11 Beste Kodi-vedlikeholdsverktøy for å håndtere Kodi virkelig

Vedlikehold av Kodi-spilleren har aldri vært så enkelt med vedlikeholdsverktøy fra Kodi. Disse kodene-tilleggene vil administrere Kodi-enheten din på en effektiv måte, slik at du sparer deg for mye problemer. Det vil opprette alle rettigheter, administrere Kodi-biblioteker, og jeg vil også hjelpe deg med kodi ikke fungerer.


Jeg har veiledet om diskusjon om vi 10 beste vedlikeholdsverktøy for Kodi som vil gjøre livet ditt enklere med Kodi-programvare.

10 beste verktøy for vedlikehold av Kodi for august

Vedlikeholdsverktøy vil administrere din Kodi effektivt. Hennes er lytter over 10 beste vedlikeholdsverktøy for Kodi for november:

 1. Ny start
 2. backup
 3. Merlin Wizard
 4. Ares Wizard
 5. Sikkerhetsskjold
 6. cdART Manager
 7. Community Portal
 8. Kodi Portal
 9. VPN Manager for OpenVPN
 10. Loggviser for Kodi

1. Frisk start

Fresh Start vedlikeholdsverktøy Kodi Krypton er den enkleste måten å tilbakestille Kodi-spilleren fra fabrikk til. Hvis du har fått blandet alle Kodi-tilleggene som må kasseres, er dette din gå til tillegg. Det vil avinstallere alt og gir deg en helt ny Kodi.

beste kodi vedlikeholdsverktøy

Slik installerer du Fresh Start på Kodi

 1. Åpne Kodi > Klikk på Innstillinger-ikonet på toppmenyen > Velg Filbehandling > Dobbeltklikk nå Legg til kilde.
 2. Hennes må du kalk inn URL-adresser http://cypher-media.com/repo/ etter at du har klikket på alternativet ‘Ingen’ > Velg OK > Skriv navnet på depotet, din Cyphers Lockers > Velg OK.
 3. Rull tilbake til Kodi hovedmeny > Deretter tillegg > Box-ikonet > Installer fra Zip File-alternativet.
 4. Finn og velg Cyphers Lockers > Klikk på Cypherslockers-1.0.2.zip
 5. Velg Installer fra depot > Cyphers Lockers > Programtillegg > Velg Fresh Start > Trykk på Installer.

2. Sikkerhetskopiering

Kodi-brukere bekymrer seg for når de installerer en ny versjon av Kodi, vil alle tillegg som de har installert, bli borte. Kodi trenger å introdusere og vedlikeholdsverktøy Kodi Krypton-tillegg som vil redde hele Kodi-dataene tilleggene og depotene.

Sikkerhetskopiering av Kodi vedlikeholdsverktøy

Slik installerer du sikkerhetskopi på Kodi

 1. Åpne Kodi > Velg Tillegg på venstre meny > Klikk på boksformet ikon i venstre hjørne.
 2. Velg et alternativ Installer fra depot > Finn skrevet og klikk på tilleggslageret.
 3. Velg programtillegg > Klikk på Sikkerhetskopi fra den lange lytte over tilleggsprogrammer > Installere.
 4. Åpne Backup Kodi addon > Klikk på Sikkerhetskopiering.

3. Merlin Wizard

Merlin Wizard er enda et vedlikeholdsverktøy Kodi Krypton som hjelper deg med å tømme hurtigbuffer for å forbedre videobuffer. Etter hvert som tiden går utvikler Kodi-spilleren slakk, og det er grunn til å møte møter med Kodi-buffring.

Merlin Wizard Kodi vedlikeholdsverktøy

Merlin Wizard er et perfekt vedlikeholdsverktøy for å se på videostreaming og nyte lange underholdningstimer. Se den komplette installasjonsguiden for Merlin Wizard. Det kan betraktes som et alternativ til Xunity Maintenance Tool. Den har videre Kodi-vedlikeholdsverktøy-rensepakker som renser opp unødvendige pakker.

4. Ares Wizard (fungerer ikke)

Ares Wizard har alt fra addons til kodi repositories, til Kodi Builds og Kodi Skins. Den har videre og vedlikeholdsseksjon som lar Kodi-brukere tømme hurtigbuffer, slette pakker og slette miniatyrbilder. Funksjonene ender not opp her, analysatoren Kodi ytterligere og anbefaler spesielle innstillinger som lar deg stoppe Kodi-buffering.

Ares Wizard Kodi vedlikeholdsverktøy

Se installasjonsveiledningen for Ares Wizard. Etter at du har installert Ares Wizard, åpner du Ares Wizard > Gå til kategorien Vedlikehold og slett hurtigbufferen. Åpne Ares Wizard for å følge den anbefalte innstillingen > Gå til Tweaks-alternativet > Følg prosessen.

