Kodi installeren op FireStick & FireTV met eenvoudige stappen in 2018

Kodi is de gratis open source-software die op Amazon Fire TV / Fire Stick kan worden geïnstalleerd. Na de installatie van Kodi op FireStick of FireTV, kun je tonnen films en tv-programma’s rechtstreeks naar je Amazon Fire TV / Fire Stick streamen. En als je worstelt met het installeren van kodi op FireStick, kun je beter naar de jailbreak firestick gaan.
We bieden een stapsgewijze handleiding voor het installeren van Kodi op Fire TV / Fire Stick samen met een eenvoudige installatiehandleiding op vpn voor firestick van Amazon App Store en zonder.


Hoe Kodi op Fire TV Cube te installeren

Amazon creëerde een aantal nieuwe standaarden in de entertainment- en online streaming-industrie toen het zijn FireStick en Fire TV uitbracht, het veel populariteit kreeg en veel mensen overstapten naar FireStick om zich los te maken van de ketens van kabel-tv.

Amazon is nu echter een stap verder gegaan door gebruik te maken van zijn Alexa-technologie en heeft de geheel nieuwe Fire TV Cube geïntroduceerd. Een enkele spraakgestuurde kubusvormige streamingbox voor streaming tot 4k HDR-kwaliteit.

Nu vraag je je misschien af ​​hoe je Kodi op Fire TV Cube kunt installeren, we weten het goed!

Fire TV Cube werkt met de integratie van Alexa, zodat gebruikers streaming zonder afstandsbediening kunnen bedienen. Het heeft handsfree streamen mogelijk gemaakt en heeft een revolutie teweeggebracht in de betekenis van gemak en entertainment.

Het installeren van de Kodi on Fire TV-kubusprocedure is vergelijkbaar met de installatieprocedure die wordt gebruikt voor FireStick. De installatieprocedures worden verderop in deze handleiding uitgewerkt.

Hoe Kodi Krypton versie 17.6 op Amazon FireStick / FireTV te installeren

Voordat je Kodi op FireStick of Amazon Fire TV installeert, moet je je Amazon-account maken en verbinding maken met wifi.

Kodi Krypton-versie 17.6 was de laatste update voor de Kodi Krypton-serie en er waren veel bugfixes en toegankelijkheidsverbeteringen. De gebruikersinterface van Kodi bleef echter hetzelfde voor elke Kodi Krypton-versie.

De volledige lijst met stappen is hieronder weergegeven:

 1. Schakel apps van onbekende bronnen in. Instellingen > Apparaat > Ontwikkelaarsopties > Apps van onbekende bronnen.hoe kodi op amazon fire tv te installeren
 2. Download ES File Explorer. Ga naar het startscherm > Zoeken > Typ ES (Space) Explore > Klik op de ES Explore > Downloaden > Open.hoe kodi op amazon firestick te installeren
 3. Vouw favorieten aan de linkerkant uit > Klik op Toevoegen > Er verschijnt een doos > Typ https://www.kodivpn.co/repo/firestick.apk > Druk op Volgende > Typ de naam, b.v. ‘Nieuwe Kodi’ > Druk op Volgende > Druk op Toevoegen.hoe je kodi krypton versie 17 instelt op amazon fire tv
 4. Ik ging weer naar favorieten > scroll naar beneden en klik op ‘Nieuwe Kodi’ > Klik op het pictogram ‘Meer’ onder aan het scherm > Klik op ‘Openen in browser’ > Er wordt een pop-upvenster geopend met de tekst ‘Openen met ES Downloader’ > Druk één keer op > Het zal beginnen met downloaden.hoe kodi krypton versie 17 op amazon firestick in te stellen
 5. Open gedownload bestand > Klik op Installeren > Druk op Open

