De meest dominante en aanbevolen streaming-software wereldwijd is Kodi. Het beste is dat Kodi iPad op slechts een steenworp afstand ligt. Er zijn enkele beste Kodi-add-ons die een onbeperkte streamingervaring bieden van de nieuwste media-inhoud. Lees meer over Kodi op onze website, want het biedt u alles wat u moet weten over Kodi.

Over dominantie en aanbevelingen gesproken, Apple is de afgelopen jaren een dominante naam in de mobiele gadgets-industrie. Apple Inc. heeft haar verschillende productlijnen, zoals mobiele telefoons, tablets en pc’s, sterk aanbevolen. Als we er echter aan denken om Apple iPad voor Kodi te gebruiken; dat het beste apparaat zal combineren met de beste streaming-software, de resultaten zullen geweldig zijn.

Het lijdt geen twijfel dat de kwaliteit, functionaliteit en gebruikerservaring van Apple ongeëvenaard is. Volg deze gids grondig om te zien hoe u Kodi op iPad gebruikt.

Wat is iPad?

IPad is een serie tablet-pc’s die door Apple Inc. is ontwikkeld, net als andere fabrikanten van mobiele apparaten. Het grootste verschil is echter het besturingssysteem, omdat iPad op iOS draait, terwijl andere apparaten op Windows en Android draaien. Net als elke andere tablet-pc kan de iPad worden gebruikt voor het verzenden van e-mails, het bekijken van films en video’s, het spelen van videogames en surfen op internet.

Apple Inc. lanceerde precies 8 jaar geleden in april 2010 de eerste iPad en sindsdien zijn er jaar na jaar 8 generaties iPad geïntroduceerd. Elke nieuwe generatie heeft enkele wijzigingen in de gebruikersinterface, softwarefouten opgelost, nieuwe functionaliteiten geïntroduceerd en er zijn ook enkele wijzigingen in het ontwerp aangebracht. Alle systeem- en functionaliteitsverbeteringen waren de upgrades met nieuwe processors en functies zoals biometrische scanners, camera-upgrades en aanraak-ID’s.

Tot nu toe zijn er wereldwijd meer dan 250 miljoen stuks van de iPad verkocht. Gedurende deze generaties was de iPad verdeeld in twee series, iPad Pro en iPad Mini. Er werd ook een iPad-serie uitgebracht, iPad Air genaamd, die slanker qua ontwerp was en een paar verbeteringen had in het systeem en de functionaliteiten. Sinds de introductie zijn er twee generaties iPad Pro en vier generaties iPad mini op de markt geïntroduceerd.

Kan ik Kodi op iPad installeren ?

Ja! Je kunt Kodi op de iPad installeren, maar niet zonder een app van derden, omdat Kodi niet beschikbaar is in de App Store. Daarom moet je de TweakBox-app of de Cydia-app gebruiken bij het installeren van Kodi iPad. Kodi versie 16 werkt niet erg goed met iPad, maar Kodi Krypton versie 17 werkt geweldig op bijna elke iPad.

Apple iPad voor Kodi is een geweldige keuze, want als je de beste tablet ter wereld en de beste streaming-software combineert, zouden de resultaten geweldig zijn. Eerder hadden we de handleiding gegeven voor het instellen van kodi op Apple TV, wat verreweg de beste methode is om Kodi op Apple TV te sideloaden.

Kan ik Kodi instellen op Jail Broken iPad ?

Ja, Kodi kan worden geïnstalleerd op een iPad met gebroken gevangenis omdat Kodi niet officieel beschikbaar is in de app store en daarom moeten we een applicatie van derden gebruiken om het te installeren.

Wat heb je nodig voordat je Kodi op iPad installeert

1) Xcode

xcode voor kodi op ipad

Xcode is een IDE-pakket ontwikkeld door Apple Inc. voor het ontwikkelen van applicaties voor Mac en iOS. Het helpt gebruikers bij het installeren of ontwikkelen van hun gewenste platforms voor gebruik op iOS en Mac.

