Update: Blamo-repository is afgesloten en de add-on is niet beschikbaar in een andere repository. Daarom wilt u misschien de Uranus-alternatieven bekijken.

Uranus Kodi-add-on is een vork van de beroemde Elysium Kodi-add-on. Deze add-on heeft bijna dezelfde functies als Elysium, zoals films, tv-programma’s en live tv-streaming. Het heeft een geweldige reputatie opgebouwd onder alle andere populaire Kodi-add-ons. Bovendien is de kwaliteit van streams die door deze add-on wordt geleverd echt geweldig, inclusief SD en HD.

U kunt onze gids volgen om te zien hoe u de Uranus Kodi-add-on op uw apparaat installeert. Streamen via een dergelijke add-on is echter altijd riskant, dus zorg ervoor dat u een betrouwbare Kodi VPN-service gebruikt om uw online privacy te beschermen.

Uranus Kodi installeren op Krypton versie 17.6 of hoger

 1. Open Kodi > Klik op de Tandwiel icoon > Open Bestandsbeheer > Now dubbelklik op de Bron toevoegen optie uit de linkerkolom.hoe uranus kodi te installeren
 2. Er verschijnt een nieuw venster, klik op het gebied waar het staat en type http://repo.mrblamo.xyz/ > Klik op OK > Geef deze bron een naam als Blamo Repo > Klik OK > Klik OK nogmaals om het dialoogvenster te sluiten.hoe uranus kodi te installeren op krypton versie 17.6 of lager
 3. Ga terug naar de Thuis scherm > Klik op Add-ons tabblad > Een nieuw venster wordt geopend.hoe uranus kodi te installeren op jarvis versie 16 of hoger
 4. Klik op de Vak pictogram aanwezig in de linkerbovenhoek > Klik op de Installeer vanuit Zip-bestand optie.hoe uranus kodi op firestick te installeren
 5. Blader nu en selecteer Blamo Repo van de lijst > Selecteer repository.griffin-0.0.6.zip > Er verschijnt een melding met de melding ‘Add-on ingeschakeld’.uranus kodi downloaden
 6. Klik op nadat de melding is verschenen Installeer vanuit Repository optie > Open Griffin Repositoryuranus kodi addon
 7. Ga naar de Video-add-ons map en selecteer Uranus van de lijst > Klik installeren en wacht totdat de add-on is gedownload en geïnstalleerd > Een melding verschijnt nadat de installatie is voltooid.

uranus kodi-opslagplaats

Uranus Kodi installeren op Jarvis versie 16 of lager

 1. Open Kodi Jarvis V16.
 2. Klik op Systeem > Klik op Bestandsbeheer.
 3. Dubbelklik Bron toevoegen > Klik ‘Geen’ > voer de URL http://repo.mrblamo.xyz/ > Klik Gedaan.
 4. Noem deze mediabron als Blamo Repo > Klik Gedaan > Klik OK.
 5. Terug keren naar Kodi Home > Klik op Systeem > Klik op Add-ons.
 6. Selecteer Installeer vanuit Zip-bestand > Open Blamo Repo > Klik op repository.griffin-0.0.6 > Wacht op de melding.
 7. Selecteer nu Installeer vanuit Repository > Open Griffin Repo.
 8. Ga naar Video-add-ons.
 9. Klik op Uranus > Raken Installeren > Wacht op de melding.

Uranus Kodi installeren op Fire Stick

 1. Open Kodi op Fire Stick. Als je Kodi niet op Fire Stick hebt geïnstalleerd, installeer het dan eerst.
 2. Ga naar Ontwikkelaarsopties > Schakel ADB-foutopsporing en apps van onbekende bronnen in.
 3. Volg daarna de bovenstaande stappen voor het installeren van Uranus op de installatie van Kodi Krypton, de procedure is vanaf dit punt hetzelfde als die van Kodi Krypton.

Uranus Kodi Downloaden

 1. Download het zip-bestand op uw apparaat.
 2. Open Kodi > Klik op het tandwielpictogram > Ga naar Bestandsbeheer > Dubbelklik op Bron toevoegen
 3. Keer terug naar het startscherm > Klik op Add-ons.
 4. Klik op het vakpictogram > Klik op Installeren vanuit zipbestand.
 5. Blader door het systeem en open het gedownloade zip-bestand > Wacht op de melding.
 6. Klik op Installeren vanuit repository > Selecteer Griffin Repo.
 7. Klik op Video-add-ons > Klik op Uranus > Klik op Installeren > Wacht op de melding.

Uranus Kodi-fouten / werkt niet / problemen

Controleer Log Error

Tijdens het installeren van een add-on is deze fout mogelijk opgetreden. Deze foutmelding verschijnt als er bestanden ontbreken in de opslagplaats van de invoegtoepassing van waaruit u de invoegtoepassing probeert te installeren. Een andere reden achter deze fout is het hebben van een opgevulde cache of back-endgegevens.

Fix

Je kunt deze fout oplossen door eerst te proberen de cache op Kodi te wissen. Als het wissen van de cache helpt, is de opslagplaats prima. Probeer anders een andere en betrouwbare repository te gebruiken voor het installeren van de add-on. De add-on-repository die we op onze blog hebben genoemd, is beproefd en getest.

Kan geen verbinding maken met opslagplaats

Deze fout kan verschijnen wanneer u zich in de stap bevindt waar u probeert te installeren vanuit de repository. Deze fout verschijnt wanneer de opslagplaats die u gebruikt, wordt bijgewerkt.

Fix

Wacht tot de repository is bijgewerkt of kies een andere repository om deze fout op te lossen.

Uranus Kodi informatie

Meestal verschijnen er beoordelingen wanneer er problemen zijn met de add-on. Er zijn echter nog geen problemen gemeld met betrekking tot deze add-on. Daarom hebben we geen beoordelingen genoemd omdat het prijzen van de add-on vooringenomen lijkt.

Laatste woorden

Uranus Kodi is een geweldige Kodi-add-on die Elysium vrij goed heeft vervangen. De add-on heeft een aantal geweldige functies, zoals Trakt-account, behalve alleen films en tv-programma’s. Deze add-on wordt beoordeeld als een van de meest populaire add-ons omdat de add-on een splitsing is van, en erg populair was in de Kodi-gemeenschap. In deze handleiding hebben we besproken hoe Uranus Kodi te installeren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me