Jingle-klockor ringer och julen är precis runt hörnet och det bästa jul-VPN-försäljningsavtalet är live!

Det är dags att du börjar förberedelserna för denna högsäsong, eftersom de bästa rabatterna finns på nästan alla typer av produkter över hela världen.

Om du är en binge watcher eller en streaming geek, kommer du att älska de rabatterade jul-VPN-erbjudanden som erbjuds av nästan alla leverantörer.

Jag har diskuterat några av de bästa tillgängliga julrabatterna, så att du kan strömma vad du vill, snarare än att slösa bort din tid på att titta på snöfall denna jul!

Varför få jul-VPN-erbjudanden

Det bästa med tider som Thanksgiving, Black Friday, Cyber ​​Monday etc. är att människor får fantastiska rabatter på olika saker.

I online-streamingbranschen tenderar människor att leta efter rabatter som erbjuds av VPN-leverantörer. Det råder ingen tvekan om att VPN är ett viktigt verktyg för alla streamare eftersom det ger dem obegränsad tillgång till innehåll via webben.

Jul VPN-erbjudanden är bättre än andra rabatterade erbjudanden som erbjuds under andra säsonger eftersom det verkligen är den största och viktigaste säsongen på året. Både konsumenter och säljare får stor nytta av den här säsongen. Säljare sänker sina priser för att få fler kunder och dessa lägre priser lockar människor.

VPN blir nu ett nödvändigt verktyg för alla medborgare som tar sitt skydd på allvar. Det är inte bara för att kringgå geo-restriktioner eller för att surfa på webben anonymt utan det skyddar också dina data från att bli hackade och skyddar dig från att spionera ögon online.

Många VPN-leverantörer har meddelat sina jul-VPN-erbjudanden men du kan inte bara falla för någon leverantörs erbjudande utan att känna till deras trovärdighet och tillförlitlighet. Följande är topp 11 VPN-leverantörer du kan välja den här julen.

11 bästa jul-VPN-erbjudanden

PureVPN

PureVPN är bland branschens elit VPN-leverantörer och det bästa med PureVPN är att det inte kompromissar med sin kvalitet trots att erbjuda en så stor rabatt.purevpn julavtal

Denna jul, utnyttja en fantastisk 85% rabatt på PureVPN 5-årsplan genom att prenumerera på USA$ 1.65 per månad, vilket innebär att du måste betala USA$ 99 endast för hela paketet.

PureVPN tillhandahåller mer än 2000 ultrasnabba servrar över hela världen i över 140 länder så att du kan surfa på webben säkert från önskad plats. Dessutom kan du njuta av fem samtidiga inloggningar, obegränsad bandbredd och dedikerade mobil- och stationära appar för enkel åtkomst.

PureVPN har dessutom sin egen webbläsarförlängning som gör det möjligt för användare att säkra sin anslutning genom ett enda klick utan att ens starta klienten. I händelse av problem kan användare kontakta supporten för livechatt dygnet runt.

CTA

Surfshark

SurfShark är verkligen en stor tjänsteleverantör som växer en stor ökning i popularitet dag för dag. SURFSHARK julstudentrabattDet beror på att det tillhandahåller en avancerad tjänst till ett mycket rimligt pris. SurfShark erbjuder 83% rabatt på sin 2-åriga plan. Genom att använda detta paket debiteras du endast 1,99 USD per månad.

SurfShark har mer än 500 servrar i 50 länder, vilket gör att du kan komma åt valfri webbplats utan några bandbreddbegränsningar. SurfShark är populärt främst på grund av dess stora anslutning och dess snabba servrar som ger bra bandbredd. Det bästa jag gillar med SurfShark är att det inte har någon gräns för samtidiga anslutningar till skillnad från andra VPN-leverantörer som endast tillåter 5 till 7 enheter.

CTA

NordVPN

NordVPN är en av de marknadsledande VPN-leverantörerna som aldrig har sänkt sina standarder och kvalitet vid något tillfälle. NORDVPN studentrabatt vpnDet erbjuder en fantastisk julavtal med 75% med ett pris på $ 2,99 per månad under 3 år. Detta är ett specialerbjudande för jul, så använd det innan det slutar och börja en säker online-resa med NordVPN.

NordVPN har ett brett nätverk på över 5000 servrar över hela världen och det bästa är att alla dess servrar är snabba, säkra och pålitliga. NordVPN har en strikt ingen loggningspolicy och tillåter 6 samtidiga anslutningar.

Få NordVPN-rabatt, håll dig säker med sitt krypteringsprotokoll för militär kvalitet och strömma dina favoritprogram genom att bryta alla hinder.

CTA

Cyberghost

CyberGhost är som en underhund som har fått en bra feedback från användare över hela världen. CYBERGHOST special xmas-rabattDet klättrar snabbt till branschens konkurrenskraft och många användare väljer nu CyberGhost på grund av sina smarta tjänster. CyberGhost erbjuder ett fantastiskt 18 månaders erbjudande för $ 3,5 per månad med en 45 dagars pengarna tillbaka-garanti.

CyberGhost har några om de mest distinkta och fantastiska funktionerna för online-streamare och binge-klockor. Den har en speciell inbyggd funktion som gör att streamare kan avblockera de geobegränsade platserna som Netflix med ett enda klick.

CyberGhost har cirka 3000 servrar i 60 länder som erbjuder bra bandbredd och skydd. CyberGhost är ett optimalt val för alla människor som letar efter en dedikerad VPN på grund av dess dedikerade funktioner.

