107 Kodi Addons for april 2020 – [100% arbeid]

Kodi addons
Det beste med Kodi er å gjøre det mulig for brukere å streame og finne innhold fra hele verden. Kodi har oppnådd et stort rykte innenfor strømmen på nettet på grunn av funksjonene og tilgjengeligheten. Online streaming kan sette deg i fare og for å forhindre at det skjer, kreves og VPN for Kodi, som kan sikre ditt personvern og sikkerhet på nettet.


Contents

Liste over 107 Kodi Addons (Oppdatert liste for april 2020)

Hennes lytting over 107 Kodi-tillegg som jeg har testet for å få en sikkerhet på det arbeid og sikre mot skadelig programvare:

Det beste Kodi-tilleggene for april 2020

Streaming online gjennom forskjellige nettsteder har ikke den sjarmen. Dette er grunn til å bruke den valgte Kodi-addonene for filmer og husker dette. Vi har listet opp mot de beste tilgjengelige Kodi-addonene for deg i denne guiden, sørg for at du gir dem og prøve!

                               

Nye Kodi-tillegg

Tillegg fortsetter å komme og gå hver dag. Vi tar sikte på å holde deg oppdatert med de nye Kodi-tilleggene som nettopp har deltatt i over, slik at seerne fortsetter å streame og nyt Kodi-opplevelsen uten problemer..

 1. Magicality Kodi Addon: Magicality Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Døpt Anime: Døpt Anime
 4. Yoda: Hvordan installere Yoda Kodi Addon
 5. Beven
 6. Pandora Box Kodi Addon
 7. Lasteliste for spilleliste: Slik installerer du spillelister Kodi Addon

Beste Kodi-tillegg for filmer

1. Utvandring

Exodus er utvilsomt den mest populære tredjeparter Kodi addon i samfunnet. Siden det kommer tilbake i spillet, kan Exodus se i nesten alle brukerens biblioteker.

Exodus Kodi er et tillegg til videospill som kan forfattere av og uten sidestykke rykte som Kodi-brukere. Exodus er kjent for sin oppdaterte biblioteker med film, TV-serier, live TV-kanaler og radiostasjoner.

I tillegg til dette har den ypperlig søkefunksjon, kategoriserte lister og favorittfunksjoner. Seere kan finne filmer og TV-serier kategorisert etter år, sjanger, topp rangert, høyt rangert og mest sett.

Det er tidevann når du kan glede deg over SkyTV UK-kanaler gjennom Exodus, se siste TV-serier fra HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS og mange andre TV-kanaler rett etter deres offisielle sending. Se denne forhåndsvisning for hvordan du installerer Exodus (Kodi v16 og Kodi v17.6)

2. Pakt

Covenant ankom som en offisiell Exodus-gaffel, introdusert av samme eier på grunn av flere årsaker. Da TVAddons på mystisk vis forsvant fra Kodi-verdenen, bremset det Exodus til tross for at den jevnlig ble oppdatert.

Til slutt, da Exodus Kodi sluttet å jobbe, overtok Covenant med samme kvalitet i biblioteket og grensesnittet. Den nye add-on Covenant oppfylte forventningene til Exodus-fansen ved å plukke opp der Exodus dro. Les vår siste guide for hvordan du installerer pakt på kodi.

3. Gurzil

Gurzil er en Exodus-gaffel og en perfekt erstatning for alle streaming-addon fra film eller TV-serier. Etter på teamet med Exodus-utviklere kalte det sluttet, dukket det opp mot mange nye Kodi-tillegg, inkludert Gurzil.

Gurzil er en av de mest pålitelige Kodi-tilskuddene, og den unødvendige aldri å tilfredsstille brukernes overstadige behov. Finn fullstendig gurzil installasjonsveiledning henne.

4. morkake

Placenta Kodi addon er en gaffel av Exodus og den har gjort overskrifter for å tilby flere alternativer og bedre strømmer. Utviklet av Mr Blamo og Muad’Dib, og dette tillegget er tilgjengelig nå i Kodil Repository.

Det tilbyr strømmer av høy kvalitet og har alle de nyeste innholdstitlene, noe som gjør det til en av de beste Kodi-tilleggene. Følg denne guiden og læreren Hvordan installere Placenta Kodi Addon.

5. Neptune Rising

Ingen kan finne et tillegg som tilbyr mye mer enn pakt til tross for det tette gaffel. Det er tingen med Neptun-økningen, som er en gaffel av pakten og Exodus Kodi-tillegget, men det har bedre bibliotek og strømmer av bedre kvalitet.

Neptune Rising Kodi-tillegget har kommet med overskrifter på grunn av den positive vurdering fra brukerne. Brukere har hevdet på det tilbyr HD-kvalitetsstrømmer, som søler av med et enkelt klikk, og bufferhastigheten er ganske bra.

