13 nye Kodi Addons for Leia og Krypton versjoner (fungerer også på Firestick)

En ting som holder Kodi foran andre online streamingplattformer, er mangfoldet av tilleggsprogrammer. Kodi-tillegg er av forskjellige typer, som brukerne streamer nesten alt på det. Problemet som mange brukere står overfor sin egen hos noen Kodi-tillegg som pleide å fungere BH, begynner å krasje eller sprute feil. Dette stimulerer brukeren til å lete etter noe bedre, og innehaveren bolig fra stedet til siden på jakt etter nye Kodi-tillegg.


Ikke bekymre deg mer; vi har listet opp mot noen av de beste nye Kodi-tilleggene for deg, slik at du ikke møter møtene med å gjennomføre flere nettsteder.

Kodi-tillegg er av forskjellige typer og natur. Med typer mener jeg kan være for streaming av filmer, TV-serier, Live TV, musikk, dokumentarer etc., eller kan de være tilleggsstyring for vedlikehold og støtte.

Hvis du vil forstå henne over jeg vil vise til uavhengig tillegg til Kodi, som er gratis å bruke. Å installere eller bruke bilder som tilleggsprogrammer, og som er ulovlig i mange regioner. Derfor anbefaler jeg å bruke en streaming VPN.

13 siste Kodi-tillegg for 2019

1. Fladnag

Fladnag Kodi-tillegget er en godbit for alle Kodi-brukere som elsker TV-programmerer. DET har TV-serier fra hele verden, og alle organisasjoner i forskjellige kategorier. Disse kategoriene er trending, TMDB Topprangerte, Action og eventyr, Populære show osv.

fladnag filmer kodi addon

Du kan laste ned og installere dette tillegget fra T2K-depotet, noe som nylig har skiftet til et nytt domene. Jeg har personlig prøvd dette tillegget, og jeg har ingen feil da jeg installerte det. Tillegget er installert på under ett minutt, og det går jevnt uten at det blir etterslep eller krasjer.

2. DIY Fix Kodi Addon

Hvis du er en hyppig Kodi-bruker som ikke liker å søke etter rettigheter og ting på nettet når du hater å surfe, er dette tillegget noe for deg. DIY Fix Kodi add-on er unikt Kodi add-on som gir løsninger for vanlig livsstil som hagearbeid, elektronikkreparasjon, kjæledyr, Bilreparasjon osv. DIY Fix Kodi addon er tilgjengelig i Butter Fingers Repository.

DIY-Fix-Kodi-Addon-Repo

Å ha dette tillegget vil gjøre ditt liv mye, du vil ha en guide for å løse dine normale livsproblemer og sted. Du trenger ikke lenger å søke etter bilder via nettet eller YouTube; Du kan ganske enkelt bruke dette tillegget for å få hjelp. Vi kan si at Kodi ikke bare gjør online streaming bedre, men det gir også letthet i vårt daglige liv.

3. Modus Operandi

Modus Operandi er et helt nytt Kodi-sportsutvidelse som gir strømningsalternativer for bryting, kampidretter, basketball og racerbegivenheter. Dette Kodi-tillegget kan være et nytt aktør i bransjen, men det har sikkert og stort potensiale.

MODUS-operandi-ny-Kodi-Addon

Brukere kan prøve streamingkoblingene som er gitt for deres ønskede sportsbegivenhet, da det gir mange streamingkoblinger for en enkelt hendelse. Hvis noen av de etterfølgende streamingkoblingen ikke fungerer, kan brukeren bruke de funksjonene for å finne nye lenker. Sist installert og installert Modus Operandi Kodi-tillegg fra iTzMe Repository.

4. Seren Kodi-tillegg

Seren er en av de beste Kodi-tilleggene for alle streaming geeks som har en ekte Debrid- eller Trakt-konto. Et fantastisk Kodi-tillegg som har alle de nyeste filmene som er tilgjengelige når skraperen koblinger gjennom torrent-nettsteder.

Dette tillegget er tilgjengelig i Nix-portens lager, og du kan enkelt legge ned og installere det derfra. Du kan se vår guide “Slik installerer du Seren Kodi Addon”, for å lære mer om dette tillegget.

seren nye kodi addon

5. WatchNixToons2

WatchNixToons2 er et nytt Kodi-tillegg som har alle de nyeste filmene, TV-seriene, tegneserier, animeinnhold og mye mer. Dette tillegget har innholdstitler godt kategorisert i forskjellige seksjoner.

nixtoons kodi addon

Grensesnittet til dette tillegget er ganske enkelt, og selve tillegget er veldig lite. Dette er grunn til å ikke installere og bruke dette tillegget i hele tatt. Dette tillegget er tilgjengelig i Doko Repository.

6. Gave

Venom er en ny gaffel til det legendariske Exodus Kodi-tillegget, med en lignende utforming, menn forbedrer kvalitet. Den har bedre og oppdaterte utklippere som gir bedre streamingkoblinger. Tidligere har vi satt mange Exodus-gafler på bransjen, menn ikke alle dem som hadde potensial til å gi kvalitetsopplevelse.

gave nye kodi addon

Venom er derimot og utmerket gaffel som fungerer ganske bra og ikke gir ødelagte strømmingskoblinger. Du kan laste ned og installere Venom Kodi-tillegg fra det dedikerte Venom-depotet.

