Kodi Live TV

Kabel-TV har blivit så föråldrad att människor har börjat byta till bättre alternativ eftersom skärning av sladdar är den nya trenden. För det andra, varför skulle människor föredra att betala för kabel-TV, när de kan strömma sitt favoritinnehåll live utan att betala ett enda öre?

Kodi-tillägg har gett oändliga möjligheter för användare över hela världen. Kodi är en strömningsprogramvara som inte är begränsad till strömmande filmer och TV-program. Det gör det också möjligt för användare att titta på Live TV och sport, varför vi kallar det för en komplett underhållningslösning. Det finns många Kodi-tillägg för strömning av Live TV på Kodi. Men en del av dem är geobegränsade och kan kräva den bästa VPN för streaming.

Kodi har fantastiska live-tv-funktioner som gör hela upplevelsen ännu bättre.

Varför är Kodi Live TV-tillägg så populära?

Kodi är en viktig aktör i online-streamingbranschen och dess popularitet beror på dess funktioner och dess fantastiska Kodi-tillägg. Kodi Live TV-tillägg är mycket populära än dess filmströmningstillägg. Anledningen bakom denna popularitet av live-tillägg är att användare kan njuta av live HD-strömning av sina favoritprogram, sport, evenemang och mycket mer utan att betala prenumerationsavgift.

Normalt måste användare betala för sitt kabelabonnemang, PPV eller till och med för live-streaming-plattformar online. På grund av de ökända Kodi-tillägg från tredje part kan användare dock njuta av allt de vill utan att spendera något, inte ens registrering behövs.

Hur ställer jag in Live TV på Kodi?

Följ dessa steg för att förstå hur du kan titta på direkt-TV på Kodi:

 1. Lansera Kodi
 2. Klicka på TV från vänster kolumn.
 3. Klicka på Ange tilläggsläsare
 4. Klicka på PVR IPTV Simple Client från listan
 5. Klicka på Konfigurera alternativ
 6. Klicka på Allmän flik
 7. Välj Plats> Sätt på den Fjärrväg (Internetadress) alternativ
 8. Klicka nu på, M3U-spellistans URL > Skriv URLtillhandahålls av dig av vår IPTV-tjänsteleverantör > Klick
 9. Klicka nu OK för att stänga dialogrutan
 10. Klick Gör det möjligt och vänta på meddelandet.

Nu kan du strömma live TV Kodi från din hemskärm genom att helt enkelt gå till TV-avsnittet.

 1. cCloud TV

cCloud TV är ett av de mest populära tillägget för Live TV Kodi eftersom det har funnits på marknaden länge nu. Den har hundratals fantastiska live-TV-kanaler från länder som USA, Storbritannien, Kanada, Australien och många fler. En sak att förstå är dock att det är ett IPTV-tillägg; därför kan du behöva en VPN-tjänst för att avblockera dess tjänst.

cCloud TV är ett gratis Kodi-tillägg, vilket innebär att du kan strömma direkt-TV utan avgift. Den har alla strömmar i bästa kvalitet och ad-on fungerar utan avbrott. Du kan också välja din egen server från serverlistan i tillägget, som visar alla live-servrar.

 1. BBC iPlayer

En annan populär IPTV-Kodi-tilläggshatt kräver ingen introduktion. Men för er som inte känner till BBC iPlayer är det ett fantastiskt IPTV Kodi-tillägg. Det gör det möjligt för användare att strömma live-TV-kanaler var som helst i världen utan att spendera några pengar.

BBC iPlayer har de ursprungliga BBC-programmen som är tillgängliga för direktuppspelning. Användare som är bosatta i Storbritannien kan enkelt strömma Live TV via BBC iPlayer men användare från andra länder kan inte använda detta tillägg. Det är ett geobegränsat tillägg och för att använda det från någon annanstans än Storbritannien, behöver du ett VPN eller så kan du också köpa abonnemanget.

 1. Den magiska draken

För alla Kodi-användare som letar efter ett mycket tillförlitligt Kodi-tillägg för live-TV på Kodi kan du prova Magic Dragon Kodi-tillägget. Det blev ett populärt namn i Kodi-samhället strax efter att det släpptes på grund av sina högkvalitativa strömmar. Ursprungligen var det populärt på grund av sina filmströmmar men gradvis började användarna inse att det är ett utmärkt tillägg för att strömma live-TV på Kodi också.

Magic Dragon Kodi-tillägget kan installeras via Supremacy Kodi-förvaret. Det installeras under en minut och när du kör detta tillägg öppnas det direkt. Även när du söker efter en ström behöver du inte vänta som andra tillägg.

 1. vargflock

Om du letar efter ett Kodi live-tv-tillägg som har fungerande strömmar för kanaler i Storbritannien och USA, är Wolf Pack det bästa valet för dig. Wolf Pack har vunnit popularitet i samhället på grund av dess pålitliga strömmar som alltid fungerar och deras kvalitet.

Det har alla de populära kanalerna från ovan nämnda två regioner. Du kan strömma live-sport, nyheter och andra live-tv-program från de olika kanaler som erbjuds i biblioteket. Du kan enkelt ladda ner och installera Wolf Pack Kodi-tillägget från Midian-förvaret.

 1. Själslös liv

Självlös Kodi-tillägg är ett fantastiskt live-Kodi-tillägg med många kanaler från hela världen. De flesta människor känner till detta tillägg på grund av dess fantastiska uppdaterade bibliotek med filmer och TV-program. Men detta är ett bra tillägg för direktuppspelning av TV och nu har människor börjat inse detta.

