107 Kodi Addons för april 2020 – [100% arbetar]

Kodi-tillägg
Det bästa med Kodi är att det gör det möjligt för användare att strömma olika innehåll från hela världen. Kodi har förtjänat ett stort rykte bland streamare på nätet bara på grund av dess funktioner och tillgänglighet. Online-strömning kan riskera dig och för att förhindra att det händer krävs en VPN för Kodi, som kan säkerställa din integritet och säkerhet.


Contents

Lista över 107 Kodi-tillägg (uppdaterad lista för april 2020)

Här är listan över 107 Kodi-tillägg som jag har testat för att se till att de fungerar och är säkra mot skadlig programvara:

De bästa Kodi-tilläggarna för april 2020

Att strömma online via olika webbplatser har inte den charm. Detta är anledningen till att användare väljer de bästa Kodi-tillägg för filmer och med tanke på detta, har vi listat de bästa tillgängliga Kodi-tilläggarna för dig i den här guiden, se till att du ger dem ett försök!

                               

Nya Kodi-tillägg

Tillägg fortsätter att komma och gå varje dag. Vi strävar efter att hålla dig uppdaterad med de nya Kodi-tillägg som just har anmält sig till loppet, så att tittarna fortsätter att strömma och njuta av Kodi-upplevelsen utan problem..

 1. Magicality Kodi Addon: Magicality Kodi
 2. Deathstar Kodi Addon: DeathStar Kodi
 3. Döpt Anime: Döpt Anime
 4. Yoda: Hur man installerar Yoda Kodi Addon
 5. Bävan
 6. Pandora Box Kodi Addon
 7. Laddare för spellista: Hur du installerar Spellist Loader Kodi Addon

Bästa Kodi-tillägg för filmer

1. Exodus

Exodus är utan tvekan den mest populära tredje parten Kodi addon i samhället. Sedan det återkom i spelet kan Exodus ses i nästan varje användares bibliotek.

Exodus Kodi är ett tillägg för videoströmning med ett oöverträffat rykte bland Kodi-användare. Exodus är känt för sina uppdaterade bibliotek med filmer, TV-program, live-TV-kanaler och radiostationer.

Utöver detta har den en utmärkt sökfunktion, kategoriserade listor och favoritfunktioner. Tittarna kan hitta filmer och TV-program kategoriserade efter år, genre, topprankade, högt rankade och mest tittade.

Det är dags för dig att njuta av SkyTV UK-kanaler genom Exodus, titta på de senaste TV-programmen från HBO, Netflix, HULU, Fox, STARS och många andra TV-kanaler direkt efter deras officiella sändning. Se den här guiden om hur du installerar Exodus (Kodi v16 och Kodi v17.6)

2. Förbund

Covenant anlände som en officiell Exodus-gaffel, introducerad av samma ägare på grund av flera skäl. När TVAddons på mystiskt sätt försvann från Kodi-världen bromsade det Exodus trots att det regelbundet uppdaterades.

I slutändan, när Exodus Kodi slutade arbeta, tog Covenant över med samma kvalitet på biblioteket och gränssnittet. Det nya tilläggsförbundet uppfyllde förväntningarna från Exodus fans genom att plocka upp där Exodus lämnade. Läs vår senaste guide för hur du installerar covenant på kodi.

3. Gurzil

Gurzil är en Exodus-gaffel och ett perfekt ersättare för alla streaming-tillägg för film eller TV-program. Efter att teamet med Exodus-utvecklare kallade det slutade, dyker upp många nya Kodi-tillägg inklusive Gurzil.

Gurzil är en av de mest pålitliga Kodi-tilläggarna och den misslyckas aldrig med att tillgodose användarnas behov av binge. Hitta komplett gurzilinstallationsguide här.

4. moderkakan

Placenta Kodi addon är en gaffel av Exodus och det har gjort rubriker för att erbjuda fler alternativ och bättre strömmar. Utvecklat av Mr Blamo och Muad’Dib och detta tillägg är nu tillgängligt i Kodil Repository.

Det erbjuder strömmar av hög kvalitet och har alla de senaste innehållstitlarna, vilket gör det till en av de bästa Kodi-tilläggarna. Följ denna guide och lära dig Hur man installerar Placenta Kodi Addon.

5. Neptune Rising

Ingen kan vägra ett tillägg som erbjuder mycket mer än Covenant trots att det är dess gaffel. Det är saken med Neptune-stigningen, som är en gaffel av Covenant och Exodus Kodi-tillägget, men det har ännu bättre bibliotek och strömmar av bättre kvalitet.

Neptune Rising Kodi-tillägget har gjort rubriker på grund av de positiva recensionerna från användarna. Användare har hävdat att det erbjuder HD-kvalitetströmmar, som spelas upp med ett enda klick, och dess bufferthastighet är ganska bra.

Med hänsyn till all feedback från användare är detta tillägg säkert att rekommendera. Följ Neptune Rising installationsguide och njut av att strömma ditt favoritinnehåll.