7. 13Klovner

13 klovner Kodi-tillegg er en for alle Kodi-tillegg for IPTV, filmer, TV-serier, YouTube-videoer, sport osv. 13 klovner ble nylig av TVA og den kom tilbake med et nytt domene, menn bedre utklippere og strømmer. 13 klovner har Civitas skrapere, som er en ny pakke hvis skrapere, langt bedre enn de gamle lambdaskraperne.

13-Klovner-KODI

Det er faktisk en gaffel av Exodus Redux Kodi-tillegget, men jeg har prøvd det personlig og innsett på det er bedre. Den har en søkemotorfunksjon, som brukeren som ble brukt etter favorittinnholdstitlene som ikke er til stede i biblioteket. Tillegget er tilgjengelig for nedlasting og installasjon i 13 klovner depot.

8. Oversy

En annen Exodus Kodi-gaffel, utgitt med noen oppdateringer og justeringer for å forbedre opplevelsen. Det er et godt Kodi-tillegg for streaming av filmer og TV-serier, og det har noen bruk av Kodi-verktøy også.

overeasy kodi addon

Dette tillegget er tilgjengelig i Eggman Repository.

9. Kodi MUZIC

Kodi Muzic er et helt nytt Kodi-musikktillegg som gir alle de nyeste musikkstrømmene som er tilgjengelige via YouTube. Utklipperne i Kodi Muzic-tillegget henter streamingkoblinger fra YouTube, slik at brukerne kan søke og spille med et enkelt klikk. Ikke bare brukere, brukere kan også se de nyeste musikkvideoene og konsertene.

muzic kodi addon

Grensesnittet til dette nye Kodi-tillegget er veldig godt organisert i forskjellige kategorier som musikaler og spiller Live Stream Radio, Musikkonserter, dokumentarer osv. Du kan laste ned og installere dette fantastiske Kodi-tillegget fra Butter Fingers Repository.

10. KODZI

Kodzi er et helt nytt og unikt tilleggsutstyr for Kodi som du aldri hadde forestilt deg. Den er utviklet på en slik måte som brukeren som ikke lenger trenger å gå gjennom alle de lange trinnene for å installere et depot. Kodzi-brukere bruker ganske enkelt oppfylt URL-adresse til kildelinket til depotet i den, og den vil trekke og installere selve depotet. Dette betyr at brukerne kan slappe av og installere et annet som Kodi-lager, uten å følge noen guide.

kodzi nye kodi addon

Med Kodzi-tillegg vil ikke brukeren ikke kunne prøve å prøve filhåndtere lenger, da dette tillegget er den ultimate tids- og innsatsspareren. Du kan enkelt installere dette tillegget fra MrKodz depot.

11. Tempest

Nok av alle ga til Exodus Kodi-tillegg, dette av gaffelen til det populære Covenant Kodi-tillegget som jeg selv har var og gaffel av Exodus. Denne fiaskoen med gavler over gafler kommer bare ikke til slutt, og den beste er på gavlene er utviklet bedre enn forgjengerne.

Tempest-KODI-add-on

Tempest Kodi-tillegget er en helt ny gaffel av Covenant Kodi-tillegget, menn med bedre utklipp og strømkvalitet av høy kvalitet mot 4K-kvalitet. Grensesnittet ligner imidlertid på Covenant Kodi-tillegget. Jeg har personlig prøvd dette tillegget og stoler på det som er utrolig bra. Du kan prøve dette tillegget ved å laste ned og installere det fra Tempest Repository.

12. Grid Iron Legends

Er du fan av amerikansk fotball? Hvis ja, så er dette tillegget sikkert en godbit for deg. Grid Iron Legends er et dedikert Kodi-tillegg for USAs største idrett, siden du kan streame live kamper, priser, dokumentarer og mye mer.

gridiron kodi addon

Ikke bare det, du kan også streame andre College Football divisjoner. Dette Kodi-tillegget er tilgjengelig i Planet Universe Repository.

13. Skjebne

Destiny er et Kodi-tillegg som gir strøm for nesten alt og bruker Vil du se på Kodi. Brukere kan se filmer, TV-serier, Barneinnhold, live sport og mye mer gjennom dette tillegget. En annen flott ting med Destiny Kodi-tillegget, det er det har Acestream oppdatert, slik at brukerne kan glede seg over underholdning med streamingkobling av høy kvalitet.

Destiny-Addon-Kodi addon

En av de største nye funksjonene du vil finne i Destiny Kodi-tilleggsprogrammet av Torrent-streaming, som kan brukes for noen proxy eller VPN. Dette tillegget er tilgjengelig i Eggman Repository og du kan laste ned og installere det derfra.

Konklusjon

Nye Kodi-tillegg fortsetter å slippe dag for dag ettersom Kodi-samfunnet utvikler seg med stort tempo. Brukere liker å prøve noe bedre og nytt som kan forbedre opplevelsen deres, eller som kan gi dem bedre underholdning. En ting å forstå herover er ny ved nye Kodi-tillegg gir ut, menn på den andre siden, mange Kodi-tillegg dør av og til. Disse nye utgavene Kodi-tilleggene tar plass til de falske Kodi-tilleggene og syklusene fortsetter.

Kodi-tilleggene som ikke er nevnt i denne guiden, alle uoffisielle Kodi-tillegg. Disse nye Kodi-tilleggene er gratis å installere og streame, og slik karakter av streaming-svar som ulovlig i mange regioner. Derfor anbefaler jeg å velge en VPN forlitelig for Kodi som kan hjelpe deg med å omgå geo-begrensninger og hjelpe deg med å opprettholde anonymitet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map