Når du bruker alle tilbakemeldingene fra brukerne i betraktning, er dette tillegget absolutt og anbefalt. Følg Neptune Rising installasjonsguide og nyt streaming av favorittinnholdet.

6. Kodi Reddit Addon

Reddit er der du finner alle nettbaserte nørder. Leserne kan finne tråder relatert til nesten all programvare, forskjellige API-er, webinnhold, videoer og så mye mer der borte. Å være et Kodi-tillegg og holde seg unna Reddit er en vanskelig ting hvis du er video-nørd. Man er alltid opptatt av å prøve nye tillegg, og la start derfra.

Hvis du søker etter de beste Kodi-tilleggene, finner du Kodi Reddit-tillegget alltid på listen. Bruk nå Reddit-videoer uten å redusere Kodi og den nye nettleseren gjennom Kodi Reddit-tillegg.

Beste videotillegg for Kodi

1. F4M Tester

Har du noen gjeng lurt på neste nesten alle mainstream-tillegg krefter på F4M Tester kjører ordentlig,? Fordi F4M Tester er en viktig årsak, og disse tilleggene jeg står til å gi strøm av høy kvalitet til brukerne. F4M Tester-tillegg gir den grunnleggende dekodingsprotokollen som kreves for videotillegg, og gir tilleggene muligheter til å bruke brukeropplevelsen.

2. Magic Dragon Addon

Magic Dragon Kodi addon er en av få Kodi addons som gir live TV Kodi streaming. Magic Dragon Kodi er en av de beste streaminglinkene for sport, film, TV-show, live-tv, tegneserier og så mye mer.

Alt dette er enkelt pålitelig Kodi-addon er vanskelig å finne, og æren går til Supremacy Repository for dette. Den har mange andre gode Kodi-tillegg som Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA osv.

Hvordan installere Magic Dragon Kodi Addon

3. Aspis Addon

Aspis er et flott Kodi-tilskudd for å se på TV-serien og Live TV i høy kvalitet. Streamingkoblingene levert av Aspis Kodi addon er av god kvalitet da de kjører sømløst uten krasje.
Aspis Kodi tilføyes til byene i Supremacy Repository og vi må sette pris på handlingen som Supremacy har kommet med noen gode tillegg for Kodi-brukere.

4. TechStreams

TechStreams er et unikt Kodi-addon for streaming av filmer, TV-serier, live sport, live TV-kanaler og mye mer. Det unike med dette Kodi-tillegget er på det hinter streamingkoblinger fra Torrent-nettsteder.

Dette er grunnen til på Tech Streams Kodi addon har alle de nyeste filmene og TV-programmene som det er tilgjengelig. En annen flott ting med dette Kodi-tillegget på det har raske og koblede streamingkoblinger i HD-kvalitet.

5. Digibox

Digibox-tillegg er en godbit spesielt for brukere som har Trakt, Real Debrid-kontoer, og for brukere som ikke har det, kan de fortsatt glede seg over dette innlegget gjennom standard streamingkoblinger. Brukere kan også streame filmer, TV-serier og dokumentarer.

 

Beste Kodi 3d addons

Underholdning uten 3D føles som å kaste bort tid, ikke sant? Se for å bruke strøm av høy kvalitet, men de er ikke 3D, det vil ikke være morsomt! Vi vet det, og hvorfor har vi stjålet mot den beste Kodi 3D-tilleggsen for deg.

1. øye

Det er ganske sjelden å finne en Kodi-addon som tilbyr streamingkoblinger i 3D-kvalitet for Barns innhold, film, TV-serier, skrekkfilmer og sport. Eyeasses er en av de sjeldne Kodi-addonene som tilbyr alt dette og mer.

Last ned Eyasses

Beste Kodi 4K-videotillegg

Se favorittfilmene dine, TV-serier, dokumentarer, live sport, live arrangementer, programmerer og mye mer i 4K-kvalitet. Siste ned og installer de beste Kodi 4K-videotilleggene nå, og ta din overordnede seer til et helt nytt nivå.

1. Nemesis

Nemesis er den nyeste induksjonen i Kodi-verdenen, men dens funksjoner har maset with overraskende Kodi-brukere. Den tilbyr 4k videooppløsning som er bedre enn 1080p oppløsning. Det gjør det mulig for seere å se film og TV-serier i 4K-oppløsning med Nemesis Kodi-tillegg. Imidlertid kommer denne funksjonen til en pris. For ved Nemesis skal fungere, kreve det hos du registrerer deg hos Real-Debrid som koster € 16 for 6 måneders abonnement.

2. Ekte filmer

Ekte filmer er et filmtillegg som viser deg filmer i 4K, HD og 3D-videokvalitet. Den første kategorien inneholder bokser (TV-kanaler), film, komedie og mye mer. Dette Kodi-tillegget blir kontinuerlig oppdatert, og det er derfor det blir elsket av mange.