kodi laatste stap brandt tv

Hoe Kodi Jarvis versie 16 op Amazon FireStick en FireTV te installeren

 1. Start Fire TV / Fire Stick > Ga naar Instellingen > Systeem > Scrol omlaag naar Opties voor ontwikkelaars > ‘Zet AAN’ ADB-bugging.hoe kodi jarvis versie 16 op amazon fire tv te installeren
 2. Ga terug naar het startscherm > Klik op Zoeken > Typ ‘ES (Space) Explorer > Klik op Download > Klik op Open.hoe kodi jarvis versie 16 op amazon firestick te installerenOpen Es Explorer > Klik aan de linkerkant van je scherm op ‘Favorieten’ > Klik op toevoegen>  Er verschijnt een pop-upvenster type http://htpcbeginner.com/aftv > Typ de naam, b.v. Kodi 16 > Klik op toevoegen > Scroll naar beneden en klik op ‘Kodi16’> Het zal beginnen met downloaden.hoe je Kodi Jarvis versie 16 instelt op Amazon Fire TV
 3. Open bestand > Installeren > Open Kodi en geniet ervan!

kodi firestarter

Hoe Kodi 18 Leia (Alpha-versie) op FireStick te installeren

Kodi Leia versie 18 is de nieuwste versie van Kodi-versie, geïntroduceerd na Kodi Krypton versie 17-serie. Er zijn niet veel verschillen in de gebruikersinterface van de nieuwe Kodi Leia-versie 18.

Een ander ding om hier te begrijpen is dat de stabiele versie van Kodi Leia nog niet is uitgebracht. Het bevindt zich nog in de testfase en de Alpha-versie is pas vanaf nu beschikbaar.

Dezelfde installatieprocedure zal worden gebruikt voor het installeren van Kodi Leia versie 18 die in deze handleiding worden geïllustreerd.

Hoe Kodi op FireStick te gebruiken?

Het gebruik van Kodi op FireStick is vergelijkbaar met het gebruik van Kodi op andere apparaten, omdat de interface van Kodi op elk apparaat hetzelfde blijft. De installatieprocedure van Kodi op elk apparaat is echter anders, vooral op FireStick. Reden hiervoor is dat Kodi niet officieel wordt ondersteund door FireOS en alleen kan worden geïnstalleerd door de FireStick te jailbreaken, maar waarvoor mogelijk een VPN op Firestick moet worden ingesteld.

Er zijn verschillende procedures voor het jailbreaken van een FireStick; hier zijn een stapsgewijze doorloop van alle methoden:

Installeer Kodi op FireStick met AppStarter

Volg deze stappen om Kodi te installeren met AppStarter:

 1. Ga naar Instellingen.
 2. Open Opties voor ontwikkelaars.
 3. Schakel “ADB Debugging” en “Apps van onbekende bronnen” in ontwikkelaaropties in.
 4. Klik op Zoeken > Typ “ES File” in de zoekbalk.
 5. Klik op Apps & Spellen> Klik op ES File Explorer > Download nu ES File Explorer.
 6. Eenmaal gedownload, open ES File Explorer > Klik op Favoriet > Klik op Toevoegen.
 7. Typ deze bron-URL, http://fs.bpx.li > Noem het Fire.
 8. Selecteer Toevoegen > Scroll naar beneden en klik op Fire.
 9. Selecteer het AppStarter APK-bestand > Klik op Installeren.
 10. Selecteer Open > AppStarter wordt geopend en is klaar voor gebruik.
 11. Nu Kodi installeren > Ga naar Updates > Klik op Update naar laatste versie
 12. Wacht > Klik op Installeren.
 13. Eenmaal geïnstalleerd, kunt u op openen klikken en Kodi wordt uitgevoerd.

Installeer Kodi op Firestick met FireDL

 1. Start uw FireStick op > Ga naar het instellingenmenu > Selecteer apparaatoptie.
 2. Klik op de vervolgkeuzelijst en klik op Opties voor ontwikkelaars.
 3. Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in om apps van derden op uw FireStick te installeren.
 4. Keer terug naar uw Kodi FireStick-hoofdmenu en klik op de zoekoptie.
 5. Typ “Firedl” in de zoekbalk en selecteer het eerste resultaat dat verschijnt.
 6. Klik op Get en download FireDL op uw FireStick-apparaat.
 7. Keer terug naar het FireStick-huis en open FireDL vanuit het gedeelte met apps.
 8. Typ de juiste FireDL-code om Kodi te installeren.

