11 Kodi Live TV-tillegg for å streame online kanaler på Kodi (installasjonsoppsett slik)

Kodi Live TV

Kabel-TV har blitt så utdatert på folk som har begynt å gå til bedre alternativ etter ledningskutting er den nye trenden. For det andre, hvorfor foretrekker folk å betale for kabel-TV når de kan streame favorittinnholdet sitt live uten å betale en eneste krone?


Kodi-tillegg har gitt uendelige muligheter for brukere over hele verden. Kodi er en streamingprogramvare som ikke er begrenset til streaming av filmer og TV-serier. Det kan gjøres mulig for brukere å se på TV og sport, og det er derfor vi skal kaller det for en komplett underholdningsløsning. Det er mange Kodi-tillegg for streaming av TV på Kodi. Menn noen av dem er geobegrensede og kanskje kanskje den beste VPN-en for streaming.

Kodi har fantastiske TV-funksjoner som gjør hele opplevelsen enda bedre.

Hvorfor er Kodi Live TV-tillegg så populært?

Kodi er en stor aktør i elektronisk streamingindustri, og populært er det i grunn av funksjonene og det fantastiske Kodi-tilleggene. Kodi Live TV-tillegg er mye populært enn filmtilleggene. Årsaken tok denne populære funksjonen til live-tillegg til brukerne som kan glede seg over live HD-streaming av favorittprogrammer sinus, sport, arrangør og mye mer uten å betale abonnementsavgift.

Normalt må brukes betale for kabelabonnementet sitt, PPV eller til og med for live online streamingplattformer. På grunn av den beryktede Kodi-tilleggene fra tredje separator, kan brukerne imidlertid glede seg over alt de vil uten å bruke noe, ikke er registrert noe som er nødvendig.

Hvordan konfigurerer jeg Live TV på Kodi?

Følg disse trinnene for å forstå hvordan du ser live-TV på Kodi:

 1. Launch Kodi
 2. Klikk på TV fra venstre kolonne.
 3. Klikk på Gå inn i tilleggsleser
 4. Klikk på PVR IPTV Simple Client fra lytte
 5. Klikk på Konfigurer alternativ
 6. Klikk på Generell tab
 7. Plukke ut plassering> Sett den på Ekstern bane (Internett-adresse) alternativ
 8. Klikk nå på, M3U Play List URL > Skriv inn URLlevert til deg av vår IPTV-tjenesteleverandør > klikk
 9. Klikk nå OK for å lukke dialogboksen
 10. klikk Muliggjøre og vent til varselet.

Nå kan du streame live TV Kodi fra startskjermen ved å bare gå til TV-delen.

 1. cCloud TV

cCloud TV er et av de mest populære Live TV Kodi-tilleggene som det har vært i små i lang tid nå. Den har hundrevis av fantastiske live TV-kanaler fra USA, Storbritannia, Canada, Australia og mange flere. En ting å forstå sin egen IPTV-tillegg; hvorfor kan det hende du trenger en VPN-tjeneste for å oppheve blokkeringen av tjenesten.

cCloud TV er gratis Kodi-tillegg, som betyr at du kan streame live-TV uten gebyr. Den har alle strømmer i den beste kvaliteten og annonsen uten styring. Du kan også velge din egen server fra serverlister i tillegg, som viser alle live-serverne.

 1. BBC iPlayer

En annen populær IPTV Kodi-tilleggshatt krefter ingen introduksjon. For de av dere som ikke er klar over BBC iPlayer, er det en fantastisk IPTV Kodi-tillegg. Det gjør det mulig for brukere å streame live TV-kanaler fra hvor som helst i verden uten å bruke penger.

BBC iPlayer har BBC-programmene som er tilgjengelige for live streaming. Brukere bosatt i Storbritannia kan enkelt streame Live TV gjennom BBC iPlayer, men brukere fra andre land kan ikke bruke dette tillegget. Det er et geobegrenset tillegg, og hvis du vil bruke det fra et annet sted enn Storbritannia, trenger du en VPN eller du kan kjøpe abonnementet.

 1. Den magiske dragen

For alle Kodi-brukere som etter en veldig god Kodi-tillegg for live-TV på Kodi, kan du prøve Magic Dragon Kodi-tillegget. Det er et populært navn i Kodi-samfunnet rett etter utgivelsen på grunn av strømmer av høy kvalitet. Opprinnelig var det populært på grunn av filmstrømmer, menn etter hvert som de første brukerne å se på det og utmerket tillegg for å streame live TV på Kodi også.

Magic Dragon Kodi-tillegget kan installere gjennom Supremacy Kodi-depotet. Det installeres under et minutt, og når du kjører dette tillegget, åpnes det øyeblikkelig. Selv når du søker etter en strøm, trenger du ikke å vente noe annet.

 1. ulveflokk

Hvis du er ute etter et Kodi live-tv-tillegg som har arbeidsstrømmer for britiske og amerikanske kanaler, er Wolf Pack det optimale valget for deg. Wolf Pack har et populært samfunn i samfunnet på grunn av sin elektriske strøm som alltid fungerer og deres kvalitet.

Den har alle de populære kanalene fra de ovennevnte til regionene. Du kan streame live sport, nyheter og andre live TV-serier fra de forskjellige kanalene som tilbys i biblioteket. Du kan enkelt laste ned og installere Wolf Pack Kodi-tillegget fra Midian-depotet.

 1. Useløs Live

Selvløs Kodi-tillegg er et flott live Kodi-tillegg som har mange kanaler fra hele verden. De fleste vet om dette tillegget på grunn av det fantastiske, oppdaterte biblioteket med film og TV-serier. Det er her en flott tillegg for direkte TV-streaming, og nå har hun begynt å publisere dette.

