Vraag je je nog steeds af of je YouTube op FireStick zou kunnen bekijken?

Nee! Die tijd is allang voorbij.

Sinds Google en Amazon betrokken zijn bij een rivaliteit, is het voor de online streamers behoorlijk moeilijk geworden. Als gevolg van deze vete heeft Google de YouTube-app verwijderd uit de Amazon firestick apps store, wat de gevoelens van gebruikers echt heeft geschaad.

Waarschuwing: gebruik geen app zonder vpn te gebruiken voor firestick.

Kan ik YouTube bekijken op FireStick?

De confrontatie tussen Google en Amazon was voorbestemd en net vorig jaar werd de rivaliteit bitter toen Google zijn applicaties uit de Amazon-winkel begon te halen, zoals de YouTube-app zelf.

De weigering van Amazon om de producten van Google te verkopen en Amazon Prime Video als Chromecast-app te gebruiken, lijkt de echte reden te zijn achter deze vete tussen de tirannen in de industrie.

Amazon snijdt ongetwijfeld als een scherpe dolk door de markt en dit beschadigde het bestaan ​​en de inkomsten van Google. Het marktaandeel van Amazon begon te groeien terwijl de gebruikers van Google begonnen te dalen.

Deze bezorgdheid zette Google ertoe aan een aantal grote stappen te zetten en daarom begon Google de strategieën van Amazon tegen te gaan. Google maakte wat improvisaties op zijn Shopping-acties om de Amazon-onlinewinkels te laten schudden. Ten tweede improviseerde het zijn kaarten, waardoor game- en app-ontwikkelaars hun toepassingsfuncties konden verbeteren door Google maps te integreren.

Bovenal was de grootste klap om de apps van Google uit de Amazon-winkel te halen en ik noem deze zet een grote klap omdat het de Amazon-gebruikers die YouTube verkozen, schokte voor het bekijken van video’s zonder jailbreak.

Veelgestelde vragen voor YouTube op Fire TV

Hier zijn enkele van de meest gestelde vragen van gebruikers van FireStick en FireTV:

Op welke apparaten kun je YouTube TV bekijken

YouTube TV kan worden bekeken op computers, mobiele apparaten, tablets en smart-tv’s. Hier is een specifiek overzicht van alle apparaten waarop YouTube TV toegankelijk is:

 1. Chromecast
 2. iPhone en iPad
 3. Smart Phones (Android Mobiles) en tablets
 4. Android TV
 5. AirPlay voor Apple TV
 6. Xbox
 7. Samsung Smart TV
 8. LG Smart TV
 9. Roku

Kan ik casten naar FireStick

Ja, je kunt YouTube eenvoudig op FireStick casten met de beperkingen die door Google zijn geïmplementeerd. Het casten van YouTube op FireStick is echter niet meer, zoals vroeger, want toen Google YouTube uit de Amazon-winkel verwijderde, werd de Silk-browser geïntroduceerd als een alternatieve tool voor het casten van YouTube op FireStick.

Het beste is dat het nu gemakkelijker is om YouTube op FireStick te casten vanaf elke iPhone of Android-apparaat.

Waarom heeft Google de YouTube-app verwijderd uit de Amazon App Store

Google heeft de YouTube-app uit de Amazon-app store verwijderd omdat Amazon zijn aanbod om Amazon Prime Video als een Chromecast-app te presenteren weigerde. Amazon weigerde ook de verkoop van Google-producten uit te breiden, wat deze vete meer aanwakkerde.

Als vergeldingsactie verwijderde Google zijn videostreaming-app uit de Amazon-app store, waardoor duizenden gebruikers onaangedaan bleven.

Het bedrijfsmodel van Amazon werkt niet zoals Google het wilde, misschien konden daarom deze twee industriereuzen geen gemeenschappelijke basis vinden. Amazon lanceerde de Apple TV-app door vast te houden aan zijn bedrijfsmodel dat het slechts een beperkte hoeveelheid zou verkopen. Amazon biedt niemand speciaal voordeel.

