Vad är 123movies?

123movies är en webbsajt för filmströmning där användare kan gratis strömma och ladda ner populära och senaste filmer. Det har ett stort bibliotek med tusentals filmer och TV-program av olika genrer. 123film kräver inga kontonegistreringar, inloggningar eller medlemsavgift.

Det finns olika kategorier av innehåll tillgängligt på 123 filmer som filmer, TV-program, Anime etc. Användare kan mycket enkelt strömma sin önskade film genom att gå på sajten och bara klicka på innehållet titeln de vill titta på. Filmen spelas direkt (några popup-fönster öppnas vid klickning, ignorera dem) och användare kan söka efter önskat innehåll om det inte visas på hemsidan.

En annan stor egenskap hos 123movies är att om användaren inte kan hitta någon film på webbplatsen kan de klicka på fliken Begäran och fylla i formuläret för begäran av film. Webbplatsägarna kommer sedan att undersöka den och ladda upp den filmen på webbplatsen efter användarens begäran.

123filmer kan kategoriseras som en torrentwebbplats som Yify, Kickass, 1337x med många innehållstitlar som är klara för användare. Skillnaden beror emellertid på webbplatsens drift eftersom torrentwebbplatser är värd för innehållet de tillhandahåller medan 123movies webbplats inte är värd för något innehåll. Även om innehållet lätt kan strömmas på webbplatsen, rapporterar källor att dessa filer faktiskt inte är värda på webbplatsservrar.

Om du är en Kodi-användare kan du bli förvånad över att veta att det finns ett 123movies Kodi-tillägg också. Det låter dig gratis strömma alla dina favoritfilmer från dess bibliotek. Se till att du laddar ner tilläggsformuläret ett tillförlitligt arkiv, eftersom det finns många falska 123-filmappar och tillägg tillgängliga online.

123movies har mött mycket värme från myndigheter i USA och Storbritannien och detta resulterade i avstängningen av deras officiella domän som var “123movies.to”. Domänen har sedan dess varit oanvänd och webbplatsen återupptogs aldrig igen.

  Hur man installerar Popcorn Time på Kodi på mindre än 2 minuter

Är 123movies nere?

Den ursprungliga domänen 123movies som var “123movies.to” är nere efter att webbplatsägarna har ställts inför rättsliga avgifter som pressats av myndigheterna. Tidigare i år noterade MPAA (Motion Picture Association of America) 123filmer som den mest populära olagliga sajten bland de “ökända platserna”.

123 filmer ner

Cirka 98 miljoner användare har besökt den ökända webbplatsen varje månad, vilket väckte oro för myndigheterna. En olaglig webbplats som får en sådan trafikvolym är alltid en punkt som är mycket oroande.

För närvarande är den officiella domänen 123movies nere men dess spegelplatser fungerar fortfarande. Ett annat rykt i branschen är att 123movies fortfarande fungerar med andra namn som 123movies nav. Vissa hävdar dock att det här är klonwebbplatser och den officiella webbplatsen för 123movies fungerar inte längre.

Jag försökte komma åt spegelplatserna och märkte att dessa spegelplatser har aktuellt innehåll och jag tror att rykten kan vara sanna.

Är 123movies Safe / Legal?

Nej, 123movies är inte lagligt att använda eftersom jag redan nämnde att MPAA har kört efter det eftersom det tillhandahåller piratkopierat innehåll. Att se eller ladda ner sådant innehåll är olagligt och du kan landa i allvarliga problem om du engagerar dig i det.

När det gäller dess säkerhet har sådana webbplatser malwares och virus på plats. 123movies har varit föremål för malwares och virushosting tidigare och det är därför jag skulle kalla det osäkert. Nu när webbplatsen är nere kan vi inte kontrollera om webbplatsen fortfarande är värd för potentiella hot eller inte men när jag kontrollerade spegelplatserna visade resultaten att de inte heller är säkra.

Fifa Worldcup NewsDet rekommenderas starkt att ansluta till ett VPN när du strömmar över filmer över 123 filmer. 123Movies har förklarats olagligt eftersom det strömmar film gratis. Utöver de ojämförliga säkerhetsfördelarna som en VPN tillhandahåller, kommer en VPN att hålla din aktivitet säker, anonym och avblockera geo-begränsat innehåll också.kat cta

  Slik installerer du Pro Sport på Kodi på mindre enn 5 minutter

123 filmer osäkra lagliga

Det är alltid bättre att hålla sig borta från sådana potentiella hot om du inte har något antivirus på din enhet som kan skydda dig från sådana hot. Oavsett hur kul sådana webbplatser kan verka är det bättre att vara säker än att vara ledsen.

