De nieuwste ontwikkelingen in de Kodi-gemeenschap zijn tegelijkertijd zeer innovatief en handig. Er is een nieuwe add-on-repository die alle Kodi-add-ons en repository’s omvat.

Een ding waar elke gebruiker rekening mee moet houden voordat hij toegang krijgt tot suc-opslagplaatsen, is dat deze niet-officieel zijn en onderhevig zijn aan piraterij. Daarom wordt het ten zeerste aanbevolen om uw verkeer te versleutelen met de beste VPN voor Kodi, om uw privacy te beschermen tegen ISP en autoriteiten.

Volg onze gids om te zien hoe u Lazy Kodi-repo installeert en geniet van de volledige vrijheid van Kodi in één repository.

Wat is Lazy Kodi Repository?

De evolutie van de Kodi-gemeenschap heeft een aantal interessante wendingen ondergaan, aangezien er elke dag een nieuwe add-on of repository met verbeterde functies opduikt. We hebben onlangs een add-on gezien die alle GitHub-repositories zou kunnen schrappen, zodat je de nieuwste add-on en repositories kunt downloaden.

Er is echter een paar dagen geleden een nieuwe revolutionaire repository uitgekomen, die alle add-ons, repositories en Kodi-builds heeft. Welke Kodi-add-on, Kodi-build of repository u ook wilt installeren, u kunt deze vinden in Lazy Repository. U hoeft niet langer naar een andere bron-URL te zoeken en toe te voegen om add-ons of repository’s te installeren, dit is een groot voordeel dat Lazy Kodi biedt.

Een ander geweldig kenmerk van Lazy Kodi is dat het niet kwetsbaar is voor juridische problemen omdat het alleen de add-on en opslagplaatsen van Kodi host. Dit is waarom het een betrouwbare opslagplaats is om te gebruiken, omdat er geen rode vlaggen tegen zouden worden gehesen.

Lazy Repository installeren op Kodi Krypton versie 17.6 of lager

 1. Start Kodi > Klik op de Uitrusting icoon.hoe luie repo op kodi te installeren
 2. Open Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen, er verschijnt een nieuw dialoogvenster.hoe luie repo te installeren op Kodi Krypton versie 17.6 of lager
 3. Klik waar het zegt ‘Geen’ en voer vervolgens deze bron in URL: http://lazykodi.com/ > Klik OK.hoe luie repo te installeren op kodi jarvis versie 16 of hoger
 4. Noem deze mediabron nu als ‘Lazy Kodi’ > Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.hoe luie repo te installeren op kodi leia versie 18 beta
 5. Terug keren naar Kodi Home > Ga naar de Add-ons menu > Klik op de Box-pictogram vanuit de linkerbovenhoek.hoe luie repo op kodi firestick te installeren
 6. Klik op de Installeer vanuit Zip-bestand optie.luie kodi download
 7. Selecteer Luie Kodi van de lijst.luie kodi beoordelingen
 8. Nu zie je drie opties: Opslagplaatsen, ritsen en Wizard.luie repo-alternatieven
 9. Selecteer nu de optie die bij uw behoefte past.

Lazy Kodi Repository installeren op Jarvis versie 16 of hoger

 1. Klik op Systeem.
 2. Open Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik op Bron toevoegen.
 4. Klik ‘Geen’ > Typ dit URL http://lazykodi.com/ > Klik Gedaan.
 5. Noem de repository als Luie Kodi > druk op Gedaan > druk op OK.
 6. Terug keren naar Hoofdmenu van Kodi.
 7. Klik Systeem > Klik op Add-ons .
 8. Klik Installeer vanuit Zip-bestand.
 9. Selecteer Luie Kodi.
 10. Selecteer nu uw gewenste optie.

Lazy Repository installeren op Kodi Leia versie 18 of hoger

Installatie van Lazy Repository op Kodi Leia versie 18 zou hetzelfde blijven als die van de installatieprocedure van Lazy Kodi op Kodi Krypton versie 17. Reden hiervoor is dat de interface en functionaliteit van zowel versie 17 als versie 18 vrij gelijkaardig zijn, vandaar de installatie van add -on en andere procedures verschillen niet.

Hoe Lazy Kodi Repository op Firestick te installeren

Lazy Kodi kan op veel platforms worden geïnstalleerd waar Kodi is. Eerst moet je Kodi op FireStick installeren en dan moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Open FireStick.
 2. Ga naar Instellingen
 3. Open Toepassingen > Klik op Beheer geïnstalleerde applicaties
 4. Klik op Kodi > Volg nu de bovenstaande stappen voor de installatie van Lazy Repository op Kodi Krypton.

Lazy Repository Download

Lazy Repository downloaden is heel eenvoudig; volg deze stappen om het probleemloos te downloaden:

 1. Klik op de Instellingenpictogram van Kodi Thuis scherm > Ga naar Bestandsbeheer > Klik op Toevoegen Zource uit de linkerkolom > Voer dit in http://lazykodi.com/ na het klikken waar het zegt < Geen> en klik op
 2. Noem deze bron URL zoals “Lui Kodi” > Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.
 3. Keer nu terug naar de Kodi Hoofdmenu > Ga naar Toevoegenons sectie > Klik op de Doos Icoon > Klik op Installeer vanuit Zip-bestand > Klik op Lazy Kodi.

Nu kunt u vanaf hier eenvoudig de repository of add-on selecteren die u wilt installeren. Je hebt alle opties om uit deze repository te kiezen.

Lazy Kodi Repo Beste add-ons

Lazy Kodi heeft een aantal geweldige add-ons uit de toprepository’s van de wereld. Enkele populaire add-ons die Lazy Repository heeft, zijn:

 1. Exodus
 2. Neptune Rising
 3. Placenta
 4. Urban Kingz
 5. Bones Brigade
 6. Uranus
 7. SportsDevil
 8. BBC iPlayer
 9. USTVNow
 10. cCloudTV

Lazy Repo Best Builds

Lazy Kodi beweert alle builds voor Kodi te hebben, hier zijn enkele populaire builds die Lazy Kodi te bieden heeft:

 1. CellarDoor TV Build
 2. Gentec Kodi Build
 3. Mancave Kodi Build
 4. The Beast Kodi Build
 5. No Limits Magic Build
 6. Misfits Mod Build
 7. Ezzermans Build
 8. Zero Tolerance Kodi Build
 9. Wiz Tech Builds
 10. AJ Kodi Build

Lazy Kodi Repository-alternatieven

Lazy Kodi beweert degene te zijn voor alle Kodi-add-on-repository en er is geen andere repository die hetzelfde beweert. Een paar Kodi-opslagplaatsen voor add-ons hebben echter een enorme verscheidenheid aan add-ons en builds om te bieden, maar ze maken geen claims zoals Lazy Repository. U kunt het verbond gebruiken als lui alternatief.

Lazy Repo Beoordelingen

Omdat Lazy Repository een nieuwkomer is in de community, weten daarom niet veel mensen ervan en daarom zijn er niet veel recensies online aanwezig. Hier zijn echter enkele threads die we hebben gevonden:

lazy-kodi-repo-recensies

Aan de andere kant heeft deze gebruiker zich geuit tegen de beweringen van Lazy Kodi.

luie repo review

Laatste woorden

Lazy Kodi Repository is inderdaad een geweldige toevoeging aan de Kodi-gemeenschap, maar er zijn enkele ernstige zorgen over de beweringen van het team van Lazy Kodi omdat het de complete Kodi-repository is. Desalniettemin lijdt het geen twijfel dat deze repository veel te bieden heeft.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me