Just Sports Kodi 17.6 – Hoe Just Sports Addon op Krypton, Jarvis & Firestick te installeren

Just Sports Kodi-add-on is een geheel nieuwe live sport-streaming Kodi-add-on die beschikbaar is in de UKodi1-repository. Het heeft een geweldige interface en biedt streaming in HD-kwaliteit. Daarnaast heeft het een lijst met sportkanalen die erg populair zijn, namelijk BT Sports, beIN Sports, Sky Sports en ESPN. Anders dan dat, biedt het hoogtepunten voor de recente wedstrijden die je hebt gemist.


Volg deze gids om te zien hoe u de Just Sports-add-on op uw respectievelijke apparaten installeert en geniet van het streamen van live sportactie met een enkele klik. Vergeet ook niet om onze bijgewerkte Kodi-add-onsgids te lezen.

Just Sports Kodi Repository

Just Sports add-on is beschikbaar in de UKodi1-repository. UKodi1-repository is ook zeer geprezen vanwege de vele Kodi-builds die het in zijn bibliotheek heeft.

Hoe Just Sports Kodi Addon op Krypton-versie 17.6 en lager te installeren

Als u Kodi Krypton-versie 17.6 of een andere Krypton-versie lager dan dit gebruikt, volgt u deze stappen om Just Sports-add-on te installeren:

 1. Open Kodi > Klik op de Uitrusting (Instellingen) Icoon > Klik in dit menu op het dossier Manager > Een nieuw venster wordt geopend, dubbelklik op de Toevoegen Bron optie uit de linkerkolom.hoe alleen sport-add-on op kodi te installeren
 2. Er verschijnt een dialoogvenster, klik waar het staat <Geen> en typ dit URL http://ukodi1.com/Repo/ en klik dan op OK > Noem deze URL nu als UKODI 1 en klik OK > Controleer nogmaals de URL en naam en klik dan op OK om het dialoogvenster te sluiten.hoe je gewoon sport installeert op Kodi Krypton versie 17.6 of lager
 3. Terug keren naar Kodi Thuis scherm > Klik op Add-ons vanuit het linkerkolommenu. hoe je gewoon sport installeert op kodi jarvis versie 16 of hoger
 4. Klik op de Vak pictogram vanuit de linkerbovenhoek > Klik op de Installeer vanuit Zip-bestand optie uit de lijst.hoe je gewoon sport installeert op Kodi Firestick
 5. Blader nu en selecteer UKODI 1 uit de beschikbare opties > Klik op repository.ukodi1-0.0.5.zip > Wacht op de melding.alleen sportrepository
 6. Selecteer nadat de melding is verschenen Installeer vanuit Repository optie > Open UKodi 1gewoon sporten werkt niet
 7. Ga naar Video-add-ons map > Selecteer Gewoon sport van de lijst > Klik Installeren.gewoon sport fifa world cup

Hoe Just Sports Kodi Addon op Jarvis versie 16 en hoger te installeren

Volg deze stappen om de Just Sports-add-on op Kodi Jarvis versie 16 te installeren:

 1. Open Kodi Jarvis versie 16.
 2. Klik op Systeem > Open Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik nu op ‘Geen’ en voer dit in URL, zoals het is http://ukodi1.com/Repo/ > Klik Gedaan.
 4. Noem deze URL als UKODI 1 > Klik Gedaan > Klik OK om het dialoogvenster te sluiten.
 5. Ga terug naar Kodi Home > Klik op Systeem > Klik op Add-ons tabblad.
 6. Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Klik op UKODI 1 > Selecteer repository.ukodi1-0.0.5.zip.
 7. Klik Installeer vanuit Repository > Ga naar UKodi 1.
 8. Open Video-add-ons.
 9. Selecteer Gewoon sport > Klik Installeren > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd, er verschijnt een melding.

Hoe Just Sports Kodi Addon op Fire Stick te installeren

 1. Open Kodi op Fire Stick. Als je Kodi niet op Fire Stick hebt geïnstalleerd, installeer het dan eerst.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.

Volg nu de exacte procedure die hierboven is geïllustreerd voor de installatie van Kodi Krypton versie 17.6. Het wordt sterk aangeraden om een ​​vpn te gebruiken voor firestick met Just Sports Kodi-add-on. Omdat deze add-on gratis livestreams levert, wat kan leiden tot copyrightvermeldingen.

Just Sports Kodi Downloaden

 1. Downloaden UKodi 1 Zip-bestand op uw apparaat
 2. Klik op Add-ons > Klik op Vak pictogram > Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Blader door het systeem en open het gedownloade zip-bestand, d.w.z.. repository.ukodi1-0.0.5.zip > Wacht op de melding.
 3. Klik op Installeer vanuit Repository > Open UKodi 1 > Ga naar Video-add-ons > Selecteer Gewoon sport > Klik Installeren.

Just Sports Kodi Addon-recensies

Just Sports-add-on op kodi is zeer geprezen door de gebruikers op verschillende sociale mediaplatforms. We konden geen negatieve opmerkingen van een gebruiker vinden. Hier zijn enkele bewijzen dat gebruikers hun ervaring delen:

alleen sportrecensies

Deze man prees niet alleen de add-on, maar vergeleek het ook met een van de populairste Kodi-add-ons voor sporten; Sports Devil.

gewoon sport reddit beoordelingen

Deze gebruiker deelde echter zijn ervaring met het gebruik van Just Sports-add-on op een Fire Stick en hij lijkt met de ervaring te strijden. Dat is geweldig om te weten.

Just Sports Kodi-alternatieven

Er zijn veel sport-add-ons voor Kodi en sommige kunnen concurreren met Just Sports. Deze spannende sport-add-ons kunnen zowel live wedstrijden als hoogtepunten van sportevenementen verzorgen.

 1. SportsDevil Sports Addon 
 2. Football Today Sports Addon
 3. Skynet Sports Addon
 4. cCloud Sports Addon

Just Sports Kodi werkt niet / fouten / problemen

Kan geen verbinding maken met opslagplaats

Dit is een erg simpele fout die niets te maken heeft met de repository. Dit komt voor als het bronadres niet correct is ingevoerd of als er een probleem is met internet.

Fix

Controleer de URL van de bron opnieuw en zorg ervoor dat je deze correct hebt ingevoerd. Ten tweede, zorg ervoor dat je aan het einde een schuine streep naar voren (“/”) hebt geplaatst zonder spatie. Probeer dit te doen en de fout zal niet opnieuw optreden.

Laatste woorden

Just Sports add-on is een geweldige toevoeging aan de Kodi-gemeenschap omdat het een groot potentieel heeft vanwege zijn prestaties en betrouwbaarheid. Gebruikers toestaan ​​om niet alleen de games live te streamen, maar ook hoogtepunten van de game te bekijken, is geweldig. Dergelijke dingen die de gebruikers gemak bieden, is wat ze het liefst hebben in een add-on.

Just Sports Kodi-add-on heeft positieve feedback van de gebruikers ontvangen en u zult niemand vinden die deze add-on bekritiseert. Daarom raden we je aan om deze Kodi-add-on te proberen voor je streamingbehoeften, maar tegelijkertijd raden we je aan om een ​​betrouwbare VPN-service te gebruiken, zodat je je inline vrijheid kunt beschermen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map