Noe av det beste du vil legge merke til ved uselvisk Kodi-tillegg, der han har alle kanalene segmentert i henhold til sjangrene deres. Brukere kan lett se etter favorittkanalene etter deres smak og preferanser i stedet for å gjennomføre en blandet liste.

 1. Phoenix Reborn IPTV

Phoenix Reborn IPTV er et komplett live Kodi-tillegg som har TV-kanaler fra hele verden. Den har kanaler kategorisert som britisk og amerikansk kanal og kanal fra resten av verden. Brukere kan bla gjennom de ønskede kanalene sine for å se live-strømmer ved å gå rett til den respektive mappen.

Den har en rekke kanaler fra hele verden for musikk, sport, musikk og mye mer. Phoenix Reborn IPTV har flerspråklige kanaler fra andre regioner rundt om i verden også.

 1. TV One

TV One er et veldig anstendig IPTV Kodi-tillegg, og det har vist seg i det siste ved å tilby livestømmer av høy kvalitet. Den har mer enn hundre arbeidskanaler tilgjengelig for streaming. Disse kanalene er fordelt i kategorien, som inneholder dokumentfilm, underholdning, matte, låve, film, musikk, nyheter, sport, USA-kanaler.

Imidlertid er kvaliteten på strømmen du kan finne 480p minimum og 720p HD maksimalt. Jeg har personlig prøvd å installere og bruke dette tillegget og det er ganske spennende. Strømmene var sømløse, da jeg ikke har noen problemer med bufring. Du kan laste ned dette tillegget fra Skymashi TV Repository.

 1. Chronos

Chronos Kodi-tillegget er ikke bare kjent for streaming av nyeste film og TV-serier, men det er store anerkjent for synd IPTV-funksjoner. Chronos har live TV-kanaler for live sport, musikk, live events, nyheter, radio etc. Installering av Chronos er ikke mye for å installere 30 sekunder og det fungerer veldig bra.

Chronos Kodi tilleggsutviklere har nylig oppdatert det, og det fungerer som de har lagt noen flere tilbøyeligheter til det. Dette er grunnen til at du alltid vil finne arbeidsstrømmer og ikke de ødelagte, noe som var et problem tidligere.

 1. Zevs

Jeg motsetning til de nevnte live TV-tilleggene, er Zeus faktisk og flerspråklig portugisisk Kodi-tillegg. Den har kanaler fra hele verden på engelsk, spansk, portugisisk og mange andre språk. Mange av kanalene har engelsk vokal, menn som har tekst på andre språk, mens scenariet i det andre er motsatt.

Zeus har et stort bibliotek med hundrevis av live TV-kanaler for å velge, men som har noe som jeg har lagt merke til er kvalitet på strømmen som ikke kan spilles. Mange av kanalene har god streamingkvalitet, mens det er kanaler som kjører på 420p-definisjon. Du må selv prøve kanalene for å se kvalitet.

 1. ULTRA TV

Ultra-TV er et av de beste Kodi-direktesendte TV-tilskuddene i biblioteket om du ser frem til gratis strømførende satellittkanaler. Den har kanaler fra hele verden f.eks. USA, Storbritannia, Spania, Frankrike, India. En annen flott ting med dette tillegget er på det mange flerspråklige kanaler i biblioteket som fransk, spansk, hindi, arabisk osv…

Ultra-TV er ikke et tungt Kodi-tillegg som andre, og det er veldig lite sted og går veldig greit. Ikke mange IPTV-tillegg er dette lyset fordi funksjonene de har, opptar mye plass sammen med andre Kodi-tillegg.

 1. TV SuperTuga

TV SuperTuga er en av de beste Kodi-tilleggene for alle de Kodi-brukerne som ønsket å streame og tale innhold fra hele verden. Det har et stort bibliotek med kanaler fra forskjellige regioner over hele kloden og mange flerspråklige kanaler også. Imidlertid er kanaler fra Storbritannia og USA åpen til byene i biblioteket.

TV SuperTuga har alle kanalene kategorisert i forskjellige seksjoner, og du kan streame sport, filmer, VOD, Nyheter, Musikk, Dokumentarer, vitenskapskanaler og mye mer.

Kan du se live-TV med FireStick?

FireStick er et av de beste alternativene for direkte spilling, da den har alle topplinjestrømfunksjoner og apper. Brukere kan enkelt abonnere på hvor som helst live TV-tjeneste som HBO Now, ESPN eller Hulu på FireStick-enheten deres og starte direkte TV-streaming.

Bortsett fra premium-TV-tjenester er det også gratis live-TV-tjenester for FireStick, som:

 1. Live NetTV
 2. Swift Streamz
 3. TV Catchup

Andre enn disse appene, kan du også velge Kodi på FireStick og begynne å streame gjennom det beste live-tv-tillegg for Kodi. Kodi fungerer veldig bra på FireStick og den fantastiske snoropplevelsen klatrer opp til et nytt nivå når disse er kombinert.

Avsluttende ord

Å streame live-TV på Kodi er virkelig en fantastisk opplevelse, og det er ingen tvil om det er fremtiden for underholdning. Midt i alt denne diskusjonen er nå en ting som må tas i betjening av personvern og online sikkerhet.

Nettstrømming kan virke morsomt og alt, men det er alltid og risikabel ting, og du er alltid sårbar for netttrusler. Ikke bare det, gratis streaming blir utsatt for piratkopiering i mange regioner og delta i det kan gå til juridiske problemer.

Derfor anbefaler jeg å alle kan bruke en VPN-leverandør for å beskrive deres personlige og online telefonrommet. Strøm anonymt via VPN-serveren og nyt Kodi live-TV-opplevelser uten å få noe bedre.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map