Hoe YouTube TV op Amazon FireStick te installeren

 1. Sluit je FireStick-apparaat aan op je tv.
 2. Ga naar het menu ‘Instellingen’.
 3. Klik op ‘Apparaat’.youtube op firestick en fire tv
 4. Klik op ‘Opties voor ontwikkelaars’.hoe youtube op firestick te installeren
 5. Schakel ‘Apps van onbekende bronnen’ in.hoe je YouTube op Fire TV kunt bekijken
 6. Download nu de “Downloader” -app door naar het zoekmenu te gaan en te zoeken naar “Downloader”. Nadat u de app heeft gedownload, installeert u deze.hoe youtube op amazon firestick te krijgen
 7. Als je al een YouTube-appversie op je FireStick op je apparaat hebt geïnstalleerd, verwijder deze dan.
 8. Open de Downloader-app en typ dit URL-adres: https://smartyoutubetv.github.io in de adresbalk > Klik op Go.YouTube op problemen met firestick werkt niet
 9. Zodra de app is gedownload, ga je naar Downloads en open je de gedownloade link > Klik op ‘Stabiele versie’ > Wacht tot het bestand is gedownload.slimme youtube github io
 10. Klik op nadat het downloaden is voltooid Installeren > Wanneer het systeem om toestemming vraagt ​​om de app te installeren, klikt u op Installeren.smart youtube tv op firestick
 11. Klik nadat de installatie is voltooid op Openen.youtube op firestick download
 12. Daar heb je de YouTube-app gedownload op je FireStick of FireTV (welk apparaat je ook gebruikt).

Wat te doen Zodra ik YouTube TV Fire Stick heb geïnstalleerd

Nadat je de YouTube-app op FireStick hebt geïnstalleerd, moet je deze configureren voor betere functionaliteit. Volg deze stappen om de YouTube-app op FireStick snel te configureren:

Open de YouTube-app. Je ziet 4 verschillende opties:

 1. 720p
 2. 1080p
 3. 4K: MiTV en anderen
 4. 4K: Alt-versie

Kies uit de beschikbare opties 720p.

youtube versie 4k op firestick

 1. Nu moet u de Crosswalk Project Service installeren. Als u deze service nog niet hebt geïnstalleerd, ziet u mogelijk deze fout:crosswalk project service niet gevonden
 2. Klik op Crosswalk ophalen > Klik op Installeren.xwalkcorelibrary
 3. Zodra de app is geïnstalleerd, klikt u op Gereed.
 4. Nu kunt u de YouTube-app eenvoudig gebruiken op uw FireStick- en FireTV-apparaat.

Beste / gemakkelijkste manier om YouTube TV te kijken op FireStick

Als ik een nee-zegger was geweest, had ik je aangeraden YouTube TV over te slaan en eenvoudig online door YouTube te bladeren en video’s te bekijken.

Maar waarom zou u een pessimist zijn als er een hack in uw zak zit?!

Als de installatieprocedure die hierboven is uitgewerkt ingewikkeld voor je lijkt, kun je de beste en gemakkelijkste manier proberen om YouTube op FireStick te bekijken, namelijk via Mozilla Firefox en met een VPN op Firestick.

Dat klopt!

Mozilla heeft onlangs een bijgewerkte versie van Firefox op FireStick gelanceerd, die de mogelijkheid biedt aan FireStick-gebruikers om toegang te krijgen tot YouTube TV. Deze versie van Mozilla Firefox kan zonder problemen rechtstreeks vanuit de Amazon app store worden gedownload en geïnstalleerd.

In deze versie van Mozilla Firefox is er een speciale bladwijzer waarmee gebruikers naar YouTube kunnen gaan door er eenvoudig op te klikken. Deze functie heeft het leven van Amazon FireStick-gebruikers en YouTube-liefhebbers echt verlicht.

Zo eenvoudig is het niet?

Gevolgtrekking

In dergelijke rivaliteit lopen de eindgebruikers van de diensten het ultieme verlies. Er zou niet om tweaks of oplossingen zijn gevraagd als deze twee reuzen niet zo ver tegen elkaar zouden zijn ingegaan. Nu moeten gebruikers vertrouwen op het downloaden van de APK-bestanden voor de installatie van YouTube TV.

Google had gedacht dat het verwijderen van YouTube TV uit de app store Amazon-gebruikers zou ontmoedigen, maar een ding dat Google vergat, is dat binge-watchers en online streamers altijd een hack vinden voor alles, zoals Kodi op Firestick.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me