Netflix VPN werkt niet? Nou, je moet daar iets verkeerd doen, vriend!

Dit probleem doet zich voor wanneer u Netflix probeert te openen met VPN-services die de echte betekenis van privacy, codering en beveiliging niet eens kennen.

Als je het onbetrouwbare vertrouwt, mag je in het stof bijten!

Maak een reis door deze gids voor meer informatie over de relatie van VPN voor Netflix.

Waarom heb ik VPN nodig met Netflix?

Netflix heeft een beleid om in elke regio verschillende inhoudsbibliotheken aan te bieden vanwege de licenties en regelgevende problemen met de distributie van inhoud. Gebruikers geven echter de voorkeur aan toegang tot de beste inhoudsbibliotheek, d.w.z. de Amerikaanse Netflix-bibliotheek en de Canadese en Australische Amerikaanse bibliotheek, maar ze kunnen dit niet doen vanwege de geo-beperking die is geïmplementeerd.

Om deze beperkingen te omzeilen, worden gebruikers gedwongen om een ​​VPN te gebruiken en in hun behoeften voor binge-watching te voorzien via een VPN-service.

Netflix VPN werkt niet – maar waarom?

In het begin was het heel eenvoudig om toegang te krijgen tot geografisch beperkte bibliotheken van Netflix, omdat iedereen de beperkingen kon omzeilen via online proxysites en VPN-services. Dit werd een veel gevolgde trend en bijna iedereen deed het wereldwijd. Deze praktijk van gebruikers veroorzaakte echter grote schade aan de inkomsten van Netflix en contentdistributeurs en daarom werd Netflix gedwongen het gebruik van VPN-services en proxysites te blokkeren.

Netflix begon het DNS-serveradres te vergelijken met het IP-adres van de gebruiker en overal waar ze een tegenstrijdigheid tussen beide vinden, beschouwt Netflix het als een VPN-server en verbiedt het de toegang. Het serveradres staat op de zwarte lijst en die server kan door niemand meer worden gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix.

Veel VPN-serviceproviders beweren toegang te bieden tot Netflix-bibliotheken, maar al deze claims worden opgeheven zodra de Netflix VPN-blocker ze op de zwarte lijst zet. Als u denkt dat uw VPN-service de Netflix-beperking niet omzeilt, betekent dit dat de server die u gebruikt al door Netflix is ​​gedetecteerd en is verbannen.

Hoe Netflix VPN-ban te omzeilen en Netflix VPN niet werkende problemen op te lossen?

Een eerlijke suggestie in dit verband is om een ​​betrouwbare VPN-service te gebruiken die codering en privacy biedt. Dat gezegd hebbende, zorg ervoor dat de door u gekozen provider bijgewerkte servers heeft; anders is de kans op toegang tot de Netflix-bibliotheek 50/50.

Weinig top VPN-providers zoals ExpressVPN, PureVPN en NordVPN etc. bieden IP-maskering van hoge kwaliteit, zodat u door geen enkel systeem wordt betrapt. Deze VPN-providers hebben een groot aantal supersnelle servers om uit te kiezen en het beste is dat deze providers van tijd tot tijd meer servers blijven toevoegen.

Om de Netflix VPN te omzeilen, maakt u verbinding met een VPN-server voordat u naar de Netflix-website gaat en zorgt u ervoor dat uw IP-adres en uw DNS-server hetzelfde adres hebben. Zodra je dit zeker weet, ga je naar de Netflix-site en log je in op je account. U ziet alle inhoudstitels van de specifieke regioserver die u gebruikt. Bijv. als je verbinding hebt gemaakt met een Amerikaanse VPN-server, heb je toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Als u het DNS-adres van de VPN-server en uw nieuwe IP-adres hebt getest en beide overeenkomen, maar u hebt geen toegang tot de regionale bibliotheek, moet u uw verbinding opnieuw instellen. Zorg ervoor dat uw VPN geen DNS-lekken heeft, soms blijkt dat een probleem te zijn.

Een ander ding om je VPN-verbinding voor het gebruik van Netflix te herstellen, is door te proberen verbinding te maken met een andere server. Soms reageren servers niet meer en veroorzaken gebruikers problemen bij het omzeilen van Netflix-beperkingen.

Express VPN werkt niet met Netflix

Gebruikers hebben veel vertrouwen in en geven de voorkeur aan ExpressVPN voor het omzeilen van de Netflix-bibliotheek, omdat het een breed scala aan servers heeft die zeer efficiënt zijn in het omzeilen van beperkingen. Gebruikers hebben onlangs echter verschillende problemen gemeld met betrekking tot ExpressVPN die niet met Netflix werkt.

De redenen die deze veroorzaken, kunnen een van de volgende zijn:

  1. IP-adresconflict
  2. Adresfout bij DNS-server
  3. Configuratie van proxyserver
  4. Achterblijvende / niet-reagerende servers

Dit is niet gebruikelijk bij ExpressVPN, maar deze fouten kunnen eenvoudig worden verholpen. Lees meer door onze ExpressVPN Netflix-gids te bekijken. Het bevat alle details over het gebruik van Netflix met ExpressVPN, evenals alle foutoplossingen.

Veel gebruikers blijven zeggen dat VPN-providers te veel in rekening brengen, maar zoals ik het zie, is de privacy en veiligheid die ze bieden de moeite waard.

