10 helt gratis VPN-er for Kodi (2020)


Kodi er gratis og åpen kildekode, og det er ganske mye hvorfor du ikke bruker noen penger på VPN du kan få gratis.

Gratis VPN-er er overalt, menn kan finne en VPN som ikke logger data, og tilbyr ubegrenset båndbredde, og som også er gratis, er vanskelig å finne.

Ikke bekymre deg, vi testet over 44+ gratis VPN-er for å lage en liste over de beste gratis VPN-ene for Kodi.

Jeg har brutt denne lyttet ned til ubegrenset båndbredde og begrenset båndbredde. Den gratis VPN-en for Kodi er valgt basert på hastighet, kraftig kryptering og strenge retningslinjer for ikke-logg.

5 gratis VPN-er for Kodi med ubegrenset båndbredde

1.SurfsharkUbegrenset data med kraftig kryptering. Du kan prøve 7-dagers gratis prøveperiode med ubegrensede forbedringsforbindelser
2.ProtonVPNOver generelle hastighet med ubegrenset båndbredde.
3.BetternetTopp sikkerhet uten båndbreddegrense.
4.UrbanVPN81 serverplasseringer som hjelper med å fjerne blokkering av Kodi-tillegg.
5.Turbo VPN300+ millioner online brukere. HD-streamingopplevelse.

5 gratis VPN-er for Kodi med begrenset båndbredde

1.Hotspot Shield500 MB datagrense per dag med kryptering av militær karakter.
2.Windscribe12 GB datagrense per måned. Kodi-trafikk er helt skjult.
3.TunnelBear500 MB hver måned. Enkel å bruke og sette opp.
4.Gjem meg500 MB gratis data per måned. Fjern enkelt blokkering av geobegrensede tilleggsprogrammer.
5.SpeedifyDatagrense på 10 GB. Kraftig kryptering med strømningsmodus.

Topp 10 gratis VPN-er for Kodi

1. Surfshark

Surfshark-free-vpn-for-KODI

Den beste gratis VPN for Kodi for øyeblikket Surfshark. Selv om det er et betalt alternativ, men det offers en 7-dagers gratis prøveperiode på Android og iOS.

Det har 1.040 servere på tvers 60 land og enkelt blokkerer eventuelle Kodi-tillegg for Live TV, film eller TV-show. Den skjuler den opprinnelige IP-adressen din og erstatter den med serveren.

Den gode deler er, med en enkelt Surfshark-konto kan du bruk den på ubegrensede enheter. Den premium versjonen er ganske billig, og koster bare $ 1,99 per måned med en 30 dager pengene tilbake-garanti.

Surfshark er også rangert i vår beste VPN-tjeneste for Kodi som krever et betalt abonnement.

2. ProtonVPN

ProtonVPN-Kodi

ProtonVPN på sine gratis plantilbud 8 servere på 3 forskjellige steder som er skrevet USA, Nederland, og Japan. Den holder deg helt sikker når du streamer på Kodi fordi den brukeren AES 256-bit kryptering.

Det tilbyr også en 7-dagers gratis prøveperiode Jeg vil bruke premiumversjoner som koster bare $ 4 / måned med en 30 dager pengene tilbake-garanti også.

Det har hastighet over vanligviset, så det er ikke noe problem å streame film og TV-serier på Kodi. Du kan streame Kodi med denne gratis VPN på enheter som Windows, Mac, Linux, Android, og iOS.

3. Betternet

Betternet-free-vpn-for-KODI

Betternet er en annen gratis VPN med ingen båndbreddegrense og passer perfekt for Kodi-brukere. Den har en grei fart også, selv om det bare tilbyr 1 amerikansk server jeg synd gratis plan.

Hi krypterer internett- og Kodi-trafikken med den valgte letthet slik at du kan streame gratis innhold uten å bekymre deg for Internett-leverandøren din.

Hvis du stoler alt som denne VPN, kan du kjøpe den for $ 2,99 / måned. Det kan brukes i alle plattformer som f.eks Windows, Android, iOS, og Mac.

4. Urban VPN

Urban-VPN-Kodi

Urban VPN er en peer-to-peer VPN som er helt gratis, å ha 81 serverplasser over hele verden. Disse serverne hjelper med å fjerne blokkering av Kodi-tillegg og holder identiteten til ditt skjult mens du streamer.