En av de bästa saker du kommer att märka med Selfless Kodi-tillägget är att det har alla kanaler segmenterade efter deras genrer. Användare kan enkelt leta efter sina favoritkanaler enligt deras smak och preferenser snarare än att bläddra igenom en blandad lista.

 1. Phoenix Reborn IPTV

Phoenix Reborn IPTV är ett komplett live-TV Kodi-tillägg som har live-TV-kanaler från hela världen. Det har kanaler kategoriserade som brittiska och amerikanska kanaler och kanaler från resten av världen. Användare kan bläddra igenom de önskade kanalerna för att titta på livestreams genom att gå direkt till respektive mapp.

Den har en mängd olika kanaler från hela världen för musik, sport, musik och mycket mer. Phoenix Reborn IPTV har även flerspråkiga kanaler från andra regioner runt om i världen.

 1. TV One

TV One är ett väldigt anständigt IPTV-Kodi-tillägg och det har visat sitt värde nyligen genom att tillhandahålla liveströmmar av hög kvalitet. Det har mer än hundra fungerande kanaler som är tillgängliga för strömning. Dessa kanaler distribueras i kategorier som innehåller dokumentär, underhållning, mat, barn, filmer, musik, nyheter, sport, USA-kanaler.

Kvaliteten på strömmar du kan hitta är dock minst 480p och högst 720p HD. Jag har personligen försökt installera och använda detta tillägg och tyckte det var ganska spännande. Strömmarna var sömlösa, eftersom jag inte mötte några buffrande problem. Du kan ladda ner detta tillägg från Skymashi TV Repository.

 1. Chronos

Chronos Kodi-tillägget är inte bara känt för att strömma de senaste filmerna och TV-programmen utan är mycket känt för det IPTV-funktioner. Chronos har levande TV-kanaler för levande sport, musik, liveevenemang, nyheter, radio etc. Att installera Chronos är inte mycket besvärligt eftersom det installeras inom 30 sekunder och det fungerar riktigt bra.

Chronos Kodi-tilläggsutvecklare har nyligen uppdaterat det och det verkar som om de har lagt till några fler leverantörer till det. Det är därför du alltid hittar arbetsflöden och inte de trasiga, vilket tidigare varit ett problem.

 1. Zeus

Till skillnad från de nämnda live-tv-tilläggena, är Zeus faktiskt ett flerspråkigt portugisiskt Kodi-tillägg. Det har kanaler från hela världen på engelska, spanska, portugisiska och många andra språk. Många av kanalerna har engelska sång men de har undertexter på andra språk medan scenariot är motsatt i det andra.

Zeus har ett stort bibliotek med hundratals live-TV-kanaler att välja, men en sak som jag har lagt märke till är att strömmarnas kvalitet inte är konsekvent. Många av kanalerna har god strömningskvalitet medan det finns kanaler som körs med 420p-definition. Du måste själv prova kanalerna för att se kvaliteten.

 1. ULTRA TV

Ultra TV är en av de finaste Kodi live-tv-tillägg som finns i ditt bibliotek om du ser fram emot att gratis strömma live-satellitkanaler. Den har kanaler från hela världen, t.ex. USA, Storbritannien, Spanien, Frankrike, Indien. En annan bra sak med detta tillägg är att det finns många flerspråkiga kanaler i dess bibliotek som franska, spanska, hindi, arabiska etc..

Ultra-TV är inte ett tungt Kodi-tillägg som andra och det tar mycket lite utrymme och fungerar mycket smidigt. Inte många IPTV-tillägg är det här ljuset eftersom de funktioner de har, upptar mycket utrymme jämfört med andra Kodi-tillägg.

 1. TV SuperTuga

TV SuperTuga är ett av de bästa Kodi-tilläggena för alla de Kodi-användare som vill strömma olika innehåll från hela världen. Det har ett stort bibliotek med kanaler från olika regioner över hela världen och många flerspråkiga kanaler också. Men kanaler från Storbritannien och USA är uppenbarligen närvarande i dess bibliotek.

TV SuperTuga har alla kanaler kategoriserade i olika sektioner och du kan strömma sport, filmer, VOD, nyheter, musik, dokumentärer, vetenskapskanaler och mycket mer.

Kan du titta på direkt-TV med FireStick?

FireStick är ett av de bästa alternativen för direktuppspelning eftersom det har alla toppfunktioner för strömning och appar. Användare kan enkelt prenumerera på alla live-tv-tjänster som HBO Now, ESPN eller Hulu på sin FireStick-enhet och starta direkt TV-strömning.

Utöver premium-TV-tjänster finns det gratis live-tv-tjänster för FireStick också, som:

 1. Live NetTV
 2. Swift Streamz
 3. TV Catchup

Andra än dessa appar kan du också välja Kodi på FireStick och börja strömma genom de bästa live-tv-tillägg för Kodi. Kodi fungerar väldigt bra på FireStick och den fantastiska skärskärningsupplevelsen klättrar till en nyare nivå när dessa två kombineras.

Sista ord

Att strömma live-TV på Kodi är verkligen en fantastisk upplevelse och det råder ingen tvekan om att det är framtidens underhållning. Mitt i all denna diskussion är en sak som måste beaktas emellertid integritet och online-säkerhet.

Strömning på nätet kan verka rolig och allt, men det är alltid en riskfylld sak och du är alltid sårbar för cyberhot. Inte bara det, gratis streaming utsätts för piratkopiering i många regioner och att delta i det kan orsaka juridiska problem.

Därför rekommenderar jag er alla att använda en VPN-leverantör för att skydda din integritet och online-närvaro. Strömma anonymt via VPN-servrar och njut av Kodi live-TV-upplevelsen utan att riskera något.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me