UFC 235 Jones vs Smith bekijken op Kodi Krypton, Leia en op FireStick

Bent u op zoek naar een probleemloze optie om het UFC 235-hoofdevenement live gratis te streamen? Bekijk dan onze gids en kijk hoe je Jones vs Smith gemakkelijk kunt bekijken op Kodi. Geniet van het volledige UFC-evenement live op Kodi via de geweldige Kodi-add-ons, die HD-streams bieden met één klik.


Jon Jones keerde met een knal terug naar de achthoek bij UFC 232 na een schorsing van 15 maanden. Hij stond tegenover Alexander Gustafsson en behield het UFC Light Heavyweight Championship. Nu is hij helemaal klaar om zijn titel te verdedigen tegen Anthony “Lionheart” Smith op 2 maart bij UFC 235 in Las Vegas, NV.

Anthony Smith is een uitstekende spits en snel in de achthoek, wat Jones één ding in gedachten zal houden. De combinatie van Jon Jones ’Jiu-Jitsu en boksen zal hem zeker van pas komen. Het grondspel van Smith is zwak omdat hij niet zo’n worstelaar is, maar het grondspel van Jones is sterk en dit kan Smith wat problemen bezorgen.

Beide vechters hebben hun weg naar de top bereikt en zijn hun hele carrière bescheiden gebleven. Zelfs tijdens de persconferentie van UFC 235 hadden beide vechters respectvolle opmerkingen voor elkaar, waaruit hun volwassenheid blijkt.

Livestream UFC 235 op Kodi

Dit wordt een geweldig gevecht en je kunt het je niet veroorloven het te missen. Als je uitzendproblemen hebt of op zoek bent naar een manier om het live gratis te streamen, dan is Kodi de best beschikbare optie voor jou.

LAS VEGAS, NEVADA – 31 JANUARI: tijdens de UFC 235-persconferentie in het David Copperfield Theater in MGM Grand op 31 januari 2019 in Las Vegas, Nevada.

Kodi heeft enkele van de beste add-ons voor het stomen van live vechtsporten zonder enige vergoeding. Streamen op Kodi zonder een VPN kan echter riskant zijn omdat de add-ons die gratis streams bieden soms onderhevig zijn aan piraterij. Wees daarom beter dan genezen, gebruik een betrouwbare VPN-service om uw privacy te beschermen.

Er zijn toegewijde beste Kodi VPN-providers zoals PureVPN, die een speciale Kodi-add-on heeft. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van streaming met Kodi zonder connectiviteitsproblemen. Bovendien kunt u, door Kodi-add-ons te streamen en verbonden te zijn met een VPN-server, naadloos streamen omdat deze servers een verbeterde download- en uploadsnelheid hebben.

krijg kodi vpn cta

Hoe Jon Jones vs Anthony Smith te bekijken op Kodi Krypton 17.6

 1. Open Kodi > Klik op de Instellingen icoonhoe u ufc 235 op kodi kunt bekijken
 2. Klik op de het dossier Manager optie > Dubbelklik op Toevoegenbron optie > Er wordt een dialoogvenster geopendKodi-add-on voor UFC 235
 3. Klik <Geen> en voer dit in URL http://onenation.info/Repo/ > Klik OK. Geef deze mediabron een naam als ‘Een natie” > Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluitenBekijk UFC 235 op Krypton 17.6
 4. Keer terug naar het hoofdmenu van Kodi en klik op de Toevoegenons tabbladufc235 kodi-opslagplaats
 5. Klik op de Doos icoon vanuit de linkerbovenhoekbekijk ufc 235 op planeet mma
 6. Selecteer Installeren van Zip het dossier optiekodi zip-bestand voor jones vs smith
 7. Blader door de lijst en klik op een Natie > Klik op onenation-1.0.5.zip en wacht op de meldingeen nationale repository om ufc op kodi te bekijken
 8. Klik nu op Installeren van Opslagplaats bestandsoptie > Blader door de lijst en selecteer One Nation RepositoryHoe Smith vs Jones te bekijken op Kodi Leia 18
 9. Ga naar Video-add-ons map > Selecteer Bedrog > Klik Installeren > Wacht op de melding

UFC Jon Jones vs Anthony Smith bekijken op Kodi FireStick

Hoe Smith vs Jones te bekijken op Kodi Leia 18

 1. Open Kodi > Klik op Instellingen
 2. Open het dossier Manager optie > Dubbelklik op Toevoegenbron optie > Er verschijnt een dialoogvenster
 3. Klik <Geen> en typ dit URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Klik OK. Geef deze bron een naam als ‘Kodil” > Klik OK > Klik OK nog een keer
 4. Ga terug naar het startscherm > Klik Toevoegenons
 5. Klik op de Doos icoon vanuit de linkerbovenhoek
 6. Klik op de Installeren van Zip bestandsoptie
 7. Blader door de lijst en klik op Kodil > Klik op kodil-1.3.zip en wacht op de melding
 8. Klik nu op Installeren van Opslagplaats bestandsoptie > Selecteer Kodil Repository van de lijst
 9. Open Video-add-ons map > Selecteer Planeet MMA > Klik Installeren > Wacht op de melding

UFC Jon Jones vs Anthony Smith bekijken op Kodi FireStick

Om dit hoofdevenement op FireStick via Kodi te bekijken, moet je eerst Kodi op FireStick installeren. Volg deze stappen na het installeren van Kodi:

 1. Open Kodi-applicatie op Fire Stick
 2. Open Opties voor ontwikkelaars > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.

Volg daarna de hierboven geïllustreerde procedure voor Kodi Krypton of Kodi Leia, beide zijn vergelijkbare procedures maar hebben verschillende add-ons.

Gevolgtrekking

De strijd moet volgende zondag plaatsvinden, maar de hype heeft zijn hoogtepunt bereikt en zal na verloop van tijd blijven groeien. Zorg ervoor dat je je systemen klaarstoomt voor het live streamen van het evenement en bekijk deze intense wedstrijd terwijl beide tirannen elkaar stoten.

Beiden zijn gedecoreerde jagers en ze hebben een geweldige reputatie opgebouwd in de vechtsportindustrie. Dit is waarom veel mensen dit beweren als een once in a lifetime bout.

Streamen met Kodi is geen complexe zaak en je zult zeker een geweldige ervaring hebben met streamen met de bovengenoemde Kodi-add-ons. Miljoenen mensen vertrouwen op Kodi voor live streaming-behoeften en Kodi stelt niemand teleur. Desalniettemin wordt een VPN-provider ten zeerste aanbevolen voor veilig streamen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map