Kodi Addons for Live TV

Det har aldri vært enkelt å se Live TV hjemmefra eller på jobb, menn vil være Kodi som har den beste koden til tillegg for Live TV. Nå kan du se din favoritt Live-event på Kodi hvor som helst og når som helst.

Det er viktigst for brukerne å bruke til en VPN i Kodi når den brukeren tredjeparter Kodi-tillegg eller live-tv-tillegg. Hvis du ser på film på Kodi, må du sikre deg tilgang til å være anonym, eller hvis du vil se live-TV, vil VPN hjelpe deg med å få tilgang til geobegrensede strømmer.

1. USTVNow

USTVNow er en offisiell Kodi-tillegg som gjør det mulig for Kodi-brukere å se alt etter favoritt fra amerikanske TV-kanaler. Det er veldig enkelt å bruke, alle brukerne som trenger å gjøre det bare å registrere seg for tillegget og se hva de vil se. Du kan installere dette tillegget etter vår vår guide, for hvordan du installerer USTVNow Kodi Addon

Brukere kan installere dette Kodi-tillegget på Windows PC og Amazon Fire Stick, som også andre andre topp-apper til ildsted. I tillegg kan brukere som har Jarvis-versjonen av Kodi, også installere dette tillegget på hver sin enhet.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer er en offisiell Kodi-tillegg som er tilgjengelig i den offisielle Kodi-tillegget. Det lar brukerne se sine favoritt sportsbegivenheter, underholdningskanaler, live tv, nye sendinger og så mye mer.

Det er virkelig en av de beste Kodi-tilleggene i Storbritannia. Imidlertid er det et geobegrenset Kodi-tillegg som ikke fungerer utenfor Storbritannia. Bli mer kjent med dette tillegget og lær hvordan du installerer dette Kodi-tillegget til å følge vår BBC iPlayer-guide.

3. Ccloud TV

Ccloud TV er uten tvil og en av de eldste og beste Kodi-tilleggene for å se på Live TV-kanaler på Kodi. Den tilbyr hundrevis av live TV-kanaler, og koblingene som den gutten er gode med tanke på kvalitet og hastighet.

En annen flott ting med dette tillegget er på det fortsetter å oppdatere gjengen på gjengen. Brukere kan se alt som nyheter, sport, underholdning osv. Gjennom dette Kodi-tillegget. Så hva venter du på? Installer cCloud på Kodi nå!

4. IPTV Bonanza

Alle Kodi-brukere som liker å se på innhold fra hele verden, kan henvise til IPTV Bonanza Kodi-tillegget, se det direkte TV-serier fra forskjellige regioner som Storbritannia, USA, Frankrike, Spania, Tyskland osv. Ikke bare TV-serier, men brukere kan også se live sport og musikkshow.

Last ned IPTV Bonanza

5. Salvazebul italiensk IPTV

Salva59s og Baal Zebul fra Evil King-familien utviklet Salvazebul italienske IPTV Kodi Addon. Dette er et italiensk direkte TV-tilskudd som gir det elektroniske innholdet fra kanalene som sendes i Italia. Dette tillegget er tilgjengelig i Android Repository.

Last ned Salvazebul italiensk IPTV

6. SmoothStreams

Hvis du er ute etter en Kodi-addon som tilbyr sport og andre kanaler for underholdning, er SmoothStream perfekt for deg. Med over 50 direktesendte TV-kanaler kan du streame live-arrangementer sammen med en rekke TV-programmerere ved å bruke SmoothStreams. Det er forskjellige kvaliteter for strøm tilgjengelig, ditt 540p, 720p og 1080p.

Beste Kodi addons for sport

Hvorfor bruke etter plagsomme online streamingkoblinger for ditt favoritt sportsarrangement når det er tilgjengelig på Kodi! Se hvilken sport du vil bruke den beste Kodi-tilleggsen til sport i HD-kvalitet uten problemer.

1. SportsDevil

SportsDevil er den dedikerte direktesendingen og fanger opp TV-tillegg for sportselskere. SportsDevil dekker et stort utvalg av sportsstreamingskanaler for cricket, tennis, fotball, ishockey, racing, sykling og mye mer.

SportsDevil er en favoritt blant fotball & cricket-fans for den lange lytter over streamingkanaler som er tilgjengelig for å se live-begivenheter, høydepunkter, før & legg inn kampsendinger og ta opp TV. Sports Devil tilbyr 12 beinsports-kanaler for engelske Premier League-fans å glede seg over alle kampene live. Blant den enorme lytte over kanaler SportsDevil tilbyr: SkySports, Fox Sports, BT Sports og mer.

Les vår komplette installasjonsveiledning for Sportsdevil her.

2. beløp

Selv om navnet kanskje er litt tvilsomt, er det det rette bedrag Kodi-tillegget og utmerket valg for å se på Live Sports og Live TV. Det beste med dette tillegget er på det har Trakt og Real Debrid-integrasjon tilgjengelig som Kodi geeks setter store priser på. Så langt har tilleggsutviklingen soppbh, og det er ikke rapporter om noen problemer som det er.

