Showbox installeren op Kodi – Handleiding met 8 stappen

We raden je aan om onze uitgebreide Kodi-add-onsgids te lezen en waarom Kodi VPN nodig is voor al je streams.


Showbox Kodi Repository

Showbox is een Kodi-add-on die gratis streaming van Netflix en andere tv-programma’s op uw apparaat biedt. Een geweldige ervaring om tv-programma’s te bekijken met video’s van HD-kwaliteit die u gemakkelijk kunnen verleiden om uw entertainmenturen te verlengen. Showbox kan worden geïnstalleerd vanuit SuperRepo Repository die bijna elk kanaal bevat dat ooit in Kodi heeft bestaan ​​en het is een van de beste kodi-repository van 2018. Showbox is een van de add-ons die ook op Xbox One Kodi werkt.
In deze gids bieden we een stapsgewijs proces voor het installeren van Showbox op Kodi. Blijf dus op de hoogte!

Showbox Kodi installeren op Krypton versie 17 of hoger

 1. Open Kodi van uw systeem > Klik op ‘Instellingen’ pictogram bovenaan > Ga naar Bestandsbeheer > Dubbelklik vervolgens Bron toevoegen.hoe showbox op kodi te installeren
 2. Er verschijnt een vak op uw scherm, dus klik op de ruimte waar het staat ‘Geen’ > Typ nu de URL http://srp.nu/ > Klik OK > Typ de naam van de mediabron ‘Super Repo’ > Klik OK zodat het de informatiebron opslaat.hoe showbox op kodi krypton versie 17 te installeren
 3. Ga nu terug naar Hoofdmenu van Kodi door het raken van de ‘Backspace’ toets meerdere keren op uw toetsenbord > Selecteer Toevoegen die u mogelijk op het tabblad aan de linkerkant vindt > Klik op Pakket installateur pictogram (linkerbovenhoek).showbox bij het instellen van kodi
 4. Je moet selecteren Installeer vanuit Zip-bestand > Super Repo > Klik vanaf daar op Krypton > Opslagplaatsen > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Wacht nu tot de repository is geïnstalleerd. showbox zip-bestand url
 5. Klik op Installeer vanuit Repository > SuperRepo-opslagplaatsen [Krypton] [v7] > Klik op Add-on-opslagplaatsen > Selecteer nu SuperRepo All [Krypton] [v7] > Installeren > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd en ingeschakeld.showbox op kodi-instellingen
 6. Ga nu terug naar Installeer vanuit Repository optie > Je ziet een andere repository genaamd SuperRepo All [Krypton] [v7] > Video-add-ons > Lokaliseer en klik Showbox > Klik Installeren.showbox stream op kodi
 7. Wacht tot de add-on is ingeschakeld.showbox videoconfiguratie op kodi
 8. Ga terug naar Hoofdmenu van Kodi > Klik op Add-ons > Video-add-ons > Showbox > Bekijk Netflix-tv-programma’s en meer, dus Genieten!

showbox op kodi

Showbox Kodi installeren op Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi > Systeem > Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen > Klik op Geen > Typ URL http://srp.nu/ > Klik op Gereed > Typ naam ‘Super Repo’ > Klik op Gereed > Klik OK.
 2. Ga naar het startscherm van Kodi > Systeem > Add-ons > Installeer vanuit Zip-bestand > Super Repo > Jarvis > Opslagplaatsen > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Wacht op de installatie.
 3. Klik op Installeren vanuit repository > SuperRepo-opslagplaatsen> SuperRepo All > Installeren > Wacht tot het is geïnstalleerd.
 4. Ga opnieuw naar Install from Repository > SuperRepo All > Video-add-ons > Showbox > Installeren.
 5. Ga naar het startscherm van Kodi > Videos > Add-ons > Showbox > Genieten!

ShowBox Kodi installeren op Android-boxen

Installeer Kodi op je Android Box door onze gids te volgen.

Nadat u Kodi hebt geïnstalleerd, is de procedure voor het installeren van ShowBox op Android-boxen hetzelfde als hierboven uitgewerkt voor Krypton V17.

Showbox installeren op Kodi Fire Stick

Om Showbox op Fire Stick te installeren, moet Kodi Krypton versie 17 eerst op Fire Stick zijn geïnstalleerd. Nadat je Kodi hebt geïnstalleerd, moet je de onderstaande stappen volgen:

 1. Open Fire TV Stick > Ga naar Instellingen > Apparaat > Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing in > Schakel apps van onbekende bronnen in.
 2. Ga nu naar Fire Stick Home > Open Kodi > en volg de stappen zoals gemarkeerd voor Showbox op Kodi Krypton.

Showbox Kodi Downloaden

Om Showbox rechtstreeks op Kodi te installeren, kunt u het zip-bestand downloaden via de link hier.

showbox download kodi zip url

Nadat u het bestand op uw systeem heeft gedownload, kunt u de onderstaande stappen volgen:

 1. Open Kodi > Add-ons > Pakketinstallatiepictogram > Installeer vanuit Zip-bestand > Navigeer door het bestand dat u op uw systeem hebt gedownload > Klik OK > Wacht tot de add-on is geïnstalleerd.
 2. Ga nu verder vanaf stap 5 zoals aangegeven in de richtlijn voor Showbox op Kodi Krypton.

Showbox Kodi werkt niet / fouten / problemen

Gebruikers klagen dat Showbox Kodi niet werkt, op elk forum dat ze kunnen. Anderen zijn gewoon op zoek naar een werkende opslagplaats om Showbox Kodi te installeren.

Oplossing

Deze add-on is niet langer beschikbaar bij een repository omdat het lijkt te zijn afgesloten. Er is momenteel echter Showbox Arize beschikbaar met Jesus Box TV-repo. Je kunt doorgaan en het proberen.

Showbox Kodi afspelen mislukt (controleer loginformatie) Fout

Deze fout blijft bestaan ​​wanneer er een probleem is met de providers.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, is een nieuwe installatie vereist. Een andere methode om dit probleem op te lossen, is door de database van Kodi te wissen.

Showbox Kodi beoordelingen

Gebruikers hebben al kritiek op Showbox en zijn van mening dat er betere add-ons zijn dan ShowBox:

showbox reddit beoordeling

Aan de andere kant zul je gebruikers als deze tegenkomen die de inhoud en de juridische problemen bespotten:

showbox twitter review

Hierna volgen enkele complimenten:

twitter showbox

Showbox Kodi vs Showbox Arize Kodi

Showbox is eigenlijk een applicatie die films van torrents streamt en downloadt. Het is een Kodi-add-on van derden, wat betekent dat de streams die het levert illegaal zijn. Net als zijn aard is Showbox Arize ook een Kodi-add-on van derden die online streams van de beste kwaliteit biedt. Het heeft een verscheidenheid aan inhoud die beschikbaar is voor gebruikers.

Een ander merkbaar verschil is dat ShowBox niet langer beschikbaar is via een repository. Terwijl ShowBox Arize beschikbaar is via Jesus Box TV-repo.

Laatste woorden

Showbox is de ultieme keuze voor Kodi-gebruikers om gemakkelijk populaire Netflix-shows en andere tv-programma’s op uw systeem te bekijken. Het is een favoriete add-on om je tijd door te brengen en op de hoogte te blijven van de nieuwste tv-programma’s die over de hele wereld worden uitgezonden. In deze gids hebben we een tutorial gegeven voor het installeren van Showbox op Kodi. Dus geniet ervan zolang het duurt!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map