Waarom Kodi-gebruikers zich zorgen moeten maken over Net Neutrality Rule Roll Back

Bijwerken: Netneutraliteit omlaag! Ik herhaal, netneutraliteit naar beneden!


FCC deed waar we allemaal bang voor waren, ze hebben Net Neutrality voor Kodi-gebruikers ingetrokken en we weten dat het hartverscheurend is. De speculaties hierover zijn intenser geworden en alle online goeroes zijn begonnen hun mening over verschillende forums te verspreiden. Het tijdperk van gratis internet, gelijke bandbreedteverdeling en onbeperkte toegang is voorbij. In de ogen van ISP’s zijn de gebruikers niet langer gelijk. Het is per se een online sociale kloof.

Ondanks alle verontwaardiging die online tegen deze beslissing werd gezien, had niemand gedacht dat het zou gebeuren. Dit heeft veel online communities en kodi-gebruikers getroffen. De grootste slachtoffers van dit hele fiasco zijn de kleine online bedrijven en de streaming-geeks van Kodi. Een ding dat we weten is dat het een serieuze klap is voor Kodi-gebruikers. Streaming-bandbreedtes, privacy en veiligheid van Kodi-gebruikers komen in gevaar. ISP’s zullen nu bandbreedtes voor de voorkeurklanten beperken, terwijl anderen eronder lijden.

Kodi-gebruikers zullen een VPN voor Kodi moeten gebruiken, omdat het niet langer een optie is, maar eerder een noodzaak. Omdat het uw locatie verbergt en u toegang geeft tot Kodi-streams met een betere bandbreedte. Je hebt ook toegang tot de beperkte streams.

Net Neutrality Kodi Trend in 2017

net neutrality kodi

Het intrekken van Net Neutrality heeft rechtstreeks gevolgen voor Kodi-gebruikers, aangezien ze moeten betalen voor online streaming. Snel en gratis online streamen gaat uit de vergelijking en de privacy van gebruikers staat op het spel. De ISP’s zullen de toegang van Kodi-gebruikers zonder enige reden kunnen beperken of hen kunnen overladen voor het abonneren op bepaalde inhoudssites. Het ergste dat kan gebeuren, is dat Kodi-gebruikers mogelijk geen toegang hebben tot de streams.

De stemming voor intrekking van netneutraliteit vindt plaats op 14 december 2017 onder de FCC-leden. De verontwaardiging ertegen heeft zich wereldwijd verspreid en alle internetgebruikers hebben zich ertegen uitgesproken. De verontwaardiging is er echter niet in geslaagd het standpunt van de commissie bij het uitwerken van dit plan te veranderen.

Het maakt niet uit hoeveel je het analyseert, we kunnen maar een paar resultaten van dit plan noemen. De exacte intensiteit van de gevolgen is nog niet te analyseren. Een ding dat we weten is dat het niet alleen de gebruikers zal treffen, maar ook de kleine of opkomende organisaties.

Als Pai een stap zet tegen netneutraliteit, zijn er vier manieren waarop internet zal veranderen:

Gratis data-abonnementen

Breedbandproviders zouden consumenten toegang geven tot bepaalde inhoud zonder ze op gegevenslimieten te rekenen. Verizon-consumenten mogen bijvoorbeeld enkele van de NFL-games streamen met datakosten.

Hoewel gratis dataplannen een populair idee lijken bij consumenten met een laag inkomen, omdat ze meer van de gratis inhoud te zien krijgen, maar zoals voormalig FCC-voorzitter Tom Wheeler betoogt, zal het voor kleinere makers van inhoud moeilijker worden om aandacht te trekken.

Kodi-gebruikers daarentegen zijn de gebruikers van de gratis inhoud die mogelijk te maken krijgen met beperkingen bij het bekijken van alle inhoud die beschikbaar is op Kodi. Internetbedrijven zoals Netflix en HBO betalen een enorm bedrag voor snellere internetsnelheden, terwijl Kodi-gebruikers moeten streamen op lagere internetsnelheden.

Snelle internetstroken

Breedbandbedrijven zullen de mogelijkheid hebben om bedrijven met een hoger bedrag hogere internetsnelheden te bieden, terwijl het de internetsnelheden zal vertragen voor bedrijven die het zich niet kunnen veroorloven.

Het staat bekend als betaalde prioriteit waarbij videostreamende giganten zoals Netflix veel geld zouden moeten betalen om sterke downloadsnelheden te garanderen.

Toename van uitdagingen voor kleine bedrijven

Het opgeven van netneutraliteit is in het voordeel van dominante bedrijven zoals Google, Verizon en Comcast. Als gevolg hiervan hebben honderden investeerders en startups een brief aan Pai geschreven en hem geadviseerd over de schade die zijn voorstel zal hebben voor de industrie.