Bedrageri er tilgjengelig i One Nation Repository.

3. GenieTv Kodi Utility og IPTV Sports

Genie TV Kodi Utility and Sports-tillegget er en komplett pakke for Kodi-brukere som elsker å streame på Kodi regelmessig. GenieTV-spak høykvalitetsidrett og TV-strømmer. Fremfor alt har GenieTV flott vedlikeholdsverktøy for å fikse Kodi-problemer.

Slik på Kodi-geeks og Noobs kan fortsette å strømme uten problemer. Du kan også komme til GenieTVKodi-tilleggsutviklerne gjennom deres offisielle Facebook-gruppe. GenieTV Kodi add-on repository er tilgjengelig i GenieTv Repository.

4. Joker sport

Joker Sports Kodi-tillegg er tilgjengelig i Maverick Kodi Repository. Den har kategorier som BT-sport, 15:00 Kick off Footy, Sports Channel Extra osv.

5. AceStream

Blant den lange lytter over Kodi-tillegg for å se på sport og forskjellige innhold, har vi AceStream som arbeid på BitTorrent-protokollen. Dette er ikke ditt vanlige tillegg per sier. AceStream er en streamingplattform, som går gjennom sin egen mediaspiller.

For å kjøre AceStream på Kodi, trenger du Plexus Player. Plexus er et programtillegg som er tilgjengelig på Fusion repository. Når du har lagt til Plexus-spiller, må du oppdatere moduler og kjøre strøm fra AceStream til Kodi.

Ace Stream er tilgjengelig i Adryan List Repository.

Beste Kodi Addons for fotball

1. Falcon Sports

Falcon sports er en fantastisk utvidelse for sportselskere som ønsker å se live-sportsaksjon. Falcon sports har noen gode lenker for brukere, og det er også i HD-kvalitet. En annen flott ting med denne utvidelsen er ved hastigheten på det kobberende er veldig raskt i motsetning til andre tillegg.

Last ned Falcon Sports.

2. DAZN

Vi kan kalle DAZN (Da Zone) som den nye Netflix for sportskategorier i Kodi-tillegg. Det er et premiumtillegg som tilbyr løyper av høy kvalitet til sportsbegivenheter for brukere mot et lavt gebyr på 20 dollar. Brukere kan laste ned, installere og abonnere på dette tillegget for å glede seg over sømløs sportsunderholdning på Kodi. DAZZN har tjent respekt fra Kodi-samfunnet på veldig kort tid.

3. Eurosport Player

Eurosport Player Kodi addon er et flott tillegg for streaming av fotballarrangementer over hele kloden. Det beste med dette tillegget er tilgjengelig på forespørsel. Imidlertid må brukerne være registrert for å få tilgang til dette tillegget. Dette tillegget kan brukes på PC, Mac, Fire TV / Fire Stick, Android eller Raspberry Pi.

Sist ned EuroSport Player nå!

Beste addons for å streame engelsk Premier League

1. NBC Sports

NBC Sports er et av de største sportsnettverkene i verden som har eksistert i mer enn 70 år nå. Har sitt hovedkvarter med base i Stamford, USA, eies det av NBC sportsgruppe. NBC dekker alle sportsbegivenhetene i hele verden som engelske Premier League, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC og OL.

2. FOX Sports GO

Fox Sports er den offisielle kringkasteren for FIFA verdensmesterskap 2018. Heldigvis har den og Kodi-tilskudd for alle fotballfanatikere som ønsket å strømme verdensmesterskapet i fotball. Dette tillegget blir ansett som det beste tilskuddet for Kodi å streame fotball.

nedlasting Fox Sports Go.

3. Fotballrepriser

Det er mange fotballfans som kanskje ikke kan se kampene når gnisten i gjengen bor. Football Replays er det beste tillegget til kodi som gir alle høydepunktene i spillkonkurranser i de store ligaene (EPL, La Liga, Bundes Liga). Så hvis du løper for sendt til FIFA verdensmesterskapskamper, bekymrer du ikke for fotballpriser vil gi alle høydepunktene på Kodi.

nedlasting Fotball Replays.

4. Fotball i dag

Fotball I dag har topptillegget til Kodi butikk kategorier som Premier League, Games, UEFA Champions League, Highlights, La Liga, Primeir Leagu og mye mer.

