NordVPN Netflix: een veilige oplossing om Netflix-beperking te omzeilen (100% werkt)

Toegang krijgen tot de Netflix-bibliotheek van verschillende regio’s is niet langer een probleem zoals het was. Het tegoed gaat naar NordVPN, wat inderdaad een van de beste VPN-services is voor de tijdelijke oplossing van Netflix. Nadat het zijn NordVPN Netflix-servers heeft geüpgraded, heeft het gebruikers in staat gesteld de geografische beperkingen van Netflix te omzeilen en gaat de slimme bescherming ervan onopgemerkt door de Netflix VPN-blokkering. Om meer te weten te komen over NordVPN en Netflix, volg je deze gids of krijg je toegang tot de volledige Netflix VPN-gids, als je Netflix-geobeperking nog steeds niet kunt omzeilen met NordVPN.


Netflix is ​​momenteel de regerende koning van de streamingwereld vanwege de hoogwaardige streamingservice en meesterwerkinhoud die beschikbaar is in de bibliotheek, waardoor het een opwinding creëert bij het kiezen van de beste show om te bekijken op Netflix. Een paar concurrenten betraden de streamingmarkt om te concurreren met Netflix, maar helaas konden ze dit niet vanwege de veelzijdigheid van inhoud die Netflix biedt.

Een van de grootste concurrenten van Netflix is ​​Amazon Prime, dat onlangs probeerde het tegen Netflix op te nemen. Ondanks een groot bereik en lof ontvangen door Amazon Prime, slaagde het er niet in de populairste streamingdienst te verslaan.

Het beste van Netflix is ​​de wereldwijde beschikbaarheid in bijna 200 landen wereldwijd. Enkele van de belangrijkste landen waar Netflix beschikbaar is, zijn:

Top Netflix-landen

AfghanistanHongarijePortugal
ArgentiniëIJslandRoemenië
AustraliëIndiaSaoedi-Arabië
OostenrijkIndonesiëSingapore
BangladeshIk rendeZuid-Korea
BelgiëIrakSpanje
BraziliëIerlandSri Lanka
BulgarijeIsraëlZweden
CanadaItaliëZwitserland
ChiliJapanTaiwan
ColombiaMaleisiëThailand
DenemarkenMexicokalkoen
EgypteNederlandOekraïne
FinlandNieuw-ZeelandVerenigde Arabische Emiraten
FrankrijkNoorwegenVerenigd Koninkrijk
DuitslandPakistanVerenigde Staten
GriekenlandFilippijnenUruguay
Hong KongPolen

Er zijn echter vier prominente landen waar Netflix nog niet beschikbaar is en de redenen zijn nog onbekend. Deze landen zijn:

 1. China
 2. Krim
 3. Noord Korea
 4. Syrië

Als je een binge-watcher bent en je tijd graag besteedt aan het kijken naar de nieuwste en zinderende inhoud, dan moet je Netflix proberen. Het heeft alle geweldige en vermakelijke inhoud uit verschillende regio’s en het beste is dat Netflix alle inhoud in HD-kwaliteit heeft. Met dit alles is het Netflix-abonnement zeer redelijk in vergelijking met andere streamingdiensten, waardoor het de voorkeur heeft van gebruikers. Een ander groot voordeel van Netflix is ​​dat gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over afspeelproblemen zoals die van andere streamingdiensten.

Werkt NordVPN met Netflix en de Amerikaanse Netflix ?

VPN-services zijn tegenwoordig noodzakelijk geworden om een ​​tool voor netizens te hebben, vooral voor de binge-watchers omdat ze VN-services gebruiken voor hun streaming- en torrenting-behoeften. Slechts een paar VPN-services die zich op Netflix hebben gericht omdat het omzeilen van de geografische beperkingen van Netflix niet eenvoudig is, zelfs niet voor VPN-services.

Werkt NordVPN met Netflix en de Amerikaanse Netflix?

