LibreELEC OpenVPN instellen op Kodi / Raspberry Pi / Amazon Fire TV

Op zoek naar een manier om LibreELEC VPN of informatie erover te installeren of je af te vragen waarom heb je een VPN voor Kodi nodig?


U bent bij ons aan het juiste adres! Maak een wandeling door onze gids en leer alle belangrijke dingen die u moet weten over de beste VPN voor Kodi die u kunt gebruiken met LibreELEC.

Omdat het een vork van Kodi is, wordt LibreELEC gebruikt voor alle apparaten, waaronder Raspberry Pi en Amazon Fire TV Stick, waar je LibreELEC VPN eenvoudig kunt installeren om je apparaat te beschermen tegen externe bedreigingen. LibreELEC OpenVPN verbergt ook uw IP-adres en laat u vrij op het internet surfen.

Beste LibreELEC VPN-providers van 2020

Na uitgebreid onderzoek hebben we de beste VPN’s voor LibreELEC. Onze analyse was gebaseerd op logbeleid, dubbele gegevensversleuteling, aantal servers en andere factoren. En vooral het gemak waarmee elk van deze beste VPN voor streaming verbinding kan maken met LibreELEC.

VPN-providersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91 Per maand

Speciale aanbieding: 73% korting

Bezoek de site
Lees recensie
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per maand

Speciale aanbieding: 83% korting

Bezoek de site
Lees recensie
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 Per maand

83% Korting

Bezoek de site
Lees recensie
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per maand

35% korting

Bezoek de site
Lees recensie

Hoe te installeren LibreELEC VPN op Raspberry Pi in 5 stappen

 1. Maak verbinding met het LibreELEC-apparaat via SSH

In de eerste stap moeten we het bestand voor de VPN naar uw LibreELEC-apparaat configureren en daarvoor moeten we configuratiebestanden downloaden. Dit kan op twee manieren. Of u kunt de bestanden downloaden en vervolgens een USB-apparaat gebruiken om de bestanden naar het apparaat te kopiëren, terwijl er ook een eenvoudige stap is waarbij u het bestand rechtstreeks naar uw apparaat downloadt met behulp van Secure Shell (SSH). 

Om het bestand rechtstreeks via SSH naar uw apparaat te downloaden, moet u mogelijk openen Kodi > Ga naar Instellingen > Selecteer Systeem informatie > en klik op Netwerk

Noteer uw IP-adres voor uw LibreELEC-apparaat ergens en SSH in het apparaat met behulp van een SSH-client. We raden PuTTY aan.

Libreelec openvpn

Installeer PuTTY op uw apparaat en voer het IP-adres in het veld ‘Hostnaam’ in en klik vervolgens op Openen.

Nu wordt u gevraagd om login en wachtwoord in te voeren. U kunt inloggegevens als volgt gebruiken:

Gebruikersnaam: wortel

Wachtwoord: libreelec

 1. De bestanden downloaden

Download nu de twee bestanden naar uw directory door op de onderstaande links te klikken:

Voor Service VPN Manager Add-on klik hier

Klik hier voor het MPN OpenVPN-configuratiebestand

 1. LibreELEC OpenVPN-configuratiebestanden bewerken

Ga naar Storage / MPNVPN.ovpn

Nu zou u de inhoud van het configuratiebestand kunnen zien, zoals hieronder:

1cliënt
2externe SERVERNAAM
3remote-cert-eku ‘TLS-webserververificatie’
4dev tun
5proto udp
6poort 1194
7resolv-probeer oneindig opnieuw
8nobind
9route vertraging 2
10mute-replay-waarschuwingen

Nu moet je het woord ‘SERVERNAAM’ vervangen door de naam van de server die je probeert te verbinden, namelijk GBR.mypn.co

U kunt hier de volledige lijst met servernamen raadplegen.

 1. Installatie van VPN Manager Add-on

Open nu Kodi > Klik op Add-ons > Pakketinstallatiepictogram > Installeer vanuit zip-bestand > Zoek nu het bestand VPN-Manager-2.4.0.zip op dat u in de tweede stap hebt gedownload.

 1. Verbinding maken met de LibreELEC VPN

Zodra de add-on is geïnstalleerd, verschijnt er een vak met de instellingen – VPN Manager voor OpenVPN.

libreelec openvpn setup

Selecteer uw Libreelec VPN-provider in de lijst en voer gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op JA om door te gaan.

Heb nu de optie Installeren vanuit zipbestand > Navigeer door het configuratiebestand vanaf uw apparaat, d.w.z. MPNVPN.ovpn

Als u wordt gevraagd het .ovpn-bestand bij te werken, klikt u op Ja en gaat u verder. Maar als u wordt gevraagd het bestand een andere naam te geven, klikt u op NEE.