Dette tillegget finner du i Colossus depot og til og med Kodil repository. Imidlertid er Colossus den mest anbefalte å streame FIFA verdensmesterskap 2018

nedlasting Fotball i dag

5. Spark av Kodi Addon

Mange fotballmanikyr er sultne etter å se favorittlaget deres spill. Dette beste innlegget til kodi i sportskategorier vil gi mange gratis biter av fantastiske FIFA verdensmesterskapstunder. Avspark fra kodi addon er sterkt fokusert på den engelske Premier League. Imidlertid kan du streame de konkurrerende verdensmesterskampene med komfort med HD-streaming.

nedlasting Avspark

6. DC Sports

DC Sports er ganske lik topp kodi addon Sports Devil. Dette kodiet tillegget fra tredje part har mye å tilby til alle sportsinteresserte. Siden FIFA verdensmesterskap 2018 er rundt hjørnet, er DC Sports det første å se på de fantastiske målene og kutte rivalisering på den beste fotballsidene i verden..

nedlasting DC Sports

Beste UFC Kodi Addons for å se UFC-kjemper

Å streame det beste fra kampanjen er ikke lenger og problemet. Se din favoritt UFC-kamper i HD-kvalitet med disse beste UFC-tilleggene.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA er sannsynligvis den beste passformen på lytt for å se UFC-hendelser på Kodi. I tillegg til live-hendelser som UFC-kamper, viser det også dokumentarer, TV-serier og tidligere UFC-hendelser. Dette Kodi-tillegget er designet spesielt for UFC PPV-er, ettersom det fanger alt UFC-relatert innhold direkte på Kodi-boksen eller Kodi-programvaren..

Beste Kodi Wrestling Addons

Kodi er et fantastisk sted for millioner av wrestling fans over hele verden, noe som gjør dem jeg står for å binge deres favoritt wrestling konkurranser.

 1. Bryting etter behov:

Hvis du nå er en fan av bryting og vil forfinne alle handlingen fra WWE, så er WWE on Demand det perfekte Kodi-tilskuddet for deg. Med populær betaling per visning som Royal Rumble og WrestleMania, tilbyr addon spennende action fra World Wrestling Entertainment. På samme måte er det lett å streame gamle kamper ved å gå inn i arkivdelene.

Last ned Wrestling on Demand

 Kodi Android Addons

Slutt å se lenger, og velg fra disse Android-tilleggskodene som fungerer best på Android-enheter som inneholder smarttelefoner, nettbrett og stk.

1. Hunder Bollocks

Ikke la deg lokke av navnet, dette tillegget er fantastisk å ha på Kodi. Den har et bredt spekter av kategorier som filmer, fange opp TV, dokumentarer, barneavdeling, musikk, radio, sport og TV-serier. Dette tillegget kan også kalles i alle Kodi-tilleggene. Det er ikke mange tilleggsprogrammer som gir slik variasjon og kvalitet på strømmen som dette tillegget.

2. Nattskrekk

Er du fan av skrekkinnhold? Hvis ja, så er dette tillegget sterkt anbefalt for deg. Night Terror er en fantastisk Kodi-tillegg fra Illuminati-depotet som har en rekke innhold for skrekkfans som paranormale filmer, TV-serier, dokumentarer, True Crime Movies, Reality Shows og True Crime Documentaries.

 Xbox One Kodi Addons

1. FireCat Kodi Addon

Alle vil ha et alt i ett Kodi-tillegg for å forhindre bryet med å finne et annet tillegg til alt. Firecat Kodi-tillegget er et alt i ett Kodi-tillegg som har innholdskategorier som filmer, TV-show, live-tv, musikk, dokumentarer, innstillinger, osv…

FireCat Kodi-tillegget er tilgjengelig i UK Kodi Repository. Klikk på lenken for å laste ned.

FireCat Kodi addon: Last ned Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Kratos var en mytologisk skapning fra det tidlige berømte videospillet “God of War”. Kratos Kodi addon er kanskje ikke en Gud av Kodi addon, men det er sikkert annerledes enn andre på grunn av innholdsdelene det har.

Kategorien det har fått filmer, TV-show, samlinger, verktøy og dette tillegget har også Trakt-integrasjonsfunksjon. Ingen tvil om på Kratos Kodi addon er en av de beste Kodi addonene. Du kan laste ned Kratos Kodi-tilføyelse ved å klikke i lenken nedenfor: Last ned Kratos

Beste Kodi Addons for PPV

PPV er den beste tingen å se når du er streaming og binge. Imidlertid møter brukere alltid problemer med det. Derfor har vi diskutert noen av de beste Kodi-tilleggene for PPV.

1. Vader Streams

Vader Streams er en godbit for alle PPV-fans over hele verden fordi den tilbyr lenker til Betal per visning fra hele verden. Dette er et betalt tillegg, og brukerne må betale abonnementsavgift før de får tilgang til lenker. Vader Streams har oppnådd og stort rike blant alle andre tilleggsprogrammer på grunn av kvaliteten på det gir.

Last ned Vader Streams.

Beste Kodi-spilltillegg

Kodi tilbyr alt som ikke kan! Installer den beste Kodi Game Addons nedenfor, og nyt favorittkampene på Kodi.

1. Twitch Gaming

Twitch-tillegg kan du se på strømmen av mennesker som spiller over hele kloden. Dette er den profesjonelle spilleren som spiller maratonspill-begivenheter, og spill deres interessante ting å se på.