In het begin konden gebruikers de beperkingen omzeilen door gebruik te maken van de privé-internettoegang netflix vpn en proxyservices. Omdat Netflix de slimme zet van het blokkeren van proxyservers en VPN-services nam, werd het voor veel VPN-services bijna onmogelijk om de beperkingen te omzeilen.

NordVPN is een van de weinige VPN-services van topkwaliteit die de Netflix VPN-blokkers en de geografische beperkingen kan omzeilen. Gebruikers over de hele wereld gebruiken NordVPN en dergelijke bijzondere problemen bij het openen van Netflix USA worden door geen enkele gebruiker gerapporteerd. Gebruikers hebben de service eerder gewaardeerd vanwege de snelheid en connectiviteit met Netflix USA.

Hoe Amerikaanse Netflix te krijgen met NordVPN?

Om te genieten van NordVPN US Netflix-ervaring, moeten gebruikers een abonnement nemen op de officiële NordVPN-site. Er zijn drie verschillende pakketplannen aangeboden door NordVPN, gedifferentieerd naar tijdsduur. Van deze NordVPN-pakketten is het 3-jarige pakketplan het pakket dat door gebruikers de voorkeur geniet vanwege de kortingsprijs en een exclusieve deal voor Netflix-liefhebbers.

Hoe krijg ik Amerikaanse Netflix met NordVPN?

Een van de beste dingen van de prijsstelling van NordVPN-pakketten is dat ze marktconcurrerend zijn en zeer redelijk voor elke gebruiker in vergelijking met andere serviceproviders.

Om Netflix US NordVPN-gebruikers te deblokkeren, moeten deze stappen worden gevolgd:

 1. Ga naar de officiële site van NordVPN en selecteer het gewenste pakketplan.
 2. Maak een account aan om in te loggen.
 3. Selecteer uw betalingsmethode voor uw geselecteerde plan.
 4. Download nu de NordVPN-desktopapplicatieclient of als u een ander apparaat gebruikt, download dan de respectieve door OS ondersteunde applicatie van NordVPN die beschikbaar is op hun site.
 5. Installeer de applicatie op uw apparaat.
 6. Open de applicatie en log in op uw NordVPN-account.
 7. Maak verbinding met een Amerikaanse server. Elke VPN-service heeft een lijst met servers om uit te kiezen en NordVPN heeft meer dan 1800 servers voor de VS. Kies eenvoudig uw gewenste locatie nadat u zich hebt aangemeld in de lijst met servers in de applicatie.
 8. Open nu Netflix en log in op je account, je ziet toevoegingen in de bibliotheek.

Dat is het! Nu heb je toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Hoe Netflix veilig te bekijken met NordVPN ?

Binge-horloges hadden altijd een uitweg om aan hun streamingbehoeften te voldoen, zelfs als ze de wettelijke grenzen moesten doorbreken om geografische beperkingen te omzeilen via VPN en proxy’s. Ze probeerden dit met Netflix te doen en aanvankelijk slaagden ze erin, maar Netflix was slim genoeg om het op te merken en tegen te gaan.

Hoe veilig Netflix kijken met NordVPN?

Netflix VPN-verbod is in werking getreden en Netflix heeft een slimme VPN-detector en blocker geplaatst om te voorkomen dat alle proxy- en VPN-services hun beperkingen doorbreken. Veel gerenommeerde VPN-services konden dit Netflix VPN-verbod niet omzeilen, maar faalden, vooral de gratis VPN-services. Desalniettemin was het slechts een kwestie van tijd totdat de eersteklas VPN-services zoals NordVPN een manier vonden om door de VPN-detectoren te gaan in tegenstelling tot andere goedkope en lage kwaliteit VPN-services. Vanaf nu zijn er maar een paar VPN-services die de gebruiker de mogelijkheid bieden om het Netflix VPN-verbod te omzeilen.

NordVPN heeft speciale servers voor gebruikers die overal ter wereld toegang willen hebben tot Netflix, de volgende zijn de NordVPN-servers:

Netflix USA (VS):

De servers van NordVPN uit de Amerikaanse regio zijn geweldig voor toegang tot de Netflix US-bibliotheek en de gebruikers kunnen kiezen uit meer dan 1800 servers.

