Tubi TV Kodi: Tubi.TV installeren op Kodi Leia, Krypton, Jarvis & FireStick

tubi-tv-op-kodi


De add-on Tubi TV Kodi is een one-stop voor al het entertainment, omdat het de nieuwste en populaire films en tv-programma’s van over de hele wereld bevat. Deze add-on biedt films en tv-programma’s van alle genres zoals actie, comedy, horror, drama, stand-upcomedy en nog veel meer.

Het gebruik van een VPN op Kodi wordt ten zeerste aanbevolen om uw online privacy te waarborgen en u toegang te geven tot de geografisch beperkte inhoud.

Tubi TV Kodi add-on staat bekend om het leveren van streams van hoge kwaliteit voor elke inhoudstitel en het stelt zijn gebruikers niet teleur door te crashen of fouten te tonen en daarom een ​​van de beste kodi-add-ons.

Tubi Kodi Addon Repository

TubiTV Kodi add-on is beschikbaar via de Diamond Wizard Repository, die een paar andere populaire Kodi-add-ons herbergt, zoals Cartoon Network, Vortex en de nieuwe vork van Exodus; Movie Theater Butter Kodi-add-on. De URL van de repository is: http://repo.rubyjewelwizard.com/INSTALL_DIAMOND_REPO/repository.Diamond-Wizard-Repo-3.3.9.zip

Hoe Tubi TV op Kodi Leia en Krypton te installeren

De Tubi TV Kodi-add-on kan eenvoudig in slechts 2 minuten op Kodi Krypton-versie 17.6 worden geïnstalleerd door deze stappen te volgen:

 1. Open Kodi op uw apparaat > Klik op de Gear icoon (instellingen) uit de bovenste rij van de linkerkolom.hoe tubi tv te installeren op kodi krypton 17.6
 2. Er verschijnt een nieuw venster, klik op Bestandsbeheer optie.hoe tubi tv kodi addon toe te voegen aan kodi krypton 17.6
 3. Dubbelklik nu op Bron toevoegen > Er verschijnt een dialoogvenster met adresbalk en naamveld, klik op <Geen> en typ dit URL ‘http://repo.rubyjewelwizard.com/’ en klik dan op OK > Geef een naam aan deze URL als ‘Diamant’ en klik op OK > Klik nu OK en het dialoogvenster wordt gesloten.download tubi tv kodi addon
 4. Ga terug naar het hoofdmenu van Kodi > Klik op Toevoegenons uit de linkerkolom.installeer tubi kodi addon repository
 5. Klik op de “vak pictogram”Aanwezig in de linkerbovenhoek > Er verschijnt een nieuw venster met een lijst met opties. Klik op Installeer vanuit zip-bestand > Selecteer Diamant > Klik INSTALL_DIAMOND_REPO / > Klik vervolgens op repository.Diamond-Wizard-Repo.zip > Wacht tot de melding verschijnt.download tubi tv zip-bestand
 6. Klik op Installeren vanuit repository > Selecteer Diamond Wizard Repo > Klik op Video-add-ons > Klik op TUBITVinstalleer tubi tv van diamond repository
 7. Raken Installeren en wacht tot de add-on is ingeschakeld, je zult een melding zien wanneer de installatie eindigt.

setup tubi op firestick kodi

Tubi TV Kodi installeren op Jarvis versie 16 of hoger

Als u de Jarvis-versie van Kodi gebruikt, volgt u deze stappen om Tubi TV gratis films te installeren die de Kodi-add-on streamen:

 1. Open Kodi.
 2. Klik op Systeem.
 3. Klik op het dossier Manager.
 4. Dubbelklik Toevoegen Bron.
 5. Klik Geen en typ dit URL http://repo.rubyjewelwizard.com/ > Klik Gedaan > Typ naam ‘Diamant’ > Klik Gedaan > Klik OK.
 6. Keer terug naar Kodi Hoofdmenu.
 7. Klik Systeem nog een keer > Klik op Toevoegenons.
 8. Klik op Installeren van Zip het dossier.
 9. Scroll naar beneden en selecteer ‘Diamant’ > Klik opDiamond-Wizard-Repo.zip.
 10. Klik nu op Installeren van Opslagplaats.
 11. Open Diamond Wizard Repo > Ga naar Video Toevoegenons
 12. Klik op TUBITV.
 13. Raken Installeren > Wacht op de melding.