Dette tillegget finner du i offisielle depotet til Kodi og er et godt valg til å brenne fritiden din og se den profesjonelle spilleren.

2. YouTube-spill

YouTube-spill-ligner Twitch der Kodi-brukere kan se andre mennesker spille og fullføre hele spillmaraton.

Dette tillegget finner du i YouTube-tillegget som ligger i det offisielle Kodi-depotet. Det er en egen seksjon for spill, og strømmen vil være tilgjengelig for spillvideoene.

Kodi Addons for MAC

Det beste med Kodi er på kjøretøyene i nesten alle enheter, og hvis det ikke gjør det, finner det alltid nerdene og kan kjøre den på. Du kan konfigurere Kodi på iPad, Kodi på Apple TV og mer.

1. Players Klub

YouTube-spill-ligner Twitch der Kodi-brukere kan se andre mennesker spille og fullføre hele spillmaraton.

Dette tillegget finner du i YouTube-tillegget som ligger i det offisielle Kodi-depotet. Det er en egen seksjon for spill, og strømmen vil være tilgjengelig for spillvideoene. Følg vår guide “Hvordan installere Players Klub ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Det er et Live TV Kodi addon som fungerer veldig bra med Kodi på MacOS. Brukere kan streame Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV og mye mer gjennom dette tillegget. Flux Kodi addon er tilgjengelig i Aliunde Repository.

Beste geobegrensede Kodi Addons

Det er mange tillegg som bare fungerer i bestemte steder. Hvis du vil omgå geo-begrensninger og nyte ubegrenset strømming på Kodi, må du huske å bruke en VPN. Hennes noen VPN-tjenester kan du velge mellom:

 1. Ultimate IPTV

Ultimate IPTV-tillegg er valgt og nytt tilskudd til IPTV-tilleggsfamilier, men gjenstår å være geobegrenset. Dette tillegget kreves og Kodi VPN for å fjerne blokkering av geografiske begrensninger for å sende mange IPTV-kanaler over hele kloden. Videoen er av HD-kvalitet, men brukergrensesnittet fungerer lite komplisert uten spesifikasjoner kategori nevnt. Den finner du i Kodil Repository og TK Norris Repo.

Beste juridiske / betalte Kodi-tillegg

Du vil alltid finne overlistet av alt når du bruker premium tillegg. Offisielt tillegg er trygge å bruke, og de har god kvalitet på strømmingskoblinger å tilby.

Velg den ønskede fra disse beste lovlige / betalte Kodi-tilleggene, betal for abonnement og nyt sømløs strømningsopplevelse.

1. Buzz Feed Video

Buzzfeed tjente og stort rykte over hele verden gjennom sitt nyhets- og underholdningsinnhold som ble delt på nettstedet og i samfunnet. Buzzfeed er et internettmedieselskap som har et nettverk av gode innholdsprodusenter, og fremhever journalistikkvalitetene deres på en flott måte.

Det har en flott fanbase-form over hele kloden, og det beste gjennomslaget som har tjent på nettet, vil Netflix være vertskap for en sesong med det korte stuerende laget av Buzzfeed-journalister. Forsikre deg om at du ikke vil glippe av det flotte innholdet som slipper av dem, så installer den offisielle Buzzfeed Kodi-tillegget fra den offisielle Kodi-tillegget, og nyt daglige Buzzfeed-videoer.

2. CollegeHumor

Hvis du er en junkie fra sosiale medier som elsker humor og sarkasme mens du er på farten, ville du helt sikkert ha hørt om CollegeHumor. Dette komedie-nettstedet er kjent i sosiale medier på grunn av det humoristiske og satiriske innholdet av produsenten og innholdet av delene laget av andre.

CollegeHumor-innholdet er øyegodteri, og vi vet at du vil elske å se det på Kodi. Så installer CollegeHumor Kodi-tillegget fra det offisielle Kodi-tillegget, og begynn å se på morsomme videoene og de beste forfalskningene som er tilgjengelige online.

3. ACE IPTV

ACE IPTV er et premiumtillegg for Kodi som tilbyr et bredt utvalg av innhold. Se populær idretter som NFL, NBA, NHL, MLB og mye mer. ACE IPTV bringer strøm fra populære kanaler som BT Sport og Sky Sports.

Vi kan se glede seg over tusenvis av filmer og TV-programmerer ved å bruke ACE IPTV. Ved å legge til dette tillegget til Kodi, har du tilgang til kanaler som BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies og mer. Derfor har en ultimativ premium Kodi addon alt for enhver smak.

4. SportsAccess

SportsAccess er et premium Kodi-tilskudd som tilbyr sport fra hele verden. Ved å abonnere på tjenestene kan jeg streame tilgang til favorittkampene fra NBA, NHL, fotball (fotball) og mye mer.