Den har også servere i Kina, Hong Kong, og UAE, noe som var litt av en overraskelse for meg. For øyeblikket er denne VPN bare tilgjengelig på Windows, Android, Chrome, og Firefox-utvidelse. 

Sammenlign med Kodi ser det til å fjerne blokkering av amerikanske Netflix og andre strømmetjenester. Avskrekke ingen live chat tilgjengelig, og det er den eneste ulempen jeg fant.

5. Turbo VPN

Turbo-vpn

Turbo VPN har over 300+ millioner online brukere og passer perfekt til å jobbe med Kodi. Den tilbyr ubegrenset båndbredde og har servere tilgjengelig i 6 land på gratisversjonen.

Du kan fjerne blokkeringer av etvert Kodi-tillegg og også bruke det til å streame gratis Kodi-innhold anonymt. Hastigheten er ganske bra også, noe som betyr på du kan bruke Real-Debrid-tjenesten for HD og 4K-streaming.

Det krypterer internetttrafikken din fra hackere, og premiumversjonen koster den $ 2,99 / måned.

6. Hotspot Shield

Hotspot-Skjold-free-vpn-KODI

Hotspot Shield er vårt topp valg når det er tilgjengelig streaming med Kodi, men det har en begrenset båndbredde på 500 MB per dag.

Det bruker kryptering av militær karakter som holder dine data beskyttet, men det også blokkerer skadelig programvare og phishing-forsøk hvis du trenger å installere ondsinnede tredjeparter tillegg.

Gratis planen har bare en server i USA, men premiumversjonen har over 3200 servere samlet og koster $ 7,99 / måned.

7. Vindavskrift

Windscribe-KODI

Windscribe er en av de beste gratis VPN-ene på grunn av hastigheten, menn som har den en datagrense på 2 GB. Du kan bruke denne grensen til 12 GB hvis du kan gi dem e-postadresse.

Windscribe tilbud AES-256 kryptering av militær karakter, som er den samme protokollen levert av andre topp VPN-er for å skjule Kodi-trafikken din fra ISP-er.

Den gratis versjonen gir deg tilgang til den 23 servere som er til stede i 10 lokasjoner. For ubegrenset båndbredde, kommer det for $ 4,08 / måned. 

8. TunnelBear

Tunnelbear-free-KODI

TunnelBear er en annen VPN som tilbyr 23 serverplasseringer. Den samme mengde serverplasseringer som premiumversjonen.

Det er en båndbreddegrense på 500 MB hver måned, men hvis du vil gjøre det ubegrenset, må du betale $ 4,99 / måned, som er refunderes. 

Det er den eneste gratis VPN-en som utfører årlige sikkerhetsrevisjoner fra tredjeepartsbedrifter. Den har grå fart og jobbet ganske bra på Kodi.

9. Skjul.Me

Hide.Me-Kodi

Hide.Me er en perfekt kamp for Kodi-brukere fordi den har en IP Lekkasjebeskyttelse som ikke utsetter de virkelige IP-adressene din for resten av verden.

Den gratis versjonen tilbyr for øyeblikket 5 servere i 4 forskjellige land, dvs.. USA, Tyskland, Canada og Nederland. Den har en båndbreddegrense på 500 MB.

Innehaveren har ikke oversikt over nettleserloggen din og er tilgjengelig for alle butikkplater som Windows, Mac, Linux, Android, og Android.

Den premium versjonen koster $ 4,99 / måned med en 30 dager pengene tilbake-garanti.

10. Hastighet

speedify-KODI-free-vpn

Speedify har en ‘Starter Plan’ som det er helt gratis, men den bare har en datakapgrense på 10 GB. Dette planlagte arbeidet bra med Kodi da den blokkerer Live TV-tillegg.

For kryptering bruker den a ChaCha Eller AES-basert krypteringsalgoritme som gjør det umulig for noen å dekryptere informasjonen din.

Det har en spesiell ‘Streaming Mode’ at du kan slå PÅ for å få stamming eller buffering. Du kan bruke premiumabonnementet for $ 1,99 / måned.

Risikoen ved å bruke en gratis VPN for Kodi

Det er grunn til å få disse leverandørene som tilbyr gratis VPN-er i stedet for å belaste og viss abonnementspris. Det er ganske åpenbart når det kommer gratis, men det er ikke noe som er premium.

