Netflix is ​​de meest verslavende entertainmentservice ter wereld. Als je het eenmaal hebt ervaren, kun je niet weglopen voor zijn charme en zul je blijven verlangen naar meer. Reden hiervoor is dat het onweerstaanbare inhoud heeft die gebruikers niet kunnen stoppen met streamen.

Netflix heeft zijn servicenetwerk verspreid over 190 provincies en in elke regio heeft Netflix een andere inhoudsbibliotheek. De meest aantrekkelijke en fascinerende Netflix-bibliotheek is echter van de VS, omdat veel zeer populaire shows en films alleen beschikbaar zijn in de Netflix USA-bibliotheek.

Er zijn bepaalde inhoudstitels beschikbaar in de Netflix USA-bibliotheek die niet toegankelijk zijn vanuit een andere regio omdat ze geografisch beperkt zijn.

Racisme of etnische discriminatie?

Nee! Dit heeft niets te maken met zulke negatieve dingen, maar de feitelijke redenen voor deze beperkingen zijn de juridische bindingen van contentdistributeurs en het privacybeleid. Deze regels beperken Netflix om hun inhoud verder naar andere regio’s te verspreiden.

Wat is Netflix USA?

Netflix USA is de meest verbazingwekkende Netflix-bibliotheek onder alle andere Netflix-bibliotheken omdat het veel fascinerende inhoudstitels heeft die niet beschikbaar zijn in andere regio’s. Enkele van de shows die beschikbaar zijn in de Amerikaanse Netflix-bibliotheek zijn:

 1. Penny Vreselijk
 2. Forensic Files collectie
 3. Wet en orde
 4. The Fosters
 5. Criminal Minds

Dit zijn enkele van de meest populaire Netflix-shows, alleen beperkt tot de VS, maar streamers over de hele wereld willen ze bekijken.

Netflix USA wordt beschouwd als de grootste inhoudsbibliotheek van alle Netflix-bibliotheken, maar volgens de feiten is de grootste bibliotheek van Netflix Japan wat betreft het aantal inhoudstitels. Desalniettemin gaat het niet alleen om de inhoudstitels, maar ook om de kwaliteit en populariteit van de inhoud wereldwijd.

De inhoudstitels in de Amerikaanse Netflix-bibliotheek zijn over de hele wereld populair, ondanks dat ze geografisch beperkt zijn. Gebruikers zijn zich goed bewust van die shows en ze gebruiken tijdelijke oplossingen om toegang te krijgen tot dergelijke beperkte inhoud van buiten de VS..

Als je hulp nodig hebt met Netflix, kun je de Netflix-helppagina bezoeken of Netflix-hulp bellen, d.w.z.. 800-585-8131.

Hoe u de Amerikaanse Netflix overal ter wereld kunt krijgen?

Inmiddels zou je een duidelijk idee hebben gekregen waar de Netflix USA over gaat en waarom het zo populair is over de hele wereld.

Maar heb je enig idee hoe je er toegang toe kunt krijgen vanuit een andere regio?

Welnu, als u Netflix opent vanuit een andere regio dan de VS, kunt u de beschikbare inhoud niet vinden in de Amerikaanse bibliotheek vanwege de geografische beperkingen.

De eerste ideeën die in je opkomen zijn om een ​​proxy-service of een gratis VPN te proberen!

Maar wacht! Dat zal niet meer werken met een foutmelding “Netflix VPN werkt niet”!

Die tijd is al lang voorbij toen het deblokkeren van Netflix via proxyservers en gratis VPN’s een optie was. Netflix merkte deze oplossing op en kwam met een sterke VPN-blokkeringsservice om dergelijke shenanigans te stoppen.

Betekent dit dat je geen toegang meer hebt tot de Netflix US-bibliotheek?

Nee! U kunt de geografische beperkingen heel gemakkelijk omzeilen, maar alleen met de hulp van een geavanceerde VPN-provider. Dat komt omdat een high-end VPN-provider uw verkeer goed codeert en uw IP perfect maskeert zonder DNS-lekken te hebben.

Een goede VPN is nodig omdat anonimiteit erg belangrijk is en dat kan niet worden bereikt via gratis VPN-services en proxysites. Kies een betrouwbare VPN-service en krijg probleemloos toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Hier zijn een paar VPN-providers die u kunt gebruiken voor toegang tot Netflix (beproefd en getest):

 1. NordVPN Neflix
 2. PureVPN
 3. ExpressVPN voor Netflix
 4. SurfShark
 5. CyberGhost

Ik heb persoonlijk geprobeerd toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek met al deze VPN-providers en ik kan je verzekeren dat ze allemaal perfect werken. Voor meer inzicht met betrekking tot de VPN-providers, kunt u de beste VPN voor Netflix-blog bezoeken en het zelf zien. Ik heb alle details verstrekt, samen met snelheidsresultaten.

