Magic Dragon Kodi-add-on nam enkele van de meest populaire namen op de markt over, zoals Pyramid Kodi-add-on en Dogs Bollocks. Deze add-ons domineerden ooit Kodi-add-ons voor entertainmentstreaming in de gemeenschap. Magic Dragon is de ultieme keuze voor het bekijken van films, sport, tv-programma’s en nog veel meer in HD-kwaliteit.

Volg onze gids om te zien hoe je Magic Dragon op Kodi installeert. En als u bufferproblemen ondervindt of streaming van hoge kwaliteit wilt met Magic Dragon, dan is het gebruik van Real Debrid op Kodi de ultieme oplossing.

Magic Dragon Kodi Addon Repository

Magic Dragon kan worden gedownload vanaf de Supremacy Repository. Deze add-on is niet beschikbaar in een andere repository.

Hoe Magic Dragon op Kodi Krypton versie 17.6 of lager te installeren

 1. Open Kodi software op uw apparaat > Klik op Instellingen (tandwielpictogram) zichtbaar in de linkerbovenhoek van het scherm > Een nieuw venster wordt geopend, Klik Aan Bestandsbeheer uit het menu zichtbaar.hoe magische draak op kodi te installeren
 2. Nu dubbelklik op Bron toevoegen optie vormen de linkerkolom. hoe magische draak te installeren op kodi krypton versie 17.6 of lager
 3. Klik en voer dit in URL in de adresbalk van het dialoogvenster: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik OK > Naam bron als Suprematie > Klik OK > Controleer URL en naam dubbel > Klik OK.hoe magische draak te installeren op kodi jarvis versie 16 of hoger
 4. Keer nu terug naar Hoofdmenu van Kodi > Ga naar Add-ons menu > Klik op de Vak pictogram.magic dragon kodi downloaden
 5. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie.magische draak werkt niet
 6. Selecteer Suprematie > Klik Repository.supremacy-2.3.zip > Wacht op de melding. Magic Dragon-opslagplaats
 7. Klik nu Installeer vanuit Repository > Scroll en open Suprematie > Klik op video-add-ons > Selecteer Magische draak > Klik Installeren.

magische draak

Hoe Magic Dragon op Kodi Jarvis versie 16 of hoger te installeren

 1. Open Kodi Jarvis V16.
 2. Klik Systeem > Open Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik Bron toevoegen.
 4. Klik <Geen> en type URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Klik Gedaan > Noem deze bron als Suprematie > Klik Gedaan > Klik OK.
 5. Ga terug naar Hoofdmenu van Kodi > Klik Systeem > Klik Add-ons.
 6. Klik op Installeer vanuit Zip-bestand optie > Open Suprematie > Klik Repository.supremacy-2.3.zip. Wacht tot de melding verschijnt.
 7. Klik nu op Installeer vanuit Repository > Ga naar Suprematie.
 8. Ga naar Video-add-ons.
 9. Klik op Magische draak > Raken Installeren > Wacht op de melding.

Magic Dragon Kodi Downloaden

 1. Download het zip-bestand > Hoofdmenu van Kodi > Klik Add-ons > Klik Vak pictogram.
 2. Klik Installeer vanuit Zip-bestand > Bladeren het systeem voor het gedownloade zip-bestand > Selecteer Repository.supremacy-2.3.zip > Wacht tot de melding verschijnt.
 3. Klik Installeer vanuit Repository > Klik Suprematie > Open video-add-ons map > Klik op Magische draak > Klik Installeren > wacht tot de melding verschijnt.

Magic Dragon werkt niet / fouten / oplossingen in Kodi

Kan afhankelijkheid niet installeren

Er ontstaat een afhankelijkheidsfout tijdens de installatie van de add-on vanwege verbroken bronlinks en verouderde opslagplaatsen

Fix

Controleer of de repository die u probeert te gebruiken toegankelijk en live is. Als de repository niet toegankelijk is, selecteer dan een alternatieve repository.

Controleer Log Error

Deze fout treedt soms op tijdens het installeren van de add-on en soms tijdens het openen van de add-on-streams. De reden achter deze fout kan zijn dat er bestanden ontbreken in de repository of de opgestapelde cache.

Fix

Om deze fout op te lossen, wist u uw Kodi-cache en probeert u deze add-on te installeren vanuit een vertrouwde repository. U moet altijd een betrouwbare opslagplaats kiezen om de add-on te installeren.

Magic Dragon beoordelingen

De add-on Magic Dragon Kodi heeft de laatste tijd veel fans gemaakt, omdat gebruikers die deze add-on hebben getest enkele recensies op sociale media hebben gedeeld over deze add-on. Bekijk deze tweets van gebruikers:

magische draak beoordelingen

Een van de gebruikers deed er een beetje sarcastisch over:

Ik hou van de manier waarop ze denken over magie in deze serie en hoe de draken worden waargenomen. #theancientmagusbride #mahoutsukainoyome

– Storm (@kodi_meaker) 23 juli 2016

Laatste woorden

Magic Dragon is een geweldige add-on voor amusementsdoeleinden omdat het een aantal streams van hoge kwaliteit heeft voor films, tv-shows, sportevenementen en inhoud voor kinderen. Van alle nieuwe aankomende add-ons zijn er maar een paar betrouwbaar en hebben het potentieel om verder te gaan en een reputatie op te bouwen.

Magic Dragon Kodi-add-on heeft veel potentieel om een ​​van de beste add-ons voor entertainmentstreaming te worden. Gebruikers die het hebben geprobeerd, bevelen het al aan anderen aan.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me