Hoe Tubi TV Kodi op Fire Stick te installeren

Je kunt de geweldige Tubi TV Kodi-add-on ook op je FireStick-apparaat gebruiken, maar je moet Kodi op FireStick installeren.

Na het installeren van Kodi op FireStick, doorloop je deze stappen en installeer je de Tubi.TV Kodi-add-on voor het streamen van de beste inhoud met het beste streamingapparaat met de beste vpn voor firestick.

 1. Open Kodi applicatie op Fire Stick
 2. Open Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.

Volg daarna de installatieprocedure van TubiTV op Kodi Krypton versie 17.6, eerder genoemd in deze handleiding. De procedure vanaf dit punt op afdelingen is vergelijkbaar.

Tubi TV Kodi Downloaden

 1. Download het Zip-bestand van Tubi TV Kodi op uw apparaat
 2. Rennen Kodi > Open Toevoegenons
 3. Klik op de “Vak pictogram” > Selecteer Installeer vanuit zip-bestand optie > open de gedownload zip-bestand door op uw systeem te bladeren > Wacht op de melding.
 4. Selecteer Installeren vanuit repository > Open Diamond Wizard Repo > Ga naar Video-add-ons map > Selecteer
 5. Klik Installeren >Wacht op de melding.

Dit is de directe downloadprocedure van Tubi TV voor Kodi Leia-versie krypton versie 17.6 en Kodi Leia versie 18. Het is inderdaad de eenvoudigste installatieprocedure voor elke add-on van derden.

Tubi TV Down / werkt niet / fouten / oplossingen

Tubi TV is een uitstekende add-on in termen van prestaties en gebruikers hebben niet veel zorgen geuit over fouten en problemen. U kunt echter twee fouten tegenkomen bij het gebruik van deze add-ons en u moet weten hoe u ermee moet omgaan.

Controleer Log Error

Een controlelogfout verschijnt meestal wanneer de systeemcache en backend-gegevens hoog opgestapeld zijn. Het is geen fout om bang voor te zijn en het kan vrij eenvoudig worden verholpen.

Fix

Als u deze fout tegenkomt, wis dan de systeemcache en andere backend-gegevens in het instellingenmenu en start uw Kodi opnieuw op. Als dit uw probleem niet oplost, probeer dan de add-on opnieuw te installeren.

Geen streams beschikbaar

Dit is een veel voorkomende fout die is opgemerkt in bijna elke Kodi-add-on voor videostreaming. Deze fout treedt op wanneer u probeert toegang te krijgen tot een inhoudstitel vanuit elke inhoudscategorie. Deze fout treedt op omdat ofwel de inhoudstitel die u probeert te openen een nieuwe release is, daarom zijn de streams niet online beschikbaar of de add-on slaagt er niet in om links van de providers te verwijderen.

Fix

Los deze fout op door de Kodi-add-on bij te werken, want wanneer u een add-on bijwerkt, wordt de bibliotheek ook samen met de providers bijgewerkt. Na het bijwerken van de add-on, wist u de cache van de add-on zodat de add-on de links beter kan verwijderen. Dit zou de fout No Streams moeten oplossen.

Gevolgtrekking

Tubi TV is een geweldige Kodi-add-on voor binge-watchers vanwege de verscheidenheid aan inhoud die het biedt. Slechts een paar Kodi-add-ons bieden ononderbroken entertainment met zulke geweldige functies. Ik heb de add-on zelf geprobeerd en ben tot de conclusie gekomen dat deze add-on geweldig is qua snelheid en toegankelijkheid.

De add-on kan soepel worden geïnstalleerd en werkt prima, er zijn geen problemen of vertraging opgetreden. Over het algemeen is het een geweldige add-on om in je Kodi-add-onsbibliotheek te hebben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map