Resultatene deres har vært mye bedre enn disse Kodi VPN-gratis tjenestene. Gratis VPN-tjenester har kompatibilitetsproblemer, og alle, det er noen problemer som er mer alvorlige, som:

1. Sikkerhetsproblem med personvern

Personvern er ikke brukere som er grunnleggende rettighet, og ingen brukere ønsker å kompromittere den. Online streamere risikerer alltid å bli tilbud for brudd på personvern.

En gratis VPN kan hevde å være fullpakket med toppfunksjon og kjærlighet deg og upåklagelig krypteringsprotokoll, men i virkeligheten er det ikke noe slikt.

Hvis du ikke har avansert krypteringsprotokoll, lander du deg i trøbbel, da DNS- og IP-lekkasje vil gjøre deg gjeldende for hackere og bilder. Spionerende øyne er overalt, og dette er grunnen til at du trenger sterk beskyttelse, som disse gratis Kodi VPN-leverandøren ikke er jeg står for å gi.

2. Datalogging

Lader ikke en eneste krone, menn som kan brukes til å tilby fantastiske funksjoner og tjenester! Høres for godt ut til å være sant, ikke sant?

Det er ikke noe som er gratis lunsj! Spesielt når du snakker om nettbasert sikkerhet og online streamingindustri, må det være en fisk fra disse gratis tjenestene.

Du vil snuble over mange VPN-leverandører som tilbyr gratis VPN for Kodi og hevder hos de ikke leder logger. Jeg kan virkeligheten ha aldri aldri sjekke om de leder eller ikke, og alt de gjør er å spille med din tillit.

Disse leverandørene som tilbyr VPN gratis for Kodi, tjener ved å samle logger og velge dem videre. Det er en annen metode for å få tilsendt dem eller dette eller køre annonser på VPN-appen / klienten eller nettstedet deres.

En VPN-leverandør som trenger å bygge en rekke av tillit kun brukerne som kan velge hvilken som helst VPN ikke vil sette pris på på din registreringslogger..

3. Risiko for skadelig programvare og nettfisking

Som nevnt tidligere har gratis VPN-leverandører ikke en sterk krypteringsprotokoller, noe som brukere ikke er kjent for cybertrusler.

Disse Cyber-truslene kan være skadelige programmer eller nettfiskeangrep, men disse tjenestene kan ikke beskrive deg mot dem.

En stor mengde data utveksles hvert nanosekund av både verts- og gjesteserverne mens de streamer på nettet. Disse datapakkene, hvis de er kryptert, er benyttet, og de som bruker brukerne i begge ender.

Gratis VPN-er kan ikke tilby det topp kryptering, og unnlatere å sikre online strømmer.

4. Aktivitetssporing

Den beste VPN-enheten vil være sikker på at tilkoblingen er sikker, eller ved surfer eller streamer online anonymt ved å maskere din IP og DNS.

Gratis VPN-leverandører for Kodi kan ikke gi den idiotiske anonymiteten, slik at Internett-leverandører kan holde rede på din online aktivitet.

Hva er bruken av VPN hvis internettleverandøren din fremdeles kan spore aktiviteten din?

5. Brudd på data og båndbredde

Ja, du har ikke det riktig! Mange gratis VPN-leverandører som jobber med P2P-protokoll, kan bryte eller stjele båndbredden din. På denne måten kan du lage din personlige datamaskin som serverer uten ditt samtykke.

Det er ikke en teori eller en feilaktig uttalelse. En gratis VPN-leverandør med navnet “Hola” ble funnet å være involvert i denne funksjonen. Den ga ikke noen form for kryptering og løs brukernes båndbredde.

Dessuten kan disse gratis Kodi VPN-leverandøren få tilgang til systemdataene når du kobler til serveren deres.

Konklusjon

Som det sies, “det er ikke noe gratis i denne verden” det er sant for det meste. Vi kan aldri virkelig stole på gratis VPN-er, til tross for at de påstår å ha en ikke-logg-policy.

For å finne den beste gratis VPN for Kodi, må det være bra med strømming og holde deg helt anonym mens du streamer gratis innhold.

Til tross for vår mange liste over gratis VPN-er i denne guiden, vil jeg virkelig anbefale å bruke Surfshark, som er det beste fra et gratis alternativ som ikke er nevnt.

Ingenting sammenligner med kvalitet på serverhastigheten som tilbys av VPN-er enn gratis. Kodi er en åpen kildekode-programvare, og du bør vite om noe dårlig tillegg som du kan installere din personlige online personvern.

Av alle disse grunnleggende behov du en gud VPN som kan gi deg rask hastighet og kraftig beskyttelse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map