Hier zijn een paar FireDL-codes voor Kodi:

 1. kodi32 – Kodi 17.6 (ARM7) 32 Bit
 2. kodi64 – Kodi 17.6 (ARM8) 64 Bit

 Installeer Kodi op FireStick met behulp van de Downloader-app

 1. Klik op de zoekoptie van je FireStick.
 2. Typ ‘Downloader’ in de zoekbalk en selecteer de Downloader-app in het zoekresultaat.
 3. Onder de app verschijnt een Cloud-pictogram.
 4. Nu zal uw apparaat de applicatie downloaden en installeren.
 5. De applicatie wordt gestart na het downloaden. Klik op Ok om het welkomstvenster te sluiten.
 6. Klik op Instellingen
 7. Schakel Javascript in > Ga naar huis.
 8. Typ de URL van Kodi, bijvoorbeeld ‘http://kodi.tv ‘ op het startscherm en druk op “Go” > De website wordt geopend.
 9. Ga naar de downloadpagina en download de Android-versie van Kodi. Klik op ‘ARMV7A (32BIT)’.
 10. Klik na het downloaden van Kodi op Installeren.
 11. Klik nu op Openen om Kodi uit te voeren en geniet van streaming.

Kodi bijwerken op FireStick en Fire TV

Met snelle ontwikkelingen in Kodi en Firestick moet er dringend behoefte zijn om kodi bij te werken op FireStick of Fire TV. Met verschillende versies van 15 tot de nieuwste Kodi 18 Leia-versie, moet u uw apparaat bijwerken. Je kunt gemakkelijk leren hoe je kodi op firestick kunt updaten met onze uitgebreide gids met 3 verschillende methoden.

FireOS moet tijd worden bijgewerkt omdat elke nieuwe update enkele bugfixes en tweaks bevat om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit zijn de stappen voor FireStick Update 2018:

 1. Sluit je FireStick aan > Start het apparaat op.
 2. Open instellingen > Ga naar apparaat > Klik op Over.
 3. Klik op “Softwareversie” en selecteer “Controleren op systeemupdate”.
 4. Als het systeem een ​​beschikbare update toont, klik dan op Installeer Systeemupdate.

Beste builds voor Kodi op FireStick

Kodi-fans zijn misschien bekend met al zijn populaire builds, maar ze zijn minder bekend met de Kodi-builds die specifiek voor Fire TV Stick zijn. De beste Kodi Fire TV Stick-builds worden hieronder besproken:

No Limits Magic Build

Het heeft niet zo lang geduurd voordat deze Build populair werd onder Kodi-fans. Het heeft een speciale Fire Stick Build, die een mooie lay-out heeft, en nog betere Kodi Fire TV-add-ons die zijn geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

beste kodi amazon fire tv stick builds

Asection is bedoeld voor films, tv-programma’s en muziek voor kinderen. Dus alles wat je nodig hebt is binnen handbereik met deze Kodi Fire TV Stick Builds.

Wookie Lite

Wookie Lite Kodi Fire TV Stick stelt zijn fans nooit teleur vanwege het snelle en soepele draaien op de Fire TV Stick. Deze build heeft zijn fans zoveel te bieden omdat het populaire Fire TV Kodi-add-ons bevat, zoals Sports Devil, BB-voetbalscores, UFC Finest, Teevie, UK Turk en nog veel meer.

wookie lite amazon fire stick kodi build

Hyper TT Fire Stick

Nog een Kodi Fire TV Stick Build die het plezier van Kodi-fans die graag non-stop films en tv-programma’s kijken, zeker niet zal bederven. Je kunt gemakkelijk een hele aflevering van tv-programma’s bekijken dankzij de eenvoudige navigatie en lay-out. Via verschillende genres kunnen films en tv-programma’s op hun gemak worden gelokaliseerd.

hyper tt amazon firestick kodi bouwen

Nog een Kodi Fire TV Stick Build die het plezier van Kodi-fans die graag non-stop films en tv-programma’s kijken, zeker niet zal bederven. Je kunt gemakkelijk een hele aflevering van tv-programma’s bekijken dankzij de eenvoudige navigatie en lay-out. Via verschillende genres kunnen films en tv-programma’s op hun gemak worden gelokaliseerd.