6. Kodi Reddit Addon

Reddit är där du hittar alla online geeks. Läsarna kan hitta trådar relaterade till nästan alla program, olika API: er, webbinnehåll, videor och så mycket mer där borta. Att vara ett Kodi-tillägg och hålla sig borta från Reddit är en svår sak om du är video geek. Man är alltid angelägen om att prova nya tillägg och utforskningen börjar därifrån.

Om du söker bland de bästa Kodi-tilläggarna hittar du Kodi Reddit-tillägget alltid i listan. Använd nu Reddit-videor utan att minimera Kodi och öppna någon webbläsare genom Kodi Reddit-tillägg.

Bästa videotillägg för Kodi

1. F4M-testare

Har du undrat varför nästan alla mainstream-tillägg kräver att F4M Tester körs ordentligt? Eftersom F4M Tester är en viktig anledning kan dessa tillägg ge strömmar av hög kvalitet till användarna. F4M Tester-tillägg ger det grundläggande avkodningsprotokollet som krävs för videotillägg, vilket ger tillägget möjlighet att förbättra användarupplevelsen.

2. Magic Dragon Addon

Magic Dragon Kodi-addon är en av de få Kodi-addon som tillhandahåller live TV-Kodi-streaming. Magic Dragon Kodi-tillägget har de bästa streaminglänkarna för att titta på sport, filmer, TV-program, live-tv, tecknat och så mycket mer.

Allt detta i ett enda tillförlitligt Kodi-tillägg är svårt att hitta och krediten går till Supremacy Repository för detta. Det har många andra fantastiska Kodi-tillägg som Cartoon Network, BBC iPlayer, Planet MMA osv.

Hur man installerar Magic Dragon Kodi Addon

3. Aspis Addon

Aspis är ett fantastiskt Kodi-tillägg för att titta på film-TV-program och live-tv i hög kvalitet. Strömningslänkar som tillhandahålls av Aspis Kodi addon är av hög kvalitet eftersom de körs sömlöst utan att krascha.
Aspis Kodi addon finns i Supremacy Repository och vi måste uppskatta hur Supremacy har kommit med några fantastiska addons för Kodi-användare.

4. TechStreams

TechStreams är ett unikt Kodi-tillägg för strömmande filmer, TV-program, live-sport, live-TV-kanaler och mycket mer. Det unika med detta Kodi-tillägg är att det drar strömningslänkar från Torrent-webbplatser.

Detta är anledningen till att Tech Streams Kodi addon har alla de senaste filmerna och TV-programmen som är lättillgängliga. En annan bra sak med detta Kodi-tillägg är att det har snabba och HD-kvalitet streaminglänkar.

5. Digibox

Digibox-tillägg är en behandling speciellt för de användare som har Trakt, Real Debrid-konton, och för användare som inte har det kan fortfarande njuta av detta tillägg via vanliga streaminglänkar. Användare kan också strömma filmer, TV-program och dokumentärer.

 

Bästa Kodi 3d-tillägg

Underhållning utan 3D känns som att slösa tid, eller hur? Tänk dig att använda strömmar av hög kvalitet men de är inte 3D, det kommer inte att vara kul! Vi vet det, och därför har vi samlat de bästa Kodi 3D-tillägg åt dig.

1. Ögon

Det är ganska sällsynt att hitta en Kodi-addon som erbjuder strömningslänkar i 3D-kvalitet för barninnehåll, filmer, TV-program, skräckfilmer och sport. Eyeasses är en av de sällsynta Kodi-tillägg som erbjuder allt ovan och mer.

Ladda ner Eyasses

Bästa Kodi 4K Video Addons

Titta på dina favoritfilmer, TV-program, dokumentärer, levande sporter, liveevenemang, program och mycket mer i 4K-kvalitet. Ladda ner och installera de bästa Kodi 4K-videotilläggarna nu och ta din binge tittarupplevelse till helt ny nivå.

1. Nemesis

Nemesis är den nyaste induktionen i Kodi-världen, men dess funktioner har stört av överraskande Kodi-användare. Det erbjuder 4k videoupplösning vilket är bättre än 1080p upplösning. Det gör det möjligt för tittarna att titta på filmer och TV-program i 4K-upplösning med Nemesis Kodi-tillägg. Men denna funktion kommer till ett pris. För att Nemesis ska fungera kräver det att du registrerar dig med Real-Debrid som kostar € 16 för 6 månaders prenumeration.

2. Riktiga filmer

Real Movies är ett filmtillägg som visar dig filmer i 4K-, HD- och 3D-videokvalitet. Dess huvudkategorisektion innehåller lådor (TV-kanaler), filmer, komediesektion och så mycket mer. Detta Kodi-tillägg uppdateras ständigt och det är därför det älskas av många.