2) Cydia Impactor

hoe kodi op ipad te installeren met cydia impactor

Cydia Impactor op iPad is een installatieprogramma dat wordt gebruikt voor het installeren van IPA-bestanden op iPhones en iPads. Het helpt gebruikers om externe applicaties en software op het iOS-platform te installeren. Cydia Impactor vereist Mac-integratie tijdens het installeren van Kodi omdat het de Jailbreak-methode is.

Download Cydia Impactor-bestand.

3) Kodi-deb-bestand

kan ik kodi op ipad installeren

deb-bestand is een softwarepakketbestand ontwikkeld op UNIX-platform of iOS-platform. Een Kodi-deb-bestand is een debian-bestand dat kan worden geïnstalleerd op een Jail Broken iPad.

Download Kodi Deb-bestand.

4) Ondertekenaar voor iOS-apps

Kan ik Kodi instellen op Jail Broken iPad?

iOS App Signer helpt gebruikers hun bestanden te wijzigen in de door iPad ondersteunde bestanden in IPA-indeling om ze voor te bereiden op installatie.

5) Tweakbox-app

Wat heb je nodig voordat je Kodi op iPad installeert

Het is een hulpprogramma voor het installeren van applicaties van derden dat veel wordt gebruikt voor het installeren van niet-officiële apps op iOS-apparaten. Het heeft meer dan 2000 apps in zijn bibliotheek met een grote verscheidenheid aan apps, verdeeld in veel verschillende categorieën. De Tweak Box-app wordt gebruikt om Kodi op de iPad te installeren zonder Jailbreak-methode, omdat het geen Mac-integratie vereist en rechtstreeks op het apparaat kan worden gedaan.

Download Tweakbox App-bestand.

4 Handmatige manieren om Kodi op iPad in te stellen

Hieronder volgen de manieren om Kodi op iPad te installeren met behulp van Jailbreak-methoden:

 1. Cydia Impactor
 2. Ondertekenaar voor iOS-apps

Hieronder volgen echter de manieren waarop u kunt installeren zonder jailbreak of een computer te gebruiken:

 1. Tweak box App
 2. Xcode

Hoe Kodi op iPad in te stellen met behulp van de Jailbreak-methode

Hoe Kodi op iPad in te stellen met behulp van de Jailbreak-methode

Zoals hierboven vermeld, zijn er twee manieren om Kodi op de iPad te installeren. Volg deze stappen om Kodi te installeren met behulp van de Jailbreak-methoden:

1) Cydia Impactor

Download het Kodi.IPA-bestand en Cydia Impactor voordat u Kodi installeert.

 1. Verbind uw iPad aan jouw Mac. (Zorg ervoor dat u uw iTunes).
 2. Lancering Cydia Impactor.
 3. Open de IPA bestand in Cydia Impactor door het te slepen en neer te zetten.
 4. Kiezen iPad van de lijst.
 5. Klik op Begin.
 6. Voer uw Apple ID wanneer het verzoek daarom vraagt.
 7. Nu open Instellingen > Ga naar Profielen & Apparaatbeheer.
 8. Ga verder door uw ingevoerde te kiezen Apple ID > Klik op Vertrouwen en Doorgaan.

Dat is het, nu kunt u Kodi gemakkelijk gebruiken.

2) Xcode

 1. Verbind je Mac en iPad
 2. Start de Xcode
 3. Opnieuw beginnen Xcode project > Selecteer Single View-applicatie > Klik De volgende.
 4. Voer productnaam in als Kodi.
 5. Voer de rest van de details in > Selecteer Universeel > Klik De volgende. (Voer uw in als er een fout wordt weergegeven Apple ID om het te repareren.)
 6. Open Ondertekenaar voor iOS-apps
 7. Open het gedownloade Kodi-bestand.
 8. Selecteer het profiel dat je eerder gebruikte > Klik Begin.
 9. Ga naar Xcode huis > Kies Apparaten in het menu bovenaan.
 10. Selecteer je iPad > Klik op de +
 11. Blader en open de .ipa eerder gemaakt bestand.
 12. Koppel nu uw iPad > Ga naar het hoofdmenu en open Kodi.
 13. Open Instellingen > Apparaat Beheer > App voor ontwikkelaars > Klik Vertrouwen.

