PureVPN Review 2020 – Is het goed voor Kodi-streamers? Lees de meningen van echte gebruikers in opmerkingen

Deze recensie gaat over de VPN-service die beweert de snelste Kodi VPN-service ter wereld te zijn; Dat klopt, we hebben het over PureVPN. Het lijdt geen twijfel dat het een van de meest populaire en sterk aanbevolen VPN-services is, maar staat het vast aan zijn beweringen?


PureVPN is gevestigd in Hong Kong 2000+ servers, met meer dan 300.000 IP’s in meer dan 180 landen; maak het een top van de lijn VPN-service.

In termen van klantenondersteuning en tevredenheid weet PureVPN hoe het ervoor moet zorgen. Ze bieden 24/7 live chat-ondersteuning en 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, die slechts een paar andere VPN-services bieden.

Biedt beveiligingskenmerken zoals PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2-protocollen met 10 gelijktijdige aanmeldingen, PureVPN is zeker een topklasse VPN om uit te kiezen. Het ondersteunt alle belangrijke besturingssystemen (besturingssystemen) zoals Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick en FireTV, Roku, RaspberryPi enz.

Lees deze PureVPN-recensie om de bijgewerkte specificaties te ontdekken.

PureVPN Kodi Review

Voordelen van PureVPNNadelen van PureVPN
Je kunt je eigen hebben Toegewijd IP voor streaming met KodiGeen gratis proefversies, in tegenstelling tot Windscribe
2000+ servers in 180+ landen die rond hebben 300.000+ IP-adressen, je kunt deze allemaal hebben en streamen met vrijheidStreng restitutiebeleid
Het heeft een speciale Kodi-add-on (bekijk andere beste kodi-add-ons)
Internet Kill Switch en NAT Firewall om u te beschermen in het geval van een internetverbinding tijdens het streamen
7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie in geval van een probleem of ontevredenheid
24/7/365 Live Chat-ondersteuning altijd beschikbaar
Zero Log-beleid om uw Kodi-streamingprivacy te beschermen
10 gelijktijdige aanmeldingen, zodat je samen met je vrienden kunt genieten van streams
Compatibel met routers, zodat u uw draadloze connectiviteit kunt beschermen
Grootste verzameling servers in de P2P-geoptimaliseerde servers voor het VK, de VS en Canada voor Kodi-gebruikers

PureVPN-prijsbeoordeling

PureVPN heeft drie verschillende pakketten: maandelijks, jaarlijks en exclusief 2-jarig pakket. De prijs voor 1 maand is US $ 10,95 per maand, terwijl het jaarlijkse pakket de VS kost $ 2,91 per maand. Bovenal is de beste prijs die PureVPN biedt, de VS. $ 2,91 maand voor een pakket van 2 jaar, wat inderdaad een geweldig aanbod is en veel goedkoper dan expressvpn.

Dergelijke aanbiedingen en functies kom je niet tegen deze lage prijs tegen. Dit is zeker een geweldig pakket en een belangrijke reden waarom PureVPN zeer geprezen wordt.

PureVPN Servers Review

purevpn-servers wereldwijd

PureVPN heeft meer dan 750 servers over de hele wereld; hun continentgewijze distributie wordt hieronder weergegeven:

purevpn servers review

PureVPN Kodi Addon

Een van de redenen waarom ik PureVPN op Kodi verkies boven andere Kodi VPN-providers is dat het een speciale Kodi VPN-add-on heeft die je via zijn repository kunt installeren.De PureVPN Kodi Addon wordt regelmatig bijgewerkt door hun ontwikkelingsteam, zodat Kodi-gebruikers kunnen genieten van zijn diensten via deze Kodi-add-on.

Hoe PureVPN op Kodi te installeren

Alle gebruikers die Kodi Leia 18 gebruiken, volgen deze procedure om de PureVPN Kodi-add-on op de nieuwste versie van Kodi te installeren.

 1. Download het PureVPN-repository Zip-bestand.Hoe VPN op Kodi Krypton 17.6 te installeren
 2. Open Kodi op uw apparaat> Ga naar de Add-ons menu.installeer vpn op kodi jarvis
 3. Klik op de Pakketinstallatieprogramma (Box-pictogram) > Selecteer nu Installeer vanuit zip-bestand optie.hoe vpn te installeren voor kodi-streaming
 4. Open het zip ZipVPNV zip-bestand > Wacht op de melding.hoe vpn aan kodi toe te voegen
 5. Terug keren naar Hoofdmenu van Kodi > Ga naar Add-ons menu> Open Programma-add-ons > Klik op PureVPN> Klik Add-on-instellingen.purevpn voor kodi-installatie
 6. Ga naar VPN-configuratie paneel > Typ jouw PureVPN gebruikersnaam en wachtwoord > Klik OK > Selecteer nu een server om verbinding mee te maken in de lijst.

veilige streaming met vpn voor kodi

PureVPN-levensduur

PureVPN biedt van tijd tot tijd een levenslange pakketaanbieding in de feestdagen, maar momenteel biedt het geen levenslang pakket aan. Het biedt echter een exclusief pakket met 2 jaar korting tegen de prijs van een pakket van 1 jaar, d.w.z. de VS.$ 2,91 / maand.

PureVPN gratis

Helaas is PureVPN gratis slechts een hoax omdat het geen gratis pakket biedt, daarom moeten we dit ‘gratis ding’ een mythe noemen. Desalniettemin biedt PureVPN wel een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat bijna hetzelfde betekent.

PureVPN gratis alternatieven

Helaas, als u niet van plan bent om PureVPN voor Kodi of PureVPN voor firestick te kopen en voor een Kodi VPN-gratis service te kiezen, moeten we u informeren dat ze altijd kwetsbaar en niet zo betrouwbaar zijn. Hoe dan ook, hier zijn enkele van de beste gratis PureVPN-alternatieven:

 1. Windscribe
 2. Betternet
 3. ZoogVPN
 4. Verstop me
 5. Goosevpn

Noteer alle functies en zorg ervoor dat je ze vergelijkt met PureVPN Kodi-functies. Je krijgt een duidelijk beeld waarom ik je aanbeveel om PureVPN Kodi te gebruiken in plaats van een andere VPN-provider. Een van de meest opvallende dingen is dat het zijn eigen Kodi-add-on heeft, in tegenstelling tot andere VPN’s die beweert van topklasse te zijn, maar geen speciale Kodi-add-on heeft.

PureVPN-proef

De 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie is de betaalde proefversie, aangeboden door PureVPN gratis aan gebruikers. In geval van ontevredenheid of gebruiksproblemen, kan de gebruiker de terugbetaling gemakkelijk terugkrijgen. Er bestaat echter niet zoiets als een gratis proefversie in PureVPN-dictie. Ik geloof dat zodra je PureVPN op Kodi installeert en gebruikt, je er zeker van zult gaan houden.

PureVPN-proefalternatieven

Een van de beste alternatieven voor PureVPN is Celo VPN, dat een proefperiode van 2 dagen biedt. Net als andere eersteklas VPN-services, houdt het ook geen logboeken bij.

Inpakken

PureVPN is de beste Kodi VPN-service met veel geweldige functies tegen een zeer redelijke prijs. Met andere woorden, we kunnen het een zo goedkoop mogelijke indrukwekkende digitale beveiliging noemen.

PureVPN behandelt bijna alle aspecten die een goede VPN zou moeten hebben. In deze PureVPN-recensie hebben we elk aspect en alle functies van PureVPN besproken om uw aankoopbeslissing gemakkelijker te maken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map