Kodi Addons för Live TV

Att se Live TV hemifrån eller på jobbet har aldrig varit enkelt men tack vare Kodi har det ett antal bästa kodi-addons för Live TV. Titta nu på ditt favorit Live-evenemang på Kodi var som helst när som helst.

Det är emellertid viktigt att användare förstår behovet av ett VPN på Kodi när de använder tredjeparts-Kodi-tillägg eller live-tv-tillägg. Om du tittar på filmer på Kodi måste du säkra din anslutning och hålla anonym och om du försöker titta på live-tv kommer en VPN att hjälpa dig att få åtkomst till geobegränsade strömmar.

1. USTVNow

USTVNow är ett officiellt Kodi-tillägg som gör det möjligt för Kodi-användare att titta på allt sitt favoritinnehåll från amerikanska TV-kanaler. Det är väldigt lätt att använda, alla användare måste göra är bara att registrera sig för tillägget och titta på vad de vill titta på. Du kan installera detta tillägg genom att följa vår guide, för hur man installerar USTVNow Kodi Addon

Användare kan installera det här Kodi-tillägget på Windows PC och Amazon Fire Stick, som också stöder andra topp-firestick-appar. Dessutom kan användare som har Jarvis-versionen av Kodi också installera detta tillägg på sina respektive enheter.

2. BBC iPlayer

BBC iPlayer är ett officiellt Kodi-tillägg tillgängligt i det officiella Kodi-tilläggsförvaret. Det gör det möjligt för användare att titta på sina favorit-sportevenemang, underhållningskanaler, live-tv, nya sändningar och så mycket mer.

Det är verkligen ett av de bästa Kodi-tilläggena i Storbritannien. Det är dock ett geo-begränsat Kodi-tillägg som inte fungerar utanför Storbritannien. Lär dig mer om detta tillägg och lära dig hur du installerar detta Kodi-tillägg genom att följa vår BBC iPlayer-guide.

3. Ccloud TV

Ccloud TV är utan tvekan ett av de äldsta och bästa Kodi-tillägget för att titta på Live TV-kanaler på Kodi. Det erbjuder hundratals live-tv-kanaler och länkarna som den tillhandahåller är bra när det gäller kvalitet och hastighet.

En annan bra sak med detta tillägg är att det fortsätter att uppdateras då och då. Användare kan titta på allt som nyheter, sport, underhållning etc. genom detta Kodi-tillägg. Så vad väntar du på? Installera cCloud på Kodi nu!

4. IPTV Bonanza

Alla Kodi-användare som gillar att titta på innehåll från hela världen kan hänvisa till IPTV Bonanza Kodi-tillägget eftersom det ger live-TV-program från olika regioner som Storbritannien, USA, Frankrike, Spanien, Tyskland etc. Inte bara TV-program utan användare kan också titta på levande sporter och musikprogram.

Ladda ner IPTV Bonanza

5. Salvazebul italienska IPTV

Salva59s och Baal Zebul från Evil King-familjen utvecklade Salvazebul italienska IPTV Kodi Addon. Detta är en italiensk live-tv-addon som tillhandahåller onlineinnehållet från de kanaler som sänds i Italien. Detta tillägg är tillgängligt i Android Repository.

Ladda ner italienska Salvazebul IPTV

6. SmoothStreams

Om du letar efter ett Kodi-tillägg som erbjuder sport och andra kanaler för underhållning, är SmoothStream perfekt för dig. Med över 50 live-TV-kanaler kan du strömma liveevenemang tillsammans med många TV-program med SmoothStreams. Det finns olika kvaliteter för tillgängliga strömmar, dvs. 540p, 720p och 1080p.

Bästa Kodi-tillägg för sport

Varför söka efter besvärliga online-streaminglänkar för ditt favoritsportevenemang när det är tillgängligt på Kodi! Titta på vilka sporter du gillar genom att använda de bästa Kodi-tillägg för sport i HD-kvalitet utan problem.

1. SportsDevil

SportsDevil är den dedikerade live-streaming och fånga TV-tillägget för sportälskare. SportsDevil täcker ett stort utbud av sportströmningskanaler för cricket, tennis, fotboll, ishockey, racing, cykling och mycket mer.

SportsDevil är en favorit bland fotboll & cricketfans för den långa listan med streamingkanaler som är tillgängliga för att se live-evenemang, höjdpunkter, före & publicera matchshow och fånga upp TV. Sports Devil erbjuder 12 beINSports-kanaler för engelska Premier League-fans att njuta av alla matcher live. Bland dess stora lista över kanaler erbjuder SportsDevil: SkySports, Fox Sports, BT Sports och mer.

Läs vår kompletta installationsguide för Sportsdevil här.

2. Bedrägeri

Även om namnet kanske är lite tvivelaktigt, är dock Deceit Kodi-tillägget ett utmärkt val för att titta på Live Sports och Live TV. Det bästa med detta tillägg är att det har Trakt och Real Debrid integration tillgänglighet som Kodi geeks uppskattar mycket. Hittills har fusktillägg fungerat bra och inga problem har rapporterats om det.

