van IPVanish nuttig zal zijn, omdat je een VPN-verbinding nodig hebt om deze service van buiten het VK naar Kodi te streamen.

2. HBO Go

HBO is een Amerikaans kabelnetwerk dat over de hele wereld populair is vanwege de inhoud en premium service. HBO Go is echter hun premium online service waarmee gebruikers hun favoriete programma’s kunnen streamen, momenteel in de ether of uit het verleden.

Kodi-gebruikers kunnen deze service vrij eenvoudig gebruiken, alleen als ze in de VS wonen, omdat deze nergens anders toegankelijk is. IPVanish Amerikaanse servers helpen u zonder gedoe toegang te krijgen tot deze inhoud op Kodi en online.

3. SoundCloud

SoundCloud is een online muziekservice die wereldwijd populair is vanwege de enorme bibliotheek. Veel nummers die op dit platform beschikbaar zijn, zijn echter geografisch beperkt en zijn niet toegankelijk in veel andere regio’s dan de gastregio’s.

IPVanish op Kodi helpt gebruikers om toegang te krijgen tot alle inhoud die beschikbaar is op SoundCloud en om zonder belemmeringen van muziek te genieten.

4. PopcornFlix

PopcornFlix is ​​een officiële Kodi-add-on met gratis streams van films en tv-programma’s, maar de inhoud is alleen toegankelijk in het VK en de VS. Dit is waarom het nodig is om een ​​VPN zoals IPVanish te hebben, die deze beperkingen kan verwijderen en gebruikers de toegankelijkheid kan geven om te streamen.

5. Craquelé

Crackle is een online tv-streamingdienst van Sony met zowel originele inhoud als andere inhoud die ter plaatse wordt gehost. Deze service kan via de add-on op Kodi worden gestreamd, maar is alleen beperkt tot de Amerikaanse regio.

Om toegang te krijgen tot Sony Crackle buiten de VS, hebt u een IPVanish US-server nodig. Grondig dit, u kunt alle inhoud bekijken met een enkele klik omdat u een gecodeerd IP-adres heeft.

Kodi gebruiken met IPVanish op Android

IPVanish VPN is ook beschikbaar voor Android; u kunt het via uw apparaat installeren door deze stappen te volgen:

 1. Open de Google Play Store op je Android-apparaat.
 2. Klik op de zoekbalk en zoek naar “IPVanish”.
 3. Klik op het eerste resultaat dat verschijnt (dat zal zijn) IPVanish VPN: de snelste VPN.
 4. Klik nu op Installeren en wacht tot de app is gedownload en geïnstalleerd.
 5. Zodra de app is geïnstalleerd, klikt u op Openen en logt u in op uw IPVanish-account.
 6. Maak nu verbinding met de gewenste server en open Kodi om beveiligde streaming te starten.

Hoe Kodi met IPVanish op Windows te gebruiken

Volg deze stappen om IPVanish op Kodi op Windows te installeren:

 1. Ga naar de IPVanish-aanmeldingspagina en abonneer je op het pakketplan dat bij je past.
  IPVanish-Kodi-1
 2. Download de IPVanish desktop-client voor Windows en installeer deze.
  IPVanish-Kodi-download
 3. Open de app na installatie en log in met uw inloggegevens.
  IPVanish-kodi-installatie
 4. Kies nu uw gewenste serverlocatie en maak er verbinding mee.
  IPVanish-Kodi-2
 5. Minimaliseer nu de app en open Kodi.
  Kodi-18
 6. Je hebt nu toegang tot alle geografisch beperkte streams en Live TV Kodi-add-ons, terwijl de app op de achtergrond draait.

Installeer IPVanish op Kodi via VPN Manager

U kunt IPVanish VPN op Kodi via deze methode integreren. Hiermee kunt u tijd besparen en uw streamingervaring verbeteren.

 1. Download het Zomboided repositoryzip-bestand op uw apparaat
 2. Open Kodi
 3. Ga naar de Add-ons tabblad
 4. Klik op de vak pictogram vanuit de linkerbovenhoek
 5. Selecteer Installeer vanuit zip-bestand optie
 6. Blader door uw systeem en open het zip gedownload het dossier > Wacht op de melding
 7. Klik nu op de Installeer vanuit de repository optie
 8. Blader door de lijst en open Zomboided Add-on Repository> Ga naar Diensten > Klik op VPN Manager voor OpenVPN > Raken Installeren
 9. Ga naar zodra de installatie is voltooid Programma-add-ons en open VPN-manager.
 10. Configureer nu de VPN door naar te gaan Instellingen.

Hoe Kodi te gebruiken met IPVanish op FireStick

FireStick heeft de hele online streaming-industrie stormenderhand veroverd en het feit dat je Kodi erover kunt streamen, heeft het veel interessanter gemaakt.

 1. Sluit uw FireStick aan en Beurt het Aan
 2. Open Instellingen.
 3. Klik op Apparaat tabblad
 4. Klik op Ontwikkelaarsopties
 5. Inschakelen Apps van onbekende bronnen
 6. Ga terug naar het hoofdmenu en open de Amazon-app store
 7. Ga naar de zoekoptie en zoek naar IPVanish
 8. Klik op IPVanish uit de zoekresultaten
 9. Klik Installeren > Klik Ja
 10. Nadat de installatie is voltooid, opent u de app en tekenin om het te gebruiken

Gevolgtrekking

IPVanish is een optie die goed genoeg is voor Kodi-gebruikers omdat het alle functies heeft die een goede VPN zou moeten hebben en het ondersteunt verschillende platforms. Een punt van zorg is echter dat IPVanish niet redelijk geprijsd is zoals andere VPN-providers en dat kan voor veel gebruikers een ontmoedigend punt zijn.

Afgezien daarvan zijn de service en prestaties geweldig en heb ik persoonlijk geen problemen ondervonden tijdens het streamen. Een ding om hier aan te bevelen is dat de gebruikersinterface heel behoorlijk en gebruiksvriendelijk is. Als het niet voor de prijs was, zou ik IPVanish zeker hebben aanbevolen voor Kodi-gebruikers, maar de feiten spreken anders.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map