11 bästa Kodi-underhållsverktyg för att hantera Kodi effektivt

Att underhålla din Kodi-spelare har aldrig varit så enkelt med Kodi-underhållsverktyg. Dessa kodi-tillägg skulle hantera din Kodi på ett effektivt sätt så att det sparar dig från mycket problem. Det skulle rensa all din cache, hantera Kodi-bibliotek och hjälper också till att kodi inte fungerar.


I den här guiden diskuterade vi 10 bästa underhållsverktyg för Kodi som underlättar ditt liv med Kodi-programvaran.

10 bästa Kodi-underhållsverktyg för augusti

Underhållsverktyget hanterar din Kodi effektivt. Här är listan över 10 bästa underhållsverktyg för Kodi för november:

 1. Nystart
 2. Säkerhetskopiering
 3. Merlin Wizard
 4. Ares Wizard
 5. Säkerhetssköld
 6. cdART Manager
 7. Community Portal
 8. Kodi Portal
 9. VPN Manager för OpenVPN
 10. Loggvisare för Kodi

1. Ny start

Fresh Start underhållsverktyg Kodi Krypton är det enklaste sättet att fabriksinställa din Kodi-spelare. Om du har blandat alla Kodi-tillägg som behöver kasseras, är detta ditt go-to-tillägg. Det kommer att avinstallera allt och ger dig en helt ny Kodi.

bästa kodi-underhållsverktyg

Hur man installerar Fresh Start på Kodi

 1. Öppna Kodi > Klicka på Inställningsikonen på toppmenyn > Välj File Manager > Dubbelklicka nu på Lägg till källa.
 2. Här måste du klistra in URL: en http://cypher-media.com/repo/ när du klickar på alternativet “Inget” > Välj OK > Skriv förarens namn, dvs. Cyphers Lockers > Välj OK.
 3. Rulla tillbaka till Kodi Main Menu > Sedan tillägg > Box-icon > Installera från Zip File-alternativet.
 4. Hitta och välj Cyphers Lockers > Klicka sedan på Cypherslockers-1.0.2.zip
 5. Välj Installera från arkivet > Cyphers Lockers > Programtillägg > Välj Ny start > Tryck på Installera.

2. Säkerhetskopiering

Kodi-användare oroar sig för att när de installerar en nyare version av Kodi, så kommer alla tillägg som de har installerat att försvinna. Kodi insåg behovet och introducerade ett underhållsverktyg Kodi Krypton-tillägg som kommer att spara hela Kodi-datan inklusive tillägg och förvar.

Säkerhetskopiera Kodi underhållsverktyg

Hur du installerar säkerhetskopia på Kodi

 1. Öppna Kodi > Välj Tillägg på vänster-menyn > Klicka på lådformad ikon i det övre vänstra hörnet.
 2. Välj ett alternativ Installera från förvaret > Hitta och klicka sedan på Add-on Repository.
 3. Välj programtillägg > Klicka sedan på Backup från den långa listan med tillägg > Installera.
 4. Öppna Backup Kodi addon > Klicka på Backup.

3. Merlin Wizard

Merlin Wizard är ännu ett underhållsverktyg Kodi Krypton som hjälper dig att rensa cache för att förbättra videobuffring. Som tiden går, utvecklar Kodi-spelaren slack och det är anledningen till att du står inför Kodi-buffertproblem.

Merlin Wizard Kodi Underhållsverktyg

Merlin Wizard är ett perfekt underhållsverktyg för att fästa din videoströmning och njuta av långa underhållningstimmar. Se den kompletta installationsguiden för Merlin Wizard. Det kan betraktas som ett alternativ till Xunity Maintenance Tool. Det har vidare Kodi-underhållsverktygsreningspaket som städar upp onödiga paket.

4. Ares Wizard (fungerar inte)

Ares Wizard har allt från tillägg till kodi-lager, till Kodi Builds och Kodi Skins. Den har vidare en underhållssektion som gör att Kodi-användare kan rensa cache, ta bort paket och ta bort miniatyrbilder. Dess funktioner hamnar inte här, den analyserar ytterligare din Kodi och rekommenderar en viss inställning som låter dig stoppa Kodi-buffring.

Ares Wizard Kodi Underhållsverktyg

Se installationsguiden för Ares Wizard. När du har installerat Ares Wizard öppnar du Ares Wizard > Gå till fliken Underhåll och ta bort cache. Öppna Ares Wizard för att följa de rekommenderade inställningarna > Gå till alternativet Tweaks > Följ processen.