Bedrägeri finns tillgängligt i One Nation Repository.

3. GenieTv Kodi Utility och IPTV-sport

Genie TV Kodi Utility och Sports-tillägg är ett komplett paket för Kodi-användare som älskar att strömma på Kodi regelbundet. GenieTV tillhandahåller högkvalitativ sport och live-tv-strömmar. Framför allt har GenieTV fantastiska underhållsverktyg för att fixa Kodi-problem.

Så att Kodi-nördar och Noobs kan fortsätta strömma utan problem. Du kan också nå ut till GenieTVKodi-tilläggsutvecklarna via deras officiella Facebook-grupp. GenieTV Kodi-tilläggsförvaret är tillgängligt i GenieTv-förvaret.

4. Joker sporter

Joker Sports Kodi-tillägg finns tillgängligt i Maverick Kodi Repository. Den har kategorier som tillhandahåller BT-sport, 15:00 Kick off Footy, Sports Channel Extra osv.

5. AceStream

Bland den långa listan med Kodi-tillägg för att titta på sport och olika innehåll har vi AceStream som fungerar på BitTorrent-protokollet. Detta är inte ditt vanliga tillägg per säga. AceStream är en streamingplattform som går igenom sin egen mediaspelare.

För att köra AceStream på Kodi behöver du Plexus Player. Plexus är ett programtillägg som är tillgängligt på Fusion-förvaret. När du har lagt till Plexus-spelare uppdaterar du modulen och kör strömmar från AceStream till Kodi.

Ace Stream är tillgängligt i Adryan List Repository.

Bästa Kodi-tillägg för fotboll

1. Falcon Sports

Falcon sport är en fantastisk förlängning för sportälskare som vill titta på live-sport-action. Falcon Sports har några bra länkar för användare och det också i HD-kvalitet. En annan bra sak med detta tillägg är att länkarnas hastighet är mycket snabb till skillnad från andra tillägg.

Ladda ner Falcon Sports.

2. DAZN

Vi kan kalla DAZN (Da Zone) som den nya Netflix för sportkategorin i Kodi-tillägg. Det är ett premiumtillägg som erbjuder länkar av högkvalitativt sportevenemang till användare mot en låg avgift på 20 US $. Användare kan ladda ner, installera och prenumerera på detta tillägg för att njuta av sömlös sportunderhållning på Kodi. DAZZN har tjänat respekt från Kodi-samhället på mycket kort tid.

3. Eurosport Player

Eurosport Player Kodi addon är ett bra tillägg för streaming fotbollsevenemang över hela världen. Det bästa med detta tillägg är att det också har tillgängligt innehåll på begäran. Men användare måste registrera sig för att få tillgång till detta tillägg. Detta tillägg kan användas på PC, Mac, Fire TV / Fire Stick, Android eller Raspberry Pi.

Ladda ner EuroSport Player nu!

Bästa tillägg till Stream English Premier League

1. NBC Sports

NBC Sports är ett av världens största idrottsnätverk som har funnits i mer än 70 år. Med sitt huvudkontor baserat i Stamford, USA, ägs det av NBC: s idrottsgrupp. NBC täcker alla större sportevenemang runt om i världen som engelska Premier League, NFL, NHL, NASCAR, NBA, WGC och OS.

2. FOX Sports GO

Fox Sports är den officiella programföretaget för FIFA World Cup 2018. Lyckligtvis har den en Kodi-addon för alla fotbollsfanatiker som vill strömma fotbolls-VM. Denna addon betraktas som den bästa addon för Kodi att strömma fotboll.

Ladda ner Fox Sports Go.

3. Fotbollsuppspelningar

Det finns massor av fotbollsfans som kanske inte kan se matcherna när de startar live. Football Replays är det bästa tillskottet för kodi som ger alla höjdpunkterna i speltävlingar i de stora ligorna (EPL, La Liga, Bundes Liga). Så om du kör sent för FIFA World Cup-matcher, oroa dig inte för att fotbollsbyten kommer att ge alla höjdpunkterna på din Kodi.

Ladda ner Fotboll Replays.

4. Fotboll idag

Fotboll Idag har Kodis topptillägg stora kategorier som Premier League, Games, UEFA Champions League, Highlights, La Liga, Primeir Leagu och mycket mer.

Denna tillägg kan hittas i Colossus-förvaret och till och med Kodil-förvaret. Colossus är dock den mest rekommenderade att streama FIFA World Cup 2018

Ladda ner Fotboll idag

5. Sparka bort Kodi Addon

Många fotbollsmanikor är hungriga att se sitt favoritlag spela. Denna bästa tillägg för kodi i sportkategorin kommer att ge många gratis bitar av fantastiska FIFA VM-stunder. Kick off kodi addon är starkt fokuserad på den engelska Premier League. Du kan emellertid strömma tävlingsmästerskapsmatcher med komforten med HD-strömning.