Volg deze stappen om de Amerikaanse Netflix overal ter wereld te krijgen:

 1. Registreer / abonneer u op een van de hierboven genoemde VPN-providers.
 2. Download en de VPN-client of browserextensie op uw apparaat
 3. Open de PVN-client en log in op uw account met de inloggegevens die u hebt geregistreerd.
 4. Maak verbinding met elke Amerikaanse serverlocatie.
 5. Open je browser en open Netflix.
 6. Zoek naar een inhoudstitel die niet beschikbaar is in uw regio, bijv. Penny vreselijk.

Daar heb je toegang tot de volledige Netflix US-bibliotheek, geniet ervan!

Netflix-abonnementen

Veel mensen bekritiseren het feit dat u abonnementskosten heeft voor het gebruik van Netflix en sommigen van hen begrijpen niet waarom. Ik ben threads tegengekomen die torrents beter beweren dan Netflix, maar het lijkt erop dat die mensen de charme en de kwaliteit van de inhoud op Netflix niet kennen.

Netflix rekent een redelijke prijs en de inhoudskwaliteit en streamingsnelheid is verbluffend. Bovendien zijn er geen verborgen kosten of extra kosten voor het gebruik van functies. De pakketten zijn duidelijk genoeg om te begrijpen, aangezien de kenmerken van alle pakketten zijn vermeld.

Hier is een overzicht van Netflix-abonnementen van verschillende regio’s:

RegioBasispakketStandaard pakketjePremium pakket
Verenigde StatenUS $ 7,99US $ 10,99US $ 13,99
Verenigd Koninkrijk£ 5,99£ 7,99£ 9,99
CanadaCA $ 9,99CA $ 13,99CA $ 16,99

Hoeveel kost Netflix in de VS.?

De prijs van Netflix-abonnementen met hun respectieve functies is als volgt:

Voorzien zijn vanBasicStandaardPremie
Maandelijkse prijsUS $ 7,99US $ 10,99US $ 13,99
HD beschikbaarNeeJaJa
Ultra HD beschikbaarNeeNeeJa
Schermen waar je tegelijkertijd naar kunt kijken124
Kijk op je laptop, tv, telefoon en tabletJaJaJa
Onbeperkt films en tv-programma’sJaJaJa
Je kunt op elk moment annulerenJaJaJa
Eerste maand gratisJaJaJa

Netflix biedt alle gebruikers een redelijke prijs en dit is de reden waarom veel gebruikers voor deze service kiezen.

Hoe Netflix US in het VK te krijgen?

De Britse Netflix-bibliotheek is zelf erg goed, maar is niet concurrerend met de Amerikaanse Netflix-bibliotheek. Toegang krijgen tot US Netflix vanuit het VK is niet echt een gedoe en het kan eenvoudig worden gedaan via een VPN.

Abonneer u eenvoudig op een VPN-provider, download de client-app en installeer deze op uw apparaat. Open de app na installatie en log in op uw account met de ID en het wachtwoord dat u van de provider heeft gekregen.

Maak verbinding met een Amerikaanse server in de lijst met aangeboden servers en open uw webbrowser. Ga naar Netflix.com en log in op je account. Je ziet daar alle Amerikaanse Netflix-inhoudstitels en je kunt die allemaal stomen, als je een goede VPN-service gebruikt.

Nieuwste films en tv-programma’s in Netflix USA

Hier zijn enkele van de nieuwste en trending films en tv-programma’s die nieuw zijn op Netflix USA, waarvan je in de VS kunt genieten:

 1. Just Desserts van Zumbo
 2. Brotherhood of Blades II: The Infernal Battlefield
 3. Bumping Mics met Jeff Ross & Dave Attell
 4. Operatie Rode Zee
 5. Harold and Lillian: A Hollywood Love Story

Top 11 films en shows om nu op Netflix te bekijken

Geniet van binge-kijken naar Netflix USA films en tv-programma’s en houd je entertainmentgame sterk:

 1. Minecraft: Story Mode
 2. De kroon
 3. Ex Machina
 4. Onverzadigbaar
 5. Baby
 6. De Princess Switch
 7. My Little Pony Friendship Is Magic: Best Gift Ever op Netflix USA
 8. iZombie
 9. The Kissing Booth
 10. Wild Wild Country
 11. Overlijdensbericht

Gevolgtrekking

De Netflix-rage heeft de wereld stormenderhand veroverd en waarom niet, het heeft de beste inhoud voor waanzinnige entertainment en een streamingdienst van hoge kwaliteit. U zult mensen tegenkomen die vragen naar methoden voor toegang tot de Netflix US-bibliotheek omdat de inhoud altijd nieuw is op Netflix USA. Dit is de reden waarom gebruikers ervoor kiezen om Netflix USA VPN te gebruiken.

Netflix USA heeft films die buiten de regio ontoegankelijk zijn en dit is wat anderen een beetje verontrustend vinden om eerlijk te zijn. Gebruikers willen de beste inhoud bekijken die online beschikbaar is en omdat ze weten dat ze geen toegang hebben tot de Amerikaanse bibliotheek, kiezen veel gebruikers voor VPN’s.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me