Klik nu op het tabblad VPN-verbindingen > Eerste VPN-verbinding > Selecteer MPNVPN-profiel. De verbinding wordt automatisch gestart wanneer u de volgende keer verbinding maakt met het apparaat.

Zodra de validatie van de verbinding is voltooid, wordt het volgende scherm weergegeven. Selecteer OK en keer terug naar het startscherm. Nu hebt u toegang tot de media-inhoud vanaf uw apparaat.

libreelec vpn frambozen pi

Hoe installeren LibreELEC VPN op Amazon Fire TV in 7 stappen

Om LibreELEC VPN op Amazon Fire TV te installeren, heb je een router nodig. Zonder een router zou je niet kunnen installeren op FireTV-apparaat. Volg onderstaande stappen:

 1. Open webbrowser > Typ het gateway-adres naar uw router (bijvoorbeeld 192.168.XX.XX).
 2. Ga nu naar Instellingen of Geavanceerde instellingen > Klik op WAN.Librelec VPN op Amazon Fire TV
 3. Selecteer PPTP bij WAN-verbindingstype.
 4. Vraag uw provider in de onderstaande WAN DNS-instellingen om SmartDNS-instellingen.libreelec vpn geavanceerde instellingen
 5. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw provider in.libreelec vpn amazon fire tv instellen
 6. Scrol nu omlaag naar de optie ‘Speciale vereisten van ISP’ en voer het serveradres in voor elk land samen met de naam.libreelec amazon fire tv-instellingen
 7. Klik op Toepassen zodra u klaar bent en geniet ervan!

Hoe VPN op LibreELEC te installeren

U kunt VPN op Kodi op LibreELEC installeren door deze eenvoudige stappen te volgen:

 1. Open Kodi > Klik op instellingen (tandwiel icoon) > Selecteer Systeem instellingen
 2. Klik op de Add-ons optie en aanzetten Onbekende bronnen > Keer terug naar het instellingenmenu
 3. Open Bestandsbeheer > Dubbelklik op de Bron toevoegen optie > Klik waar het zegt <Geen> en typ dit URL https://github.com/Zomboided/repository.zomboided.plugins/releases/tag/1.0.0 > Klik OK > Noem deze mediabron als Zomboided en klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.
 4. Ga terug naar het hoofdmenu en klik op de Add-ons tabblad
 5. Klik op de vak pictogram vanuit de linkerbovenhoek > Klik Installeer vanuit zip-bestand optie > Blader door de lijst en selecteer Zomboided > Selecteer zomboided.plugins.zip > Wacht op de melding.
 6. Klik nu op de Installeer vanuit de repository > Open Zomboided Add-on Repository > Ga naar de map Services > Selecteer VPN Manager voor OpenVPN > Klik Installeren > Wacht op de melding.
 7. Er verschijnt een bericht met de vraag om een ​​VPN-provider in te stellen > Klik op OK en selecteer de gewenste VPN-provider > Meld u aan bij de service met de inloggegevens waarmee u bent geregistreerd.

LibreELEC VPN-configuratie is niet zo moeilijk als het lijkt. Het gebruik van een op Linux gebaseerd besturingssysteem is complex, maar niet te veel zoals je kunt zien. Nu kunt u elk van uw gewenste beste Kodi-add-ons kiezen en streamen zonder enige beperking.

Om dingen af ​​te ronden

LibreELEC gebruikt de slogan ‘Net genoeg OS voor Kodi’ en is de vork van Kodi waarmee je de OpenVPN-service kunt gebruiken om overal ter wereld verbinding te maken met internet. LibreELEC is misschien een complex of beperkt besturingssysteem omdat het geen geavanceerde functies heeft, maar het is perfect voor Kodi-gebruikers.

Een besturingssysteem dat uitsluitend is ontworpen om spelers voor mediastreaming zoals Kodi uit te voeren. Een van de beste dingen die ik persoonlijk leuk vind aan LibreELEC is dat er geen high-end specificaties voor nodig zijn. Je kunt een eenvoudig apparaat zoals Raspberry Pi hebben en je kunt nog steeds zonder gedoe van Kodi genieten.

Een van de grote nadelen die ik opmerkte, was dat je geen VPN op LibreELEC kon installeren zonder Kodi te hebben. Anders dan dat, zou ik persoonlijk alle snoersnijders aanraden om Kodi met LibreELEC VPN te proberen, want het is geweldig om te hebben.

In deze gids heb ik een gedetailleerd proces gegeven over het instellen van LibreELEC VPN op Raspberry Pi, Amazon FireTV en Kodi. Volg dus de hierboven beschreven stappen en geniet ervan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map