Ladda ner Kick off

6. DC Sports

DC Sports är ganska lik den toppade kodi addon Sports Devil. Denna kodi addon från tredje part har mycket att erbjuda för alla sportar som fans av diehard. Eftersom FIFA World Cup 2018 är runt hörnet, är DC Sports det nödvändiga att titta på de fantastiska målen och minska rivaliteten bland de bästa fotbollssidorna i världen.

Ladda ner DC Sports

Bästa UFC Kodi Addons för att titta på UFC-slagsmål

Att strömma det bästa av kampsporter är inte längre ett problem. Titta på dina favorit UFC-matcher i HD-kvalitet med dessa bästa UFC Kodi-tillägg.

 1. UFC Finest / Planet MMA

UFC Finest / Planet MMA är förmodligen den bästa passformen bland listorna för att se UFC-evenemangen på Kodi. Förutom liveevenemang som UFC-slagsmål, visar det också dokumentärer, TV-program och tidigare UFC-evenemang. Detta Kodi-tillägg är designat specifikt för UFC PPV: er eftersom det fångar allt UFC-relaterat innehåll direkt till din Kodi-låda eller Kodi-programvara.

Bästa Kodi Wrestling Addons

Kodi är ett fantastiskt ställe för miljontals brottfans över hela världen, vilket gör att de kan bända sina favoritbrytningstävlingar.

 1. Wrestling on Demand:

Om du är en fan av brottning och vill fånga all action från WWE, är WWE on Demand det perfekta Kodi-tillägget för dig. Med populära betal-per-vyer som Royal Rumble och WrestleMania erbjuder addon spännande action från World Wrestling Entertainment. På samma sätt är det lätt att strömma gamla matcher genom att öppna arkivavsnittet.

Ladda ner Wrestling on Demand

 Kodi Android Addons

Sluta leta längre och välj bland dessa Kodi Android-tillägg som fungerar bäst på Android-enheter inklusive smartphones, surfplattor och datorer.

1. Hundar Bollocks

Låt dig inte luras av dess namn, detta tillägg är fantastiskt att ha på Kodi. Den har ett brett utbud av kategorier som filmer, fånga upp tv, dokumentärer, barnavdelning, musik, radio, sport och TV-program. Detta tillägg kan också kallas ett i alla Kodi-tillägg. Det finns inte många tillägg som tillhandahåller sådan variation och kvalitet på strömmar som detta tillägg.

2. Night Terrors

Är du en fan av skräckinnehåll? Om ja, rekommenderas detta tillägg starkt för dig. Night Terror är ett fantastiskt Kodi-tillägg från Illuminati-förvaret som har en mängd olika innehåll för skräckfans som Paranormal-filmer, TV-program, dokumentärer, True Crime-filmer, Reality Shows och True Crime Documentaries.

 Xbox One Kodi Addons

1. FireCat Kodi Addon

Alla vill ha ett allt i ett Kodi-tillägg för att förhindra besväret med att hitta ett annat tillägg för allt. Firecat Kodi-tillägget är ett allt-i-ett-Kodi-tillägg med innehållskategorier som filmer, TV-show, live-tv, musik, dokumentärer, inställningar, etc..

FireCat Kodi-tillägg är tillgängligt i UK Kodi Repository, Klicka på länken för att ladda ner.

FireCat Kodi addon: Ladda ner Firecat

2. Kratos Kodi Addon

Kratos var en mytologisk varelse från det berömda videospelet “God of War”. Kratos Kodi-tillägg kanske inte är en gud av Kodi-tillägg men det är säkert annorlunda än andra på grund av de avsnitt av innehåll som det har.

De kategorier som den har inkluderar filmer, TV-program, samlingar, verktyg och detta tillägg har också Trakt-integrationsfunktion. Ingen tvekan om att Kratos Kodi-tillägg är en av de bästa Kodi-tilläggena. Du kan ladda ner Kratos Kodi addon genom att klicka i länken nedan: Ladda ner Kratos

Bästa Kodi-tillägg för PPV

PPV är det bästa att titta på när du är i streaming och binge. Men användare har alltid problem med det. Det är därför vi har diskuterat några av de bästa Kodi Addons för PPV.

1. Vader Streams

Vader Streams är en behandling för alla PPV-fans över hela världen eftersom det erbjuder länkar till Pay per view-evenemang från hela världen. Detta är ett betalt tillägg och användare måste betala prenumerationsavgift innan de får åtkomst till några länkar. Vader Streams har förtjänat ett stort rykte bland alla andra tillägg på grund av kvaliteten det ger.

Ladda ner Vader Streams.

Bästa Kodi Game Addons

Kodi erbjuder allt som andra inte kan! Installera de bästa Kodi Game Addons listade nedan och njut av dina favoritspel på Kodi.