FireStick / Fire TV Alternatieve apparaten voor Kodi

 1. Kodi op Windows
 2. Kodi op Raspberry Pi 
 3. Kodi op iPad
 4. Kodi op Roku
 5. Kodi op Apple TV
 6. Kodi op Xbox One
 7. Kodi op Nvidia Shield

Keymaps en Fire TV Remote op Kodi gebruiken

De afstandsbediening van Kodi Fire TV is gemakkelijker te gebruiken dan het lijkt. Er zijn minder knoppen geïnstalleerd in de Kodi Fire TV-afstandsbediening met duidelijke indicaties en logo’s bovenop die knoppen. De nieuwe Fire TV-afstandsbediening bevat 6 knoppen en 1 ronde knop.

Keymaps en Fire TV Remote gebruiken op Kodi

De ronde knop bevat 4 toetsen, namelijk Omhoog, Omlaag, Links, Rechts. De andere zes knoppen die onderaan aanwezig zijn, zijn van linksboven naar rechts, ‘terug’ knop, ‘home’ knop, ‘hoofdmenu’ knop, ‘terugspoelen’ knop, ‘afspelen en pauzeren’ knop en ‘snel vooruit’ knop.

Hoe Fire TV voor Kodi te updaten

Om de nieuwste Kodi-add-ons te downloaden en soepel te werken op een Fire TV-apparaat, is een Kodi Fire TV-update nodig. Volg de onderstaande stappen om de update te installeren:

 1. Open Fire TV > Klik op Device > Ontwikkelaarsopties > Schakel apps van onbekende bronnen in.hoe Kodi op Fire TV te updaten
 2. Ga naar het startscherm van Fire TV > Klik op het tabblad Zoeken > Typ ‘Downloader’ om een ​​downloader-app te vinden > Downloaden > Open.hoe Amazon Fire TV op Kodi te upgraden
 3. Typ de URL > Klik op Download > Er verschijnt een vak dat u om uw reactie zal vragen bij het downloaden van de nieuwe Kodi-versie. Beweeg uw cursor naar beneden en klik op Installeren >Je krijgt het volgende scherm.

hoe je een nieuwe Fire TV-versie op Kodi kunt krijgen

Kodi Fire TV Buffering versnellen

Kodi Fire TV-gebruikers stellen vaak vragen over bufferproblemen op hun Amazon-apparaat. De meeste bufferproblemen verdwijnen wanneer u een upgrade uitvoert naar de nieuwste versie van Fire TV. Ondanks dit feit hebben we echter twee manieren geboden waarop u Kodi Fire TV-buffering kunt versnellen. Het ene is gemakkelijk, het andere is een beetje ingewikkeld. Probeer beide om het bufferen te versnellen.

Proces 1: hardwareversnelling inschakelen

Dit is een gemakkelijke manier om Kodi Fire TV-buffering te versnellen.

 1. Start Kodi op Fire TV > Instellingen > Spelerinstellingen.hoe Kodi Fire TV-buffering te versnellen
 2. Klik op het pictogram linksonder en verander het in ‘Expert’ > Plaats nu uw muis op video’s > Wijzigen Schakel HQ-scalers in voor het schalen van bovenstaande optie van 20% naar 0% > Schakel de optie ‘Hardwareversnelling toestaan’ in.

hoe kodi fire tv trage streaming te repareren

Proces 2: Ares Project installeren

Nu komt het tot een gecompliceerd proces, je moet Ares Project op Kodi installeren om je Kodi Fire TV-buffering te verbeteren. Dit zijn de stappen:

 1. Start Kodi > Instellingen > Bestandsbeheer > Dubbelklik op ‘Bron toevoegen’ >Typ de link http://areswizard.uk/ waar er staat Typ de naam ‘Magisch’ en druk op de OK-knop.brand tv kodi ares project
 2. Ga terug naar het startscherm van Kodi > Klik op Add-ons > Klik op het kleine vakje in de linkerbovenhoek > Installeer vanuit zip-bestand > Klik op Magic >repository.aresproject en druk op OK, terwijl de installatie zal beginnen.ares project addon kodi fire tv
 3. Installeer vanuit de repository > Ares Project > Programma-add-ons> Ares Wizard > Installeren.ares wizard op kodi fire tv
 4. Ga terug naar het startscherm > Add-ons > Programma-add-ons > Wanneer u op Ares Wizard klikt, wordt een nieuwe download gestart > Er verschijnt een scherm.ares wizard tweaks
 5. Klik op ‘Tweaks’ in de bovenste tabbladen > Klik op Geavanceerde instellingen > Klik volgende > Instellingen genereren > Aanbevolen instellingen > Pas deze instellingen toe.ares wizard buffermodus
 6. Ares Wizard kan u de instellingen voor de Buffermodus aanbevelen die geschikt zijn voor uw Fire TV-apparaat. Het lost al uw bufferproblemen op en versnelt uw buffering. Als een ares-wizard niet voor u werkt, hebben we een andere beste kodi-wizards-oplossing.

Beste Kodi Fire TV 4K AddOns en kanalen

Streamen met FireStick is al de beste ervaring, maar wanneer je het samenwerkt met Kodi, gaat de streamingervaring naar een nieuw niveau. Alles wat geweldig is aan Kodi is te danken aan de geweldige Kodi-add-ons voor FireStick.

Hier zijn een paar Kodi-add-ons met hun installatieprocedures waarvan ik denk dat je FireStick moet proberen:

Installeer Covenant op FireStick

Covenant is een van de beste Kodi-add-ons die de Kodi-gemeenschap lange tijd heeft gedomineerd en nog steeds in het spel is. Met deze add-on kunnen gebruikers hun favoriete films en tv-programma’s in HD-kwaliteit bekijken zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken.

Klik op de link om de installatieprocedure te zien: Install Covenant on FireStick

Installeer Exodus op FireStick

Een van de oudste en een populaire Kodi-add-on die de streamingnormen van Kodi naar een nieuw niveau tilde, Exodus heeft een eigen maffia. Exodus liet zien wat er nieuw kon worden geïntroduceerd in de wereld van Kodi en sinds het uit het spel ging, volgden de nieuwelingen de maatstaf die het had gesteld.

Het is zeker een must-have Kodi-add-on en je kunt het installeren door de link naar de onderstaande installatiehandleiding te volgen:

Installeer Exodus op FireStick

 Installeer Neptune Rising op FireStick

Neptune Rising is een andere zeer gewaardeerde en veel gebruikte Kodi-add-on die verdient te worden aanbevolen vanwege de geweldige links naar streamingkwaliteit en betrouwbaarheid. Installeer de Neptune Rising Kodi-add-on en stream naadloos op uw FireStick. Klik op de onderstaande link:

Installeer Neptune Rising Kodi Addon

Installeer SkyNet op FireStick

SkyNet is de nieuwste add-on voor Fire TV Kodi in de stad. Het staat bovenaan de ladder van de beste Kodi Fire TV-add-on voor 4K-videocontent. Terwijl je dit downloadt, kun je Maverick, Silent Hunter en andere kanalen in ultra HD bekijken.

Installeer UK Turk-afspeellijsten op FireStick

Als u een betrouwbaardere Kodi-add-on voor Fire TV vindt die u films van 4K-kwaliteit biedt, dan bent u hier aan het juiste adres. Het is zonder twijfel een oudste Kodi-add-on voor vuur-tv en heftig de beste.

Je kunt niet alleen films kijken, maar je kunt ook sport, cartoons, documentaires en andere gerelateerde media-inhoud bekijken, allemaal in 4K-videokwaliteit.