Addon bringer innholdet fra en rekke kanaler som SkySports. Som betalingsmåte godtar SportsAccess bare Bitcoin. Dette kan høres upraktisk for mange, men det er bedre for personvernet ditt.

5. Mania HD

SportsAccess er et premium Kodi-tilskudd som tilbyr sport fra hele verden. Ved å abonnere på tjenestene kan jeg streame tilgang til favorittkampene fra NBA, NHL, fotball (fotball) og mye mer.

Addon bringer innholdet fra en rekke kanaler som SkySports. Som betalingsmåte godtar SportsAccess bare Bitcoin. Dette kan høres upraktisk for mange, men det er bedre for personvernet ditt.

Kodi Cartoon Addons

Tegneserier addons er noe som ikke bare er for underhold for barn, men også for voksne. Derfor, hvis du er voksen, dykker du ned i nostalgihavet og binder favorittkarikaturene dine fra hele verden. Prøv dette tegneserietillegget på Kodi nå!

 1. Nickelodeon og Nickelodeon Jr

Hvis du trenger et tillegg som viser både Nickelodeon og Nickelodeon Jr TV-serier, er det ikke noe bedre enn dette. Barna kan spise under Nickelodeon, fordi det leder dem til et punkt hvor de går på høydetrådet når de får tak i favorittprogrammene sinus.

Kodi Addons for indiske kanaler

Det ville være et spørsmål om flak hvis du kan finne en arbeidslink på nettet for indisk kanaler og Bollywood-innhold. Det er anbefalt at Kodi-brukere har tilgang til deres favorittinnehold i Bollywood ved å bruke disse Kodi-tilleggene for indisk kanaler..

1. Viewster

Viewster er et offisielt Kodi-tillegg for dampende film og TV-serier på nettet. Den har en kategori som handling, romantikk, drama og separate seksjoner for film og TV-serier i hver kategori. Det er tilgjengelig i avsnitt om videotillegg i det offisielle Kodi-tillegget.

2. Einthusan

Einthusan er uten tvil det mest fantastiske tillegget til Bollywood-filmer for alle Bollywood-fans. Den første grunnen bak er den som har forskjellige språk som Tamil, Telugu, Kannada, Hindi, Malayalam, Bengali, Marathi og Punjabi. Er ikke så bra?

I tillegg har dette tillegget filmbrønnskategorier i henhold til genet, år osv. Dette er ikke et offisielt Kodi-tillegg, og vi anbefaler at du bruker en gud Kodi VPN-tjeneste for å beskrive ditt online personvern. Dette tillegget er tilgjengelig i SuperRepo Kodi tilleggslager.

Sist ned Einthusan

3. TV på Desi Zone

TV på Desi Zone er et must å ha Kodi-tillegg for alt det indiske innholdet / TV-serien elskere. Den har en rekke TV-kanaler og TV-serier. Brukere kan enkelt bla gjennom og spille hva de nye ønske, ettersom tillegget har en veldig god layout. Brukere får tilgang til alle de største kanalene som Sony, NDTV, IBN, Sahara osv.

4. SnagFilms

SnagFilms er et offisielt Kodi-tillegg med stort bibliotek med innhold fra hele verden. Har rundt 30 kategorier av filmer og TV-serier, og dette tillegget er en for noe pakke. Den har en dedikert seksjon for Bollywood-film og TV-serier. Det er lett å finne den offisielle Kodi add-on repository sin video add-ons-seksjon.

5. Bollywoodfilmer

Bollywood Movies er spesialtilpasset Bollywood-film og indisk innhold fra Kodi. Dette tillegget kan vare ned og installere via Super Repo. Den har en gud samling tamil- og hindifilmer.

Siste ned Bollywood filmer

Beste Kodi Addons for Canada

Kanadiske seere bosatt i utlandet kan enkelt få tilgang til sitt favorittkanadiske innhold ved å velge noen av disse beste Kodi-tilleggene til Canada. Disse tilleggene er tilgjengelige for lokale nyheter, lokale TV-serier og andre hendelser.

1. CanTV Live

CanTV Live er et live-tv-tillegg for kanadiske streamere som er bosatt i utlandet som er sjeldne bosatt i Canada, men har ikke tilgang til lokale nyhetskanaler. Det kan se på lokale nyheter og andre live TV-serier og sport.

2. Laget i Canada

Laget i Canada IPTV er en hvis den mest populære IPTV Kodi-tillegget, ikke bare det kanadiske publikummet, men også globalt..

Til tross for at den heter Made in Canada, gir den ikke bare kanadisk innhold, men har også et stort utvalg amerikansk og engelsk innholdsdamp. Dette er grunnen til at dette tillegget har blitt verdsatt over hele verden gjennom Kodi-samfunnet.

Likevel har dette tillegget vært et topp valg for den kanadiske publikum. Dette tillegget er tilgjengelig i Kodi Israel Repository.