1. Twitch Gaming

Med Twitch-tillägg kan du titta på strömmar av människor som spelar spel över hela världen. Dessa är de professionella spelarna som spelar maratonspelhändelser och deras spel är intressanta att titta på.

Detta tillägg finns i Kodis officiella förvar och är ett bra val att spendera din fritid och titta på de professionella spela.

2. YouTube-spel

YouTube-spelning liknar Twitch där Kodi-användare kan se andra människor spela spelet och slutföra hela spelmaraton.

Detta tillägg finns i YouTube-tillägget som finns i det officiella Kodi-lagret. Det finns ett separat avsnitt för spel och strömmarna kommer att finnas tillgängliga för spelfilmerna.

Kodi Addons för MAC

Det bästa med Kodi är att den körs på nästan alla enheter och om den inte gör det, så hittar geeksarna alltid ett sätt att köra det. Du kan ställa in Kodi på iPad, Kodi på Apple TV och mer.

1. Players Klub

YouTube-spelning liknar Twitch där Kodi-användare kan se andra människor spela spelet och slutföra hela spelmaraton.

Detta tillägg finns i YouTube-tillägget som finns i det officiella Kodi-lagret. Det finns ett separat avsnitt för spel och strömmarna kommer att finnas tillgängliga för spelfilmerna. Följ vår guide “Hur man installerar Players Klub ”.

2. Flux It Kodi Addon

Flux Det är en Live TV Kodi-addon som fungerar riktigt bra med Kodi på MacOS. Användare kan strömma Flexus TV, Flexus Radio, Stratus TV och mycket mer genom detta tillägg. Flux Kodi-tillägg finns i Aliunde Repository.

Bästa geo-begränsade Kodi Addons

Det finns många tillägg som bara fungerar på specifika platser. Om du vill kringgå geobegränsningar och njuta av obegränsad strömning på Kodi, se till att använda ett VPN. Här är några VPN-tjänster att välja mellan:

 1. Ultimate IPTV

Ultimate IPTV-tillägg är relativt ett nytt tillägg till IPTV-tilläggsfamiljen men återstår att geo-begränsas. Detta tillägg kräver en Kodi VPN för att avblockera geografiska begränsningar för att sända många IPTV-kanaler över hela världen. Dess videor är HD-kvalitet, men användargränssnittet verkar lite komplicerat utan några specifika kategorier. Det finns i Kodil Repository och TK Norris Repo.

Bästa juridiska / betalda Kodi-tillägg

Du hittar alltid överlistan av allt när du använder premiumtillägg. Officiella tillägg är säkra att använda och de har den goda kvaliteten på streaminglänkar att erbjuda.

Välj dina önskade bland dessa bästa lagliga / betalda Kodi-tillägg, betala för abonnemanget och njut av sömlös streamingupplevelse.

1. Buzz Feed Video

Buzzfeed fick ett stort rykte världen över genom sitt nyhets- och underhållningsinnehåll som delades på sin webbplats och på sociala medier. Buzzfeed är ett internetmedieföretag som har ett nätverk av fantastiska innehållsproducenter som framhäver deras journalistikskvaliteter på ett utmärkt sätt.

Den har en stor fanbasform över hela världen och det bästa genombrottet som det har tjänat är att nu Netflix kommer att vara värd för en säsong av korta stoies gjorda av Buzzfeed-journalister. Se till att du inte missar det fantastiska innehållet som delas av dem, så installera det officiella Buzzfeed Kodi-tillägget från det officiella Kodi-tilläggsförrådet och njut av dagliga Buzzfeed-videor.

2. CollegeHumor

Om du är en social media-junkie som älskar humor och sarkasme när du är på språng, skulle du säkert ha hört talas om CollegeHumor. Denna komediwebbplats är känd på sociala medier på grund av det humoristiska och satiriska innehållet de producerar själva och det innehåll de delar av andra..

CollegeHumor-innehåll är ögongodis och vi vet att du kommer att älska att se det på Kodi. Så installera CollegeHumor Kodi-tillägget från det officiella Kodi-tilläggsförvaret och börja titta på de roligaste videor och de bästa fusk som finns tillgängliga online.

3. ACE IPTV

ACE IPTV är ett premiumtillägg för Kodi som erbjuder ett brett utbud av innehåll. Titta på populära sporter som NFL, NBA, NHL, MLB och mycket mer. ACE IPTV ger strömmar från populära kanaler som BT Sport och Sky Sports.

Dessutom kan tittarna njuta av tusentals filmer och TV-program med ACE IPTV. Genom att lägga till detta tillägg till Kodi har du tillgång till kanaler som BBC, ABC, Fox, HBO, Sky Movies och mer. Därför har en ultimat premium Kodi-tillägg allt för alla.

4. SportsAccess

SportsAccess är en premium-Kodi-tillägg som erbjuder sport från hela världen. Genom att prenumerera på tjänsten kan streamers komma åt sina favorit matcher från NBA, NHL, fotboll (fotboll) och mycket mer.