Alternatief voor VPN: Netflix-proxy werkt niet

Veel gebruikers zijn van mening dat VPN’s te duur zijn en daarom kiezen ze voor proxy Netflix-sites omdat ze denken dat deze proxy’s een goed alternatief zullen zijn voor VPN’s, maar in werkelijkheid zijn ze verre van een alternatief.

Gebruikers die via proxy toegang tot Netflix proberen te krijgen, krijgen dit bericht te zien:

Netflix VPN werkt niet

Deze fout verschijnt niet wanneer u de site met proxy bezoekt, maar wordt weergegeven wanneer u probeert een inhoudstitel te openen.

Dat is de reden waarom ik gebruikers altijd heb afgestraft om geen proxy-site te gebruiken omdat ze helemaal niet betrouwbaar zijn.

Sommige gebruikers maken ook ruzie over het gebruik van gratis VPN’s en denken dat ze misschien beter werken dan de proxysites, maar de waarheid is dat ze op dezelfde manier kwetsbaar zijn voor detectie door de Netflix VPN-blokkering.

Gratis VPN-services zijn helemaal niet betrouwbaar vanwege hun ineffectieve IP-maskering en -versleuteling en vanwege hun servers van lage kwaliteit. Dit is de belangrijkste reden waarom ik gratis VPN’s niet aanbeveel aan gebruikers die toegang proberen te krijgen tot Netflix of een andere geografisch beperkte site.

Privé-internettoegang Netflix werkt niet

Privé-internettoegang is misschien een populaire VPN-provider, maar helaas omzeilt het niet langer de geografische beperkingen van Netflix om toegang te bieden tot de Netflix-bibliotheken. PIA omzeilde vroeger de geografische beperkingen van Netflix, maar sinds Netflix de serveradressen van PIA realiseerde, stortte de hele wereld op hen in.

PIA bood toegang tot Netflix via Silicon Valley-servers, maar al die servers staan ​​nu op de zwarte lijst en kunnen niet meer worden gebruikt. Dit heeft grote schade toegebracht aan de reputatie van Private Internet Access.

Als u echter nog steeds een site vindt die u vertelt dat u PIA voor Netflix kunt gebruiken, zorg er dan voor dat u deze onmiddellijk sluit. Desalniettemin kunt u NordVPN kiezen voor het gebruik van Netflix.

PureVPN-extensie om Netflix VPN-verbod te omzeilen

PureVPN is een andere populaire en betrouwbare VPN-provider die wereldwijd wordt geprezen om zijn service. PureVPN heeft een aantal geweldige functies en talloze snelle servers over de hele wereld.

netflix vpn verbod

PureVPN is een uitstekende keuze voor het deblokkeren van Netflix omdat het zijn eigen Chrome-browserextensie heeft, waarmee gebruikers de geografische beperkingen kunnen omzeilen en toegang krijgen tot Netflix-bibliotheken. Dit is een unieke functie van PureVPN, die in geen enkele andere VPN-service kan worden gezien.

Het omzeilen van het Netflix VPN-verbod met PureVPN is heel eenvoudig en kan in een mum van tijd worden gedaan. Download de PureVPN-client en log in op uw PureVPN-account. Installeer de Chrome-extensie en krijg toegang tot Netflix. Ik verzeker je dat je geen problemen zult ondervinden bij het openen van Netflix met PureVPN.

Er zit echter een addertje onder het gras in dat je zonder de Chrome-extensie PureVPN het Netflix VPN-verbod niet kunt omzeilen.

Netflix VPN gratis

Een ding dat elke verstandige netizen weet, is dat voor elk goed ding een prijs moet worden betaald en dat de beste dingen online nooit gratis zijn. Hetzelfde geldt voor VPN-services, de beste vereisen abonnementskosten, terwijl de gratis niet betrouwbaar zijn.

Als we het hebben over het gebruik van Netflix met gratis VPN, is de eerste zorg die zich voordoet of een gratis VPN de geografische beperking zou kunnen omzeilen of niet. Ik kon echter drie gratis VPN-services vinden die met Netflix kunnen worden gebruikt:

  1. Slimme DNS-proxy
  2. HomebrewVPN
  3. UltraSurf

Deze VPN’s zijn getest en getest met Netflix en bleken goed te werken. De betrouwbaarheid van deze gratis VPN-services is echter niet gegarandeerd. De veiligheid en privacy van gratis VPN-providers zijn altijd twijfelachtig, omdat veel van deze services betrokken zijn bij datalogging en informatielekken. Gratis VPN-services zijn altijd een risico om te gebruiken en ik raad deze services nooit aan iedereen aan, maar als je niet bereid bent te betalen voor je privacy en een gratis VPN wilt gebruiken en een riskante rit wilt maken, wees dan mijn gast.

Gevolgtrekking

Het VPN-verbod op Netflix was een groot probleem voor de binge-watchers omdat toegang tot de geo-beperkte Netflix-bibliotheken voor iedereen moeilijk werd. Ontbering van de beste inhoud is het laatste waar elke Netflix Kodi-binge-watcher mee te maken wil krijgen en daarom is het kiezen van een betrouwbare VPN-provider noodzakelijk.

Veel nieuwkomers begrijpen dit feit niet en vallen ten prooi aan de gratis VPN-services die beweren de Netflix-beperkingen te omzeilen, maar zodra hun verbinding wordt verbroken, beginnen ze te klagen dat Netflix op veel sociale platforms niet werkt met een VPN.

Beter dan genezen is wat ze zeggen, dus gebruik een betrouwbare en vertrouwde VPN-service met Netflix om jezelf te redden van het gedoe met het omzeilen van de Netflix-beperkingen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me