Bioscoop-boter-kodi-add-on

Movie Theater Butter Kodi-add-on is een andere vork van de populaire Exodus Kodi-add-on en heeft dezelfde Exodus Kodi-interface. De toegankelijkheid van deze add-on is echter beter dan die van Exodus Kodi, omdat het gebruikers in staat stelt om films rug aan rug te kijken via de functie voor automatisch afspelen.

Deze functie maakt het beter dan de rest, omdat je niet hoeft te schakelen om naar de volgende film te kijken, gewoon zit en geniet van je afspeellijst zonder elke keer te hoeven klikken.

Een andere geweldige functie van Movie Theater Butter Kodi-add-on is dat het Trakt- en Real Debrid-integratie biedt. Veel Kodi-gebruikers gebruiken deze services liever met de beste VPN voor streaming.

Contents

Bioscoop Butter Kodi Addon Repository

Movie Theater Kodi-add-on is beschikbaar via Kodi Diamond Repo met enkele van de beste Kodi-add-ons zoals Cartoon Network, Best British Comedy, Vortex, YouTube enz.

Movie Theater Butter installeren op Kodi Leia versie 18.2 of lager

 1. Open Kodi > Klik op de instellingen pictogram (Gear icoon).
 2. Ga naar Systeem instellingen sectie en inschakelen Onbekende bronnen.
 3. Keer terug naar het instellingenmenu en open Bestandsbeheer.
 4. Dubbelklik op Bron toevoegen uit de linkerkolom > Klik waar het zegt <Geen> en voer dit in URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ > Klik OK > Noem deze mediabron als ‘Diamant’ > Klik OK > Klik op Double check the URL and Name en klik op OK om het dialoogvenster te sluiten.
 5. Keer terug naar het startscherm van Kodi en ga naar Toevoegenons
 6. Klik op de “vak pictogram‘Vanuit de linkerbovenhoek > Klik Installeer vanuit zip-bestand > Selecteer Diamant > Klik INSTALL_DIAMOND_REPO > Selecteer Diamond-Wizard-Repo.zip > Wacht op de melding.
 7. Selecteer nu Installeren vanuit repository optie > Klik Diamond Wizard Repo > Open Video-add-ons map > Selecteer Bioscooptheater – automatisch afspelen
 8. Klik Installeren >Wacht op de melding

Movie Theater Butter installeren op Kodi Krypton versie 17.6 of lager

 1. Open Kodi > Ga naar Instellingen.
 2. Open Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik <Geen> en typ dit URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ > Klik OK > Geef deze media-URL de naam ‘Diamant’ > Klik OK > Klik OK nog een keer.
 4. Ga terug naar het startscherm van Kodi > Klik op Toevoegenons
 5. Klik op de “Pakket installatiepictogram‘Vanuit de linkerbovenhoek > Selecteer Installeer vanuit zip-bestand optie > Selecteer Diamant > Klik INSTALL_DIAMOND_REPO > Klik op Diamond-Wizard-Repo.zip > Wacht op de melding.
 6. Klik Installeren vanuit repository optie > Selecteer Diamond Wizard Repo > Ga naar Video-add-ons > Klik op Bioscooptheater – automatisch afspelen
 7. Raken Installeren >Wacht op de melding.

Bioscoop Butter Kodi Downloaden

 1. Download het Movie Theater Butter Kodi Addon Zip-bestand op uw apparaat
 2. Open Kodi > Ga naar Toevoegenons
 3. Klik op de “Pakketinstallatiepictogram” > Klik Installeer vanuit zip-bestand > Blader en open de gedownload zip-bestand > Wacht op de melding.
 4. Selecteer nu Installeren vanuit repository optie > Klik Diamond Wizard Repo > Open Video-add-ons map > Selecteer Bioscoop Theater Auto-play.
 5. Klik Installeren >Wacht op de melding.

Bioscoop Butter Down / werkt niet / fouten / oplossingen

Kan afhankelijkheid niet installeren

Soms verschijnt er tijdens het installeren van een add-on van derden een foutmelding met de melding “Failed to install dependency” en eindigt de installatie daar. Welnu, de reden achter deze fout kan een verouderde repository zijn of ontbrekende bestanden in de repository.

Fix

Om deze fout te verhelpen, controleert u de bron-URL van de repository en kijkt u of deze up-to-date is of niet. Als de repository toegankelijk is, download hem dan opnieuw en probeer het opnieuw. Als de fout zich blijft voordoen, probeer dan de add-on te installeren vanuit een alternatieve repository.

Controleer Log Error

Check Log-fouten kunnen verschijnen wanneer u probeert de add-on te openen of een stream probeert te openen. In beide scenario’s kan de factor die deze fout veroorzaakt de opgeblazen cache en backend-gegevens van uw Kodi-add-on zijn.

Fix

Deze fout kan eenvoudig worden verholpen, wis uw Kodi-addon-cache en andere back-endgegevens door naar het add-on-menu te gaan en vervolgens naar de sectie Tools te gaan. Als het wissen van de add-on-cache niet helpt, probeer dan de add-on bij te werken.

Gevolgtrekking

Niet veel vorken hebben het potentieel om ervaring van hoge kwaliteit te leveren, zoals de originele Kodi-add-ons. De add-on Movie Theatre Butter Kodi heeft geweldige functies die zijn potentieel bewijzen en we kunnen zeggen dat het verreweg een van de weinige beste vorken van Exodus is.

Download en installeer deze add-on en geniet van het bekijken van uw favoriete films met het gemak van automatisch afspelen in HD. Zorg ervoor dat je je privacy beschermt met een betrouwbare VPN!