5. Sikkerhetsskjold

Security Shield er et vedlikeholdsverktøy-tilskudd som skanner systemet ditt etter virus og feil. En av funksjonene som forteller deg ikke noe depot som foreløpig ikke er klarer å installere tilleggsprogrammer. Du kan forbli oppdatert angående enkelt lagringssted du trenger å installere og noe du må gjøre.

Security Shield Kodi vedlikeholdsverktøy

Security Shield finner du i Noobs og Nerds Repository, se installasjonsveiledningen for Noobs og Nerds. Når du har installert depot, går du til Programtillegg > Plukke ut Sikkerhetsskjold > Trykk Installere.

6. cdART Manager

Hvis du er en stor musikkfan, er det det perfekte tillegget for deg. cdART Manager lar deg administrere musikkbiblioteket ditt og sortere det i henhold til musikksmaken din. Hvis Kodi-brukere har musikkbibliotek som flyter med mye musikk, vil cdART Manager administrator det for deg.

cdart Manager Kodi Vedlikeholdsverktøy

Slik installerer du cdART Manager på Kodi

 1. Siste ned plugin-fil for cdART Manager > Lagre på systemet ditt.
 2. Åpne Kodi > Velg tillegg > Deretter boks-ikonet > Installer fra zip-fil.
 3. Siste opp eller naviger i plugin-filen du lastet ned i trinn 1.
 4. cdART Manager er nå installert.

7. Community Portal

Community Portal er informativt vedlikeholdsverktøy Kodi Krypton, og gis det informasjon om de nyeste tilleggene. Dessuten utdanner den Kodi-brukerne om de populære tilleggene sammen med antall nedlastinger.

Community Portal Kodi Vedlikeholdsverktøy

Se installasjonsveiledningen for Noobs og Nerds depot. Når du har installert Noobs og Nerds, åpner du oppbevaringssted > Gå til Programtillegg > Plukke ut Community Portal fra lytte > Truffet Installere.

8. Kodi Portal

Kodi Portal er et programtillegg der du kan installere mange populære tillegg ved siden av klar hurtigbuffer samtidig. Det er noe som Kodi-veiviser hvor du kan få Kodi-skinn og Kodi-utvidelser etter din Wins. Bla gjennom forskjellige beste kodi-veivisere.

Kodi Portal Vedlikeholdsverktøy

Se installasjonsveiledningen for Ares Project depot. Etter at du har installert Ares Project, gå til Programtillegg > Plukke ut Kodi Portal > Truffet Installere.

9. VPN Manager for OpenVPN

VPN Manager for OpenVPN sikrer ditt personvern online ved hjelp av en Kodi VPN. Med dette vedlikeholdsverktøyet Kodi Krypton, vil du kunne koble til en VPN som vil skjule din online aktivitet på Kodi. Se installasjonsveiledningen for VPN Manager for OpenVPN.

Videre er Live IPTV tillegg geo-begrenset. Dette betyr at du vil kreve en VPN for å overgå begrensninger og kunne streame kanaler fra hele verden. Med VPN Manager for OpenVPN kan du ha frihet ved å bruke Kodi.

10. Loggviser for Kodi

Dette vedlikeholdsverktøyet Kodi lar deg se logger. Det skjedde slik ved Kodi-brukere møter Feilsjekklogg mens de installerte tilleggsprogrammer eller til og med depoter. Dette tillegget vil fortelle deg hva slags feil du kan overfor, eller som kan spille som mangler.

Loggviser for Kodi vedlikeholdsverktøy

Slik installerer du Log Viewer på Kodi

Launch Kodi > Plukke ut Add-ons Meny > Klikk på Pakkeinstallatør ikonet på toppen.

Velge Installer fra depot > Finne Kodi-tilleggslager fra lytte.

Gå til Programtillegg > Søk og velg Loggviser på Kodi > Truffet Installere.

11. Xunity Vedlikeholdsverktøy

Xunity-vedlikeholdsverktøyet var en gjeng og stort møte, menn klarer ikke å forlate levetiden og forsvant i tynn luft. Xunity Vedlikeholdsverktøy vil gjøre alt fra å tømme hurtigbuffer til å administrere biblioteket ditt. Den hadde et eget depot som kunne vare ned til Kodi-spilleren.

Xunity-vedlikeholdsverktøy var et komplett vedlikeholdsverktøy helt til det ble lagt ned av utviklerne. Siden den gjengen var bare noen få tillegg som klarte å møte funksjonene.

Innpakningen

Kodi vedlikeholdsverktøy forenkler Kodi på alle måter. Det hjelper Kodi-brukere å administrere tilleggsprogrammer, biblioteker og fjerne alle unødvendige filer som forbyr av Kodi-enheten din. Med vår guide kan du feste mot din Kodi-spiller med 11 beste vedlikeholdsverktøytillegg.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map