Kodi is de beste streaming video-app en Nvidia is een baanbrekend streaming- en gamingplatform dat kan worden gecombineerd om iets te ervaren dat anderen niet kunnen bieden. Kodi is iets dat op elk platform kan worden geïnstalleerd om de hedendaagse streaming-ervaring te overtreffen en deze verklaring kan praktisch worden gezien wanneer u Kodi op Nvidia Shield installeert.

Volg een rondleiding door deze gids en zie hoe u Kodi kunt installeren en geniet van het streamen van uw favoriete inhoud op Nvidia Shield met enkele van de beste kodi-add-ons.

Contents

Wat is Nvidia Shield TV?

Nvidia Shield is een van de meest populaire en betrouwbare op Android gebaseerde mediaspeler die op de plank verkrijgbaar is. Nvidia is wereldwijd een zeer gerenommeerde GPU-producent en staat erom bekend. Het bedenken van Nvidia Shield was echter een geweldige zaak, want het zorgde voor veel concurrentie in de industrie van streaming mediaconsoles.Het feit dat Nvidia de grootste producent van GPU is, heeft ertoe bijgedragen dat het de leider is geworden in videostreaming van hoge kwaliteit platform. Nvidia Shield biedt 4K-kwaliteit streaming en Geforce-game-ervaring.

Hoe Kodi op Nvidia Shield TV te installeren?

Omdat Nvidia Shield een Android-platform is, kan Google Play Store worden gebruikt om Kodi eenvoudig te installeren. Er zijn echter enkele regio’s waar Google Play Store niet toegankelijk is vanwege de geografische beperkingen.

 1. Start je Nvidia Shield op > Ga naar de Google Play Store
 2. Klik op zoeken en typ Kodi > Klik uit de weergegeven resultaten op Kodi ontwikkeld door XBMC.
 3. Klik Installeren en Kodi wordt gedownload en geïnstalleerd op je Nvidia Shield.
 4. Open de Kodi-applicatie nadat deze is geïnstalleerd.

Installeer nu de beste Kodi-add-ons om te genieten van de beste streamingervaring.

Nvidia Shield Beste functies voor Kodi

Nvidia Shield heeft een paar dingen voor streaming op Kodi, zoals:

 1. Geniet van videostreaming in HD- en 4K-kwaliteit.
 2. Makkelijk te gebruiken interface met afstandsbediening.
 3. Streamen met hoge snelheid en geavanceerde toegankelijkheid.

Hoe Kodi te updaten naar Kodi Krypton v17.6 op Nvidia Shield TV?

De enige manier om Kodi bij te werken, is door het opnieuw te installeren door de bijgewerkte versie van Kodi op het Nvidia-schild te downloaden. Omdat Kodi echter beschikbaar is in de Google Play Store, kunt u deze bijwerken door deze stappen te volgen:

 1. Open Play Store op je Nvidia Shieldsetup kodi op nvidia shield tv
 2. Ga naar mijn appssetup kodi met behulp van play store op nvidia-schild
 3. Klik op KodiNvidia-schild voor Kodi
 4. Klik op Update (Update-optie is alleen beschikbaar als er een update beschikbaar is.)

Hoe Kodi Jarvis v16 op Nvidia Shield TV te installeren ?

Update uw Kodi Jarvis-versie 16 door deze stappen te volgen:

 1. Download de APK bestand van Kodi Jarvis versie 16 op uw Nvidia
 2. Open de gedownload zip-bestand en installeren Klik desgevraagd op overschrijf bestaande app.

Hoe Kodi-add-ons op Nvidia Shield TV te installeren ?

De installatieprocedure voor het installeren van een Kodi-add-on op Nvidia Shield is hetzelfde als op pc en FireStick. Kodi-kenmerken en interface blijven hetzelfde op elk platform en daarom is de installatiemethode ook hetzelfde.

Beste Kodi-add-ons voor Nvidia Shield TV

De beste Kodi-add-ons voor Nvidia Shield die voor u worden aanbevolen, zijn:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. Verbond
 4. Placenta
 5. Uranus
 6. Neptune Rising
 7. Nemesis
 8. cCloud-tv
 9. Planeet MMA
 10. Maverick TV

Nvidia Shield TV-alternatieven voor Kodi

 • Firestick-alternatief voor Nvidia Shield voor Kodi

Fire Stick is ontwikkeld door Amazon en is een geweldig apparaat voor videostreaming voor al die streamingliefhebbers die graag hun streaming-spelers bij zich hebben. Fire Stick is een geweldige keuze voor het gebruik van Kodi omdat het streams in HD-kwaliteit en een zeer gebruiksvriendelijke interface biedt.

 • Windows-alternatief voor Nvidia Shield voor Kodi

Windows is inderdaad de beste keuze van gebruikers om software uit te proberen, vooral als het gaat om streaming. Reden hiervoor is de ruimte voor maatwerk en toegankelijkheid die het biedt. Windows is een basisplatform voor bijna elk platform en in het geval van Kodi is het inderdaad een goede keuze.

 • Ubuntu-besturingssysteem voor Kodi

Ubuntu kan worden gebruikt voor Kodi en Kodi werkt er goed mee, maar de installatieprocedures van Kodi voor Ubuntu zijn een beetje ingewikkeld in vergelijking met andere platforms.

 • Raspberry Pi alternatief voor Nvidia Shield voor Kodi

Raspberry Pi is eigenlijk een klein computerbord dat kan worden getransformeerd naargelang de behoeften op het gebied van gaming en stomen. Dit is wat het geweldig maakt om Kodi te gebruiken, omdat Kodi erop kan worden geïnstalleerd en het een geweldige streaming-ervaring biedt.

 • Apple TV-alternatief voor Nvidia Shield voor Kodi

Als je het woord Apple TV hoort, is het eerste dat in je opkomt misschien gewoon een andere Smart TV die door Apple is ontwikkeld. Apple TV is een digitaal streamingapparaat dat is ontworpen en ontwikkeld door Apple. Het is een geweldig alternatief voor Nvidia Shield om voor Kodi te kiezen, omdat de streamingfuncties van Apple TV geweldig zijn.

 •  iPad als alternatief voor Nvidia Shield op Kodi

Als je leeft om op een tablet te streamen en op zoek bent naar een potentieel alternatief streamingplatform van Nvidia Shield, dan moet je Kodi op iPad proberen. De installatieprocedure van Kodi op iPad is complex in vergelijking met andere platforms zoals Widows en Android. Kodi op iPad is echter echt geweldig om te hebben, omdat de toegankelijkheid van iPad geweldig is.

Laatste woorden

Kodi is een wereld van wonderen en stel je voor, in combinatie met een spectaculair platform als Nvidia Shield, de betoverende ervaring die je kunt hebben. NVIDIA Shield is een geweldig iets dat is ontwikkeld door Nvidia en het heeft harten van gebruikers over de hele wereld gewonnen. Probeer Kodi op Nvidia Shield voor uw streaming- en gamingbehoeften. Er zijn nu niet veel platforms beschikbaar die streaming in 4K-kwaliteit kunnen bieden.