Tillägget tar med sig innehåll från flera kanaler som SkySports. Som betalningssätt accepterar SportsAccess endast Bitcoin. Detta kan låta obekvämt för många, men det är bättre för din integritet.

5. Mania HD

SportsAccess är en premium-Kodi-tillägg som erbjuder sport från hela världen. Genom att prenumerera på tjänsten kan streamers komma åt sina favorit matcher från NBA, NHL, fotboll (fotboll) och mycket mer.

Tillägget tar med sig innehåll från flera kanaler som SkySports. Som betalningssätt accepterar SportsAccess endast Bitcoin. Detta kan låta obekvämt för många, men det är bättre för din integritet.

Kodi Cartoon Addons

Tecknade tillägg är något som inte bara är för barnunderhållning utan också för vuxna. Därför, om du är vuxen, dyker du in i nostalgiens hav och försvinner dina favoritfilmer från hela världen. Prova det här tecknatillägget på Kodi nu!

 1. Nickelodeon och Nickelodeon Jr

Om du behöver ett tillägg som visar både Nickelodeon och Nickelodeon Jr. TV-program, så finns det inget bättre tillägg än det här. Dina barn kan vara besatta av Nickelodeon eftersom det leder dem till en punkt där de går i höjdled när de får tag på sina favoritprogram.

Kodi Addons för indiska kanaler

Det skulle vara en fråga om tur om du kunde hitta någon fungerande länk online för indiska kanaler och Bollywood-innehåll. Kodi-användare har dock tur att de kan titta på sitt favoritinnehåll i Bollywood genom att använda dessa Kodi-tillägg för indiska kanaler.

1. Viewster

Viewster är ett officiellt Kodi-tillägg för ångande filmer och TV-program online. Det har olika kategorier som Action, Romance, Drama och separata avsnitt för filmer och TV-program i varje kategori. Det är tillgängligt i avsnittet om videotillägg i det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

2. Einthusan

Einthusan är utan tvekan det mest fantastiska tillägget för Bollywoodfilmer för alla Bollywood-fans. Det främsta skälet bakom är att det har innehåll på åtta olika språk som Tamil, Telugu, Kannada, Hindi, Malayalam, Bengali, Marathi och Punjabi. Är inte så bra?

Dessutom har detta tillägg filmer brunnskategorier beroende på gen, år etc. Detta är inte ett officiellt Kodi-tillägg och vi rekommenderar att du använder en bra Kodi VPN-tjänst för att skydda din integritet online. Detta tillägg är tillgängligt i SuperRepo Kodi-tilläggsförvaret.

Ladda ner Einthusan

3. TV på Desi Zone

TV på Desi Zone är ett måste för att ha Kodi-tillägg för allt indiskt innehåll / TV-programälskare. Den har en mängd olika TV-kanaler och TV-program. Användare kan enkelt bläddra och spela vad de vill, eftersom tillägget har en mycket bra layout. Användare får tillgång till alla de största kanalerna som Sony, NDTV, IBN, Sahara osv.

4. SnagFilms

SnagFilms är ett officiellt Kodi-tillägg med ett enormt bibliotek med innehåll från hela världen. Med cirka 30 kategorier av filmer och TV-program är detta tillägg ett för alla paket. Den har ett särskilt avsnitt för Bollywood-filmer och TV-program. Det kan lätt hittas i det officiella Kodi-tilläggsförvarets avsnitt om videotillägg.

5. Bollywoodfilmer

Bollywood Movies är Kodi-tillägg speciellt fokuserade Bollywood-filmer och indiskt innehåll. Detta tillägg kan laddas ner och installeras via Super Repo. Den har en bra samling tamiliska och hindi-filmer.

Ladda ner Bollywood-filmer

Bästa Kodi-tillägg för Kanada

Kanadensiska tittare som är bosatta utomlands kan enkelt få tillgång till sitt favoritkanadensiska innehåll genom att välja något av dessa bästa Kodi-tillägg för Kanada. Dessa tillägg är för lokala nyheter, lokala TV-program och andra evenemang.

1. CanTV Live

CanTV Live är ett live-tv-tillägg för kanadensiska streamare som är bosatta utomlands sällsynta som bor i Kanada men inte har tillgång till lokala nyhetskanaler. Det gör att tittarna kan titta på lokala nyheter och andra live-TV-program och sport.

2. Tillverkad i Kanada

Tillverkad i Kanada IPTV är en om det mest populära IPTV Kodi-tillägget, inte bara bland den kanadensiska publiken utan också globalt.

Trots att den heter Made in Canada tillhandahåller den inte bara kanadensiskt innehåll utan den har också en mängd olika amerikanska och engelska ångor. Det är därför detta tillägg har uppskattats över hela världen genom Kodi-gemenskapen.

Ändå har detta tillägg varit ett toppval för den kanadensiska publiken. Detta tillägg är tillgängligt i Kodi Israel Repository.