CTA

ExpressVPN

ExpressVPN är en annan tyrann i VPN-branschen som har tjänat ett stort rykte genom åren. EXPRESSvpn julstudentrabattMånga användare litar på ExpressVPN eftersom det har toppfunktioner och det komprometterar aldrig med dess kvalitet.

Utnyttja sitt Christmas VPN-avtal som erbjuder 35% rabatt på sin 1-åriga plan med priset 8,32 USD per månad. Vissa användare har kritiserat ExpressVPN för sina priser som är lite högre jämfört med andra VPN-leverantörer. Faktum är dock att servicekvaliteten och funktionerna i ExpressVPN är oöverträffade, vilket motiverar dess högre prissättning.

ExpressVPN har mer än 2000 säkra och snabba servrar över hela världen, vilket gör det möjligt för användare att komma åt alla begränsade webbplatser och skydda dem mot hot på nätet. ExpressVPN säkerställer no-logs och den har en Kill-switch-funktion integrerad, för att skydda användarnas integritet vid frånkoppling.

CTA

Tunnelbjörn

TunnelBear är en underskattad tjänsteleverantör men den har fortfarande ett stort rykte bland användarna.TUNELBEAR jul vpn-erbjudande TunnelBear erbjuder 58% rabatt på sitt 12 månaders paket på grund av jul. Utnyttja denna affär, betala 4,17 US $ och fortsätt att strömma orädd som en grizzlybjörn.

Det har ett expanderande nätverk som för närvarande har servrar i cirka 20+ länder. Tunnelbjörn har också sina egna webbläsarutvidgningar.

CTA

ZenMate

ZenMate är en annan pålitlig leverantör som har ett gott rykte om branschen som erbjuder en stor rabatt på 83% på sin 2-åriga plan, med en månadspris på endast 2,05 USD.ZENMATE vpn-affär

Denna Tyskland-baserade VPN-leverantör blir gradvis ett toppval bland alla online-streamare som vill få åtkomst till geobegränsat innehåll. Speciellt om du vill få tillgång till USA: s Netflix-bibliotek från någon annan region och du letar efter ett gratisVPN, är ZenMate det bästa valet för dig.

ZenMate fungerar bra med Netflix och Hulu och det bästa är att dess servrar inte avbryter strömning och ger bra bandbreddhastighet.

CTA

Tillitszon

Trust Zone är inte ett stort namn i branschen eftersom det bara har 164 servrar och det har inte ett chattstöd dygnet runt.TRUSTZONE vpn-avtal 2019 Men servicekvaliteten för Trust Zone är stor och alla användare som vill ha ett OpenVPN kan välja det.

Använd 53% rabatt på enårsplan med ett pris på 3,33 US $ per månad. Detta är bara en julavtal, utnyttja den innan den varar.

CTA

Privat internetåtkomst (PIA)

PIA är en av de äldsta och etablerade aktörerna i VPN-branschen. Det har fått stort rykte i samhället genom åren. PIAPrivat Internet Access erbjuder sin tvåårsplan för 2,91 US $ per månad, vilket är en platt rabatt på 58%.

PIA har över 3000 servrar över hela världen och erbjuder otroligt snabb hastighet. Många användare väcker oro över PIA: s Netflix-förbud. Trots det förbudet är PIA en avancerad tjänsteleverantör och det råder ingen tvekan om att det är bland de bästa valet av streamare.

CTA

Windscribe

Njut av 55% rabatt på Windscribe 1-årsplan genom att betala 4,08 USD per månad.WINDSCRIBE 2018 vpn-affär Windscribe är verkligen en fantastisk tjänsteleverantör eftersom den har några av de mest spännande funktionerna som alla VPN-användare vill ha.

Om du inte gillar att skicka pengar på prenumerationer men fortfarande vill använda en säker och pålitlig VPN-tjänst är Windscribe det bästa tillgängliga alternativet för dig. Du kan njuta av uppgifter om 10 GB per månad med servrar från 10 olika länder.

Utöver detta har Windscribe en speciell malware- och annonsblockeringsfunktion som möjliggör oavbruten och säker surfning och strömning. Det har klienter för stationära och mobila enheter och gränssnittet för dessa klienter är ganska attraktivt och användarvänligt.

CTA

TorGuard

Om du vill känna till en VPN-leverantör som erbjuder många säkerhetsprotokoll, är det Tor Guard.torguard vpn Det är en av de mest populära VPN-leverantörerna på grund av mångsidigheten i sina tjänster och naturligtvis på grund av Tor Browser.

TorGuard har meddelat ett speciellt julavtal på 19,99 US $ per kvartal som innebär 6,66 US $ per månad. Den har 3000+ servrar i över 50 länder och erbjuder många SSL- och andra säkerhetsprotokoll för att säkerställa användarnas integritet. Användare kan njuta av connective 5-enheter samtidigt och uppleva sömlös strömning.

CTA

Slutsats

Vi vet alla hur viktiga VPN är för netizens och vi vet att sådana rabatter inte kommer ofta. Använd därför de rabatter som passar dig bäst och njut av den här säsongen till fullo.

Några av er kanske inte har utnyttjat de rabatter som erbjuds nyligen på Black Friday och Cyber ​​Monday, om så är fallet, ta denna möjlighet nu och avsluta året på en spännande anmärkning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me