5. Säkerhetssköld

Security Shield är ett tillägg för underhållsverktyg som skannar ditt system efter virus och buggar. En av dess funktioner berättar vilket förvar som för närvarande inte installerar tillägg. Du kan förbli uppdaterad angående vilket lager du behöver installera och vilket du behöver undvika.

Säkerhetssköld Kodi underhållsverktyg

Säkerhetssköld finns i Noobs och Nerds Repository, se installationsguiden för Noobs och Nerds. När du har installerat förvaret, gå till Programtillägg > Välj Säkerhetssköld > Tryck Installera.

6. cdART Manager

Om du är ett stort musikfläkt är det perfekta tillägget för dig. cdART Manager låter dig hantera ditt musikbibliotek och sortera det efter din musiksmak. Om Kodi-användare har musikbibliotek som flyter med mycket musik, kommer cdART Manager att hantera det åt dig.

cdart Manager Kodi Underhållsverktyg

Hur man installerar cdART Manager på Kodi

 1. Ladda ner cdART Manager plugin-fil > Spara på ditt system.
 2. Öppna Kodi > Välj Tillägg > Sedan Box-ikonen > Installera från zip-fil.
 3. Ladda upp eller navigera i plugin-filen som du laddade ner i steg 1.
 4. cdART Manager är nu installerat.

7. Community Portal

Community Portal är ett informativt underhållsverktyg Kodi Krypton eftersom det ger dig information om de senaste tilläggena. Dessutom utbildar den Kodi-användare ytterligare om de populära tilläggen tillsammans med antalet nedladdningar.

Community Portal Kodi Underhållsverktyg

Se installationsguiden för Noobs och Nerds-arkivet. När du installerar Noobs och Nerds, öppna förvaret > Gå till Programtillägg > Välj Community Portal från listan > Träffa Installera.

8. Kodi Portal

Kodi Portal är ett programtillägg där du kan installera många populära tillägg tillsammans med tydlig cache samtidigt. Det är som en Kodi Wizard där du kan få Kodi Skins och Kodi förlängningar enligt dina önskemål. Bläddra bland de bästa bästa kodi-guiderna.

Kodi Portal Underhållsverktyg

Se installationsguiden för Ares Project-arkivet. När du har installerat Ares Project, gå till Programtillägg > Välj Kodi Portal > Träffa Installera.

9. VPN Manager för OpenVPN

VPN Manager för OpenVPN säkrar din integritet online med hjälp av en Kodi VPN. Med det här underhållsverktyget Kodi Krypton kan du ansluta till en VPN som döljer din onlineaktivitet på Kodi. Se installationsguiden för VPN Manager för OpenVPN.

Vidare är Live IPTV-tillägg geo-begränsade. Detta innebär att du kommer att kräva en VPN för att överträffa begränsningar och kunna strömma kanaler från hela världen. Med VPN Manager för OpenVPN kan du ha frihet med Kodi.

10. Loggvisare för Kodi

Detta underhållsverktyg Kodi låter dig visa loggar. Det hände så att Kodi-användare möter felkontrolllogg när de installerade tillägg eller till och med förvar. Detta tillägg låter dig veta vilken typ av fel du står inför eller vilka filer som saknas.

Loggvisare för Kodi Underhållsverktyg

Hur man installerar Log Viewer på Kodi

Lansera Kodi > Välj Add-ons meny > Klicka på Paketinstallatör ikonen på toppen.

Välja Installera från arkivet > Hitta Kodi-tilläggsförvar från listan.

Gå till Programtillägg > Sök och välj Loggvisare på Kodi > Träffa Installera.

11. Xunity Underhållsverktyg

Xunity-underhållsverktyget var en gång ett stort hit-tillägg, men det lyckades inte förlänga dess livslängd och försvann i tunn luft. Xunity Underhållsverktyg skulle göra allt från att rensa cache till hantera ditt bibliotek. Det hade sitt eget förvar som kunde laddas ner till Kodi-spelaren.

Xunity-underhållsverktyg var ett komplett underhållsverktyg tills det stängdes av dess utvecklare. Men sedan dess kunde bara ett fåtal tillägg uppfylla dess uppsättning funktioner.

The Wrap Up

Kodi-underhållsverktyg förenklar Kodi i alla avseenden. Det hjälper Kodi-användare att hantera sina tillägg, sina bibliotek och rensa alla onödiga filer som konsumeras av din Kodi. Med vår guide kan du fästa din Kodi-spelare med 11 bästa underhållsverktygstillägg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map