123Film proxy / kloner och spegel / liknande webbplatser

Det finns mer än 50 spegelplatser med 123 filmer för närvarande online och de har alla nästan samma innehåll i sitt bibliotek. Jag har listat de 50 bästa spegelwebbplatserna som du kan leta efter:

webbadress Status Fart
1. https://123movies.co/ UPPKOPPLAD Väldigt snabbt
2. https://gostream.is/ UPPKOPPLAD Väldigt snabbt
3. http://123movies.gs UPPKOPPLAD Snabb
4. http://123movies.net/ UPPKOPPLAD Vanligt
5. http://123-movie.ru UPPKOPPLAD Väldigt snabbt
6. http://123movies.to UPPKOPPLAD Snabb
7. http://123movieshd.to UPPKOPPLAD Väldigt snabbt
8. http://gomovies.is UPPKOPPLAD Vanligt
9. https://gomovies.com.ru/ UPPKOPPLAD Snabb
10. https://gomovies.pet/ UPPKOPPLAD Vanligt
11. https://gomovies.space/ UPPKOPPLAD Väldigt snabbt
12. https://gomovies.tech/ UPPKOPPLAD Vanligt
13. https://123movie.space/ UPPKOPPLAD Vanligt

123Filter som har blockerats i Storbritannien?

På begäran av MPA (Europa) beordrades mer än ett dussin olagliga platser att stängas av den brittiska högsta domstolen. Bland dessa webbplatser var 123movies webbplats högst upp på listan eftersom den var den mest använda piratkopierade webbplatsen. Här är de webbplatser som domstolen beordrade att stänga av:

123movies.to Themovie4u.com
Geektv.is Moviesub.net
Genvideos.org Movietubenow.biz
Gowatchseries.biz Series-cravings.me
Hdmovies14.net Spacemov.com
Hdmovieswatch.net Streamallthis.is
Watchmovies.ms

123-filmen stängdes men som ryktena säger är det fortfarande tillgängligt online via spegelplatserna. Den är dock inte tillgänglig i Storbritannien längre på grund av de strikta lagarna om piratkopiering som myndigheterna har beaktat.

Icke desto mindre, av er som vill ha 123-filmer bortblockerade i Storbritannien, kan du använda ett VPN och komma åt det genom att ansluta till en neutral region där webbplatsen är tillgänglig.

Fifa Worldcup News123Movies är inte tillgängligt i Storbritannien på grund av upphovsrättsproblem. För att få åtkomst till 123Movies i Storbritannien kan det blockeras med ett VPN. Utöver de ojämförliga säkerhetsfördelarna som en VPN tillhandahåller, kommer en VPN att hålla din aktivitet säker, anonym och avblockera geo-begränsat innehåll också.kat cta

  Netflix nya släpp i september 2023: Topplistor över filmer och TV-program

123movies alternativ eller webbplatser som 123movies

Den officiella webbplatsen för 123movies är inte längre online men det finns liknande webbplatser online som kan användas för att strömma gratis filmer. Dessa webbplatser kräver ingen inloggnings- eller medlemsavgift precis som 123movies. Här är de 10 bästa bästa alternativen för 123filmer för att uppfylla din strömmande hunger:

  1. Yes! Filmer
  2. Vumoo
  3. Showbox
  4. VexMovies
  5. SALPETER
  6. Movie25
  7. WatchFree
  8. GoMovies
  9. PopcornFlix
  10. Zmovies

Sista ord

Piratkopiering på nätet har varit ett allvarligt problem för innehållsproducenter och distributörer under de senaste åren eftersom piratkopieringen har ökat drastiskt. Det började med torrentwebbplatser och sedan började webbplatser som 123film att visas online. 123filmer tillät användare att strömma sina filmer utan att betala ett öre och denna trend spriddes som en löpeld.

Under de senaste åren har myndigheterna emellertid blivit mycket observanta över internet och nedbrytningen mot sådana tjänster blir snabb. Sådana webbplatser med miljontals besökare drar myndighetens ögonlinje mycket lätt och det här är vad som hände med 123filmer.

Myndigheterna märkte dess popularitet och det var därför den var tvungen att bita i dammet. Speglingswebbplatserna är dock fortfarande online men användarna kommer alltid att vara ovilliga att använda dessa webbplatser, eftersom de kan vara skadliga och skadliga.

Användare som väljer att använda sådana webbplatser bör komma ihåg att dessa webbplatser är olagliga och att använda dem kan lätt sätta dem i fara eftersom de kan stå inför juridiska avgifter för tillgång till piratkopierat innehåll. Om du fortfarande vill använda sådana webbplatser är det bästa sättet att göra det genom att hålla sig anonym. Använd en VPN-tjänst för att säkerställa din integritet och surfa anonymt på webben, men välj en pålitlig VPN-leverantör som har bästa kryptering och service.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me