2 beste manieren om Kodi op iPad te installeren zonder gevangenisstraf / zonder computer

1) Tweakbox-app

 1. Open iPad > Open Safari browser > Typ deze URL ‘https://www.tweakboxapp.com/‘En open het.
 2. Download de App > Klik Toestaan.
 3. Klik Installeren.
 4. Open de applicatie.
 5. Klik op Apps.
 6. Klik op Tweakbox-apps.
 7. Rol om te zoeken Kodi en klik erop.
 8. Ga naar nadat de installatie is voltooid Instellingen.
 9. Open Profielen & Apparaatbeheer.
 10. Klik op onderstaande optie Enterprise Apps-sectie
 11. Klik Vertrouwen > Klik Vertrouwen

Kodi op iPad downloaden

Kodi kan niet rechtstreeks op de iPad worden gedownload, omdat het niet officieel door Apple wordt ondersteund en de officiële applicatie niet beschikbaar is in de App Store. Desalniettemin kan een Debian-bestand worden gedownload van de officiële website van Kodi, die gebruikers kunnen downloaden. Het kan echter alleen op de iPad worden geïnstalleerd via een app-installatieclient van derden.

Hoe Exodus en Covenant Addon op Apple iPad te installeren

Exodus en Covenant kunnen op dezelfde manier op Kodi iPad worden geïnstalleerd als op Kodi Windows. De installatieprocedure van Exodus op Kodi en Covenant op Kodi is vergelijkbaar, zodra Kodi is geïnstalleerd.

Beste afstandsbedieningen voor Kodi op Apple iPad

Beste afstandsbedieningen voor Kodi op Apple iPad

Hieronder volgen enkele Kodi-afstandsbedieningen die beschikbaar zijn in de App Store en die gebruikers kunnen downloaden voor het gebruik van Kodi op iPad:

 1. Officiële Kodi-afstandsbediening van JoetheFox
 2. XBMC-sterrenbeeld
 3. XBMC Commander gratis
 4. XBMC’s eigen WebUI

Hoe iTunes-bibliotheek in Kodi te spelen

Ten eerste moet je je schijf met iTunes verbinden met Kodi, omdat deze in kaart moet worden gebracht. Als het niet is toegewezen, volg dan deze stappen:

 1. Ga naar Instellingen vanuit het Kodi-hoofdmenu > Open het dossier Manager > Dubbelklik op Bron toevoegen > Bladeren > Selecteer iTunes-schijf.
 2. Configureer de iTunes-map op uw apparaat.
 3. Klik OK > Klik Gedaan > Geef er een naam aan.

Daar heb je je iTunes-bibliotheek geconfigureerd op je Kodi en nu is hij klaar om te spelen.

iPad alternatieve apparaten voor Kodi

 1. Kodi op Windows
 2. Kodi op Raspberry Pi 
 3. Kodi op Firestick
 4. Kodi op Roku
 5. Kodi aan Apple TV
 6. Kodi op Xbox One
 7. Kodi op Nvidia Shield

Laatste woorden

Ondanks dat Kodi wereldwijd een geweldige reputatie heeft verdiend, is het door veel mensen sterk bekritiseerd. De hele kritiek die het heeft ontvangen, is te wijten aan problemen met inbreuk op piraterij die verband houden met de add-ons. De Kodi-add-ons van derden worden als illegaal beschouwd omdat ze streams pakken, die zijn gepirateerd en gratis auteursrechtelijk materiaal weergeven.

Evenzo lijkt het erop dat Apple Inc erg tegen Kodi is, omdat er geen officiële Kodi-app beschikbaar is in de App Store. Daarom moeten gebruikers die Kodi willen gebruiken de procedures voor het breken van de gevangenis en de procedure voor het installeren van Kodi op de iPad volgen, geen jailbreak vereist. We hebben het hele proces uitgelegd en hoe je Kodi op de iPad grondig kunt gebruiken. Zorg ervoor dat je alles controleert voordat je Kodi installeert.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me