Privé-internettoegang Netflix | Krijg toegang tot Amerikaanse en Japanse Netflix met PIA VPN

Privé-internettoegang Netflix was een van de meest populaire VPN-services voor Netflix. De VPN werd wereldwijd door veel streaming-geeks gebruikt voor het deblokkeren van beperkte inhoud en het omzeilen van geografische beperkingen. Private Internet Access wordt over het algemeen PIA genoemd en heeft 3226 servers in 33 landen wereldwijd.


PIA trok wat wenkbrauwen op in de streamingindustrie nadat het nieuws uitbrak dat PIA Netflix niet meer werkt. Dit betekende dat PIA-gebruikers geen toegang meer hadden tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek vanaf een andere locatie dan de VS..

Waarom heb je een VPN voor Netflix nodig?netflix-bibliotheken-over-de-wereld

Netflix is ​​inderdaad de beste streamingdienst die wereldwijd beschikbaar is, maar het feit dat veel mensen niet weten, is dat het niet in elke regio vergelijkbare inhoud biedt. Het heeft verschillende bibliotheken voor elke regio en in elke bibliotheek is de inhoud niet vergelijkbaar. De URL van Netflix blijft voor elke regio hetzelfde als Netflix.com. Maar wanneer u zich aanmeldt, is de bibliotheek in elke regio anders.

De reden achter dit verschil in Netflix-bibliotheken is de licentie en wettelijke beperkingen door contentproviders. Zoals opgemerkt, heeft de Amerikaanse Netflix-bibliotheek de meeste en de beste shows in vergelijking met alle andere regionale Netflix-bibliotheken.

Leer meer: Programma’s om te bekijken op Netflix

Er zijn bepaalde populaire shows die Netflix-gebruikers willen bekijken. Maar vanwege hun onbeschikbaarheid in de bibliotheek zijn ze een teleurstellende factor voor hen.

Binge-watchers zijn erg kieskeurig over hun inhoudsprioriteiten en voelen zich hulpeloos vanwege deze beperkingen. Een ander ding om te begrijpen is dat gebruikers geen toegang hebben tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek omdat er geen mogelijkheid is om te schakelen tussen de inhoudsbibliotheken.

Deze ontoegankelijkheid van inhoud voor Netflix-gebruikers uit andere regio’s kan alleen worden omzeild met behulp van een VPN.

Via VPN kunt u verbinding maken met een Amerikaanse server en inloggen op uw Netflix-account. Het Netflix-systeem detecteert uw gemaskeerde Amerikaanse IP en geeft u toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Dit is inderdaad de beste manier om elke show die je wilt streamen op Netflix zonder gedoe te bekijken. Elke VPN-service biedt talloze servers over de hele wereld, zodat u de gewenste regio kunt kiezen.

Er is geen andere manier om de geografische beperkingen van de Amerikaanse Netflix-bibliotheek te omzeilen.

Hoe blokkeert Netflix een VPN?

De praktijk van het gebruik van een VPN-service voor streaming met Netflix begon geleidelijk toe te nemen en Netflix merkte het al snel op. De licentiehouders en contentproviders verdienen door het streamen van deze content. En toegang tot deze inhoud via VPN-services veroorzaakte problemen voor hen.

De inhoudsproviders / licentiepartijen hebben Netflix onder druk gezet om de veilige distributie van hun inhoud te garanderen en om dergelijke proxy’s en VPN’s te blokkeren. Daarom heeft Netflix hun systemen bijgewerkt en is begonnen met het detecteren en blokkeren van proxyservers en VPN’s.

Netflix-servers detecteren of de gebruiker die toegang probeert te krijgen tot de video al dan niet een VPN gebruikt door de locatie van uw DNS en uw IP-adres te matchen. Als ze overeenkomen, kan de Netflix-server het VPN-gebruik niet detecteren. Maar als er een verschil is tussen uw IP-adres en DNS-locatie, zal het het gebruik van VPN detecteren en een foutmelding geven.

De kans dat je wordt gedetecteerd door Netflix-servers is groot als je gratis VPN’s en online proxyservers gebruikt. Omdat sommigen uw verkeer alleen door verschillende DNS leiden, terwijl anderen alleen uw IP-adres maskeren. Beide protocollen moeten overeenkomen en dat is wat ze niet bieden.

Het gebruik van een betrouwbare VPN-service voor toegang tot een andere Netflix-bibliotheek zorgt voor uw privacy en toegang.

Werkt privé-internettoegang / PIA met Netflix?

