NHL 2018-2019 live online bekijken zonder kabel

Het seizoen 2018-2019 van NHL begon op 3 oktober 2018. De competitie begon met 31 teams die hun wedstrijden spelen in 31 verschillende arena’s. Het kampioenschap wordt afgesloten op 6 april 2019. Zodra het evenement begon, gingen NHL-fans op zoek naar meerdere opties om NHL-wedstrijden online te bekijken. Deze gids behandelt hoe u NHL live online kunt bekijken.


In deze gids bieden we ook een zelfstudie over het bekijken van NHL op Kodi. We hebben een officiële add-on-gids samen met een tutorial voor add-ons van derden vermeld.

NHL.TV bekijken op Kodi Krypton versie 17.6 of Kodi Leia

Als je niet in de steek wilt worden gelaten door lage kwaliteit of andere onderbrekingen, installeer dan beter een officiële NHL Kodi-add-on met NHL live-wedstrijden. Er zijn twee vergelijkbare officiële Kodi-add-ons, namelijk NHL.TV en NHL Game Center. Abonnementskosten voor NHL.TV zijn US $ 19,99. Maand of US $ 119,99 / jaar.

Hier hebben we besproken hoe NHL.TV op Kodi te installeren:

 1. Open Kodi op je apparaat.
 2. Klik op het tabblad Add-ons in het hoofdmenu.
 3. Klik op het vakpictogram in de linkerbovenhoek.
 4. Klik nu op de optie Installeren vanuit repository.
 5. Open Kodi Add-ons Repository.
 6. Blader door de lijst en klik op NHL TV
 7. Klik op Installeren en wacht op de add-on-geactiveerde melding.
 8. Zodra de melding verschijnt, hebt u toegang tot de add-on via het menu Add-ons.

NHL bekijken op Kodi Jarvis versie 16 of lager (niet-officiële add-on)

 1. Open Kodi Jarvis > Klik op Systeem > Ga dan naar Bestandsbeheer > Hier zie je Bron toevoegen optie, dubbelklik erop.
 2. Klik ‘Geen’ wanneer het dialoogvenster verschijnt > Type Opslagplaats-URL http://mullafabz.net.rw/Repository/ > Klik Gedaan > Typ Repository Name ‘Mullafabz’ > Klik Gedaan > Klik OK.
 3. Ga nu terug naar Hoofdmenu van Kodi > Selecteer Systeemmenu nog een keer > Klik dan op Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand > Mullafabz > Repository.Rising.Tides.zip > Installeer vanuit Repository > Rising Tide Repository > Video-add-ons > Vloed > Klik Installeren.
 4. Open Vloed Kodi-add-on > Ga naar Sportkanalen > Vind NHL-netwerk HD of NBCSN om live wedstrijden te bekijken.

ICANUCK Kodi (ICANUCK NHL-streams)

ICANUCK was een oude NHL-repository die werd gevonden in de Fusion Repository. Omdat er een hardhandig optreden was tegen TVAddons, vielen er veel andere repositories mee, en ICANUCK NHL Streams was ook degene.

NHL.TV is nu een officiële add-on geworden die te vinden is in de Kodi Add-on repository. Het is niet nodig ICANUCK-repository te installeren die niet meer bestaat. Er is een eenvoudig installatieproces voor NHL.TV zoals hierboven vermeld.

NHL zonder kabel bekijken

Het online kijken naar sportevenementen is niet langer een probleem vanwege de geweldige online streamingdiensten die tegenwoordig beschikbaar zijn. Er zijn een paar van de beste streamingdiensten om uit te kiezen om NHL live te bekijken:

 1. Sling TV
 2. Fubo TV
 3. ESPN+

NHL bekijken op Sling TV

how-to-watch-nhl-games-on-sling-tv

Sling TV is momenteel een van de beste online streamingdiensten in de VS. Elk pakket dat wordt aangeboden in verschillende pakketten, heeft verschillende kanalen. Het beste van het online streamen van NHL met Sling TV is dat je toegang hebt tot beide zenders; NBC en Fox Sports.