3. Kanada på begäran

Canada on Demand är ett fantastiskt tillägg för användare som vill titta på sina favoritprogram och TV-kanaler. Kanada på begäran tillägg erbjuder strömmar för mer än 30 kanadensiska TV-kanaler och kvaliteten på strömmar som tillhandahålls är stor. Detta tillägg rekommenderas starkt för användare som vill strömma kanadensiskt innehåll.

Kodi Spanish Addons

1. Pelisalacarta Kodi-tillägg

Pelisalacarta är ett spanskt Kodi-tillägg för att titta på alla spanska filmer och TV-program. Det finns i Super Repo. Pelisalacarta har en stor mängd spansk innehåll och det benämns ofta skatten av spanska innehåll.

Den största funktionen i detta tillägg, som kan kallas dess USP, är att detta tillägg inte bara strömmar innehållet utan det låter också användarna ladda ner sitt favoritinnehåll. Men att använda en pålitlig VPN med detta tillägg är verkligen nödvändigt.

2. Latino TVChopo Addon

Du kanske har sett många Kodi-tillägg för sport och fitness men alla är engelskspråkiga Kodi-tillägg.

Latino TVChopo Addon är ett Latino (spanska) Kodi-tillägg för strömmande sport och fitness från de spanska TV-kanalerna. Det här tillägget har mer än 10 kategorier att bläddra och det fungerar bra.

Ladda ner Latino TVChopo Addon

Bästa Kodi-hälso- och träningstillsatser

Fitness geeks över hela världen kan komma åt sina favoritträningsföreläsningar och andra träningsstudier på Kodi. Följande är de bästa Kodi-hälso- och träningstillägg som ger de bästa videorna för dig.

1. Pulse Fitness

Bland listan över bästa Kodi-tillägg för fitness och träning är Pulse Workout förmodligen den mest kända av dem. Detta tillägg är en guide till ditt träningsprogram eftersom det informerar läsarna om tyngdlyftning, yoga, kosttips, övningar och så mycket mer.

En samling motivationsfilmer hjälper dig också fortsätta och leva ett hälsosammare liv. Den kommer ytterligare att instruera sina tittare om hur man går ner i vikt och är i god form. Detta tillägg finns på Kodil Repo.

2. Fysikalitet

Fysisk tillägg handlar om att erbjuda videor med motivations- och träningsprogram, vilket är bra för individer som befinner sig i sitt första träningspass.

Det har ett separat avsnitt för UFC där streamare får all information om UFC-slagsmål och håller sig uppdaterade om vad som händer i idrottarnas liv. Därför är det ett bra tillägg för UFC-älskare också. Det finns på Dandy Media och Kodil Repo.

Bästa Kodi väder Addons

Håll dig uppdaterad med alla de senaste väderprognoserna från hela världen med Kodi. Installera dessa bästa Kodi vädertillägg och hålla koll på vädret när du är på språng.

1. Träffade Office

Met Office är ett Kodi-tillägg som ger väderinformation genom att hämta data från tusentals U.K-platser. Att ha funktioner som 5-dagars förutsägelse, auto-placering, minimal responstid och pålitliga observationer hjälpte detta tillägg att utveckla ett gott rykte.

Begränsningen av att välja endast en plats åt gången är emellertid en nackdel med detta tillägg. Sammantaget är detta tillägg bland de bästa Kodi vädertillägg.

Nedladdning: Met Office Zip File

2. OpenWeatherMap Extended

Detta tillägg har något bokstavligt betydelse för det; precis som alla kartor, ger den detaljerad information om vädret.

Detta tillägg ger exakta väderprognoser och väderkartor från 36 timmar till 14 dagar. En annan skillnad i detta tillägg är att det kräver en personlig API-nyckel. Detta hjälper till ofta uppdateringar.

Ladda ner: OpenWeatherMap Zip-fil

3. Yahoo Weather: Ladda ner

Vem har inte hört talas om Yahoo? Alla har rätt! Yahoo var tidigare den mest populära leverantören av webbtjänster redan på dagen. Yahoo trodde på lätthet och användning, och detsamma gäller dess vädertillägg.

Enkelt att installera, använda och förstå, Yahoo vädertillägg är utan tvekan en stark rekommendation. Kodi-användare bör definitivt pröva eftersom det är ett fantastiskt Kodi-tillägg. Inga sådana inloggningskrav, inga krångel i installationen och ett användarvänligt gränssnitt definierar dess kvalitet.

Ladda ner: Yahoo! Väder Zip-fil

I ett nötskal

Hoppas att du gillade vår lista över de 107 bästa Kodi-tilläggena. Njut av en blandning av bra video & musiktjänster från hela världen med våra listade tillägg och låt oss veta hur du gillade dem. Om vi ​​missade något, låt oss veta så lägger vi till dem i nedräkningen.

Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan om du vill ha hjälp med att installera eller konfigurera tillägg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map