En sak som håller Kodi framför andra online-plattformar för streaming är mångfalden av dess tillägg. Kodi-tillägg är av olika typer som gör det möjligt för användare att strömma nästan allt på det. Problemet som många användare står inför är dock att vissa Kodi-tillägg som brukade fungera bra, börjar krascha eller poppa fel. Detta stimulerar användare att leta efter något bättre och de håller bostadssida till webbplats för att leta efter nya Kodi-tillägg.

Oroa dig inte mer; vi har listat några av de bästa nya Kodi-tillägg åt dig, så att du inte möter besväret med att surfa på flera webbplatser.

Kodi-tillägg är av olika slag och natur. Med typer menar jag att de kan vara för strömmande filmer, TV-program, Live TV, musik, dokumentärer etc. eller att de kan vara tillägg för verktyg för underhåll och support.

En sak att förstå här är att jag hänvisar till inofficiella Kodi-tillägg, som är gratis att använda. Att installera eller använda sådana tillägg anses olagligt i många regioner. Därför rekommenderar jag er att ni använder en strömmande VPN.

13 senaste Kodi-tillägg för 2019

1. Fladnag

Fladnag Kodi-tillägget är en behandling för alla Kodi-användare som älskar strömmande TV-program. IT har en mängd TV-program från hela världen och alla är organiserade i olika kategorier. Dessa kategorier är trendiga, TMDB Topprankade, Action och äventyr, Populära shower osv.

fladnag filmer kodi addon

Du kan ladda ner och installera detta tillägg från T2K-lagret, som nyligen har flyttats till en ny domän. Jag har personligen provat detta tillägg och jag mötte inget fel när jag installerade det. Tillägget installerades under en minut och det fungerar smidigt utan fördröjningar eller kraschar.

2. DIY Fix Kodi Addon

Om du är en vanlig Kodi-användare som inte gillar att söka efter korrigeringar och saker på nätet när du hatar att surfa, är detta tillägg åt dig. DIY Fix Kodi-tillägg är ett unikt Kodi-tillägg som ger lösningar för normal livsproblem som trädgårdsskötsel, elektronikreparationer, husdjur, bilreparationer etc. DIY Fix Kodi-tillägg finns i Butter Fingers Repository.

Diy-Fix-Kodi-Addon-Repo

Att ha detta tillägg gör ditt liv mycket lättare eftersom du kommer att ha en guide för att lösa dina normala livsproblem på ett ställe. Du behöver inte längre söka efter sådana saker via nätet eller YouTube; Du kan helt enkelt använda detta tillägg för hjälp. Vi kan säga att Kodi inte bara gör online-strömning bättre, utan det ger också lätt i vårt dagliga liv.

3. Modus Operandi

Modus Operandi är ett helt nytt Kodi-sporttillägg som ger strömningsalternativ för brottning, kampsporter, basket och tävlingsevenemang. Detta Kodi-tillägg kan vara en ny aktör i branschen men det har säkert mycket potential.

MODUS-OPERANDI-new-Kodi-Addon

Användare kan prova strömningslänkar som tillhandahålls för deras önskade sportevenemang eftersom det ger många streaminglänkar för en enda händelse. Om någon av den medföljande streaminglänken inte fungerar kan användare använda sökfunktionen för att hitta nya länkar. Ladda ner och installera Modus Operandi Kodi-tillägg från iTzMe Repository.

4. Seren Kodi-tillägg

Seren är ett av de bästa Kodi-tillägget för alla strömmande geeks som har ett Real Debrid- eller Trakt-konto. Ett fantastiskt Kodi-tillägg som har alla de senaste filmerna tillgängliga när det skrotar länkar genom torrentwebbplatser.

Det här tillägget är tillgängligt i Nix grindförvaret och du kan enkelt ladda ner och installera det därifrån. Du kan hänvisa till vår guide ”Hur man installerar Seren Kodi Addon” för att lära dig mer om detta tillägg.

seren ny kodi addon

5. WatchNixToons2

WatchNixToons2 är ett nytt Kodi-tillägg som har alla de senaste filmerna, TV-program, karikatyrer, animeinnehåll och mycket mer. Detta tillägg har innehållstitlar väl kategoriserade i olika avsnitt.

nixtoons kodi addon

Gränssnittet för detta tillägg är ganska enkelt och tillägget i sig är väldigt litet. Det är därför inte installera och använda detta tillägg alls. Detta tillägg är tillgängligt i Doko Repository.

6. Gift

Venom är en ny gaffel till det legendariska Exodus Kodi-tillägget, med en liknande layout men förbättrad kvalitet. Det har bättre och uppdaterade skrotare som ger bättre strömningslänkar. Tidigare har vi sett många Exodus-gafflar i branschen men inte alla hade potential att ge kvalitetsupplevelse.

gift nytt kodi addon

Venom å andra sidan är en utmärkt gaffel som fungerar ganska bra och inte ger trasiga streaminglänkar. Du kan ladda ner och installera Venom Kodi-tillägget från dess dedikerade Venom-arkiv.

7. 13Klänningar

13 Clowns Kodi-tillägg är en för alla Kodi-tillägg för IPTV, filmer, TV-program, YouTube-videor, sport etc. 13 clowns nyligen s av TVA och det har återvänt med en ny domän men bättre scrappers och strömmar. 13 clowner har Civitas skrapor, som är ett nytt paket om skrotare, mycket bättre än de gamla lambda skrapor.

