När det gäller videoströmning gör Kodi alla andra plattformar till skam! Oavsett om du vill titta på live matcher av UFC, NFL eller någonting, vare sig det är TV-program eller spela spel, har Kodi-sporttillägg du täckt!

Att vara idrottsfan, att upptäcka Kodi var som att hitta en dyrbar pärla, tyvärr är många sportevenemang begränsade till specifika geografiska platser.

Vad som är bättre är att på Kodi får du valet att välja kvalitet på din ström. Detta kan vara till stor hjälp, särskilt om din internethastighet är instabil.

Det hjälper dig också att titta på exklusiva matcher på premiumkanaler, så om du vill titta på cricket, fotboll, formel 1, golf eller andra sporter är Kodi platsen att gå.

Så hur Kodi lyckas ge dig sådant innehåll?

Den använde olika tillägg för Kodi, som inkluderar gratis och betalt.

Varning: En ISP kan se dina Kodi-strömmar

Här är dock fångsten!

Din internetleverantör vet vad du gör online. Så när du använder Kodi-tillägg från tredje part, se till att du känner till de lokala lagarna om piratkopiering och upphovsrätt.

Officiella programföretag betalar miljoner dollar för avhandlingarnas rättigheter. Nedladdning av sådant olagligt innehåll kan få dig till problem men … här är användningen av som VPN praktiskt!

Du kan sitta på klipporna i en afrikansk öken och tycks vara i New York digitalt.

få kodi vpn cta

Bästa officiella sporttillägg för Kodi

1. Fox Sports Go

Räv-sport-Kodi-add-on

FOX SPORTS GO är det bästa valet för sportfans som vill strömma MLS Soccer, MLB Baseball, UFC, NBA och Supercross. Det är en av de ledande sporttäckningskanalerna i USA.

  Movie Theatre Butter Kodi Addon: Steg för steg Installationsguide för Kodi Leia och Krypton

Med minimal buffring och HD-strömning är det ett av de bästa valen att se nästan alla sporttäckningar.

2. Sportsnet nu

sport-net-Kodi-add-on

Den kanadensiska plattformen erbjuder en mängd olika sporttäckningar. Ett månadsabonnemang kostar endast 25 USD per månad, vilket gör att du kan se en enorm mängd fantastiskt sportinnehåll. Tillägget är tillgängligt via det officiella Kodi-tilläggsförvaret.

Det är ett annat bra val du är i MLB, NHL, NBA, och NFL tändstickor.

3. ORF TVthek

orftv-sport-add-on-kodi

Om du bor utanför Österrike måste du ansluta till en VPN, eftersom ORF TV är geo-begränsad. Den goda delen är dock att ett stort antal gratis TV-stationer i Österrike är tillgängliga.

ORF TVthek är bland de många online-streamingalternativ som erbjuder live-tv och ett tillfredsställande antal on-demand-alternativ. Du kan enkelt komma åt det hela genom Kodi-tillägget, inklusive ett stort antal sportprogrammering som är tillgänglig via kanalen.

4. XUMO

XUMO-sport-add-on-kodi

Tillgängligt via det officiella Kodi-tilläggsförvaret, XUMO.TV är ett gratis Kodi-tillägg. Xumo har sportrelaterade kanaler lätt tillgängliga för Kodi-användare. Med strömningskvalitet över pari är det ett utmärkt val för fotboll, lacrosse, surfing, fiske, MMA, fotboll, och ännu mer.

5. Pluto TV

Kodi-plutotv-sport-add-on

Precis som Xumo ger Pluto TV också en lång lista med gratis TV-kanaler. Som en gratistjänst kommer du inte att kunna hitta det senaste eller populära innehållet, men det erbjuder stora valmöjligheter Nyheter, underhållning, och sport kanaler.

Du måste skapa ett gratis konto och anmälan till skillnad från andra Kodi-tillägg.

6. CBC

CBC-sport-add-on-kodi

CBC är en helt gratis TV-tjänst i Kanada och har stor efterfrågan och liveinnehåll som OS och Hockey Night. Om du inte bor i Kanada, oroa dig inte, du kan fortfarande spärra CBC: s sändningar enkelt med en VPN och ansluta den till en kanadensisk server.

Tillägget fungerar som en charm och har aldrig lyckats fungera under vår testprocess.

7. iTV

iTV-sport-addon-kodi

iTV är en strömningstjänst i Storbritannien som är nästan gratis, men tyvärr är den begränsad till Storbritannien. En stor mängd kanaler finns på plattformen. Men enligt lagarna i Storbritannien måste du ha en TV-licens men den verifierar inte den på något sätt.

  Så här ställer du in LibreELEC OpenVPN på Kodi / Raspberry Pi / Amazon Fire TV

Kanalen sänder ett brett utbud av sportsändningar inklusive några fotbollsmatcher också. Om du är utanför Storbritannien behöver du ett VPN.

8. Tablo

tablo-spports-add-on-kodi

Det här alternativet på vår lista är lite annorlunda än de andra. Tillägget fungerar som en frontend för TV-signaler i luften.