Een ding om in gedachten te houden is echter dat Sling TV samen met de eerder genoemde omroepen regionale netwerken zijn en dat ze niet toegankelijk zijn buiten de VS. Sling TV-service is geografisch beperkt en u hebt er alleen toegang vanaf waar dan ook in de VS met behulp van een VPN-service.

krijg vpn cta

Bekijk NHL Games op Fubo TV

how-to-wach-nhl-online-op-fubo-tv

Als je een Europese inwoner bent en NHL live online wilt streamen, dan is de beste optie om het met Fubo TV te streamen. Eigenlijk is het een Amerikaanse online streamingdienst, maar de streams zijn niet beperkt tot alleen de VS en zijn toegankelijk in Europa.

Fubo TV heeft zeer redelijk geprijsde pakketten en een groot aantal kanalen om live streaming-actie te streamen. U kunt live NHL-actie bekijken op het BeIN-sportkanaal dat uitzendingen van de officiële NHL-omroep organiseert; NBC Sports.

Stream NHL online op ESPN

horloge-nhl-op-espn

ESPN is inderdaad een van de beste keuzes voor het streamen van live sportevenementen vanwege de hoogwaardige omroepdienst en HD-streaming. NHL-fans kunnen zich abonneren op de online streamingdienst van ESPN en elke wedstrijd live bekijken en ze kunnen ook op de hoogte blijven van de laatste nieuwsupdates en scores via de ESPN-website.

ESPN biedt echter streams voor NHL via ESPN +, die alleen beschikbaar is in de VS. Om toegang te krijgen tot ESPN + vanuit de VS in Canada, VK, Australië om NHL te streamen; je hebt een VPN nodig. Download een VPN en maak verbinding met een Amerikaanse server en geniet van non-stop NHL-streaming op ESPN.

krijg vpn cta

Stream regionale en out-of-market NHL-games?

Out-of-market games is een term die veel wordt gebruikt in de media-omroepindustrie en die betekent het stomen van binnenlandse competities of nationale competities met regionale deelnemers naar andere regio’s over de hele wereld waar officiële omroepen hun inhoud niet uitzenden of die niet hun gefocuste marktsegmenten zijn.

Dergelijke out of market games werden onlangs door NHL en MLB verboden omdat het de geloofwaardigheid en het marktaandeel van de regionale / lokale omroepen schaadde. De uitzendingen van deze evenementen zijn geografisch beperkt en zelfs de online streamingdiensten is geadviseerd om de toegang tot hun streams vanuit niet-geautoriseerde regio’s te beperken.

Een ding dat u kunt doen om deze evenementen live vanuit beperkte regio’s te streamen, is dat u verschillende online streamingplatforms kunt gebruiken, zoals

 1. DIRECTV Nu
 2. Hulu live tv
 3. PlayStation Vue
 4. YouTube TV

Deze services bieden een aantal sportstreamingkanalen aan gebruikers en hun streams zijn gemakkelijk toegankelijk met behulp van een VPN-service. Je kunt verbinding maken met een Amerikaanse server met behulp van een VPN en je hebt toegang tot de live-evenementuitzendingen.krijg vpn cta

Hoe NHL.tv Blackout te omzeilen

U kunt toegang krijgen tot de NHL-black-out door de geografische beperkingen te omzeilen met behulp van een VPN. A vraagt ​​naar uw IP en verandert uw werkelijke IP-adres in het IP-adres van de VPN-server waarmee u bent verbonden.

Daarom, als je de black-out van NHL.Tv wilt omzeilen en live wilt bekijken, neem dan een VPN, maak verbinding met een Amerikaanse server en krijg toegang tot livestreams vanuit elke regio ter wereld zonder enige blokkade te ondervinden.

Alles inpakken

Met nog maar een dag te gaan in het begin van de National Hockey League, hebben we verschillende methoden geboden om NHL-wedstrijden online te bekijken. Er is één officiële methode met officiële add-ons en er is één niet-officiële methode met add-ons van derden. Er geldt een abonnementsvergoeding van US $ 19,99 / maand voor de officiële Kodi-add-on, terwijl er geen abonnementskosten van toepassing zijn op add-ons van derden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map