Sports Matrix Kodi-add-on biedt live streaming-inkten voor American Sports en Fifa World Cup. Deze add-on is eigenlijk een geïmproviseerde vorm van de populaire Pure Sports Kodi-add-on, die beschikbaar was via de Pure repo en Pure Repo werd gehost door Blamo Repository.

Blamo-repository ging echter naar beneden en nam al deze add-ons mee. Kodi-add-ons voor sport zijn erg achterin en daarom is Sports Matrix van groot belang onder de gebruikers, wat de voorkeur heeft met een VPN op Kodi.

Sports Matrix Kodi Addon Repository

Sports Matrix Kodi Addon is beschikbaar via de MasterZd Repo, die alle geweldige Kodi-add-ons heeft zoals Neptune Rising, Uranus en Planet MMA enz. Eerder was het beschikbaar via de beroemde Blamo-repository maar dat werd een paar weken geleden afgesloten en sindsdien werden Kodi-gebruikers hulpeloos achtergelaten.

Hier is de URL van de repository: http://kodimatija.eu/repo/

Hoe Sports Matrix op Kodi Krypton versie 17.6 of lager te installeren

Volg de onderstaande stappen om de Sports Matrix Kodi-add-on op uw apparaat te installeren:

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingen (Gear icoon) > Er wordt een nieuw venster geopend en u zult enkele opties zien > Kiezen Bestandsbeheer uit de beschikbare opties > Dubbelklik op de Bron toevoegen optie.Hoe Sports Matrix op Kodi Krypton versie 17.6 of lager te installeren
 2. Er wordt een dialoogvenster geopend, klik waar het staat  > Type http://kodimatija.eu/repo/ > Klik OK > Noem dit URL zoals “MasterZd”En klik OK > Controleer nogmaals de ingevoerde URL en naam en klik nogmaals op OK om het dialoogvenster te sluiten.Download de Sports Matrix Kodi-add-on
 3. Keer terug naar het hoofdmenu van Kodi en klik op Add-ons tabblad in het linkermenupaneel > Klik op de Doos icoon.setup sportmatrix op kodi jarvis
 4. Klik nu op de Installeer vanuit zip-bestand optie > Selecteer MasterZd > Klik op repository.masterzd-1.1.5 > Wacht op de melding.sport matrix zip-bestand
 5. Klik op zodra de melding verschijnt Installeer vanuit de repository > Selecteer MasterZDRepo > Open de Video-add-ons map > Blader door de lijst en selecteer Sportmatrix > Klik Installeren en wacht op de melding.

sport matrix-opslagplaats

Sports Matrix Kodi Downloaden

Direct downloaden is de eenvoudigste manier om een ​​add-on te installeren en als u voor deze procedure wilt kiezen, volgt u deze stappen:

 1. Download de MasterZd repository Zip het dossier. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Open Kodi.
 3. Klik op Add-ons tabblad
 4. Klik op de Doos icoon.
 5. Klik nu op de Installeer vanuit zip-bestand optie.
 6. Blader door uw systeem en laad het gedownloade zip-bestand > Wacht op de melding.
 7. Klik op Installeer vanuit de repository.
 8. Selecteer MasterZd Repo.
 9. Open de Video-add-ons map.
 10. Selecteer Sportmatrix.
 11. Klik Installeren > Wacht op de melding.

Sports Matrix Down / werkt niet / fouten / oplossingen

Geen streams beschikbaar

Een van de meest voorkomende fouten bij add-ons voor videostreaming van derden is de fout ‘Geen streams beschikbaar’. Het verschijnt tijdens het proberen toegang te krijgen tot de stream vanuit de add-on.

De belangrijkste reden achter deze fout is het niet beschikbaar zijn van providers of streaming-links. Een andere reden is dat vanwege de bewolkte cache de scrappers geen streaminglinks kunnen verwijderen.

Fix

Om deze fout op te lossen, wist u uw add-on-cache en providers en kan de add-on gemakkelijk streaming-links pakken. Nog iets om te controleren, of uw add-on up-to-date is of niet. Als er een update beschikbaar is, doe dat dan.

Kan afhankelijkheid niet installeren

Veel Sports Matrix Kodi Add-on-gebruikers hebben deze fout gemeld omdat deze advertentie eerder beschikbaar was met de Pure Repo, gehost door Blamo Repository.

Blamo-repository is onlangs afgesloten en alle Kodi-gebruikers die deze add-on proberen te installeren vanuit de vorige bron, worden geconfronteerd met afhankelijkheidsproblemen.

Dit probleem doet zich voor als de repository enkele ontbrekende bestanden bevat of als de repository verouderd is.

Fix

Installeer de Sports Matrix Kodi-add-on vanuit de MasterZd Repository (zoals hierboven vermeld in de installatieprocedure). Omdat het nergens anders beschikbaar is dan deze repository en het de bijgewerkte versie van Sports Matrix heeft.

Gevolgtrekking

Ace Streams hebben de grote voorkeur van Kodi-gebruikers vanwege hun naadloze streaming-ervaring. Slechts een paar Kodi-sport-add-ons die kwaliteitsbeleving bieden en Sports Matrix is ​​op het juiste moment aan de wedstrijd begonnen.

Streaming-links die door deze add-on worden geleverd, werken perfect en dat is waar het om gaat. Het feit dat deze add-on de tijd voor boekdelen updatet, is geweldig om te zien, omdat dit laat zien dat deze add-on er is om te blijven.

Het gebruik van een Kodi-add-on van derden voor streaming is echter helemaal niet veilig vanwege de privacyproblemen. Gebruik daarom een ​​VPN om je online vrijheid te beschermen en te streamen zonder angst voor gedoe of onderbrekingen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me