Luft-TV är ett oerhört populärt alternativ med hänsyn till det faktum att marknaden för OTA TV i dag ökar. De hämtar och lever ofta sportinnehåll ofta.

Tablo är också en DVR som gör att du kan spara dina live-strömmar och komma åt dem senare på din Tablo-enhet.

9. SVT Play

svt-play-Kodi-sport-add-on

Om du kan släppa språkbarriärer eller förstå svenska är SVT Play ett mycket genomförbart alternativ att titta på sport. SVT Play är alternativet för direktuppspelning och on-demand på det svenska TV-nätverket. Det är helt gratis, och du kan hitta en stor pool av sportsändningar genom SVT Play året runt.

Liksom några av ovan nämnda tillägg kommer du att behöva en VPN eftersom strömmarna som tillhandahålls av detta tillägg är begränsade till Sverige endast.

10. SR Mediathek

srmediathek-sport-add-on-kodi

SR Mediathek är ett tyskt TV-nätverk bland de många tillgängliga alternativen i landet. Det som skiljer det är att det är ett fantastiskt funktionellt Kodi-tillägg och erbjuder både live och on-demand sportinnehåll tillgängligt på SR Mediathek.

Det är också geobegränsat, så du behöver också ett VPN för den här!

11. NHL TV

nhl-tv-kodi-addon

NHL TVs strömmningstjänst är förmodligen ett av dina bästa alternativ för att titta på ishockey.

När du har registrerat dig kan du strömma det genom Kodi eftersom det kommer att optimera processen för dig genom att erbjuda ett enkelt navigeringsalternativ för innehållet. Det erbjuder också lite gratis innehåll, till exempel viktiga ögonblick och höjdpunkter i olika matcher.

Återigen, detta tillägg är också geo-blockerat och du kommer att behöva en VPN, notera också att det kräver amerikansk betalningsinformation.

12. ESPN 3

ESPN3-sport-add-on-kodi

ESPN är ett stort namn inom sportunderhållningsbranschen:

  1. Internationell fotboll
  2. European Club Soccer
  3. MLB Baseball
  4. NBA Basketball
  5. Cricket
  6. Golf
  7. College Sports
  Hur man installerar Exodus & New Exodus på Kodi Leia 18 och Krypton 17.6 April 2023 Update

Med det inofficiella ESPN-tillägget för Kodi media center kan du få tillgång till premiuminnehåll direkt från ESPN på Kodi. ESPN finns också på olika plattformar inklusive Android TV, Apple TV, etc..

13. Sparkle

sparkle-sport-add-on-kodi

Ett av mina favorit-tillägg, vad gäller inofficiella tillägg. Sparkle Kodi-tilläggsskrapor Reddit for Acestreams-länkar. Acestreams erbjuder levande sporter från olika regioner och reddit är det bästa stället att hitta aktiva länkar.

Men istället för att du manuellt söker efter Acestreams-länkar, gör Sparkle addon jobbet åt dig. Välj bara länken till ditt favoritsportevenemang och se live-action.

14. Sportie

sportie-add-on-kodi

Sportie är mest känd för fotboll och rugby och innehåller också innehåll från NFL och andra källor, vilket gör det till ett utmärkt val med olika andra sportevenemang.

Du hittar detta tillägg från lazykodi i ANDROIDABA-förvaret. Premier League kan vara tillgängligt här även om det beror på vilket land du är i. Oavsett situationen är en VPN vårt gyllene kort för att lyfta geo-restriktioner.

15. Zattoo Live TV-tillägg

Zattoo-tv-sport-add-on

Zattoo Live TV-tillägg är ännu ett icke-officiellt tillägg som är ett utmärkt val för sportälskare eftersom det erbjuder mer än 190 kanaler totalt. Du kan enkelt hitta strömmar av olika sporter som fotboll, golf eller brottning.

16. NBA League Pass Kodi Addon

NBA-leaugue-sport-add-on

Tillägget är helt dedikerat till NBA och tillägget täcker alla NBA-evenemang. Det erbjuder liveströmmar, arkiv och NBA-TV. Detta är dock ett officiellt tillägg och du kommer att behöva ett prenumeration på det.

Om du möter geobegränsningar, se till att slå på en VPN-tjänst och ansluta till en amerikansk server. På så sätt kan du få tillgång till allt innehåll på NBA League Pass Kodi addon utan krångel.

Slutsats

Om du är en sportfan, precis som jag som staplar upp fler pop corns än mat i sin korg, än dessa är de bästa tillägg du kan hitta för Kodi online.

Om det inte var för KOD, vet jag allvarligt inte vad jag skulle göra med mitt liv. Tack vare kärleken som sprids för att hitta bättre och bättre lösningar, är Kodi en välsignelse.

Jag kan se alla sportevenemang live online, oavsett var jag befinner mig. Och om geo-restriktioner är ett problem, jag använder en VPN-tjänst.

Släpp oss en kommentar om du har provat något av dessa tillägg och låt oss veta din värdefulla åsikt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me