Netflix Canada (CA):

Voor gebruikers die toegang willen krijgen tot de Netflix Canada-bibliotheek, kunnen ze kiezen uit meer dan 300 NordVPN-servers in de hele Canadese regio.

Netflix Nederland (NL):

Netflix-fans die hunkeren naar de Netflix Europe-bibliotheek hebben toegang tot Netflix via NordVPN Netherlands-servers, aangezien NordVPN ongeveer 300 servers biedt voor de Nederlandse regio.

Netflix Japan (JP):

Toegang tot Netflix met Japanse inhoud en bibliotheek is nu eenvoudig gemaakt door NordVPN omdat het meer dan 60 Japanse servers biedt aan NordVPN-gebruikers.

Een zeer zorgwekkend punt werd naar voren gebracht door VPN-gebruikers op sociale mediaplatforms met betrekking tot de NordVPN Netflix UK-server, klaagend dat het niet werkt en de gebruikers geen toegang konden krijgen tot Netflix UK via de Britse servers. Hier zijn een paar discussies van gebruikers die klagen over NordVPN Netflix 2018.

Commentaar van discussie Josh_august’s commentaar van discussie "Ik kan geen programma zien waarvan ik weet dat het op Britse Netflix staat wanneer ik verbinding maak met een VPN".

Reactie uit discussie .

De servers van Netflix USA presteren echter in volle gang en worden geprezen door gebruikers. Er zijn tenslotte meer dan 1800 NordVPN-servers uit de Amerikaanse regio. Een ander ding om in gedachten te houden is dat de meest bezochte Netflix-regio Netflix US is vanwege de variëteit en de exclusieve inhoud.

NordVPN Netflix-functies

VPN-services worden altijd met elkaar vergeleken met betrekking tot hun functies omdat gebruikers erg gevoelig zijn voor hun privacy en veiligheid en daarom willen ze elk aspect meten voordat ze een beslissing nemen. Het omzeilen van Netflix VPN-blokkering is niet eenvoudig en slechts een paar VPN-services kunnen dit doen. NordVPN is een van deze VPN-services en heeft zijn gebruikers veel te bieden.

NordVPN biedt zijn gebruikers een ultramoderne online privacy en bescherming zonder DNS-lekken en zonder logboekregistratie. Nord

NordVPN Netflix prestatie- en testrapportbeoordeling

NordVPN staat bekend om het niet interfereren met streamingdiensten in tegenstelling tot andere streamingdiensten die de streamingsnelheid vertragen omdat hun servers de bandbreedte niet goed passeren. Echter, NordVPN Amerikaanse servers hebben tijdens het testen een grote hoeveelheid bandbreedte doorstaan; de snelheid varieerde tussen 45 en 60 mbps, wat een uitstekende snelheid is om online HD-kwaliteit inhoud te streamen en het maakt NordVPN een geweldige keuze voor Netflix-streaming.

VPN biedt 256-bit AES-encryptie met 2.048-bit DH-sleutels op OpenVPN-protocol. NordVPN-gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met 6 apparaten en toegang krijgen tot meer dan 4800 servers over de hele wereld met verbluffende verbindingssnelheid.

NordVPN Netflix Reddit

Als je Reddit bezoekt om gebruikersrecensies over NordVPN Netflix te zien, dan zul je zien dat er gemengde recensies beschikbaar zijn. Sommige gebruikers hebben geklaagd over het feit dat NordVPN Netflix-servers niet werken en anderen hebben NordVPN Netflix 2018 geprezen. Hier zijn een paar onderwerpen om je een duidelijk beeld te geven:

Commentaar van discussie Symbolicdeathwish’s commentaar van discussie "nord VPN werkt niet meer op Netflix".

Commentaar van discussie IlexAquafolium’s commentaar van discussie "nord VPN werkt niet meer op Netflix".