3. Canada on Demand

Canada on Demand er et fantastisk tillegg for brukere som ønsker å se sin favorittprogrammer og TV-kanaler. Canada on demand-add-on tilbyr strømmer for mer enn 30 kanadiske TV-kanaler, og kvalitet på strømmen som leverer det store. Dette tillegget anbefalte på det sterkeste for brukere som ønsket å streame kanadisk innhold.

Kodi Spanish Addons

1. Pelisalacarta Kodi Add-on

Pelisalacarta er et spansk Kodi-tillegg for å se alle spanske filmene og TV-programmene. Den er tilgjengelig i Super Repo. Pelisalacarta har et stort utvalg av spansk innhold, og det blir ofte henvist til noe skøyt av spansk innhold.

Den største funksjonen i dette tillegget, som kan kalle USP, er ikke dette strømforsyningen, men det kan gjøre det mulig for brukerne å laste ned favorittinnholdet. Menn til å bruke en VPN medlitelig med dette tillegget som virkelig trenger.

2. Latino TVChopo Addon

Du har kanskje satt mange Kodi-tillegg for sport og fitness, menn alle er engelskspråklige Kodi-tillegg.

Latino TVChopo Addon er et Latino (spansk) Kodi-tillegg for streaming av sport og fitness fra spanske TV-kanalene. Dette tillegget har mer enn 10 kategorier å gjennomføre, og det fungerer bra.

Last ned Latino TVChopo Addon

De beste Kodi helse- og treningssykdommer

Treningsgeeks over hele verden kan få tilgang til favoritttreningsforelesningene sine og andre treningsøkter på Kodi. Følgende er den beste Kodi health Fitness og treningsøkter som gir de beste videoene for deg.

1. Pulse Fitness

Blant lytt over de beste Kodi-fiksjonene og treningstilleggene, er Pulse Workout sannsynligvis den mest kjente av dem. Dette tillegget er en guide til treningsprogrammet ditt, da det informerer leserne om vektløfting, yoga, kostholdstips, øvelser og mye mer..

En samling motivasjonsvideoer vil også hjelpe deg å fortsette og leve og sunnere liv. Den vil videre instruere se sine sider om hvordan du går ned i vektorgraden og formen i gud. Dette tillegget finner du på Kodil Repo.

2. Fysikalitet

Fysisk tilleggsprogramhåndterer for å tilby videoer med motivasjons- og treningsprogrammer, noe som er bra for enkeltpersoner som er i sin første trening.

Det har en egen seksjon for UFC som streamer får all informasjon om UFC-kamper og holder seg oppdatert om hva som skjer i livet til idrettsutøvere. Derfor er det et flott tillegg for UFC-elskere også. Den finner du på Dandy Media og Kodil Repo.

Beste Kodi vær Addons

Hold deg oppdatert med alle de siste værvarslene fra hele verden med Kodi. Installer disse beste Kodi værtilleggene og serien med å være mens du er på farten.

1. Møtte Kontor

Met Office er et Kodi-tillegg som gir informasjon om informasjon fra tusenvis av britiske steder. Å ha funksjoner som 5-dagers prediksjon, auto-plassering, minimal responstid og pålitelige observasjoner hjalp dette tillegget med å utvikle og godt omdømme.

Begrensningen av å velge bare ett sted om gangen som er en ulempe i dette tillegget. Totalt settes dette tillegget og det beste Kodi-værtilleggene.

Sist ned: Met Office Zip File

2. OpenWeatherMap Utvidet

Dette tillegget har noe bokstavelig betydning for det; akkurat som alle kart, gir detaljene informasjon om å bli.

Dette tillegget gir nøyaktige værmeldinger og værkart fra 36 timer til 14 dager. En annen forskjell i dette tillegget er på det kreves en personlig API-nøkkel. Dette hjelper i hyppige oppdateringer.

Sist ned: OpenWeatherMap Zip File

3. Yahoo Weather: Last ned

Hvem har ikke hørt om Yahoo? Alle har, ikke sant! Yahoo pleide å være den mest populære leverandøren av nettjenester på dagene. Yahoo trodde på brukervennlighet og bruk, og det samme gjelder vertillegget.

Enkelt å sette opp, bruke og forstå, Yahoo værlegg uten tvil og sterk anbefaling. Kodi-brukere bør absolutt prøve det, ettersom det er en lagre Kodi-addon. Ingen bilder påloggingskrav, ingen problemer med installasjon og brukervennlig grensesnitt definerer kvalitet.

Sist ned: Yahoo! Vær zip-fil

I et nøtteskall

Håper du likte lytter våres over de 107 beste Kodi-tilleggene. Kos deg med en blanding av flott video & musikktjenester fra hele verden med listen over tilleggene våre og vi kan få vite hvordan du liker dem. Hvis vi savnet noen, gi oss beskjed, og vi vil legge dem til jeg nedtellingen.

For å hjelpe deg med å installere eller konfigurere tilleggene, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map