Ik ben een paar blogs en handleidingen tegengekomen waarin staat dat PIA de geografische beperkingen van de Netflix-bibliotheek kan omzeilen.

Laat me deze mythe voor je ontkrachten!

Privé-internettoegang Netflix werkt niet met het deblokkeren van Netflix omdat het vroeger servers uit Silicon Valley bood voor toegang tot Netflix en al die servers zijn nu verbannen.

Hallelujah!

PIA werkte vroeger met Netflix, maar dat was een tijdje geleden! PIA biedt geen toegang tot Netflix voor het meer omzeilen van de geografische beperkingen van de bibliotheek. Dankzij het Netflix VPN-optreden dat PIA heeft uitgeschakeld om toegang tot Netflix te bieden.

PIA Netflix-oplossing

PIA werkt niet met Netflix; laat dit feit doordringen, want dit is geen groot probleem. Er is een PIA Netflix-methode die kan worden gebruikt voor streaming met Netflix en als dat ook niet werkt, zijn er tal van andere alternatieve VPN’s die kunnen worden gebruikt.deblokkeer netflix

Volg deze stappen van de PIA Netflix-oplossing:

 1. Configureer de router die u gebruikt dd-wrt en verbind het vervolgens met een PIA-server in de Verenigde Staten.
 2. Download nu de PIA-client voor Windows en maak verbinding met een Amerikaanse server op uw pc of laptop.
 3. Zodra u beide hebt, proberen uw pc en router met een VPN-server toegang te krijgen tot Netflix. De geografische beperking wordt omzeild en je hebt toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.

Als deze oplossing u ingewikkeld lijkt, probeer dan een alternatieve VPN-service zoals ExpressVPN, PureVPN of NordVPN, waarvoor geen tijdelijke oplossingen nodig zijn. ExpressVPN Netflix- en NordVPN Netflix-servers zijn geweldig in termen van het omzeilen van beperkingen en snelheid.

Privé-internettoegang Japan

Veel gebruikers zijn van mening dat de Amerikaanse Netflix-bibliotheek de grootste bibliotheek is qua inhoud. Ik realiseerde me echter onlangs dat de Netflix-bibliotheek in Japan meer inhoud heeft dan de Amerikaanse bibliotheek, waardoor het de grootste Netflix-inhoudsbibliotheek ter wereld is. Het heeft ongeveer 300 extra inhoudstitels in vergelijking met de Amerikaanse Netflix-bibliotheek.privé toegang tot internet netflix japan

Je hebt eenvoudig toegang tot de Japanse Netflix-bibliotheek met Netflix voor privé-internet. Maak hiervoor gewoon verbinding met een Japanse server die wordt aangeboden door PIA. Zodra je verbinding hebt gemaakt met een Japanse PIA-server, ga je naar Netflix en log je in op je account. Nadat je bent ingelogd, zie je de hele Japanse Netflix-bibliotheek.

Geniet van toegang tot de grootste Netflix-bibliotheek en roem deze op voor je vrienden!

Privé-internettoegang Netflix Reddit Review

Privé-internettoegang Netflix heeft veel kritiek gekregen omdat het zijn gebruikers geen toegang kon geven tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek. Dit is wat de Senior Vice President of Customer Experience bij Private Internet Access te zeggen had over de zorgen van gebruikers op Reddit:

Commentaar van discussie IaisonQ’s commentaar van discussie "Netflix op PIA".

Je komt mensen tegen die niet op de hoogte zijn van wat er af en toe in de branche gebeurt, net als deze persoon die geen idee heeft dat PIA niet meer met US Netflix werkt:

Commentaar van discussie Stymy’s commentaar van discussie "Niemand vermeldt hier ooit Private Internet Access, maar ik kijk de hele tijd Netflix via hun VPN".

Gevolgtrekking

PIA kan mogelijk geen toegang bieden tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, maar het werkt wel met andere regionale Netflix-bibliotheken omdat PIA-servers tot nu toe alleen in de VS zijn verboden. PIA staat in de schijnwerpers vanwege de goede bandbreedtesnelheid en connectiviteit die de voorkeur genieten van binge-watchers.

Private Internet Access is een goede VPN-service, maar het feit dat PIA niet bevriend is met Netflix, heeft zijn reputatie veel geschaad. Het gerucht gaat dat ze bezig zijn met het opzetten van een aantal nieuwe IP’s en servers in de VS om gebruikers toegang te geven tot US Netflix en we kunnen alleen maar afwachten of dat waar is.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map