13-clowner-kodi

Det är faktiskt en gaffel av Exodus Redux Kodi-tillägget men jag har provat det personligen och insåg att det är bättre. Den har en sökmotorfunktion som gör att användare kan söka efter sina favoritinnehållstitlar som inte finns i biblioteket. Tillägget är tillgängligt för nedladdning och installation i 13 clowns förvar.

8. Överväldig

En annan Exodus Kodi-gaffel, släppt med några uppdateringar och justeringar för att förbättra upplevelsen. Det är ett bra Kodi-tillägg för streaming av filmer och TV-program och det har några användbara Kodi-verktyg också.

overeasy kodi addon

Detta tillägg är tillgängligt i Eggman Repository.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic är ett helt nytt Kodi-musiktillägg som ger alla de senaste musikströmmarna tillgängliga via YouTube. Skrotarna i Kodi Muzic-tillägget drar strömningslänkar från YouTube, vilket gör det möjligt för användare att söka och spela med ett enda klick. Inte bara det, användare kan också se de senaste musikvideoerna och konserterna också.

muzic kodi addon

Gränssnittet för det här nya Kodi-tillägget är väldigt välorganiserat i olika kategorier som Musicals och spelar Live Stream Radio, Musikkonserter, dokumentärer etc. Du kan ladda ner och installera det fantastiska Kodi-tillägget från Butter Fingers Repository.

10. KODZI

Kodzi är ett helt nytt och unikt Kodi-tillägg som du aldrig ens hade föreställt dig. Det är utvecklat på ett sådant sätt att användare inte längre behöver gå igenom alla långa steg för att installera ett arkiv. Kodzi tillåter användare att helt enkelt ange webbadressen till källlänken för förvarets källa i den och den kommer att dra och installera själva förvaret. Vilket innebär att användarna nu kan koppla av och installera alla Kodi-arkiv utan att behöva följa någon guide.

kodzi nya kodi addon

Med Kodzi-tillägg kommer användare inte att behöva tränga ihop sin filhanterare längre eftersom detta tillägg är den ultimata tids- och ansträngningsspararen. Du kan enkelt installera detta tillägg från MrKodz förvar.

11. Tempest

Tillräckligt med alla gafflarna till Exodus Kodi-tillägget, den här av gaffeln för det populära Covenant Kodi-tillägget som i sig själv var en gaffel av Exodus. Det här fiaskot med gafflar över gafflar tar slut inte och det bästa är att gafflarna utvecklas bättre än sina föregångare.

Tempest-Kodi-add-on

Tempest Kodi-tillägget är en helt ny gaffel av Covenant Kodi-tillägget men med bättre skrotare och högkvalitativa streaminglänkar upp till 4K-kvalitet. Gränssnittet liknar dock Covenant Kodi-tillägget. Jag har personligen provat detta tillägg och litar på mig att det fungerar otroligt bra. Du kan prova detta tillägg genom att ladda ner och installera det från Tempestförvaret.

12. Grid Iron Legends

Är du ett fan av amerikansk fotboll? Om ja, är detta tillägg säkert en behandling för dig. Grid Iron Legends är ett dedikerat Kodi-tillägg för USA: s största sport eftersom du kan strömma live matcher, repriser, dokumentärer och mycket mer.

gridiron kodi addon

Inte bara det, du kan också strömma andra college fotbollsavdelningar också. Detta Kodi-tillägg är tillgängligt i Planet Universe Repository.

13. Öde

Destiny är ett Kodi-tillägg som ger strömmar för nästan allt som en användare vill titta på Kodi. Användare kan titta på filmer, TV-program, barninnehåll, levande sporter och så mycket mer genom detta tillägg. En annan bra sak med Destiny Kodi-tillägget är att det har Acestream uppdaterat, vilket gör det möjligt för användare att njuta av underhållning med strömningslänk av hög kvalitet.

Destiny-Addon-Kodi addon

En av de största nya funktionerna som du hittar i Destiny Kodi-tillägget är av Torrent-streaming, som fungerar utan behov av någon proxy eller VPN. Detta tillägg är tillgängligt i Eggman Repository och du kan ladda ner och installera det därifrån.

Slutsats

Nya Kodi-tillägg fortsätter att släppa dag för dag eftersom Kodi-samhället utvecklas med en hög takt. Användare vill prova något bättre och nytt som kan förbättra deras upplevelse eller som kan ge dem bättre underhållning. En sak att förstå här är dock att nya Kodi-tillägg släpper men å andra sidan dör många Kodi-tillägg då och då. Dessa nyligen släppta Kodi-tillägg tar plats för de fallna Kodi-tilläggena och cykeln fortsätter.

Kodi-tillägg som nämns i den här guiden är alla inofficiella Kodi-tillägg. Dessa nya Kodi-tillägg är gratis att installera och strömma och sådan typ av strömning anses olaglig i många regioner. Därför rekommenderar jag att du väljer en pålitlig VPN för Kodi som kan hjälpa dig att kringgå geo-begränsningarna och hjälpa dig att behålla anonymitet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me