De volgende threads zijn 6 maanden oud en deze gebruikers hebben geklaagd dat hun NordVPN-servers de Netflix VPN-blokkering of de geografische beperkingen niet kunnen omzeilen.

Commentaar van discussie Cameron69er’s commentaar van discussie "nord VPN werkt niet meer op Netflix".

Deze thread is echter 4 maanden geleden geplaatst en de gebruiker beweert dat de servers voor hem werken. Een gebruiker die commentaar geeft op de vorige thread, de reactie is hieronder gepost, heeft nog een goede gedachte gedeeld:

Commentaar van discussie KingHeenrry’s commentaar van discussie "nord VPN werkt niet meer op Netflix".

NordVPN Netflix Veelgestelde vragen

NordVPN werkt niet met Netflix

Dit is de meest voorkomende vraag die je op bijna elk forum zult vinden. Reden hiervoor is dat de NordVPN-servers die oud zijn en zijn ingelogd in de Netflix VPN-bandatabase of servers die vaak door mensen worden gebruikt en zijn geregistreerd in hun systeemcache, deze servers omzeilen de beperking niet en veroorzaken een probleem voor streamers.

Een ding om in gedachten te houden is dat NordVPN-servers voor Netflix goed werken en beschikbaar zijn voor meerdere regio’s.

Nordvpn Netflix traag

NordVPN Netflix-servers zijn meestal erg snel omdat de hoeveelheid bandbreedte die ze doorgeven behoorlijk verbluffend is. Gemiddeld is de snelheid die door NordVPN-servers gaat, ongeveer 40 tot 60 mbps, wat inderdaad goed genoeg is voor elke streaming-nerd.

Als u echter nog steeds problemen met de bandbreedte of snelheid ondervindt, moet u uw persoonlijke verbindingssnelheid controleren of uw ISP raadplegen.

NordVPN US Netflix-servers kunnen de geografische beperking niet omzeilen

Deze vraag is onjuist omdat niet alleen wij, maar ook veel mensen over de hele wereld de Netflix-servers van NordVPN US hebben gecontroleerd en ze werken allemaal naadloos samen.

Is NordVPN Netflix beschikbaar in China

Netflix en NordVPN zijn niet beschikbaar in China. De Netflix-service is beschikbaar in honderden landen over de hele wereld, maar niet in China. Evenzo heeft NordVPN geen servers in China; het heeft eerder servers in Japan, Zuid-Korea en vele andere Aziatische landen.

Nordvpn Netflix Japan

nordvpn netflix japan

NordVPN heeft ongeveer 63 servers in Japan, wat het hoogste aantal NordVPN-servers in alle Aziatische landen betekent. Aan de andere kant werd Netflix in 2015 in Japan gelanceerd en er wordt gezegd dat Netflix Japan vanaf nu de grootste inhoudsbibliotheek heeft.

Een ander groot voordeel van Netflix Japan is dat het ook geweldige anime-inhoud heeft. Alle Anime-fans hebben eenvoudig toegang tot Netflix Japan door gebruik te maken van NordVPN Netflix Japan-servers.

Laatste woorden

NordVPN Netflix-servers stellen miljoenen gebruikers over de hele wereld in staat om toegang te krijgen tot NordVPN US Netflix en andere NordVPN Netflix-servers voor het streamen van inhoud van de beste kwaliteit die online beschikbaar is.

Stel je de streamingervaring voor die gebruikers genieten door de beste online streamingdienst te combineren met de beste VPN-service en dat ook met de beschikbaarheid van meer dan 4800 servers wereldwijd.

Zoals de snelheidstest van NordVPN Netflix-servers bewees dat de streamingsnelheid van Netflix bij gebruik met NordVPN ongeëvenaard is en iets dat het proberen waard is. Een van de belangrijkste dingen en een punt om NordVPN te waarderen, is de klantenservice die 24/7 beschikbaar is via live chat. Je hebt ook toegang tot Netflix op Kodi. of toegang tot duizenden tv-programma’s met behulp van Kodi-add-ons.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map