Heb je ooit vergelijkbare streaminglink-providers opgemerkt in verschillende Kodi-add-ons en vroeg je je af of alle add-ons dezelfde hosts hebben?

Welnu, de reden achter die terugkerende streaming-links is de Kodi URL-resolver die op de achtergrond werkt en u de beste streaming-links biedt door de zwakke of onbruikbare links te negeren. U kunt URL-resolver gebruiken met de beste Kodi VPN-app en zorgen voor een soepelere streaming. Lees er meer over en de installatieprocedure door deze korte handleiding te lezen.

Wat is Kodi URL-resolver?

Kodi URL-resolver is een scripttool die op de achtergrond werkt en streaming-links ophaalt van de media-hostingsites. Het verbetert en verbetert de streaming-ervaring op Kodi door hoogwaardige en betrouwbare streaming-links te bieden.

Bijna elke add-on heeft een URL-resolver waarmee hij betere hosts kan bieden voor het streamen van inhoud. URL-resolvers besparen de tijd van add-on-ontwikkelaars, omdat zonder deze ontwikkelaars alle resolvers zelf moeten compileren, wat een hectische klus zal zijn.

Waarom heb ik de URL-resolver nodig??

Als je je streamingervaring wilt verbeteren en links wilt verwijderen die niet werken, heb je de URL-resolver nodig. Het zal niet alleen die disfunctionele links verwijderen, maar het zal u ook via goede bronnen betrouwbare werkende links bieden.

Installatiestappen voor Kodi URL-resolver

 1. Begin met het downloaden van het Kodi URL Resolver Zip-bestand van deze URL
 2. Open Kodi.
 3. Klik op het tabblad Add-ons in het linkermenu.
 4. Klik op het vakpictogram in de linkerbovenhoek.
 5. Selecteer Installeren vanuit zip-bestandsoptie.
 6. Blader naar het pad waar je het zip-bestand hebt gedownload en open het.
 7. Het zip-bestand wordt geladen en geïnstalleerd.

Hoe URL-resolver in Kodi te updaten

 1. Open Kodi
 2. Klik nu op Instellingen (tandwielpictogram)
 3. Klik op Systeeminstellingen.
 4. Ga naar de Expert-modus
 5. Klik op het tabblad Add-ons
 6. Klik op beheer afhankelijkheden.
 7. Klik op URL-resolver om naar Kodi URL-resolverinstellingen te gaan en klik op Bijwerken.

Wat zijn enkele van de populaire URL-resolver

URL-resolver is een van de grootste redenen waarom veel opslagplaatsen en add-ons succesvol zijn in de Kodi-gemeenschap. Enkele van de populaire URL-resolvers zijn:

1. SuperRepo URL-resolver

SuperRepo is een van de meest populaire opslagplaatsen vanwege de verscheidenheid aan add-ons en de kwaliteit van add-ons. SuperRepo heeft een URL-resolver geïntegreerd met zijn add-ons en dat is de reden waarom de add-ons zo goed werken.

2. Neptune stijgende URL-resolver

Neptune Rising is een van de beste Kodi-add-ons die URL Resolver Kodi gebruiken voor een verbeterde gebruikerservaring. Veel Kodi-add-ons die werkten zonder de URL-resolver hebben het niet overleefd in de branche.

3. Placenta URL-resolver

Placenta is inderdaad de beste vork van de Exodus Kodi-add-on die werkt met URL-resolver die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Er zijn niet veel vorken die goed genoeg zijn ontwikkeld om perfect te werken met dergelijke plug-inservices en tools.

4. TVAddons URL-resolver

TV Addons is de oudste en de grootste speler in de Kodi-gemeenschap en tot nu toe zelfs de beste add-on-provider. Het biedt de nieuwste informatie met betrekking tot Kodi en de add-ons via de vlogs en het forum. TVAddons had ook een eigen repository, genaamd “Fusion”, die enige tijd geleden werd gepest door DMCA.

URL-resolver-add-on is een essentieel hulpmiddel geweest voor veel Kodi-gebruikers, maar toen het onlangs werd verwijderd, waren gebruikers verontrust. Echter, net als andere populaire Kodi-add-ons, kwam er al snel een splitsing van URL-resolver uit en nam de community over. Het werd genoemd als “ResolveURL” en het werd ontwikkeld op dezelfde code als die van URL-resolver.

TVAdd-ons heeft ResolveURL toegevoegd in zijn repository en levert het via hun GitHub-link.

Laatste woorden

Kodi URL-resolver was nooit prominent en populair bij veel Kodi-gebruikers omdat het op de achtergrond draait. Gebruikers willen alleen streamen via betrouwbare en hoogwaardige streaminglinks, zonder zich het kerntool te realiseren dat die links voor hen schrapt.

URL-resolver kreeg veel aandacht toen het werd afgesloten en gebruikers te maken kregen met afhankelijkheidsproblemen. URL-resolver was het belangrijkste ingrediënt van succes voor veel Kodi-add-ons en zonder dit werd het overleven van die add-ons twijfelachtig.

Desalniettemin werkt de URL Resolver-add-on nu prima en het setup-zipbestand is te vinden op Github. We hebben kort enkele van de belangrijke feiten met betrekking tot URL-resolver besproken om het belang ervan te verduidelijken. Voor degenen onder u die op zoek zijn naar een Kodi URL Resolver-oplossing, kunt u kiezen voor de ResolveURL Kodi-add-on.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me