De brief behandelt het probleem dat zonder internetneutraliteitsregel de internetproviders de macht zullen hebben om winnaars en verliezers van de sector te kiezen. ISP’s geven dan de voorkeur aan die gebruikers die kunnen betalen voor de betaalde inhoud of aan premium gebruikers. Kodi biedt add-ons van derden die onder de aandacht zullen blijven van ISP’s. Het resultaat zou leiden tot beperkt inhoudsgebruik door Kodi-gebruikers.

Nieuwe verordening voor telecombedrijven

Breedbandbedrijven worden niet langer gecontroleerd door FCC, maar zouden worden gecontroleerd door Federal Trade Commission FTC, die geen vertrouwen hebben in het reguleren van telecommunicatiebedrijven.

Critici hebben gezegd dat de FTC niet de gewenste autoriteit heeft om wijzigingen in de regels aan te brengen, en evenmin de capaciteit heeft om grote hoeveelheden gegevens te verwerken.

Kan een VPN Net Neutrality op Kodi omzeilen?

Het is duidelijk dat elke Kodi-gebruiker momenteel woedend is over dit ontwikkelingsscenario. Elke gebruiker maakt zich zorgen over hoe netneutraliteit kan worden omzeild.

We hebben altijd aanbevolen om een ​​Kodi VPN-service te gebruiken om uw privacy te beschermen tijdens het online streamen. In het geval van intrekking van netneutraliteit is VPN-gebruik echter niet alleen een aanbeveling, het zal ook een noodzaak worden.

Mensen zijn bezorgd; kan een VPN netneutraliteit omzeilen? Ja het kan. Netneutraliteit VPN-gebruik zal uw IP verbergen en daarom kan uw ISP u niet meer beperken. Op deze manier wordt het herstellen van de netneutraliteit VPN je laatste redder.

Geen DNS-lekken en geen logboekregistratie beschermen de privacy van gebruikers tegen uw ISP en stellen de Kodi-gebruiker in staat om probleemloos te streamen.

VPN-providersPriceOfferWebsite
PureVPN $ 10,95 $ 2,91 Per maand

Speciale aanbieding: 73% korting

Bezoek de site
Lees recensie
Surfshark $ 11,91 $ 1,99 per maand

Speciale aanbieding: 83% korting

Bezoek de site
Lees recensie
CyberGhost $ 12,99 $ 2,75 Per maand

83% Korting

Bezoek de site
Lees recensie
ExpressVPN $ 12,95 $ 8,32 per maand

35% korting

Bezoek de site
Lees recensie

Hoe u netneutraliteit kunt omzeilen met TOR

TOR is een peer-to-peer-netwerk dat u anonimiteit biedt van de webservers. Het gebruik van TOR helpt u, als u nog steeds denkt dat een VPN netneutraliteit kan omzeilen, probeer dan TOR. Het kan de Kodi-gebruikers helpen door p2p-tunnelverbindingen te bieden.

Toch heeft TOR enkele mazen in de wet die riskant kunnen zijn voor een gebruiker.

Tor of Net Neutrality VPN’s?

TOR heeft het voordeel dat het anonimiteit beter biedt dan VPN voor netneutraliteit omdat het verbinding maakt via een reeks parallel verbonden tunnels. VPN biedt echter een andere geo-server en maakt rechtstreeks verbinding. Vandaar dat DNS-lekken het laagst zijn. VPN heeft een voorsprong op TOR vanwege het aantal servers dat het heeft en de coderingsfunctie.

Desalniettemin, als je alle mazen wilt dichten, dan is het gebruik van TOR met een VPN de beste keuze. Betere codering, IP-anonimiteit, uitgebreid aantal servers en privacybescherming; alles komt aan bod.

Kodi Net Neutrality Reddit Gebruikersmeningen / beoordelingen

Deze hele verdrukking heeft over de hele wereld tot een grote discussie geleid en Reddit is een hete discussietafel geworden. Er zijn mensen voor en tegen deze terugdraaiing. Een van de gebruikers deelde zijn mening over deze situatie:

netneutraliteit

Een andere gebruiker deelde een zeer legitiem standpunt:

netneutraliteit reddit

Deze gebruiker is echter van mening dat de door iedereen voorspelde implicaties van Net Neutrality niet correct zijn en dat ze niets te maken hebben met Net Neutrality.

netneutraliteit reddit review

De implicaties moeten nog worden onthuld en tot die tijd hebben we allemaal onze vingers gekruist!

Laatste gedachten

Voorlopig moet de FCC nog met een voorstel komen tegen netneutraliteit dat de zaak officieel ter discussie zou stellen. Maar ondanks deze speculaties weet niemand wat er zal gebeuren als FCC een stap voorstelt tegen netneutraliteit.

Kodi-gebruikers zullen in feite op een radar zijn zodra de regels voor netneutraliteit door de FCC zijn opgegeven. Hun enige hoop is de aanwezigheid van grote internetbedrijven aan hun zijde die ook worden bedreigd door de nieuwe regelgeving die zal worden ingevoerd.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map