Installeer Easynews Kodi Addon For FireStick

Easynews is een andere Kodi Fire TV 4K-add-on die een enorme database biedt met de nieuwste films, tv-programma’s en sporten met 4K-videokwaliteit, maar met een prijs. Het is een premium usenet-service en heeft veel 4K-inhoud om zijn Kodi Fire TV-fans aan te bieden.

Beste skins voor Kodi op FireStick

Nieuwe versie van Kodi betekent verschillende skins voor kodi op firestick. Momenteel is Kodi Krypton-versie 17.6 de nieuwste versie van Kodi die beschikbaar is op Fire TV. We hebben hieronder 3 van de allerbeste skins voor Kodi op FireStick beschreven:

1) Estuariummod

Estuary Mod is een bijgewerkte versie van de standaard skin voor Kodi Krypton-versie 17 op Fire TV. De huid geeft een rustgevende uitstraling aan uw ogen, die gemakkelijk te navigeren is vanwege de grote pictogrammen, en weerspiegelt daarom een ​​exclusief tintje aan het ontwerp.

beste Kodi Fire TV-skins

Omdat het meer opties heeft, is het eenvoudig aan te passen op verzoek van de gebruiker. Kodi-gebruikers kunnen snelkoppelingen naar veel verschillende plaatsen toevoegen en het kleurenschema naar eigen smaak wijzigen.

2) Arctisch: Zephyr

Arctic: Zephyr is favoriet bij veel Kodi-gebruikers voor Fire TV Kodi Skins 2017. Het menusysteem bevindt zich onderaan je scherm en laat daardoor veel ruimte elders over. Zelfs wanneer u mediabibliotheken opent, is 2/3 van de ruimte op uw scherm bedekt met beeld of informatie. Minimale navigatie maakt uw leven zorgeloos.

arctic zephyr kodi fire tv skin

3) Titan

Er is geen betere optie als u snel en gemakkelijk toegang wilt tot de media-inhoud zonder te worden gebombardeerd met verschillende opties. Titan Kodi Skin voor vuur-tv heeft een vergelijkbaar tintje als die van Windows 10, wat een geniale, maar effectieve zet is. U kunt binnen enkele seconden naar uw favoriete media-inhoud gaan.

titan kodi fire tv skin

Kodi Fire TV versus Kodi Fire Stick

Hoewel beide apparaten vergelijkbare functies en Fire Stick-apps hebben, maar wanneer Kodi is geïnstalleerd in Fire TV of Fire Stick, is er een klein verschil.

In dat opzicht heeft Kodi Fire TV een lichte overhand op Kodi Fire Stick. Het duurt minder seconden voordat Kodi Krypton versie 17 op Fire TV is geïnstalleerd, terwijl het in het geval van het downloaden van Kodi op Fire Stick ongeveer een minuut kan duren om de installatie te voltooien.

amazon kodi firetv vs kodi firestick

Hetzelfde geval doet zich voor bij het downloaden van Kodi-add-ons op de Fire TV of Fire Stick. Bij het vergelijken van de functies tussen Fire TV vs Fire Stick, is Fire TV een vierkant apparaat van 4,5 * 4,5 inch, terwijl Fire Stick een verticaal klein stokje is.

Beide apparaten hebben de capaciteit om toegang te krijgen tot verschillende kanalen en houden dezelfde track bij voor uw videokwaliteit. Fire TV is echter een veelzijdig apparaat in vergelijking met Fire Stick omdat het HDMI, voedingspoorten, Ethernet-poort, digitale audiopoort en een geheugenslot heeft. In dat geval heeft Fire Stick alleen een HDMI- en USB-poort.

Een veelzijdig apparaat zijn, Kodi op FireStick is een betere keuze voor streaming.

Het inpakken

Voor het streamen van films en shows, het bekijken van sport- en entertainmentinhoud of het bekijken van tekenfilms en documentaires, is er geen betere optie dan Kodi op FireStick of Kodi op FireTV te installeren. Met enkele eenvoudige stappen die u kunt volgen, kunt u Kodi Fire TV hebben geïnstalleerd die u een levenslange ervaring zal geven.

Als je vragen hebt over het installatieproces, plaats dan een reactie en we zullen je antwoorden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map